Voor het verwarmen van water voor het maken van een lekkere kop thee maak je uiteraard gebruik van een waterkoker. Daarvoor wil je het liefst een degelijk apparaat tot je beschikking hebben waarmee je snel heet water kunt maken. Voor het vinden van de beste waterkoker zijn er enkele zaken waar je rekening mee kunt houden. Dan zijn de capaciteit van de waterkoker en het vermogen waarmee het water verwarmd wordt voornamelijk belangrijk. Uiteraard speelt het uiterlijk ook een rol!

text

text

text

text

Philips Daily Collection HD9350/90


1

Siemens TW86103P Sensor for Senses

2

Russell Hobbs Glass

3

1. Philips Daily Collection HD9350/90

Bekijk prijs

€29,99

De Philips Daily Collection HD9350/90 is een handige en betrouwbare waterkoker die je direct kunt gebruiken. Het apparaat heet een inhoud van 1,7 liter en kan water voor tot wel 7 koppen thee bieden. Met de handige indicator aan de zijkant van het apparaat kun je aflezen hoeveel liter en of koppen je de waterkoker vult. De behuizing is gemaakt van metaal met een strak design. Door het gebruik van metaal is de waterkoker duurzamer dan artikelen die gemaakt zijn van kunststof.

2. Siemens TW86103P Sensor for Senses

Bekijk prijs

€79,99

De Siemens TW86103P Sensor for Senses is een eenvoudig te gebruiken waterkoker die voorzien is van meerdere functies. Zo is het mogelijk om het water op vier verschillende temperatuurstanden te verwarmen en heeft het apparaat een ingebouwde warmhoudfunctie. Met deze eigenschap is het mogelijk om water tot wel 30 minuten lang op temperatuur te houden. De inhoud van de waterkoker is 1,5 liter en het water is na 2 minuten aan de kook gebracht met dit apparaat.

3. Russell Hobbs Glass

Bekijk prijs

€49,99

De Russell Hobbs Glass is een waterkoker met een futuristisch uiterlijk. Dit apparaat is gemaakt van glas en beschikt over ingebouwde verlichting. Hiermee kleurt het water blauw tijdens het verwarmen. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter water en kan met behulp van een indicator aan de zijkant eenvoudig tonen voor hoeveel koppen thee je water kunt zetten. Dat kan tot maximaal 7 koppen thee. Het aan de kook brengen van water duurt iets meer dan 2 minuten.

4. Tefal Mini BI8125 RVS 0,8L

Bekijk prijs

€39,99

De Tefal Mini BI8125 RVS 0,8L is, zoals de naam al doet vermoeden, een compacte en handzame waterkoker. Dit apparaat heeft een inhoud van 0,8 liter water en neemt door zijn kleine formaat weinig ruimte in beslag. De waterkoker is gemaakt van metaal en kan het water verwarmen in 2 minuten tijd. De inhoud van 0,8 liter water is voldoende voor het vullen van ongeveer 3 koppen thee. Door de metalen behuizing is de waterkoker duurzamer dan waterkokers van kunststof.

5. KitchenAid Artisan Waterkoker Onyx Zwart

Bekijk prijs

€157,99

De KitchenAid Artisan Waterkoker Onyx Zwart is een stijlvolle waterkoker met een klassiek uiterlijk. Het apparaat is zwart van kleur en is voorzien van een temperatuurmeter. Je kunt zelf instellen of op welke temperatuur je het water wilt laten verwarmen. Dat kan vanaf 50 graden Celsius tot en met 100 graden Celsius. De behuizing van het apparaat is gemaakt van metaal en de inhoud is 1,5 liter. Deze waterkoker zorgt ervoor dat water binnen 107 seconde op de juiste temperatuur is.

6. Princess Retro waterkoker

Bekijk prijs

€43,99

De Princess Retro waterkoker is een handzaam en eenvoudig te gebruiken apparaat voor het verwarmen van water. De inhoud van de waterkoker is 1,7 liter water en het is mogelijk om tot wel 7 koppen thee met deze inhoud te voorzien van heet water. De behuizing is gemaakt van metaal waardoor het apparaat duurzamer is dan plastic waterkokers. Dit artikel zorgt ervoor dat water binnen 104 seconden op temperatuur kan zijn. De daadwerkelijke temperatuur is af te lezen op de ingebouwde temperatuurmeter.

7. Sage the Tea Maker

Bekijk prijs

€227,-

De Sage the Tea Maker is niet alleen een waterkoker, maar ook direct te gebruiken voor het maken van thee. Het meegeleverde theefilter maakt het mogelijk om het kokende water direct om te zetten naar thee. Je kunt kiezen voor 5 verschillende programma’s waarmee de sterkte van de thee kan worden bepaald. Ook de temperatuur van het water is in te stellen in 4 verschillende standen. Deze waterkoker is gemaakt van glas en metaal en heeft een capaciteit van 1,5 liter.

8. Russell Hobbs Adventure Waterkoker

Bekijk prijs

€33,99

De Russell Hobbs Adventure Waterkoker is een stijlvolle waterkoker met een snelle kooktijd. Dit apparaat kan gebruikt worden om water binnen 2 minuten op de juiste temperatuur te brengen. De duurzame behuizing is gemaakt van metaal en heeft een inhoud van 1,7 liter. Dat is voldoende voor het vullen van wel 7 koppen thee. Aan de hand van de waterindicator aan de zijkant kun je exact zien voor hoeveel koppen thee je water kunt zetten.

9. Russell Hobbs Buckingham Waterkoker

Bekijk prijs

€46,-

De Russell Hobbs Buckingham Waterkoker is stijlvol en eenvoudig te gebruiken. Door de eigenschappen van het apparaat is het mogelijk om water binnen 1 minuut en 53 seconden aan de kook te brengen. De inhoud van de waterkoker is 1,7 liter, wat voldoende is voor 7 koppen thee. Het aantal koppen thee dat je zet kan ook worden afgelezen aan de indicator voor de hoogte van het water. Het apparaat maakt zeer weinig geluid en is verder voorzien van blauwe ledverlichting.

10. Russell Hobbs Colours Plus+ Mini Rood

Bekijk prijs

€39,99

Een compacte waterkoker met een stijlvol ontwerp, dat is de Russell Hobbs Colours Plus+ Mini Rood. Dit apparaat heeft een inhoud van 1 liter en is gemaakt van metaal. De waterkoker is eenvoudig te gebruiken en kan water in 111 seconden op temperatuur brengen. In de waterkoker zit een filter om kalk uit het water te halen. Dit filter kan eenvoudig onder de kraan gereinigd worden. Zodra de waterkoker leeg is en toch aan staat, zal deze automatisch afslaan door toedoen van de droogkookbeveiliging.

11. Siemens TW86104P Sensor for Senses

Bekijk prijs

€79,99

De Siemens TW86104P Sensor for Senses is een betrouwbare waterkoker waarmee je snel thee kunt maken. Het apparaat is gemaakt van kunststof en metaal en is voorzien van een warmhoudfunctie. Daarmee kan het water tot wel 30 minuten na het koken op temperatuur worden gehouden. De inhoud van de waterkoker is 1,5 liter en het is mogelijk om te kiezen voor 4 verschillende temperatuurstanden voor het verwarmen. Het verwarmen van water in dit apparaat duurt 2 minuten.

12. Russell Hobbs Retro Ribbon Waterkoker Rood

Bekijk prijs

€57,99

De Russell Hobbs Retro Ribbon Waterkoker Rood is een stijlvol apparaat met een klassiek karakter. Met dit artikel is het mogelijk om water aan de kook te brengen binnen 1 minuut en 43 seconden. De behuizing is gemaakt van metaal waardoor het artikel duurzamer is dan waterkokers gemaakt van plastic. De inhoud van het product is 1,7 liter, wat gelijk staat aan 7 koppen thee. Op de temperatuurmeter aan de zijkant kan eenvoudig de huidige temperatuur van het water worden afgelezen.

13. Bosch TWK7203 TemperatureControl7

Bekijk prijs

€97,99

Ben je op zoek naar een degelijke en betrouwbare waterkoker waarmee je snel water kunt verwarmen? Dan is de Bosch TWK7203 TemperatureControl7 een ideale keuze. Dit apparaat is voorzien van 4 verschillende standen voor het verwarmen van water en kan binnen 70 seconden het water al aan de kook brengen. De behuizing is gemaakt van metaal en de waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter. Met de warmhoudfunctie kan het water tot wel 30 minuten op temperatuur worden gehouden.

14. Bosch TWK4P434 Rood

Bekijk prijs

€54,99

De Bosch TWK4P434 Rood is een eenvoudig te gebruiken waterkoker met een behuizing gemaakt van metaal. De capaciteit van dit apparaat is 1,7 liter water wat gelijk staat aan ongeveer 7 koppen thee. Door gebruik te maken van de literaanduiding aan de zijkant, waarbij ook kopjes geplaatst zijn voor de beeldvorming, kun je eenvoudig aflezen voor hoeveel koppen thee je water zet. In de schenktuit zit een kalkfilter dat eenvoudig kan worden afgespoeld onder de kraan.

15. KitchenAid Artisan Waterkoker Keizerrood

Bekijk prijs

€157,99

De KitchenAid Artisan Waterkoker Keizerrood is een smaakvol apparaat met een strak design. Deze waterkoker is voorzien van een temperatuurmeter waarop je de exacte temperatuur van het water kunt aflezen. Verwarmen van water kan op 6 verschillende standen en is mogelijk binnen 107 seconden. De inhoud van de waterkoker is 1,5 liter en de behuizing van het apparaat is gemaakt van metaal. Door de dubbelwandige behuizing blijft het water langer warm in de KitchenAid Artisan Waterkoker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here