Een wasmachine is in ieder huishouden een onmisbaar apparaat. Afhankelijk van uit hoeveel personen je gezin bestaat en hoe vaak je wassen draait, de gemiddelde vuilgraad en het beschikbare budget kies je een wasmachine die daarbij past zodat je altijd schone kleding hebt om aan te kunnen trekken. Wasmachines worden door diverse producenten gemaakt en hebben allemaal hun eigen speciale kenmerken zodat jij er eentje kunt kiezen die het beste aan jouw eisen en wensen voldoet.

text

text

text

text

Bosch WAB28262NL wasmachine

1

Miele WCR760WPS wasmachine

2

Siemens WM14B262NL – iQ100 – iSensoric wasmachine

3

1. Bosch WAB28262NL wasmachine

Bekijk prijs

€389,-

De Bosch WAB28262 wasmachine heeft een vulgewicht van 6 kilo. De wasmachine kan een maximaal toerental van 1400 toeren behalen zodat je wasgoed goed gecentrifugeerd wordt. De wasmachine kan speciale programma’s draaien waarbij bespaard wordt op energie en water of programma’s die extra snel klaar zijn. Daarnaast signaleert de machine zelf wanneer de trommel niet helemaal vol zit en past daar het programma en waterverbruik op aan. De machine brengt tijdens het centrifugeren een normaal geluid voort.

2. Miele WCR760WPS wasmachine

Bekijk prijs

€1599,-

De Miele WCR760WPS wasmachine valt binnen de bijzonder energiezuinige A+++ klasse. De wasmachine kan een vulgewicht aan van 9 kilo en werkt de gekozen programma’s snel, zo zuinig en stil mogelijk af. Centrifugeren levert weinig geluid op en kan tot maximaal 1600 toeren. De machine is per programma instelbaar op de gewenste temperatuur en toerental. Daarnaast bevat de machine het zogenaamde TwinDos systeem waarmee door de wasmachine zelf bepaald wordt hoeveel vloeibaar wasmiddel nodig is per wasbeurt.

3. Siemens WM14B262NL – iQ100 – iSensoric wasmachine

Bekijk prijs

€393,-

De Siemens WM14B262NL iQ100 iSensoric wasmachine valt binnen de A+++ categorie en is zuinig in het gebruik. De wasmachine heeft een laadvermogen van 6 kilo en centrifugeert op maximaal 1400 toeren. Je kunt kiezen uit diverse wasprogramma’s waaronder eentje waarmee je was razendsnel klaar is. Daarnaast kun je de wasmachine op ieder gewenst tijdstip laten beginnen met het programma. Bij bepaalde programma’s is het mogelijk de temperatuur en het toerental zelf in te stellen.

4. AEG L7FBE86W – 7000 serie – ProSteam wasmachine

Bekijk prijs

€559,-

De AEG L7FBE86W 7000 serie ProSteam wasmachine is een bijzonder zuinig apparaat dat een A+++ label heeft meegekregen. De wasautomaat heeft een trommelgrootte van 8 kilo en draait maximaal 1600 toeren. De wasmachine maakt gebruik van de ProSteam functie zodat je wasgoed minder kreukt en ook alleen gestoomd kan worden. Daarnaast heeft de wasmachine een ingebouwde ProSense functie waarmee het apparaat zelf opmerkt via een sensor hoe vol de trommel zit en het watergebruik en programma daarop aanpast.

5. Beko WTV7740BSC wasmachine

Bekijk prijs

€339,-

In de Beko WTV7740BSC wasmachine kun je tot 7 kilo wasgoed kwijt. De wasmachine draait met het centrifugeren maximaal 1400 toeren. De machine maakt gebruikt van de SteamCure technologie waardoor de was minder snel kreukt en vlekken er beter uitgaan. De wasmachine kan binnen korte tijd een programma draaien en past zich automatisch aan de hoeveelheid aan zodat er minder water en stroom gebruikt wordt. Op de wasmachine krijg je 2 jaar garantie en op de motor 10 jaar.

6. AEG L7FB60Y – 7000 serie – ProSteam wasmachine

Bekijk prijs

€590,-

De AEG L7FB60Y 7000 serie ProSteam wasmachine is zo’n 30% zuiniger in het gebruik dan het meest energiezuinige label A+++ aangeeft. De wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilo en draait maximaal 1600 toeren. De wasmachine heeft een ProSteam functie waardoor het wasgoed minder kreukt en die je gebruikt om je wasgoed alleen even op te frissen. De ProSense technologie zorgt ervoor dat de wasmachine zelf bepaalt hoe vol deze is en daar het water- en energiegebruik op aanpast.

7. AEG L6FBN5761 – 6000 serie – ProSense wasmachine

Bekijk prijs

€429,-

De AEG L6FBN5761 6000 serie ProSense wasmachine heeft een speciale ProTex trommel met een vulgewicht van 7 kilo. De ProTex technologie zorgt ervoor dat je kleding minder hard slijt. Het maximaal haalbare toerental bedraagt 1600. De wasmachine is zuinig in het gebruik en heeft de zogenaamde ProSense functie. Hiermee wordt door de wasmachine zelf bepaald hoeveel water en energie er nodig zijn voor een bepaalde wasbeurt zodat je kleding minder slijt en het beter is voor het milieu.

8. Whirlpool FSCR70410 wasmachine

Bekijk prijs

€398,80

De Whirlpool FSCR70410 wasmachine heeft een trommelinhoud van 7 kilo. De wasmachine heeft een A+++ label gekregen en heeft een speciale beladingssensor waarmee bepaald wordt hoeveel wasgoed er in de trommel zit en de hoeveelheid water en stroom daarop wordt aangepast. De wasmachine heeft een motor zonder koolborstels zodat deze niet kapot kunnen gaan. De wasautomaat kan verkorte programma’s draaien en als je vergeten bent er iets in te doen kan dat ook nog tijdens het programma.

9. AEG L6FB86IW – 6000 serie – ProSense – wasmachine

Bekijk prijs

€ 444,-

De AEG L6FB86IW 6000 serie ProSense wasmachine heeft een vulcapaciteit van 8 kilo en is zo’n 20% zuiniger dan het A+++ label voorschrijft. De wasmachine maakt gebruik van de ProSense technologie zodat er minder water en stroom verbruikt wordt. De wasmachine draait maximaal 1600 toeren per minuut tijdens het centrifugeren en maakt daarbij een normaal geluid. Je kunt er snelle wasjes mee doen en het apparaat zo instellen dat deze begint met wassen op het tijdstip dat jij wilt.

10. Zanussi ZEF9147NW wasmachine

Bekijk prijs

€419,-

De Zanussi ZEF9147NW wasmachine heeft een trommelinhoud voor 9 kilo wasgoed. De wasmachine staat geclassificeerd als A+++. De machine beschikt over een sensor die detecteert wanneer de machine niet helemaal vol zit en past daarop het programma en de hoeveelheid water aan. Als je snel iets schoons nodig hebt kan de wasmachine ingezet worden voor een verkort programma. Als je de machine al gevuld hebt kun je kiezen voor de startuitstel-functie om later te beginnen.

11. Bosch WAS28541NL Serie 6 wasmachine

Bekijk prijs

€522,-

De Bosch WAS28541NL Serie 6 wasmachine heeft een A+++ label gekregen en is zeer zuinig in het gebruik. De wasmachine heeft een ruime trommel voor 8 kilo wasgoed en centrifugeert met een maximaal toerental van 1400 tpm en maakt daarbij uitzonderlijk weinig geluid. De wasmachine kent 14 verschillende wasprogramma’s. Daarnaast reinigt het apparaat zichzelf op hoge temperatuur zodat het mooi schoon blijft en er geen vuil achterblijft en je machine en het wasgoed altijd fris blijven ruiken.

12. Beko WTV8740BSC wasmachine

Bekijk prijs

€359,-

De Beko WTV8740BSC wasmachine heeft een trommelinhoud van 8 kilo. De wasmachine is energiezuinig en valt in de A+++ klasse. De machine kan met een uitsteltijd van 19 uur geprogrammeerd worden zodat deze begint met wassen en klaar is wanneer jij dat wilt. De wasmachine kan ook kleinere wasjes doen waarbij bespaard wordt op water en stroom. De wasmachine heeft een Hygiëne+ functie die ervoor zorgt dat alle micro-organismen verdwijnen door extra spoelen en centrifugeren.

13. AEG L6FBI86W – 6000 serie – ProSense – wasmachine

Bekijk prijs

Geen prijs bekend

De AEG L6FBI86W – 6000 serie ProSense wasmachine heeft een vulinhoud van 8 kilo en kan maximaal centrifugeren met 1600 toeren per minuut waardoor je was aardig droog uit de machine komt en minder lang in de droger hoeft. De wasmachine maakt gebruik van de ProSense technologie waarbij het apparaat via een sensor bemerkt wanneer er minder wasgoed in zit en er met minder water en stroom gewassen kan worden zodat je daarop bespaart.

14. AEG L7FE96ES – 7000 serie – ProSteam wasmachine

Bekijk prijs

€663,-

De AEG L7FE96ES 7000 serie ProSteam wasmachine heeft een vulinhoud van 9 kilo zodat er veel was in één draai inpast hetgeen voor grote gezinnen ideaal is. De wasmachine is zuinig in het gebruik en heeft dan ook een A+++ label. De wasmachine beschikt over de ProSteam technologie waarbij kleding die alleen opgefrist hoeft te worden kort gestoomd wordt zonder deze te wassen. Deze functie zorgt er tevens voor dat je kleding minder gekreukt is en strijken makkelijker gaat.

15. Miele WCG125WCS wasmachine

Bekijk prijs

€962,42

De Miele WCG125WCS wasmachine heeft een vulinhoud van 9 kilo. De wasmachine kan met maximaal 1400 toeren centrifugeren waardoor je wasgoed er bepaald niet nat uitkomt. De wasmachine bedien je via een touchscreen waarmee je bij ieder programma zelf de temperatuur, het toerental en voor extra opties kunt kiezen. De wasmachine heeft een speciale SoftCare trommel zodat je kleding met zorg behandeld wordt. Om stroom en water te besparen bepaalt de wasmachine zelf hoeveel er nodig is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here