Om je wasgoed en kleding er netjes uit te laten zien is het goed deze te strijken. Om er dan zo min mogelijk kreukels in te krijgen en het strijken voor jezelf zo makkelijk mogelijk te maken kies je daar het beste een strijkijzer voor met een speciale stoomgenerator. Als je een strijkijzer met stoomgenerator wilt aanschaffen is het belangrijk op het volgende te letten: de regeling van de temperatuur, de zoolplaat, de stoomafgifte en het ontkalken.

text

text

text

text

Philips Perfect Care Elite GC9640/60 stoomgenerator

1


Philips Perfect Care Aqua Pro GC9330/20 stoomgenerator

2

Calor Express Anti-Calc SV8055 stoomgenerator

3

1. Philips Perfect Care Elite GC9640/60 stoomgenerator

Bekijk prijs

€249,-

Met de Philips GC9640/60 strijk je in een oogwenk al je kledingstukken glad. De stoomgenerator geeft een stoomstoot tot wel 480g/min zodat alle kreukels snel verdwijnen. Het strijkijzer zelf weegt maar 0,8 kilogram zodat het makkelijk hanteerbaar is. Het wordt geplaatst op een waterreservoir met een capaciteit van 1,8 liter. Het reservoir is afneembaar zodat je het makkelijk kunt vullen en is zelfreinigend. De stoomgenerator werkt automatisch wat betreft de toepassing van de hoeveelheid stoom en de temperatuur.

2. Philips Perfect Care Aqua Pro GC9330/20 stoomgenerator

Bekijk prijs

€191,-

Met de stoomgenerator van Philips GC9330/20 kun je je kleding goed en snel strijken met een grote hoeveelheid stoom. Deze kan een maximale capaciteit behalen van 450g/min. Daarnaast heeft de stoomgenerator een groot waterreservoir van 2,5 liter waarmee je langdurig kunt stomen en strijken. De stoomgenerator is binnen twee minuten op de juiste temperatuur en als je deze even niet gebruikt schakelt het apparaat automatisch uit. De stoomgenerator kan voor iedere soort (strijkbare) stof gebruikt worden.

3. Calor Express Anti-Calc SV8055 stoomgenerator

Bekijk prijs

€188,99

De Calor Express SV8055 kan een maximale stoomdruk en stoomstoot geven van 450g/min. Het apparaat regelt zelf de temperatuur en de mate waarin stoom wordt afgegeven zodat het altijd passend is bij het kledingstuk dat je strijkt. Zo loop je geen enkele kans dat de kleding verschroeit. Het strijkijzer plaats je boven op het waterreservoir dat een inhoud heeft van 1,8 liter. Als zich kalk ophoopt in het apparaat kun je de kalkverzamelaar eruit halen om deze te reinigen.

4. Philips Perfect Care Compact GC7808/40 stoomgenerator

Bekijk prijs

€131,-

De GC7808/40 stoomgenerator is een compact model. Je kunt ermee strijken met een constant stoomvermogen van 120g/min maar er ook stoomstoten tot wel 280g/min mee geven zodat het strijken eenvoudiger wordt. De stoomgenerator bepaalt zelf de temperatuur en stoominstelling en heeft een reservoir van 1,5 liter. Het apparaat is zelfreinigend wat betreft de kalkafzetting. Het waterreservoir is transparant zodat je goed kunt zien hoeveel er nog in zit maar niet afneembaar om te vullen.

5. Philips Perfect Care Performer GC8723/20 stoomgenerator

Bekijk prijs

€169,99

De GC8723/20 stoomgenerator heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter. Het apparaat is zelfreinigend als zich veel kalk begint af te zetten. De stoomgenerator heeft een continue stoomafzet maar als je te maken hebt met grote kreukels kun je gebruik maken van een zwaardere stoomstoot tot 390g/min. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste temperatuur strijkt en stoom toevoegt hoef je zelf niets te doen want het apparaat regelt dit automatisch.

6. Calor Pro Express Ultimate GV9063 stoomgenerator

Bekijk prijs

€207,99

De GV9063 stoomgenerator beschikt over een waterreservoir van 1,6 liter. Tijdens het strijkproces krijg je automatisch stoom maar je kunt ook een stoomstoot tot wel 470g/min gebruiken indien het kledingstuk erg gekreukt is. De stoomgenerator kan ingesteld worden op drie verschillende temperatuurinstellingen voor de stoom. Het apparaat biedt op twee manieren bescherming aan je kleding: het voorkomt vlekken op kleding en de kalkverzamelaar vangt alle kalkdeeltjes op zodat deze niet op je kleding kunnen komen.

7. Calor Express Anti-Calc SV8030cO stoomgenerator

Bekijk prijs

€137,-

De SV8030cO stoomgenerator geeft stoomdruk en een stoomstoot van 410g/min. De stoomgenerator heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter. Het strijkijzer zelf zet je daar bovenop. Het apparaat bepaalt zelf de temperatuur en de mate waarin gestoomd wordt. Omdat de stoomgenerator voorzien is van een afneembare kalkverzamelaar is het eenvoudig om deze goed te reinigen en er weer terug in te zetten. Zo voorkom je kalkdeeltjes op je kleding en blijft het apparaat optimaal werken.

8. Philips Perfect Care Aqua Pro GC9324/20 stoomgenerator

Bekijk prijs

€179,-

De GC9324/20 heeft een groot waterreservoir van 2,5 liter zodat je er lang mee kunt strijken. De stoomgenerator geeft stoomstoten van maximaal 440g/min. Het apparaat regelt automatisch de mate waarin stoom wordt afgegeven en de temperatuur zodat deze altijd juist is. Dit is omdat het apparaat gebruik maakt van de Optimal TEMP-technologie. Het strijkijzer zelf is licht en makkelijk in het gebruik en heeft een krasbestendige strijkzool die goed en snel over de te strijken kleding heen glijdt.

9. Philips Perfect Care Expert Plus GC8962/40 stoomgenerator

Bekijk prijs

€219,-

De GC8962/40 geeft stoomstoten tot maximaal 520g/min. De stoomgenerator heeft een afneembaar reservoir van 1,8 liter zodat navullen simpel is. De stoomgenerator beschikt over Optimal TEMP-technologie zodat er altijd een goede combinatie van temperatuur en stoomdruk gemaakt wordt en je kleding snel zonder kreukels is. Het strijkijzer zelf weegt 0,8 kilo zodat dit geen belasting vormt voor je pols. Om lang gebruik te kunnen maken van het apparaat zonder prestatievermindering kun je de kalkverzamelaar eruit halen en schoonmaken.

10. Philips GC9415/60 stoomgenerator

Bekijk prijs

€170.-

De GC9415/60 stoomgenerator heeft een groot reservoir van 2,5 liter zodat je er lang gebruik van kunt maken. Het strijkijzer is licht in gewicht zodat je er makkelijk mee kunt werken zonder dat het je pols belast. De stoomgenerator regelt automatisch de juiste temperatuur en stoomdruk zodat je kleding geen schroeiplekken krijgt en netjes gestreken wordt zonder al te veel moeite. Door de ingebouwde Optimal TEMP-technologie kun je het strijkijzer op de plank laten staan zonder dat het inbrandt.

11. Calor Pro Express Care GV7831cO stoomgenerator

Bekijk prijs

€208,45

De GV7831cO stoomgenerator beschikt over een reservoir met een inhoud van 1,6 liter. Het apparaat heeft een kalkverzamelaar die eenvoudig te reinigen is zodat de afzet van kalkdeeltjes op kleding voorkomen wordt en het apparaat goed blijft werken. De hoeveelheid stoom en temperatuur worden door de stoomgenerator zelf ingesteld zodat deze altijd goed is. De stoomgenerator kan een stoomstoot geven tot maximaal 450g/min. Het apparaat schakelt zichzelf uit wanneer je het strijkijzer niet gebruikt.

12. Calor Pro Express Ultimate GV9568cO stoomgenerator

Bekijk prijs

€252,-

De GV9568cO stoomgenerator heeft een groot waterreservoir van 1,9 liter. Dit betekent dat je er lang mee kunt strijken zonder bijvullen. Het reservoir zelf is afneembaar zodat navullen eenvoudig is. De stoomgenerator beschikt over vijf keuzefuncties waarmee je een combinatie kunt maken tussen de stoomdruk en temperatuur die perfect past bij het kledingstuk dat je wilt strijken. De stoomgenerator heeft een kalkverzamelaar die je makkelijk kunt reinigen waardoor het apparaat langer meegaat en goed blijft presteren.

13. Philips GC9630/20 stoomgenerator

Bekijk prijs

€278,95

De GC9630/20 stoomgenerator geeft stoomstoten tot 470g/min. Het apparaat is beveiligd en slaat automatisch af hetgeen ook energie bespaart. Door middel van de ingebouwde Optimal TEMP-technologie hoef je zelf de temperatuur niet in te stellen en wordt iedere stof op de juiste manier behandeld. De stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,8 liter dat afneembaar is en je gewoon onder de kraan kunt vullen. Het strijkijzer is licht en makkelijk hanteerbaar en plaats je rechtstreeks op de strijkplank.

14. Philips Perfect Care Elite GC9650/80 stoomgenerator

Bekijk prijs

€299,45

De GC9650/80 stoomgenerator kun je op verschillende standen gebruiken. Kies je voor de ECO -modus dan wordt er minder stoom afgegeven maar indien je deze hard nodig hebt om kreukels plat te strijken kun je gebruik maken van de TURBO-modus. Gebruik je het apparaat tien minuten niet dan schakelt dit zichzelf uit. Dit is niet alleen veilig maar bespaart ook nog eens stroom. De stoomgenerator heeft een reservoir van 1,8 liter en geeft stoomstoten tot maximaal 450g/min.

15. AEG DBS3350 stoomgenerator

Bekijk prijs

€84,06

Heb je een hekel aan strijken maar wil je wel dat je kleding er netjes uitziet? Dan is het gebruik van een stoomgenerator zeker aan te raden. De AEG DBS3350 is een stoomgenerator die binnen 90 seconden op temperatuur is zodat je niet lang hoeft te wachten. De stoomgenerator heeft een reservoir van 0,9 liter en geeft stoomstoten tot 115g/min. Het apparaat combineert stoom en temperatuur op een dusdanige manier dat je altijd het beste resultaat krijgt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here