Jezelf wegen is zeker belangrijk om op zijn tijd te doen. Zeker als je een bepaald gewicht wilt behouden of bereiken is het zaak dat je weet wat je weegt en of je wel voldoende afvalt of misschien wel aankomt. Met een personenweegschaal kun je jezelf dagelijks wegen. Er zijn ook exemplaren op de markt waarmee je andere functies kunt meten zoals je vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en botmassa zodat je precies weet hoe het met je gesteld is.

text

text

text

text

Medisana BS 444 Connect Lichaamsanalyseweegschaal


1

Medisana PS 414 Personenweegschaal

2

Medisana BS 416 Connect Lichaamsanalyseweegschaal

3

1. Medisana BS 444 Connect Lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€24,99

Met de Medisana BS 444 Connect meet je niet alleen je lichaamsgewicht maar ook het vetpercentage van je lichaam, BMI, vochtgehalte en spier- en botmassa. Zeker voor mensen die een dieet volgen is een dergelijke weegschaal handig. De weegschaal heeft een digitaal display en kan tot acht verschillende gebruikers herkennen waarvan de gegevens worden opgeslagen. De weegschaal kan gebruikt worden met een app zodat je alle gemeten waarden na afloop van het wegen nog eens kunt inzien.

2. Medisana PS 414 Personenweegschaal

Bekijk prijs

€13,99

De digitale Medisana PS414 personenweegschaal werkt op batterijen. De weegschaal is ook geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van meer dan 150 kilo en weegt op een ons nauwkeurig. De weegschaal kan geen gegevens opslaan van verschillende gebruikers maar schakelt zichzelf wel automatisch in- of uit als je erop gaat staan of er afstapt. De weegschaal is eenvoudig in het gebruik en werkt op basis van vier sensoren waardoor je gewicht zo nauwkeurig mogelijk bepaald kan worden.

3. Medisana BS 416 Connect Lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€59,-

Met de Medisana BS 416 weegschaal kun je naast je gewicht ook het volgende meten: vetpercentage, botmassa, buikvet, spiermassa en het vochtgehalte van je lichaam. Dit is zeker voor mensen die op een (streng) dieet zitten erg belangrijk omdat je zo kunt zien of je lichaam gezond wordt en blijft. De weegschaal is met een app te bedienen en als je er met meer mensen gebruik van maakt kun je de gegevens van acht personen ermee opvragen.

4. Digitale babyweegschaal

Bekijk prijs

€64,95

Als je een kindje hebt wil je natuurlijk wel graag weten of het ook goed groeit. Als je je kind regelmatig wilt wegen doe je dat het beste met een weegschaal die voor kleine kindjes ontwikkeld is zoals een digitale babyweegschaal. Hiermee meet je op 10 gram nauwkeurig het gewicht van je kindje tot maximaal 20 kilo. Je kunt je kindje er gewoon bovenop leggen en de weegschaal schuift niet weg omdat er antislip pootjes onder zitten.

5. Omron Viva personenweegschaal Smart

Bekijk prijs

€77,99

Als je wilt dat je weegschaal meer kan dan alleen maar je gewicht aangeven kun je het beste kiezen voor een lichaamsanalyseweegschaal zoals de Omron Viva. Met de personenweegschaal krijg je naast het gewicht te zien wat je spiermassa is, je vetpercentage, je buikvet en geeft de weegschaal aan hoeveel calorieën je nodig hebt als je rust of juist beweegt. Ideaal voor mensen die een dieet volgen waar ze zich strikt aan dienen te houden.

6. Soehnle personenweegschaal XL

Bekijk prijs

€40,99

De Soehnle personenweegschaal XL is een groot model waar je makkelijk op kunt staan. De weegschaal heeft een roestvrijstalen bovenkant en een groot display waarop je je gewicht en BMI kunt aflezen. De weegschaal gaat tot een gewicht van 180 kilo en weegt op 100 gram nauwkeurig. De weegschaal heeft een antislip bodem zodat je er altijd veilig op kunt staan. De weegschaal werkt op batterijen en heeft een energiezuinige inschakelfunctie zodat je er lang mee kunt doen.

7. Brabantia personenweegschaal op batterijen

Bekijk prijs

€25,89

Met de Brabantia weegschaal die op batterijen werkt kunnen personen tot maximaal 180 kilo gewogen worden. De weegschaal weegt per 100 gram nauwkeurig dus als je een streng dieet volgt of het belangrijk is om precies te weten wat je per dag weegt is dat handig. De weegschaal staat stabiel en heeft antislip pootjes. Daarnaast is de display duidelijk af te lezen zodat je precies weet wat je weegt. De weegschaal is ook te gebruiken door zwangere vrouwen.

8. Garmin IndeX Smart Scale personenweegschaal

Bekijk prijs

€149,90

De Garmin Smart Scale personenweegschaal is een intelligent exemplaar waarmee je niet alleen je gewicht op een tiende van een kilo nauwkeurig kunt meten maar die ook je vetpercentage berekend. De weegschaal kan de gegevens van zestien verschillende personen bewaren zodat je deze terug kunt zoeken als jij er zelf op staat. De weegschaal kan gecombineerd worden met de Activity Tracker van hetzelfde merk zodat je weet hoeveel je weegt en of dit invloed heeft op je gewicht.

9. Medisana PSD analoge personenweegschaal

Bekijk prijs

€28,99

Veel personenweegschalen werken digitaal en hebben ook een dergelijk display om je gewicht af te lezen en andere belangrijke zaken omtrent je gezondheid. Wil je liever geen digitale weegschaal dan kun je ook voor een analoog exemplaar kiezen. De Medisana PSD analoge personenweegschaal kan gebruikt worden tot een gewicht van maximaal 150 kilo en weegt op een pond nauwkeurig. Je hebt er geen batterijen voor nodig en je stelt zelf het nulpunt in voordat je jezelf weegt.

10. Huawei Body Fat Scale AH100 personenweegschaal

Bekijk prijs

€39,-

Als je met je weegschaal meer wilt doen dan alleen jezelf wegen kun je kiezen voor de Huawei Body Fat Scale. De weegschaal kan verschillende functies meten waaronder botmassa, BMI, vochtgehalte, spiermassa, vetpercentage, caloriebehoefte (in rust en bij beweging) en visceraal vet. De weegschaal kan gebruikt worden met een speciale app op je smartphone en kan maximaal de gegevens van tien personen onthouden. De weegschaal werkt op batterijen die je er zelf los bij dient aan te schaffen.

11. Omron BF511 personenweegschaal

Bekijk prijs

€71,99

De Omron BF511 personenweegschaal wordt door de maker zelf de Body Composition Monitor genoemd. Met de weegschaal meet je niet alleen je gewicht maar ook je lichaamsvet. Zo weet je meteen of je gewicht al dan niet goed is en of je teveel vet hebt en er wat tegen kunt ondernemen. De weegschaal weegt op 100 gram nauwkeurig en kan de gegevens van vier personen opslaan. Om de weegschaal te laten werken heb je AA -batterijen nodig.

12. Medisana BS 483 lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€24,-

Met de lichaamsanalyseweegschaal Medisana BS 483 kun je diverse metingen doen. De weegschaal geeft niet alleen je gewicht aan maar ook je BMI, vetmassa, botmassa, vetpercentage en vochtgehalte. De weegschaal werkt op batterijen en kan de gegevens van tien verschillende gebruikers opslaan. De weegschaal meet op 100 gram nauwkeurig je gewicht en schakelt zichzelf uit als deze enige tijd niet gebruikt wordt zodat de batterijen lang meegaan. De display heeft een LCD-scherm waarop de gegevens goed leesbaar zijn.

13. Medisana BS 476 lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€24,95

Wil je behalve je gewicht ook nog andere metingen kunnen doen met je weegschaal? Dan is het verstandig een speciale lichaamsanalyseweegschaal aan te schaffen. Met de Medisana BS476 meet je ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, spiermassa en botmassa. De weegschaal kan de gegevens van tien verschillende gebruikers opslaan. Je kunt de weegschaal niet combineren met een app. De weegschaal weegt tot 180 kilo en als je erop gaat staan, gaat deze vanzelf aan.

14. Medisana BS430 Connect lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€49,99

Een weegschaal doet tegenwoordig meer dan alleen je lichaamsgewicht meten. Met de Medisana BS430 kun je ook je BMI, vetpercentage, spiermassa, botmassa en vochtgehalte meten. De weegschaal werkt op batterijen en kan gekoppeld worden aan een app op je smartphone. Voor mensen die een dieet volgen of zichzelf iedere dag om gezondheidsredenen dienen te wegen is de weegschaal zeker aan te raden. De weegschaal heeft de capaciteit om de gegevens van tien verschillende gebruikers te onthouden.

15. Fitbit Aria 2 lichaamsanalyseweegschaal

Bekijk prijs

€113,99

Als je op de personenweegschaal gaat staan krijg je je gewicht te zien. Met de Fitbit Aria 2 kun je echter nog meer meten, te weten je BMI en vetpercentage. De weegschaal heeft een digitale display die makkelijk is af te lezen en meet op 100 gram nauwkeurig. De weegschaal kan in twee verschillende standen gebruikt worden, eentje voor mensen die op een gewone manier actief zijn (regular mode) en eentje voor mensen die intensief sport beoefenen (lean mode).

16. Parcura personenweegschaal glas

Bekijk prijs

€14,99

Met de Parcura personenweegschaal van glas haal je een voordelige weegschaal in huis die wel praktisch en handig in het gebruik te noemen is. De weegschaal heeft een glazen bovenkant en kan een gewicht aan tot maximaal 150 kilo. De weegschaal heeft antislip dopjes aan de onderzijde zodat deze ook op gladde vloeren zoals bijvoorbeeld in de badkamer goed blijft staan. De weegschaal werkt op batterijen en heeft een duidelijke display waarop je je gewicht kunt aflezen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here