Doordat het aantal warme dagen elk jaar weer lijkt te stijgen, kiezen steeds meer mensen ervoor om door middel van een ventilator of een aircooler, de temperatuur in huis dragelijker te maken. Fabrikanten van dit soort apparaten hebben daar echter op in weten te spelen met als gevolg dat er ventilators en aircoolers in de meest uiteenlopende soorten en maten op de markt te vinden zijn.

text

text

text

text

Solis Ventilator op voet Fan-Tastic 750 zilver


1


Rowenta Tafelventilator VU2110F0 zwart/blauw

2

Boneco Ventilator op voet AirShower F230 wit

3

Wanneer je van plan bent om ook wat te gaan doen aan die ondraaglijke hitte in je woning of op je werkplek, dan kan het dus gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen paniek, we hebben al het nodige zoekwerk voor je gedaan en hieronder een top 12 samengesteld van de beste ventilators en aircoolers om in 2020 aan te schaffen. Lees dus snel verder en kies ene exemplaar dat het beste bij je persoonlijke situatie en budget past.

1. Solis Ventilator op voet Fan-Tastic 750 zilver

Bekijk prijs

€ 159,00

Deze zilverkleurige ventilator op voet van Solis: Fan-Tastic 750 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is voorzien van een handige voetschakelaar en een stopbeveiliging. Wanneer je deze ventilator in een ruimte hebt geplaatst, dan zal niet alleen de luchtkwaliteit beter worden, maar kun je ook genieten van extra comfort de ionengenerator bijgeschakeld kan worden.

Bovendien beschikt de ventilator over een afstandsbediening, een digitale display, een drietal snelheden, en een variabele ventilatierichting (verticaal en/of horizontaal) een handige timerfunctie en programmeerbare, automatische uitschakeling (variërend van 30 minuten tot 7,5 uur) waardoor het apparaat op de juiste momenten actief zal zijn. De diameter van deze, op netstroom werkende, ventilator bedraagt 47 centimeter en het vermogen is 65 W. Het apparaat is gemaakt van aluminium en daardoor lichtgewicht (8,7 kilogram). Bovendien geeft de fabrikant twee jaar herstelgarantie op dit product.

2. Rowenta Tafelventilator VU2110F0 zwart/blauw

Bekijk prijs

€ 39,99

Deze zwart met blauwe tafelventilator van Rowenta: VU2110F0 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens enorm handig in het gebruik.

Bovendien beschikt de ventilator over een tweetal snelheden en een variabele ventilatierichting. De afmetingen van deze, op netstroom werkende, ventilator zijn 38 x 13 x 48 centimeter en het vermogen is 28 W. Het apparaat is gemaakt van kunststof en daardoor lichtgewicht. Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit product. Met andere woorden: met deze ventilator heb je een stijlvolle en uiterst handzame oplossing voor de warmere dagen in handen waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

3. Boneco Ventilator op voet AirShower F230 wit

Bekijk prijs

€ 189,99

Deze witte ventilator op voet van Boneco: Airshower F230 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is voorzien van een drietal snelheden, en een variabele ventilatierichting (verticaal en/of horizontaal) een verstelbare hoogte(variërend van 54 tot 121 centimeter). De diameter van deze, op netstroom werkende, ventilator bedraagt 23 centimeter en beschikt over een snoer van maar liefst twee meter. Het apparaat is gemaakt van metaal en kunststof en daardoor lichtgewicht (4,2 kilogram). Bovendien geeft de fabrikant twee jaar omruilgarantie op dit product.

4. Stylies Handventilator Lacerta 118046 wit/blauw

Bekijk prijs

€ 29,99

Deze blauwwitte handventilator van Styles: Lacerta 118046 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen ongeacht waar je je bevindt. De ventilator is niet alleen erg handig, maar ook mooi om te zien zodat je hem met een gerust hard overal kunt gebruiken, zoals onderweg, op je werk of waar je ook maar behoefte hebt aan wat extra verkoeling.

De bediening van deze handventilator is uiterst simpel omdat je alles met slechts één knop kunt regelen. De afmetingen van deze, op batterijen werkende, handventilator zijn 8,8 x 4,8 x 19,3 centimeter en het kunststof apparaatje weegt niet meer dan 14o gram zodat je het gemakkelijk altijd bij je kunt dragen. Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit uiterst vernuftige product.

5. Tristar Mistventilator VE-5887 grijs

Bekijk prijs

€ 139,99

Deze grijze ventilator op voet van Tristar: VE-5887 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator voorziet je immers van een verfrissende nevel waardoor je ook van een te droge lucht in een ruimte verlost zult zijn.

Bovendien beschikt de ventilator over een afstandsbediening, een digitale display, een drietal snelheden, en een variabele ventilatierichting (verticaal en/of horizontaal) een handige timerfunctie en programmeerbare, automatische uitschakeling (variërend van 1 tot 8 uur) waardoor het apparaat op de juiste momenten actief zal zijn. De diameter van deze, op netstroom werkende, ventilator bedraagt 40 centimeter met afmetingen 68,2 x 46,2 x 132 centimeter en het vermogen is 95 W. Het apparaat is gemaakt van metaal en daardoor lichtgewicht (9,1 kilogram). Bovendien geeft de fabrikant twee jaar omruilgarantie op dit product.

6. Domo Tafelventilator DO8138 zwart

Bekijk prijs

€ 24,95

Deze zwarte tafelventilator van Domo: D08138 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens enorm handig in het gebruik.

Bovendien beschikt de ventilator over een tweetal snelheden en een variabele ventilatierichting. De afmetingen van deze, op netstroom werkende, ventilator zijn 23 x 27,5 x 19,5 centimeter en het vermogen is 30 W. Het apparaat is gemaakt van polypropyleen (PP) en beschikt over een snoer van maar liefst 170 centimeter. Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit product. Met andere woorden: met deze ventilator heb je een stijlvolle en uiterst handzame oplossing voor de warmere dagen in handen waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

7. Domo Ventilator op voet Wood style DO8146 zwart metaal/houtlook

Bekijk prijs

€ 99,95

Deze zwart en houtkleurige ventilator op voet van Domo: Wood style DO8146 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is voorzien van een digitale display, een drietal snelheden, een variabele ventilatierichting en is daarnaast in hoogte verstelbaar. De diameter van deze, op netstroom werkende, ventilator bedraagt 45 centimeter en het vermogen is 50 W. Het apparaat is gemaakt van polystyreen (PS) en polypropyleen (PP) en daardoor lichtgewicht. Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit product.

8. Tristar luchtkoeler AT5450 wit zwart

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

9. Domo Luchtkoeler Mini DO154A wit

Bekijk prijs

€ 64,95

Deze witte mini aircooler van Domo: DO154A zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De aircooler is voorzien van een honinggraat koelmembraan waardoor de koelefficiëntie erg hoog is. Het apparaat blaast dan ook heerlijk frisse lucht in het vertrek waar je het hebt geplaatst.

Bovendien is de aircooler geluidsarm waardoor deze eveneens probleemloos in een slaapvertrek kan worden gebruikt. Het apparaat beschikt verder over twee snelheden en een uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 750 milliliter zodat de aircooler eenvoudig bij kan worden gevuld. Dankzij de compacte afmetingen is deze, op netstroom werkende, aircooler op de koeler dagen weer opgeborgen kunnen worden. Het energiezuinige apparaat heeft een vermogen is 6 W en doordat het uitgevoerd is in kunststof, ook nog eens luchtgewicht. De fabrikant geeft je na aankoop van deze aircooler een standaard omruilgarantie. Met andere woorden: wanneer je deze aircooler in huis hebt gehaald,dan ben je niet alleen verzekerd van de nodige verkoeling op warme dagen, maar van een degelijk product waar je nog jarenlang plezier van zult beleven.

10. Tristar Ventilator op voet VE5929 zwart

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

11. Domo Ventilator op voet DO8141 wit

Bekijk prijs

€ 49,95

Deze witte, in hoogte verstelbare, ventilator op voet van Domo: DO8141 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is voorzien van een afstandsbediening, een drietal snelheden, een snoer met mar liefst een lengte van 187 centimeter en een variabele ventilatierichting, een timerfunctie (tot 7 uur) waardoor het apparaat op de juiste momenten actief zal zijn. De afmetingen van deze, op netstroom werkende, ventilator zijn 44 x 11 x 103,5 tot 121 centimeter en het vermogen is 40 W. Het apparaat is gemaakt van kunststof en metaal en daardoor lichtgewicht (3,1 kilogram). Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit product.

12. Tristar Tafelventilator VE-5928 zwart

Bekijk prijs

€ 54,95

Deze zwarte tafelventilator van Tristar VE-5928 zorgt ervoor dat je zonder problemen de warmere zomerdagen door kunt komen. De ventilator is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens enorm handig in het gebruik.

Bovendien beschikt de ventilator over een drietal snelheden en een verstelbaar rooster. De afmetingen van deze, op netstroom werkende, ventilator zijn 36 x 36 x 36 centimeter en het vermogen is 35 W. Het apparaat is lichtgewicht (3,4 kilogram) en daardoor erg handzaam. Bovendien geeft de fabrikant een standaard omruilgarantie op dit product. Met andere woorden: met deze tafelventilator heb je een stijlvolle en uiterst handige oplossing voor de warmere dagen in handen waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here