Gaat jouw internet niet snel genoeg? Dit zijn de beste wifi versterkers die je kan kopen in 2020.

text

text

text

text

TP-Link RE450 wifi versterker

1

TP-Link AC750 wifi versterker

2

TP-Link RE305 wifi versterker

3

1.TP-Link RE450 wifi versterker

Bekijk prijs

€58,99

Maak je thuis gebruik van wifi als je iets wilt doen op je laptop, tablet of telefoon en is het signaal niet overal even sterk? Dan kan een wifi versterker uitkomst bieden. De totale wifi snelheid van deze versterker is 1750 Mbps. De TP-Link RE450 is geschikt voor 4K streamen en online gamen. Je kunt de versterker voor meer apparaten tegelijk benutten zodat je op allemaal tegelijk gebruik kunt maken van het signaal van de wifi.

2. TP-Link AC750 wifi versterker

Bekijk prijs

€27,95

Als je apparatuur thuis werkt op wifi kan het zijn dat het signaal niet overal even sterk is. Om te voorkomen dat je op bepaalde plekken geen wifi hebt kun je een wifi versterker aanschaffen. Met dit model versterker is de totale wifi snelheid 75 Mbps. De versterker is geschikt voor streamen en basis online gamen. Met de wifi versterker kun je ervoor zorgen dat je op plaatsen verder van je router af toch een stabiel werkend internet hebt.

3. TP-Link RE305 wifi versterker

Bekijk prijs

€39,99

Niet overal in huis of buiten een even sterk of zelfs helemaal geen wifi signaal? Kies er dan voor een wifi versterker in te zetten. Deze versterker biedt een wifi snelheid van 1200 Mbps en is geschikt voor een beperkt aantal apparaten. De versterker kan 4K streamen en er zit de mogelijkheid voor een bekabelde aansluiting op. Plaats de versterker op een plek tussen je router en je werkplek zodat je daar een goede wifi verbinding hebt.

4. TP-Link RE6650 wifi versterker

Bekijk prijs

€89,95

Is je wifi snelheid en stabiliteit niet overal hetzelfde of heb je geen bereik op sommige plaatsen? Kies dan voor een wifi versterker. De TP-Link RE6650 heeft een snelheid van 2600 Mbps en is geschikt voor browsen, mailen, streamen en online gamen door de hoge snelheid. Met de versterker kun je op plekken waar je eerder een langzame of misschien wel geen verbinding had optimaal genieten van je wifi verbinding. Plaats de versterker altijd binnen bereik van je router.

5. TP-Link WA850RE wifi versterker

Bekijk prijs

€22,99

Een router zorgt voor een wifi signaal maar heeft doorgaans een beperkt bereik. Wil je op plaatsen waar je geen wifi hebt er toch gebruik van maken dan is het wijsheid er een wifi versterker bij in te zetten. Met deze versterker kun je mailen en browsen met een snelheid van 300 Mbps. Daarnaast kun je er bestanden mee downloaden. De versterker dient wel binnen het bereik van de router geplaatst te worden voor het beste effect.

6. Netgear EX2700 wifi versterker

Bekijk prijs

€24,99

79 Werkt je wifi verbinding in huis of buiten niet altijd optimaal en wil je er graag overal gebruik van kunnen maken? Plaats dan binnen het bereik van je router een wifi versterker. Deze Netgear versterker heeft een wifi snelheid van 300 Mbps en is geschikt voor het downloaden van bestanden, browsen en mailen. De versterker is eenvoudig in het gebruik en snel geïnstalleerd zodat je er meteen gebruik van kunt maken en je overal waar jij wilt wifi hebt.

7. AVM FRITZ!WLAN3000 wifi versterker

Bekijk prijs

€119,-

Voor de ware gamer is het belangrijk dat je overal en met de juiste snelheid kunt spelen. Gebruik je hiervoor wifi dan is het handig er een wifi versterker bij te gebruiken zodat je ook overal in huis of zelfs buiten kunt gamen zonder verlies van snelheid. Met deze wifi versterker kun je intensief online gamen en 4K streamen. De versterker kan voor meer apparaten tegelijk gebruikt worden dus gamen met meerdere mensen tegelijk is ook mogelijk.

8. Wifi versterker + gratis internetkabel

Bekijk prijs

Vanaf €21,03

Wil je graag overal in huis gebruik kunnen maken van een goede en stabiele wifi verbinding maar lukt dit niet altijd? Dan kun je ervoor kiezen een wifi versterker te plaatsen tussen je router en de plek waar je zit om het signaal te versterken. Deze wifi versterker wordt geleverd met een gratis internetkabel en heeft een snelheid van 300 Mbps. Dit model wifi versterker is geschikt voor mailen, downloaden van bestanden en browsen.

9. Xiaomi wifi versterker 2

Bekijk prijs

€21,90

Een wifi verbinding in huis wordt tot stand gebracht met behulp van een router. Heb je niet overal een even sterk wifi signaal of ontbreekt dit zelfs op sommige plekken? Kies er dan voor een wifi versterker te gebruiken. Met de Xiaomi wifi versterker 2 krijg je een wifi snelheid van 300 Mbps. De versterker herhaalt het wifi signaal zodat dit op meer plaatsen beschikbaar is. De versterker is geschikt voor browsen, email en downloaden van bestanden.

10. AVM FRITZ!WLAN1750E wifi versterker

Bekijk prijs

€69,80

Met de AVM FRITZ!WLAN 1750E wifi versterker bereikt je wifi een draadloze snelheid tot maximaal 1750 Mbps. Daarmee is deze versterker geschikt voor meer apparaten tegelijk en kun je 4K streamen. Daarnaast is de versterker geschikt voor gamers vanwege de grote snelheid. Speel je graag online games maar werkt je wifi niet overal even snel dan is het zeker handig om deze versterker tussen je router en je gameplek te plaatsen zodat je kunt blijven spelen.

11. Wifi versterker 300 Mbps

Bekijk prijs

Vanaf €25,60

Wifi is makkelijk in het gebruik omdat je er geen kabels bij nodig hebt. Is de wifi in je woning niet overal optimaal of wil je er buiten gebruik van maken? Dan is het vaak verstandig er een wifi versterker bij te gebruiken om het signaal te versterken. Met deze wifi versterker behaal je een snelheid tot 300 Mbps en kun je waar je maar wilt draadloos bestanden downloaden, browsen en mailtjes lezen en versturen.

12. Eminent EM4597 wifi versterker

Bekijk prijs

€39.90

Als je graag overal in huis wilt kunnen gamen of internetten maar het bereik van je wifi dit niet toelaat kun je ervoor kiezen een wifi versterker te gebruiken om het signaal te verbeteren en waar je maar wilt gebruik te maken van een draadloze verbinding. Met de Eminent versterker krijg je een wifi snelheid van 1200 Mpbs hetgeen de versterker geschikt maakt voor 4K streamen. De versterker kan gebruikt worden op een beperkt aantal apparaten tegelijk.

13. TP-Link TL-WA860RE wifi versterker

Bekijk prijs

€29,-

Ben je het wel zat dat het signaal van de wifi niet overal in huis of tuin even optimaal is of dat je er niet eens een signaal hebt? Kies er dan voor een wifi versterker te gebruiken die je plaatst binnen het bereik van de router en waarmee het signaal herhaald en dus versterkt wordt. Met deze versterker bereik je een wifi snelheid van 3200 Mpbs en is geschikt voor het downloaden van bestanden, mailen en browsen.

14. Ultraboost wifi versterker

Bekijk prijs

€27,90

Als je wifi het op bepaalde plaatsen in huis of tuin het wel eens laat afweten en je er daar eigenlijk ook gebruik van wilt maken kun je het signaal versterken door er een wifi versterker bij te gebruiken. Met de Ultraboost versterker wordt het wifi signaal herhaald en krijg je een snelheid van 300 Mpbs op plekken waar je eerder geen wifi had. De versterker is geschikt voor het downloaden van bestanden, browsen en mailen.

15. AVM FRITZ!WLAN310 wifi versterker

Bekijk prijs

€33,-

Wil je op bepaalde plekken in huis ook de beschikking hebben over draadloos internet maar lukt dit niet met alleen je router? Gebruik er dan een wifi versterker bij. Met deze versterker kun je op plaatsen waar je eerder geen stabiele wifi (of helemaal niet) had nu ook draadloos werken. De wifi snelheid bedraagt 300 Mpbs en je kunt ermee browsen, mailen en bestanden downloaden. De versterker wordt verbonden met de router en herhaalt het wifi signaal.

16. Wifi versterker + gratis internetkabel

Bekijk prijs

€29.99

Met een wifi verbinding werken is handig omdat je er geen extra kabels bij hoeft te gebruiken. Vaak is het signaal van de router alleen niet sterk genoeg om overal wifi te bieden. Daarom kun je een extra wifi versterker gebruiken zodat het signaal optimaal wordt en je overal de beschikking over wifi hebt. Met deze versterker (inclusief internetkabel) kun je een wifi snelheid behalen tot 300 Mpbs en is deze geschikt voor downloaden, browsen en mailen.

17. SecuFirst REP240 wifi versterker

Bekijk prijs

€16,99

Heb je wel eens problemen met de wifiverbinding die niet op alle plekken in huis of tuin werkt? Dan kan een wifi versterker de uitkomst zijn. Met deze SecuFirst versterker krijg je een wifi signaal met een snelheid van 300 Mpbs en kun je bestanden downloaden, mailen en browsen. Omdat de versterker het wifi signaal herhaalt is het bereik groter dan met alleen een router en kun je er op meer plekken gebruik van maken.

18. Netgear EX3700 wifi versterker

Bekijk prijs

€34,85

Als je wifi verbinding niet overal even stabiel of sterk is kun je deze verbeteren door er een wifi versterker bij in te zetten. Met deze Netgear versterker kun je een wifi snelheid bereiken tot maximaal 650 Mpbs en is deze geschikt voor streamen en basis online gamen. Met de versterker wordt het wifi signaal stabieler en komt dit op meer plekken beschikbaar zodat jij er overal waar jij wilt gebruik van kunt maken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here