text

text

text

text

Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM – Zwart

1

Sony A5100 + 16-50 mm – Zwart

2

 Sony A6000 – Systeemcamera – Zwart


3

1. Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €598,39

Met de camera van Canon leg je al je favoriete momenten vast in de beste beeldkwaliteit. Met de camera kun je 4k beelden maken. Deze beelden hebben de beste kwaliteit Het scherm van de Canon EOS M50 is erg goed. Het delen van de foto’s is ook geen probleem. Je kunt ze delen via een WiFi verbinding. Ook zit er in de camera een systeem voor beginnende camera gebruikers. Zo kun je leren welke instellingen wat doen met je foto en hoe je bijvoorbeeld de goede sfeer creëert.

2. Sony A5100 + 16-50 mm – Zwart

Bekijk prijs

vanaf € niet leverbaar

Met de camera van Sony leg je al je favoriete momenten met familie, vrienden en andere mensen vast. Zo kun je al deze gelukkige momenten terugkijken. Met deze camera zorg je ervoor dat deze beelden in Full HD is en 24,3 megapixel. De beelden die je gemaakt hebt kun je heel eenvoudig naar een ander apparaat sturen via een WiFi verbinding. Dit kan ook via een connectie met NFC. De autofocus van de camera is erg goed. Hij kan autofocussen op 179 punten in totaal wat erg veel is.

3. Sony A6000 – Systeemcamera – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €448,99

De Sony A6000 camera met APS-C sensor is een hele goede camera die al jouw gelukkige momenten in Full HD vastlegt. Deze camera heeft alles wat je ervan verwacht en meer zo heeft de camera een draaibaar scherm en maakt hij foto’s in 24,3 megapixel. De camera heeft een modus waarmee hij 11 foto’s per seconde kan maken. Zo krijg je altijd een scherpe foto tijdens een beweging. De autofocus is ook erg goed en zorgt ervoor dat al je beelden ten alle tijden scherp zijn.

4. Olympus PEN E-PL8 + 14-42mm II R – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €319,-

De Olympus PEN camera is een camera met een retro uiterlijk. Deze camera filmt al je beelden in Full HD en de foto’s worden in 17,2 megapixel gemaakt. De beelden die de camera maakt kun je overzetten via een WiFi verbinding. Dit maakt het overzetten van bestanden enorm eenvoudig. Er zijn vele accessoires voor de camera die je kunt gebruiken zoals verschillende lenzen, filters en nog veel meer. Zo maak je jouw werk uniek en zorg je voor de perfecte sfeer bij je beelden en je foto’s. De materialen die gebruikt zijn voor de camera zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee.

5. Sony A5100 + 16-50 mm – Bruin

Bekijk prijs

vanaf €314,89

De Sony A5100 is een hele goede kwaliteit camera die jouw beelden in Full HD opneemt. Zo kun je haarscherp zien wat de kwaliteit van de beelden was. Verder is het zo dat de foto’s ook van hele goede kwaliteit zijn. Deze worden gemaakt van 24,3 megapixel. Door het design van de camera is hij heel eenvoudig te gebruik en krijg je er geen last van je arm van. Dit is perfect voor mensen die willen beginnen met vloggen. Alle beelden die je maakt zijn heel eenvoudig over te zetten naar jouw tablet of computer via een WiFi verbinding.

6. Sony A7K + 28-70mm f/3.5-5.6 Zwart

Bekijk prijs

vanaf € 759,-

De Sony A7K camera is 1 van de betere camera’s die er is op het moment. De video’s die je maakt worden opgenomen in Full HD, waardoor alles haarscherp is. Ook is het zo dat de camera een Full Frame sensor heeft en de foto’s worden gemaakt in 24,1 megapixel. De camera kan automatisch scherpstellen voor je. Het materiaal dat gebruikt wordt is van erg hoge kwaliteit. De camera gaat heel lang mee door de materialen die gebruikt worden.

7. Sony A7 Mark III Body + 28-70mm – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €2243,20

Met de Sony A7 Mark III Body zorg je ervoor dat alle beelden die je maakt van hoge kwaliteit zijn. Deze kwaliteit is namelijk 4K. De fotos worden gemaakt door een camera die foto’s maakt in 25,3 megapixel wat haarscherp is. Je kunt met deze camera superscherp heel ver inzoomen en uitzoomen. Door het Full Frame beeldsensor zorg je ervoor dat het hele beeld van rand tot rand scherp is wat je wilt dat scherp is. De camera heeft een hele goede stabilisatiefunctie waardoor je geen schokkerig beeld krijgt en tijdens het bewegen het beeld niet wazig wordt.

8. Sony A6000 + 16-50mm – Grafietgrijs

Bekijk prijs

vanaf € 449,-

De Sony A6000 is een hele goede kwaliteit camera waarmee je al je beelden zonder enkel probleem kunt maken. Deze beelden worden gemaakt in Full HD. De foto’s worden gemaakt in 24,3 megapixel wat erg goed is. Deze camera is een hele goede camera voor de prijsklasse. Hij heeft een draaibaar scherm en APS-C sensor. Met deze camera kun 11 foto’s per seconde voor je maken. Zo heb je iedere situatie haarscherp in beeld. De kwaliteit die ze hebben gebruikt voor de camera is ook erg goed. Hij gaat lang mee en kan veel hebben. Hij is daarom perfect voor dagelijks gebruik.

9. Olympus PEN E-PL8 + 14-42mm II R – Wit

Bekijk prijs

vanaf €269,-

De Olympus PEN camera is een hele degelijke camera met alles wat een beginner of iemand met wat meer kennis over fotografie en film. De camera filmt in Full HD en fotografeert in 17,2 megapixel. Verder heeft deze camera een Micro FT sensor. Het design is erg modieuze en een beetje retro wat hem erg mooi maakt. De materialen die er gebruikt zijn bij de camera zijn van erg hoge kwaliteit, waardoor deze erg lang meegaat en perfect is voor dagelijks gebruik.

10. Sony A6400 + 16-50mm – Systeemcamera – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €1073,90

De Sony A6400 is een hele goede kwaliteit camera die alles haarscherp vastlegt. De camera maakt 4k beelden, waardoor je alle mooie momenten haarscherp kunt zien. De foto’s die gemaakt worden met het apparaat worden gemaakt in 25 megapixel wat ook haarscherp is.

De beelden overzetten is ook geen enkel probleem bij deze camera. Je verbindt met het WiFi Netwerk van de camera en je zet alle foto’s hierdoor over op het device waar je mee geconnect bent. Deze camera heeft zelfs een record op zijn naam staan namelijk de snelst focuste camera die er is. Binnen 0,05 seconden is je beeld al haarscherp.

11. Sony A6000 + 16-50mm – Zilver

Bekijk prijs

vanaf € niet leverbaar

De Sony A6000 is een hele degelijke camera voor zijn prijsklasse. De camera heeft alles wat je ervan verwacht en doet zijn werk goed. De Sony camera maakt al zijn video’s in Full HD en zijn foto’s in 24,3 megapixel. Dit zorgt voor haarscherp beeld. Zo kun je met deze camera alle mooie momenten vastleggen. Verder heeft de camera een goede stabilisator wat ervoor zorgt dat je ook scherp beeld hebt bij het bewegen van de camera. 11 foto’s per seconde kan gemaakt worden de camera.

12. Olympus E-M10 Mark II + EZ-M 14-42mm II R – Zwart

Bekijk prijs

vanaf € niet leverbaar

Deze Olympus E=M10 Mark II camera met een Micro FT sensor is een hele degelijke camera die moet doen wat deze moet doen en ervoor zorgt dat hij de kwaliteit levert die je verwacht. De camera filmt in Full HD wat zorgt voor haarscherpe beelden en de foto’s die hij maakt zijn in 16 megapixel. De kwaliteit van de camera is erg goed en de materialen die ze hebben gebruikt zorgen ervoor dat deze camera perfect is voor dagelijks gebruik.

13. Sony A6500 – Body

Bekijk prijs

vanaf €849,-

De Sony A6500 is een goede camera voor de prijs die je betaald. Deze camera met een APS-C sensor maakt al zijn beelden in 4k en zijn foto’s met 24,2 megapixel. Dit zorgt voor haarscherpe beelden. Door de recordsnelheid van de autofocus zorg je ervoor dat alle foto’s en video’s scherp zijn en de hele 4k of 24,2 megapixel gebruikt. Het overzetten van de foto’s en video’s is geen enkel probleem met deze camera. Je verbindt met het WiFi netwerk van de camera en zet alle beelden over met de WiFi naar een ander device van je.

14. Olympus OM-D E-M10 Mark III – Zilver + 14-42mm (Zilver)

Bekijk prijs

vanaf €649,-

De Olympus E-M10 Mark III is een hele goede camera waar je alles wat je maar wilt kunt vastleggen. Door het compacte formaat van de camera kun je hem overal mee naartoe nemen. De camera maakt altijd mooie foto’s met 17,2 megapixel. Ook in weinig licht maak je de beste foto’s en video’s. De beelden kun je overzetten van je camera naar ander device via een WiFi netwerk. Beeldstabilisatie is ook verwerkt in de camera. Zo worden al je beelden zonder schokkend effect gemaakt en heb je ook tijdens bewegingen haarscherp beeld.

15. Panasonic Lumix DMC-G7 + 14-140mm – Zwart

Bekijk prijs

vanaf €549,-

De Panasonic Lumix camera is een camera van hoge kwaliteit die alles heeft wat je zoekt in een camera van deze prijsklasse. De camera maakt beelden in 4k wat zorgt voor haarscherpe beelden. De camera maakt foto’s in 16,84 megapixel wat ervoor zorgt alle beelden haarscherp zijn en je ze fijn kunt terugkijken. De beelden kun je heel eenvoudig overzetten naar een ander device door middel van een WiFi netwerk die de camera uitzend. Zo hoef je geen kabels te gebruiken voor de camera. De camera is gemaakt voor dagelijks gebruik en dit is ook te zien aan de materialen en gewicht dat ze hebben gebruikt en gerealiseerd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here