Op een mooie avond lekker nog even buiten op je terras of balkon zitten, is heerlijk. Wanneer de temperatuur echter wat gaat dalen, kan dit echter al snel minder aangenaam worden, of toch niet? Als je namelijk een terrasverwarmer aanzet, kan het nog lange tijd goed toeven zijn buiten. De vraag is echter welke terrasverwarmer kan ik het beste kiezen?

Tegenwoordig is het aanbod van terrasverwarmers namelijk zo groot geworden dat dit wellicht wat overweldigend over kan komen op iemand die er eentje aan wil gaan schaffen, maar er eigenlijk niet zoveel kaas van heeft gegeten. Gelukkig hebben we voor iedereen die op zoek is naar een terrasverwarmer al het nodige zoekwerk gedaan en de beste terrasverwarmers op een rijtje gezet (en voorzien van een korte omschrijving uiteraard). Dit zal je dan direct wat meer overzicht geven en je bovendien ook aardig wat tijd weten te besparen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is te bepalen welke van de terrasverwarmers uit de lijst het beste bij je persoonlijke voorkeuren past.

text

text

text

text

Peaktop – Outdoor ronde vuurtafel op propaangas – HF36501AA-EU

1

MaxxGarden Lounge Terrasverwarmer – gas – staand – verwarmt tot 50m² – max. 11.000 W

2

MaxxGarden Terrasverwarmer – gas – staand – verrijdbaar – tot 13000 W – tijdelijk met cover

3

1. Peaktop – Outdoor ronde vuurtafel op propaangas – HF36501AA-EU

Bekijk prijs

€ 484,99

Lekker warm op je terras of balkon zitten, kan met deze schitterende vuurtafel, ook wel een flameheater genoemd, van Peaktop. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de vuurtafel aansluiten op een aardgas- of propaangasbron. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangenaam vuurtje.

Kortom: deze stijlvolle, trendy vuurtafel, uitgevoerd in de kleur steeengrijs, mag eigenlijk op geen enkel terras of balkon ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je met de verstelbare vlammen op een aangename wijze voor verlichting zorgen.

Deze vuurtafel is voorzien van een lavasteen (met een gewicht van 3 kilo) en dankzij de Easy Start elektronische ontsteking kun je eenvoudig en snel het toestel aansteken. Bovendien is de vuurtafel, met de afmetingen 86 x 89 x 29 centimeter, praktisch overal neer te zetten.

2. MaxxGarden Lounge Terrasverwarmer – gas – staand – verwarmt tot 50m² – max. 11.000 W

Bekijk prijs

Niet leverbaar, maar er kan eenmalig een e-mail worden ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Lekker warm op je terras of balkon zitten, kan met deze schitterende terrasverwarmer, ook wel een loungeheater genoemd, van MaxxGarden. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer aansluiten op een aardgas- of propaangasbron. Al binnen enkele seconden kun je dan, dankzij de elektrische ontsteking, genieten van een aangenaam vuurtje.

Kortom: deze stijlvolle, trendy terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur antracietgrijs, mag eigenlijk op geen enkel terras of balkon ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je met de regelbare gasdruk van een afgifte van 5.000 tot wel 11.000 watt op een aangename wijze voor verlichting zorgen.

Deze metalen, en verrijdbare, terrasverwarmer kan in worden gesteld in 5 verschillende warmtestanden en dankzij de Easy Start elektronische ontsteking kun je eenvoudig en snel het toestel aansteken. Bovendien is de terrasverwarmer, met de afmetingen 46 x 46 x 135 centimeter met een diameter van 48 centimeter, praktisch overal neer te zetten en bestand tegen alle weertypes.

3. MaxxGarden Terrasverwarmer – gas – staand – verrijdbaar – tot 13000 W – tijdelijk met cover

Bekijk prijs

€ 134,99

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende terrasverwarmer, ook wel een parasolheater genoemd, van Maxx Garden. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer aansluiten op een butaan- of propaangasbron. Al binnen enkele seconden kun je dan, dankzij de elektrische ontsteking, genieten van een aangenaam vuurtje.

Kortom: deze stijlvolle, trendy terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur zwart, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je met de traploze warmteregeling de warmteafgifte regelen tot wel 13.000 watt en zo tevens op een aangename wijze voor verlichting zorgen.

Deze stalen, draaibare en verrijdbare, terrasverwarmer heeft een omvalbeveiliging en kan in worden gesteld in 2 verschillende warmtestanden. Dankzij de Easy Start elektronische ontsteking kun je eenvoudig en snel het toestel aansteken. Bovendien is de terrasverwarmer, met een hoogte van 220 centimeter en een diameter van 80 centimeter, praktisch overal neer te zetten. De terrasverwarmer is spatwaterdicht, maar wordt tijdelijk geleverd met een gratis beschermhoes.

4. Exellent electrics terrasverwarmer – Staand – 3 warmte standen – Tot 2000 Watt

Bekijk prijs

€ 49,99

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende terrasverwarmer, ook wel een loungeheater genoemd, Excellent Electrics YT2000050. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer aansluiten op netstroom. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangename warmte.

Kortom: deze stijlvolle, trendy elektrische terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur zwart, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je met de warmteregeling de warmteafgifte regelen tot wel 2.000 watt.

Deze metalen terrasverwarmer, met een gewicht van nog geen 10 kilo, heeft een oververhittingsbeveiliging en kan in worden gesteld in 3 verschillende warmtestanden (met ene verbruik van 650 W (stand 1), 1350 W (stand 2) en 2000 W (stand 3). Bovendien is de terrasverwarmer in hoogte verstelbaar van 120 tot 210 centimeter is voorzien van een elektriciteitssnoer van 285 centimeter. De terrasverwarmer is spatwaterdicht en voorzien van een quartz verwarmingselement. Zo kun je je tuin tevens op een stijlvolle en sfeervolle manier verlichten.

5. Eurom THG14000 Terrasverwarmer op gas | Zwarte terrasheater

Bekijk prijs

€ 140,12

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende terrasverwarmer, ook wel een patioheater genoemd, THG14000 van Eurom. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer aansluiten op een butaan- of propaangasbron. Al binnen enkele seconden kun je dan, dankzij de elektrische ontsteking, genieten van een aangenaam vuurtje.

Kortom: deze stijlvolle, trendy terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur zwart, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. De terrasverwarmer een capaciteit van 5.000 tot 14.000 watt en een verbruik van 450 tot 870 gram per uur. Met deze terrasverwarmer kun je dan ook een omgeving van maximaal honderd vierkante meter op een aangename wijze verwarmen.

Deze van gespoten metaal vervaardigde, verrijdbare, terrasverwarmer heeft een omvalbeveiliging en oververhittingbeveiliging en kan in worden gesteld in 2 verschillende warmtestanden. Bovendien is de terrasverwarmer, met een hoogte van 220 centimeter en een diameter van 45,5 centimeter, praktisch overal neer te zetten.

6. TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2050

Bekijk prijs

€ 99,95

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende zilverkleurige infrarood terrasverwarmer IR 2050 van TROTEC. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer op te hangen een aan te sluiten op netstroom en na enkele seconden kun je dan genieten van een weldadige warmte zonder lichtirritatie en bestand tegen alle weertypes.

Deze terrasverwarmer hoeft niet te worden voorverwarmd en zorgt voor een gelijkmatige, schone en doelgerichte warmteverdeling. De terrasverwarmer werkt immers zonder ventilator en levert stille warmte zonder opdwarrelende stofdeeltjes. Deze terrasverwarmer is energiezuinig en zorgt voor directe warmte zoals de zon dat ook doet (het verwarmen van personen en objecten in plaats van de lucht zodat er door hen warmte-energie opgeslagen en weer afgegeven wordt.

De terrasverwarmer heeft een verwarmingsvermogen van 2.000 watt, is simpel te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, met 3 warmtestanden (750, 1.500 en 2.000 watt). De tot 90 graden verstelbare kantelhoek zorgt ervoor dat de terrasverwarmer ook gebruikt kan worden als doelgerichte warmtebron.

Het aangenamer licht van de terrasverwarmer is te danken aan de innovatieve Low Glare kortegolf infrarood buis die het storende felrode licht tot 80 procent reduceert, terwijl de warmte-intensiteit gewoon 100 procent blijft. Met een gemiddelde levensduur tot wel 5.000 uur kun je met deze terrasverwarmer een groot aantal seizoenen van een heerlijk warm terras genieten.

7. Kibani Elektrische Heater 3000 Watt – Ventilatorstand & Verwarmstand

Bekijk prijs

€ 31,99

Lekker warm op je terras (of in je garage, werkplaats, schuur, partytent of woning) zitten, kan met deze schitterende elektrische heater 3000 Watt met verwarmstand van Kibani. Wanneer je deze heater namelijk gebruikt, ben je verzekerd van een aangename warme omgeving. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de heater aansluiten op netstroom en na enkele seconden kun je dan genieten van een weldadige warmte, maar je kunt er ook voor kiezen om het toestel als ventilator te gebruiken om een ruimte te verkoelen.

Door de gewenste stand (ventilator- of verwarmstand) te kiezen en de thermostaat in te stellen regel je eenvoudig de temperatuur. De heater is voorzien van oververhittingsbeveiliging en zal maximaal 3000 Watt gebruiken. Doordat het een compacte heater betreft (met een gewicht van slechts 3.7 kilo) met een praktische handgreep kun je deze gemakkelijk en veilig verplaatsen. Maar zelfs met dit compacte formaat zal de heater krachtig genoeg zijn om ruimtes tot ongeveer 28 vierkante te verwarmen.

De ronde heater kan in 2 standen worden gezet en de thermostaat reikt van 0 tot 85 graden Celsius In de metalen behuizing bevindt zich een verwarmingselement dat vervaardigd is van roestvrij staal en het geheel is voorzien van een netsnoer van 160 centimeter. De afmetingen van de heater zijn: 23.5 x 26 x 32.5 centimeter.

8. Vierkante vuurtafel met houteffect op propaangas voor terras 89 cm HF11501AA-UK

Bekijk prijs

€ 427,49

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende vuurtafel, ook wel een flameheater genoemd, van Peaktop. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de vuurtafel aansluiten op een aardgas- of propaangasbron. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangenaam vuurtje.

Kortom: deze stijlvolle, trendy vuurtafel, uitgevoerd in houtkleur en gemaakt van beton, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je met de verstelbare vlammen op een aangename wijze voor verlichting zorgen.

Deze vuurtafel is voorzien van een lavasteen (met een gewicht van 3 kilo) en dankzij de Easy Start elektronische ontsteking kun je eenvoudig en snel het toestel aansteken. Bovendien is de vuurtafel, met de afmetingen 89 x 89 x 29 centimeter, praktisch overal neer te zetten.

9. Kemper Heteluchtkanon /Elektrische heater

Bekijk prijs

Niet leverbaar, maar er kan eenmalig een e-mail worden ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Dit heteluchtkanon / elektrische heater 65310E van Kemper is de perfecte manier om een ruimte te verwarmen, namelijk met een krachtige ventilator zodat er een heleboel lucht kan worden verplaatst. De lucht wordt aan de achterzijde aangezogen en nadat deze is verwarmd weer uitgeblazen zodat de volledige ruimte geleidelijk wordt verwarmd.

Het heteluchtkanon, dat gemaakt is van roestvrij staal, kan binnenshuis worden gebruikt, maar even goed in een werkplaats of andere (werk)ruimte. Dankzij de stevige handgreep en het lage gewicht (5,9 kilo) is deze elektrische heater bovenal gemakkelijk, snel en veilig te verplaatsen. Het apparaat is namelijk erg compact met afmetingen: 37,5 x 37,5 x 33,5 centimeter. Bovendien beschikt het heteluchtkanon over 4 verschillende standen die simpel te bedienen zijn met de thermostaat knop; Met een vermogen van 3000 Watt en een luchtstroom van 400 kubieke meter per uur is een ruimte snel te verwarmen,

10. MaxxGarden Terrasverwarmer – Staand – Retro design – 2000 W

Bekijk prijs

€ 143,95

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende terrasverwarmer, met een retrolook, van Maxx Garden. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer aansluiten op netstroom. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van de aangename warmte.

Kortom: deze stijlvolle, retro terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur zwart, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Bovendien kun je kiezen uit 3 hittestanden: 800 Watt, 1200 Watt en 2000 Watt. De terrasverwarmer is uitgerust met een koolstof verwarmingselement en dus enkel geschikt voor het gebruik buitenshuis. Het apparaat is voorzien van een kantelbeveiliging en gemaakt van metaal en aluminium.

Deze draaibare terrasverwarmer heeft een vermogen van 2050 Watt en wordt geleverd met een snoer van 150 centimeter en een sfeervolle lantaarn. De afmetingen van de terrasverwarmer zijn: 43 x 70 x 220 centimeter en de lantaarn is 38 centimeter hoog met een diameter van 43 centimeter.

11. Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

Bekijk prijs

€ 189,00

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende zwarte infrarood terrasverwarmer Golden Shadow 2500 van Eurom. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer op te hangen en aan te sluiten op netstroom om na enkele seconden te kunnen genieten van een weldadige warmte zonder dat je te maken krijgt met piekspanning (en stoppen die eruit springen).

De draaibare, en in hoogte verstelbare, terrasverwarmer heeft 2 verwarmingsstanden en een handige afstandsbediening om deze in te stellen. Met een maximaal verwarmingsvermogen van 2.500 watt. Deze infrarood terrasverwarmer is uitgevoerd in aluminium en kunststof met de afmetingen: 77 x 12 centimeter.

12. Eurom Partytent heater 1502 – RVS – 1500W

Bekijk prijs

€ 56,94

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende grijze partytent heater met vintage look van Eurom uitgevoerd met een carbon booglamp en een metalen behuizing. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de heater op te hangen en aan te sluiten op netstroom om na enkele seconden te kunnen genieten van de warmte en het sfeervolle licht.

De lichtgewicht heater (met een gewicht van 2 kilo) heeft 2 verwarmingsstanden (750W en 1.500W) en is in staat om een oppervlak van 14 vierkante meter te verwarmen. De heater kan echter niet worden gebruikt op vochtige plaatsen. De afmetingen van de heater zijn: 45 x 22 centimeter en dus geschikt voor iedere partytent of overkapping.

13. Eurom Carbon lounge heater 55

Bekijk prijs

€ 44,95

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende zilverkleurige loungeheater 55 met koolstof booglamp van Eurom. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de heater aansluiten op netstroom. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangename warmte.

Kortom: deze stijlvolle, trendy elektrische terrasverwarmer, uitgevoerd in de kleur zwart, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. Want zelfs met een lager energieverbruik dan de meeste andere heaters in zijn soort, heeft dit exemplaar een verwarmingsbereik van maximaal 10 vierkante meter.

Het vermogen van de heater kan in worden gesteld op 450 Watt of 900 Watt, zodat je voor een meer energievriendelijke stand kunt kiezen op het moment dat er minder verwarming nodig is. De heater is tevens uitgerust met een omvalbescherming.

Deze 360 graden draaibare heater is uitgevoerd in metaal en kunststof en de afmetingen zijn: 55,5 en een diameter van 19 centimeter. De onderkant van de heater heeft een diameter van 28 centimeter en de lengte van het elektriciteitssnoer is 180 centimeter. De terrasverwarmer is spatwaterdicht en voorzien van een quartz verwarmingselement. Zo kun je je tuin tevens op een stijlvolle en sfeervolle manier verlichten.

14. Toolland TC78020 Hangende elektrische terrasverwarmer 2000 Watt

Bekijk prijs

€ 37,95

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende hangende elektrische terrasverwarmer TC78020 van Toolland. De terrasverwarmer is uitgerust met drie standen en een valbeveiliging. Wanneer je deze terrasverwarmer namelijk gebruikt, weet je zeker dat je zowel een warme als sfeervolle tijd door kan brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer op te hangen en aan te sluiten op netstroom. Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangename warmte.

Kortom: deze stijlvolle, trendy elektrische terrasverwarmer, uitgevoerd in zwart kleurig aluminium, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. De terrasverwarmer heeft 3 warmtestanden, (650 watt, 1300 watt en 2000 watt. De warmtestand is eenvoudig te veranderen met behulp van een ketting. Bovendien kun je jarenlang plezier hebben van deze terrasverwarmer omdat het verwarmingselement tot wel 3.000 uur mee zal gaan.

De terrasverwarmer is waterbestendig, kantelbaar tot 45 graden en geschikt voor het
Gebruik buitenshuis. De afmetingen van deze terrasverwarmer zijn: 19 x 48 centimeter met een diameter van 19 centimeter en dus vrijwel overal op te hangen.

15. MaxxGarden Terrasverwarmer – Staand – 3 warmte standen – tot 2000 Watt

Bekijk prijs

€ 47,49

Lekker warm op je terras zitten, kan met deze schitterende elektrische terrasverwarmer HCH-2000 van Maxx Garden. De terrasverwarmer is uitgerust met drie standen,een oververhittingbescherming en een spatwaterdichte behuizing. De terrasverwarmer heeft een quartz verwarmingselement waardoor je tevens verzekerd bent van een sfeervolle verlichting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de terrasverwarmer op de gewenste hoogte in te stellen (van 120 tot 210 centimeter) en deze aan te sluiten op netstroom (met een snoer van 285 centimeter). Al binnen enkele seconden kun je dan genieten van een aangename warmte.

Kortom: deze stijlvolle, trendy elektrische terrasverwarmer, uitgevoerd in zwart kleurig metaal, mag eigenlijk op geen enkel terras ontbreken. Tijdens de wat frissere avonden zal deze jou en je gasten buiten immers lekker weten te verwarmen. De terrasverwarmer heeft een quartz verwarmingselement en 3 warmtestanden, (650 watt, 1300 watt en 2000 watt.

De draaibare terrasverwarmer is waterbestendig met de volgende afmetingen: 53 x 210 centimeter en een diameter van 40 centimeter, Aangezien de terrasverwarmer nog geen 10 kilo weegt is deze snel en gemakkelijk vrijwel overal te plaatsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here