Heb je licht golvend of pluizend haar waar je geen blijf mee weet? Wil je een keertje iets anders? De stijltang biedt je verschillende mogelijkheden voor een perfecte styling van je kapsel. Creëer eenvoudig een strakke look met een professionele stijltang. Maar, er is meer. Een stijltang kopen is niet alleen geschikt voor het creëren van een stijl kapsel. Je maakt met dit apparaat bovendien de perfecte krullen.

Hiervoor neem je gewoon een lok haar vlakbij de haarwortels en maakt met de stijltang een lichte draaibeweging. Klaar! Een stijltang geeft je de perfecte uitstraling. Maar, weet jij al welke je moet kiezen? En is iedere stijltang geschikt voor elk haartype? We helpen je graag op weg.

text

text

text

text

L’Oréal Steampod professionnel 3.0 – Stoomstijltang

1

Max Pro XS (Mini) – Stijltang

2

Max Pro Evolution – Stijltang – Zwart

3

1. L’Oréal Steampod professionnel 3.0 – Stoomstijltang

 

Bekijk prijs

Prijs: € 224,95

L’Oréal Professionnel’s Steampod 3.0 is de derde uitvoering van de professionele stijltang op stoom. Een optimale techniek om het haar te transformeren en te beschermen. Creëer iedere gewenste look, zelfs golvend haar. Dankzij het 360° ronddraaiende extra lange snoer was haar stylen nog nooit zo eenvoudig. Dankzij een geïntegreerd waterreservoir, is dit item ideaal om overal met je mee te nemen. Geen tijd in de ochtend? Geen probleem. Deze stijltang is al na één seconde op temperatuur. Bovendien schakelt hij, bij inactiviteit, zichzelf automatisch uit.

2. Max Pro XS (Mini) – Stijltang

 

Bekijk prijs

Prijs: € 22,99

De Max Pro XS is een compacte professionele mini stijltang, speciaal ontwikkelt voor kort haar. Maar ook ideaal om mee op reis te nemen, dankzij zijn compacte formaat. De stijltang is voorzien van 100% titanium platen die ervoor zorgen dat jouw haar een optimale bescherming geniet tijdens het stylen. De negatieve ionen-technologie zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, wat een gezonder effect heeft op jouw haar. Binnen zes seconden is je stijltang helemaal op temperatuur en klaar voor gebruik.

3. Max Pro Evolution – Stijltang – Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 73,99

Zoek jij een stijltang dat jouw haar gemakkelijk steilt en zo min mogelijk beschadigd? De Max Pro Evolution stijltang biedt de ideale oplossing! Deze stijltang is voorzien van 100% titanium platen. Deze platen zorgen er voor dat het haar optimaal beschermt wordt tijdens het stijlen of krullen. Het lichte gewicht van de Evolution maakt hem bovendien extra gemakkelijk in gebruik.De stijltang is uitgerust met een negatieve-ionen technologie die ervoor zorgt dat de haarschubben goed sluiten. Dit heeft een zichtbaar gezond effect op het haar en er ontstaat een natuurlijke glans. Bovendien zorgen de negatieve ionen ook voor een langdurig optimaal resultaat.

4. L’Oréal Paris Steampod 2.0 – Stijltang – Wit

Bekijk prijs

Prijs: € 203,55

De L’Oréal Paris Steampod 2.0 gebruikt stoom om je haar te stijlen. Door de stoom blijft het haar langer stijl dan bij een normale stijltang. De stijltang beschikt over vijf verschillende temeratuurniveau’s. De minimale temperatuur bedraagt 140 graden terwijl de maximale temperatuur kan oplopen tot 210 graden. Dit maakt dat deze stijltang geschikt is voor ieder haartype. De afgeronde platen maken dit toestel bovendien extra geschikt voor slag en krullen. Wachten tot je stijltang op temperatuur is, hoeft niet langer. Aanzetten betekent: klaar voor gebruik.

5. Magic Steam Pro Steampod – Stoom stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 89,95

Je haar stijlen heeft beschadiging als resultaat? Dat hoeft niet langer een vervelende bijwerking te zijn. Met de Pro Steampod geniet je van styling en haarverzorging in één! De Steampod is een stijltang die continu stoom creëert vanuit een ingebouwde generator. Hierdoor is je haar sneller steil of gekruld, met een langduriger resultaat. Dit toestel is hierdoor geschikt voor alle haartypes. Zelf zwaar beschadigd haar stylen vormt geen probleem, dankzij het voedende effect. Dankzij de vijf temeratuurniveau’s kan je zelf je stijltang afstellen naar gelang de gewenste stijl en gevoeligheid van je haar.

6. BaByliss iPro Steam ST395E – Stoom Stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 64,95

Als het aankomt op toestellen om je haar te bewerken, kennen we natuurlijk allemaal BaByliss. En ook deze stijltang wordt als geweldig ervaren door zijn gebruikers. De stoom beschermt de vochtbalans in het haar en behoudt de perfecte conditie. Dit maakt deze stijltang meteen ook geschikt voor alle haartypen. De stoom geeft de haarvaten de nodige ruimte en sluit de haarschubben, waardoor het haar een optimale bescherming geniet. Daarnaast kan je jouw haar met de ingebouwde borstel van tevoren ontwarren en kammen. De Steam Straightener is direct op temperatuur, dus je hoeft niet te wachten om deze te kunnen gebruiken.

7. BaByliss Salon Straight 235 ST393E – Stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 59,99

De Salon Straight 235 Stijltang ST393E van BaByliss is nog zo een topper uit hun gamma. Dit komt vooral door het geavanceerde verwarmingselement. Het toestel is hierdoor direct op temperatuur. Maar dat is lang niet alles. De platen zijn gemaakt van titanium en keramiek. Titanium zorgt voor een sterke coating, zo maak je zonder problemen gebruik van haarstylingsproducten. De combinatie van titanium-keramische coating en het verwarmingselement zorgen voor het continu op temperatuur blijven van het toestel. De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar anti-statisch, glad, glanzend én pluisvrij wordt! De stijltang maakt ionen aan. Dit zijn negatief statisch geladen deeltjes die je haar net wat mooier maken. Dankzij de verschillende temeratuurniveau’s is deze stijltang geschikt voor alle haartypes.

8. L’Oréal Steampod 3.0 – Stijltang – Wit- Fijn Haar

Bekijk prijs

Prijs: € 249,99

De eerder besproken L’Oréal Steampod 3.0 is ook beschikbaar in een witte uitvoering. L’Oréal Professionnel’s Steampod 3.0 is de derde uitvoering van de professionele stijltang op stoom. Een optimale techniek om het haar te transformeren en te beschermen. Creëer iedere gewenste look, zelfs golvend haar. Dankzij het 360° ronddraaiende extra lange snoer was haar stylen nog nooit zo eenvoudig. Dankzij een geïntegreerd waterreservoir, is dit item ideaal om overal met je mee te nemen. Geen tijd in de ochtend? Geen probleem. Deze stijltang is al na één seconde op temperatuur. Bovendien schakelt hij, bij inactiviteit, zichzelf automatisch uit. Bovendien bevat deze set een crème en serum voor fijn haar.

9. Pro Steampod – Magic Steam – Stoom stijltang 170-210ºC

Bekijk prijs

Prijs: € 89,95

Het waterreservoir van je stijltang vullen? Om kalkvorming te voorkomen doe je dit best met gedemineraliseerd water. Magic Steam voorziet je graag van een extra busje, bij aankoop van een Pro Steampod. Met de Pro Steampod geniet je van styling en haarverzorging in één! De Steampod is een stijltang die continu stoom creëert vanuit een ingebouwde generator. Hierdoor is je haar sneller steil of gekruld, met een langduriger resultaat. Dit toestel is hierdoor geschikt voor alle haartypes.

Zelf zwaar beschadigd haar stylen vormt geen probleem, dankzij het voedende effect. Dankzij de vijf temeratuurniveau’s kan je zelf je stijltang afstellen naar gelang de gewenste stijl en gevoeligheid van je haar.

10. Ultron – Perfect steam- stoom stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 69

De Ultron Perfect Steam is je ideale partner voor gezond haar. Hij hydrateert het haar tijdens het stijlen. Hierdoor wordt uw haar niet uitgedroogd door de hitte van de verwarmingsplaten. De zwevende titaniumplaten en 5 verwarmingsstanden, zorgen ervoor dat je dit toestel kan gebruiken voor alle haartypes. Het haar wordt bovendien tijdens het stijlen gekamd met een ingebouwde en uitneembare fijne kam. Zo wordt het haar ook meteen gelijkmatig verdeeld over de platen en valt het veel natuurlijker dan na een klassieke stijlsessie.

11. L’Oréal Steampod 3.0 + Protecting Concentrate 50ml

Bekijk prijs

Prijs: € 236

De L’Oréal Steampod 3.0 bespraken we reeds hierboven. In dit pakket bevindt zich niet enkel de stijltang, maar ook een handig flesje Protecting Concentrate. L’Oréal Professionnel’s Steampod 3.0 is de derde uitvoering van de professionele stijltang op stoom. Een optimale techniek om het haar te transformeren en te beschermen. Creëer iedere gewenste look, zelfs golvend haar. Dankzij het 360° ronddraaiende extra lange snoer was haar stylen nog nooit zo eenvoudig. Dankzij een geïntegreerd waterreservoir, is dit item ideaal om overal met je mee te nemen. Geen tijd in de ochtend? Geen probleem. Deze stijltang is al na één seconde op temperatuur. Bovendien schakelt hij, bij inactiviteit, zichzelf automatisch uit.

12. Carmen CR-1070 Smooth & Shine – Stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 24,99

Op zoek naar een goedkope stijltang die je perfect kan gebruiken voor lang en dik haar? Dan is deze stijltang van het merk Carmen een echte aanrader. Deze Carmen CR-1070 Smooth & Shine Stijltang heeft extra lange platen van maar liefst 110 mm. Dit maakt het toestel uiterst geschikt voor vrouwen met lang en dik haar.

Door de speciale ceramic coating glijdt deze stijltang makkelijk door je haar en geeft het een glanzende look. Dankzij de variabele temperatuurinstellingen kies je bovendien je ideale temperatuur, gaande van 120 graden naar 230 graden.

13. BaByliss Micro Steam – Stijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 89,10

Een van de nieuwste innovaties van BaByliss: de BaByliss Micro Steam Stijltang ST495E – Stijltang! Hij zorgt er namelijk voor dat je haar gezond wordt gestyled. De micro steam herstelt de vochtbalans in het haar. Hij ontspant de haarvaten en sluit de haarschubben waardoor een langdurig glanzend resultaat bereikt wordt. Dit maakt dat deze stijltang is geschikt voor ieder haartype (ook gekleurd haar). Zelfs dun en breekbaar haar wordt door de micro steam herstelt. Glanzend haar verkrijg je eenvoudig dankzij de Diamond Ceramic coating op de platen en vanwege de ionische functie! Dankzij deze ionen wordt je haar niet statisch en blijft het pluisvrij.

14. Stijltang professionele stoom stijltang met lcd-scherm

Bekijk prijs

Prijs: € 59,98

Je stijltang zag er nog nooit zo hoogtechnologisch uit. Dankzij het handige LCD-scherm beschik je over tal van mogelijkheden. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste nieuwe kapperstechnologie dankzij de stoomfunctie en de ionenbehandeling. Bovendien hangt er geen al te hoog prijskaartje aan deze stijltang, waardoor ze niet enkel voor professionele kappers toegankelijk is. Je haar wordt lichter en zachter, net alsof je net een kappersbezoekje achter de rug hebt.

15. Stoomstijltang

Bekijk prijs

Prijs: € 59,99

Je hebt het inmiddels wel begrepen, een stijltang met stoomfunctie biedt heel wat voordelen. Een traditionele stijltang zal door de hitte het vocht uit je haren laat verdampen. Een stoom stijltang daarintegen hydrateert door middel van stoom je haren en herstelt zodoende de vochtbalans Dit voorkomt uitdroging van je haren en zorgt dat je haar in perfecte staat blijft. Zo een toestel hoeft daarom geen fortuinen te kosten.

Deze merkloze stijltang biedt alle voordelen, zonder het nodige prijskaartje. Bovendien gebruik je deze stijltang ook eenvoudig op nat haar. In minder dan een minuut is je toestel op temperatuur en klaar voor gebruik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here