Het liefst doen we zo min mogelijk moeite voor het doen van de afwas. Gelukkig hebben we daarom beschikking over apparaten zoals een vaatwasser. Er zijn verschillende soorten vaatwassers die je kunt kopen en het is afhankelijk van jouw eigen wensen en behoeften wat de beste vaatwasser voor jou is. Wil je bijvoorbeeld een vrijstaande vaatwasser of een inbouwapparaat? Let op de aanschaf ook op de energieklassen die er zijn waarmee wordt aangegeven hoe zuinig het apparaat is.

text

text

text

text

Siemens SN636X01GE iQ300 – Inbouw Vaatwasser

1

AEG FSE63727P – ProClean – Inbouw vaatwasser

2

AEG FSS62807P – ProClean – ComfortLift – Inbouw vaatwasser

3

1. Siemens SN636X01GE iQ300 – Inbouw Vaatwasser

Bekijk prijs

€959,-

Met de Siemens SN636X01GE iQ300 Inbouw Vaatwasser haal je een multifunctioneel apparaat in huis voor het schoonmaken van al jouw vaat. De vaatwasser wordt geleverd zonder frontpaneel, deze wordt uiteraard geplaatst in combinatie met jouw keuken. Het apparaat kan in een nis geplaatst worden met een minimale hoogte van 81,5 centimeter en een maximale hoogte van 87,5 centimeter. De breedte is 59,8 centimeter. Dit apparaat produceert een geluidsniveau van 64 dB en heeft energielabel A++.

2. AEG FSE63727P – ProClean – Inbouw vaatwasser

Bekijk prijs

€783,-

Nooit meer zelf afwassen doe je door de hulp in te schakelen van de AEG FSE63727P – ProClean Inbouw vaatwasser. Dit inbouwapparaat is voorzien van automatisch ingestelde programma’s gecombineerd met een digitale schuifregelaar. Zo kan elke vaat en elk soort vuil op de best mogelijke manier verwijderd worden. De vaatwasser heeft energielabel A+++ en produceert een geluid met een niveau van maximaal 44 dB. Dit artikel wordt geleverd zonder frontpaneel, deze wordt in combinatie met een keuken geplaatst.

3. AEG FSS62807P – ProClean – ComfortLift – Inbouw vaatwasser

Bekijk prijs

€999,-

De AEG FSS62807P ProClean ComfortLift Inbouw vaatwasser is een bijzonder apparaat in zijn soort. De vaatwasser is namelijk zo gemaakt dat je nooit meer hoeft te bukken om de vaatwasser in of uit te ruimen. De onderste lade kan namelijk eenvoudig naar boven worden gelift. Het apparaat is zeer ruim en heeft energielabel A++. Tijdens het gebruik produceert het apparaat slechts 44 dB aan geluid. De breedte is 59,6 centimeter en het apparaat beschikt over verschillende programma’s.

4. Siemens SN678X36TE iQ700 – Inbouw Vaatwasser- HomeConnect – WiFi

Bekijk prijs

€777,-

Met de Siemens SN678X36TE iQ700 Inbouw Vaatwasser HomeConnect WiFi kun je het laten doen van de vaat eenvoudig regelen via smartphone of tablet. Deze inbouw vaatwasser is namelijk voorzien van de functie om gekoppeld te worden aan wifi. Het apparaat wordt geleverd zonder frontpaneel en heeft een breedte van 59,8 centimeter. Voor de inbouw moet de nis minimaal een hoogte hebben van 81,5 centimeter en maximaal 87,5 centimeter. Het energielabel van het apparaat is A+++.

5. Sharp QWHX13F472WDE – Vrijstaande vaatwasser

Bekijk prijs

De Sharp QWHX13F472WDE is een vrijstaande vaatwasser die je eenvoudig kunt aansluiten. Het apparaat is zeer stil en produceert een geluidsniveau van maximaal 47 dB tijdens het gebruik. Ook op het vlak van energiegebruik is dit een aantrekkelijk apparaat. Het artikel heeft energielabel A++. Voor het gebruik beschikt de vaatwasser over 4 ingestelde programma’s waarmee je de vaat kunt laten doen. Hierbij zit onder andere een Eco wasprogramma. De maximale temperatuur voor het reinigen is 60 graden Celsius.

6. Siemens SN235I03EE iQ300 – Vrijstaande vaatwasser – Zilver

Bekijk prijs

€444,-

De Siemens SN235I03EE iQ300 is een vrijstaande vaatwasser met een fraaie uitstraling. De behuizing van het apparaat is zilver van kleur waardoor deze goed in de meeste keukens geplaatst kan worden. De vaatwasser heeft een breedte van 60 centimeter en produceert een geluidsniveau van maximaal 48 dB. Het energielabel van deze Siemens vaatwasser is A+, waardoor het apparaat in verhouding tot andere vaatwassers minder energiezuinig is. Voor het gebruik zijn er verschillende voorgeprogrammeerde wasprogramma’s beschikbaar.

7. Beko DFN26220X2 – Vrijstaande vaatwasser

Bekijk prijs

€356,44

De Beko DFN26220X2 is een vrijstaande vaatwasser met een zilveren uiterlijk. Het apparaat is redelijk energiezuinig en is daarom voorzien van energielabel A++. Tijdens het gebruik maakt de machine een geluid met een niveau van maximaal 46 dB. Je hebt beschikking over 6 verschillende programma’s om de vaat mee te kunnen doen en door de 3 sproeiarmen in de machine wordt zelfs de vuilste vaat grondig schoongemaakt. Hiervoor kun je ook gebruik maken van de intensieve schoonmaakfunctie.

8. Inventum RVW6027AB – Vrijstaande vaatwasser – Retro

Bekijk prijs

€365,-

De vaat wordt extra schoon wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Inventum RVW6027AB vrijstaande vaatwasser Retro. Dit apparaat heeft verschillende programma’s en beschikt over een functie om de start van het wassen uit te stellen. Tijdens het gebruik wordt er slechts 12 liter water gebruikt, dit apparaat valt dan ook in energieklasse A++. Het geluidsniveau dat geproduceerd wordt door het apparaat is maximaal 47 dB waardoor er weinig geluid te horen is vanuit de vaatwasser.

9. Whirlpool WFC 3B16 X – vaatwasser

Bekijk prijs

€385,-

De Whirlpool WFC 3B16 X vaatwasser is een vrijstaand apparaat dat je eenvoudig kunt installeren en gebruiken. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en produceert een geluidsniveau van maximaal 46 dB. Voor het gebruik wordt er per wasbeurt 10,5 liter water gebruikt. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s om de vaat te laten doen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor startuitstel zodat het apparaat op een later moment wordt ingeschakeld voor het wasprogramma.

10. ETNA VWH545ZT – Vaatwasser – XL Inbouwhoogte

Bekijk prijs

€599,-

De ETNA VWH545ZT Vaatwasser XL is een extra grote vaatwasser die bedoeld is om te worden ingebouwd. Het apparaat kan worden geplaatst in een nis met een minimale hoogte van 86 centimeter en een maximale hoogte van 91 centimeter. Ideaal voor wanneer het aanrechtblad op een hoger niveau dan gebruikelijk geplaatst moet worden. De machine beschikt over 5 verschillende programma’s en is voorzien van energielabel A++. Tijdens het gebruik wordt er een geluidsniveau van maximaal 45 dB geproduceerd door de vaatwasser.

11. Beko DFN28430X – Vrijstaande vaatwasser

Bekijk prijs

€430,-

De Beko DFN28430X vrijstaande vaatwasser is een zeer energiezuinig apparaat waarmee de vaat zeer schoon gemaakt kan worden. Het apparaat heeft energielabel A+++ en beschikt over mar liefst 8 verschillende programma’s. Verder kun je gebruik maken van startuitstel waarmee het apparaat op een later moment kan worden ingeschakeld. De vaatwasser is vrijstaand en heeft een breedte van 59,8 centimeter. Het maximale geluidsniveau dat geproduceerd wordt tijdens het gebruik van deze Beko vaatwasser is 44 dB.

12. AEG FSB52617Z – Inbouw vaatwasser

Bekijk prijs

De AEG FSB52617Z Inbouw vaatwasser is een handig apparaat met verschillende programma’s voor het doen van de vuile vaat. Dit apparaat beschikt over een digitale schuifregelaar waarmee je kunt kiezen uit 7 verschillende programma’s en 3 verschillende temperaturen. Een speciale sensor in de machine detecteert hoe vuil de vaat is en past het waterverbruik hierop aan. Dit apparaat heeft energielabel A++, wordt geleverd zonder frontpaneel en produceert maximaal 44 dB aan geluid tijdens het gebruik.

13. Siemens SN657X04IE – iQ500 – Inbouw vaatwasser

Bekijk prijs

€701,61

Met de Siemens SN657X04IE iQ500 Inbouw vaatwasser wordt de vaat zeer schoon. Dit apparaat is gemaakt om te worden ingebouwd en wordt geleverd exclusief het frontpaneel. De vaatwasser kan geplaatst worden in een nis met een hoogte van minimaal 81,5 centimeter en maximaal 87,5 centimeter. De breedte is 59,8 centimeter en het energielabel van deze vaatwasmachine is A+++. Hiermee is de vaatwasser zeer zuinig. Het artikel is voorzien van verlichting aan de binnenkant van het apparaat.

14. Siemens SK26E221EU – iQ300 – Vrijstaande vaatwasser – Compact

Bekijk prijs

€369,-

De Siemens SK26E221EU iQ300 Vrijstaande vaatwasser Compact is een zeer handig en klein apparaat. Deze vrijstaande vaatwasser heeft energielabel A+ en beschikt over verschillende programma’s. De 6 programma’s kunnen met startuitstel op een ander moment worden ingeschakeld. Het apparaat produceert tijdens het gebruik een geluidsniveau van maximaal 48 dB. Met het speciale glasbeschermingssysteem worden de glazen die in het apparaat gewassen worden zo goed mogelijk gehouden. Dankzij de intensieve was functie kunnen ook de vuilste pannen schoon worden gemaakt.

15. Frilec STUTTGART9511EA++ – Inbouw vaatwasser volledig geïntegreerd

Bekijk prijs

€314,-

De Frilec STUTTGART9511EA++ Inbouw vaatwasser kan volledig geïntegreerd worden in de keuken. Dit apparaat is zeer zuinig en heeft energielabel A++. Voor de inbouw moet de nis een hoogte hebben van 60 centimeter en een breedte van 59,8 centimeter. Het laadvermogen is 12 couverts en tijdens het gebruik wordt er een geluidsniveau van maximaal 49 dB geproduceerd. Het apparaat beschikt over 4 verschillende wasprogramma’s voor het doen van verschillende soorten vuile afwas van lichtvuil tot aangekoekte pannen.

16. Bosch SMS25AW04E Serie 2 – Vrijstaande vaatwasser – Wit

Bekijk prijs

De Bosch SMS25AW04E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser Wit is een betrouwbaar apparaat met een laadvermogen van 12 couverts. De vaatwasser is vrijstaand en heeft een breedte van 60 centimeter. Tijdens het gebruik wordt er een geluidsniveau geproduceerd van slechts 46 dB waarmee het apparaat opvallend stil is. De machine beschikt over 5 verschillende programma’s en kan met startuitstel op elk gewenst moment worden gestart. Het energielabel van deze vrijstaande vaatwasser van Bosch is energielabel A+.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here