Dat sporthorloges hip zijn wisten we al langer maar dat er steeds meer en meer vraag naar is blijft ons toch verbazen. Doordat er zoveel keuze is uit verschillende merken, soorten en functies is het best wel een moeilijke keuze om de sporthorloge te vinden die bij u en uw behoeften past.

Deze lijst van de 20 sporthorloges zal u daarbij vast kunnen helpen, het zal geen makkelijke keuze zijn want ze zijn allemaal gewaagd aan elkaar. Uiteindelijk vindt u vast het geschikte horloge wel!

text

text

text

text

hou je gezondheid goed in het oog

1

Appel Watch Series 5

2

Hardloophorloge

3

Met behulp van de nieuwste technologieën die al deze horloges bevatten kan je perfect je gezondheid en conditie nauw opvolgen en goed in het oog houden, zeer belangrijk in het leven waarin we nu leven.

Bij de meeste horloges is het aangeraden om deze 24 op 7 te dragen, om zo al je activiteiten perfect op te volgen, je voelt nauwelijks dat je ze aanhebt omdat ze vederlicht zijn!

1.hou je gezondheid goed in het oog

Bekijk prijs

Prijs: € 191

Deze sporthorloge zorgt ervoor dat je je levensstijl zal verbeteren en helpt je hier ook echt bij! Deze houdt je gezondheid nauw in de gaten zodat je zelf ook meer inzicht krijgt in de toestand van je conditie en de zuurstofopname in het lichaam.
Een minpuntje is misschien dat deze horloge geen ingebouwde GPS-ontvanger heeft waardoor je altijd je telefoon bij de hand moet hebben anders registreert hij niks van uw prestaties.

Wat wel leuk is aan deze horloge is dat een ingebouwde muziekspeler heeft zo kan je bijvoorbeeld tijdens het lopen luisteren naar al je favoriete liedjes, je kan er contactloos mee betalen via Fitbit Pay, het meet je slaap en toont uw ontvangen berichten.
U kan ook gezondheidsapps toevoegen ter motivatie, als u dit wenst. Volgens beoordelingen van klanten gaat de batterij ook zeer lang mee!

2. Appel Watch Series 5

Bekijk prijs

Prijs: € 479

Deze slimme horloge van Apple houdt de conditie en de gezondheid van je lichaam goed in de gaten, deze meet je hartslag en maakt terwijl ook hartfilmpjes. Wat een zeer groot voordeel is dat deze Apple Watch, vooraf ingestelde contacten op te hoogte stelt, wanneer hij een val registreert zo bent u veilig moest er iets gebeuren tijdens het lopen.
Met deze Apple Watch kan je ook bellen en smartphone berichten lezen. Het heeft een ingebouwde GPS-ontvanger en volgt je training nauwkeurig op!
Het enige nadeeltje is om deze Apple Watch te gebruiken hebt u een Iphone nodig.
De batterij gaat tot wel 18 uur mee want een bijzonder voordeel is.

3. Hardloophorloge

Bekijk prijs

Prijs: € 228,99 op Bol.com

Polar is met zijn Polar Vantage serie een echt hebbedingetje als je van hardlopen houdt en terwijl je conditie goed in het oog wil houden, deze hardloophorloge is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen. Beschikbaar in de maten S en M/L

Deze hardloophorloge heeft een hartslagfunctie, een GPS, caloriemeting, een stappenteller, een snelheidsmeter en een trappenteller. Ook biedt deze hardloophorloge de snufjes die een gewone horloge je biedt, zoals: Een stopwatch, een wekker en een verlicht scherm.
Deze horloge moet worden bestuurd met Android (de app die hiervoor gebruikt wordt is Strava) en beschikt over Bluetooth. Ze is ook waterbestendig en kan tot 30 meter diep in water.
Het trainingsprogramma beschikt over een intervaltraining.

4. Garmin sporthorloge

Bekijk prijs

Prijs: € 94,55 op Bol.com

Bent u een fanatieke sporter en mist u een horloge rondom uw pols die al uw bewegingen goed opvolgt? Dankzij deze Garmin Forerunner hebt u zo’n horloge gevonden! Deze registreert de hartslagfunctie, de caloriemeting, een stappenteller, een sleeptracker, een afstandmeting en zelfs een GPS!

Deze horloge kan perfect bestuurd worden met IOS en Android, een groot voordeel dat beide besturingssystemen hier compatibel voor zijn.
Installeer de Garmin app en u kunt aan de slag met uw nieuwe horloge!
Deze sporthorloge is geschikt voor zowel vrouwen als voor mannen en zijn beschikbaar in de kleuren: wit, zwart, frost blue en limelight.
Met deze horloge kan je ook perfect gaan zwemmen als u dat wenst, deze is waterbestendig en kan zo’n 50 meter diep in het water gaan!
Het type training dat hier wordt aangeboden is een intervaltraining en rondetijden.

5. Ideaal voor een beginnende als voor een ervaren hardloper

Bekijk prijs

Prijs: € 189 op Bol.com

Deze hardloophorloge is niet alleen bedoelt voor sportieve doeleinden maar kan ook perfect functioneren als een smartwatch!
De type trainingen die je met deze geweldige horloge kan volgen zijn: Rondetijden, intervaltrainingen en een Virtual coach deze laatste zorgt voor trainingen die op uw lijf geschreven staan.

De hardloophorloge beschikt ook over een polshartslagmeter en een GPS om uw tempo en afstand nauw op te volgen en op te slagen.
Werkelijk iedereen kan deze sporthorloge gebruiken en installeren omdat deze beschikt over Windows, IOS en een Android besturing systeem.
In de verpakking zit de Forerunner 45S, een oplaadkabel en een snelstartersgids die ook in het Nederlands beschikbaar is.

6. Multisporthorloge van Polar

Bekijk prijs

Prijs: € 179 op Bol.com

Deze recent uitgebrachte multisporthorloge van Polar die in 2019 op de markt kwam, houdt jezelf elke dag opnieuw in balans met je conditie en je gezondheid. Deze kan perfect uw hartslag opmeten, uw conditie bijhouden, u helpen in de trainingen die u volgt en is bovendien ook nog is waterbestendig en spatwaterdicht. De ideale fitness horloge dus!
Dankzij deze multisporthorloge blijf je dagelijks fit in je drukke leventje voor zowel mannen als voor vrouwen.

Beschikbaar in de maten: S en M/L en de kleuren: Rosé met gouden rand, wit en zwart.
Je hoeft enkel de Strava app te downloaden en u kan per direct aan de slag met uw horloge. Let er wel op dat je een Android of IOS besturingssysteem op je telefoon nodig hebt.

7. Sportieve multifunctionele horloge

Bekijk prijs

Prijs: € 129 op Bol.com

Deze zeer complete sporthorloge Polar M430, meet perfect uw hartslag, uw verbruikte calorieën, uw stappen en zelfs uw slaap! Bovendien is deze Polar horloge helemaal swimproof en zit er een ingebouwde GPS in!
Koppel de horloge met apps zoals MyFintnessPal, Strava en TrainingsPeaks om uw prestaties op de voet op te volgen. Let op! Dit toestel ontvangt geen meldingen zoals telefoontjes of berichten.

Met zijn krachtige batterij gaat hij wel zo’n 30 uur mee ook wanneer je de gps gebruikt, door de low power modus waarover dit toestel beschikt.
Compatibel met Android, IOS, Windows en Mac OS.

8. Sporthorloge met optische hartslagmeting

Bekijk prijs

Prijs: € 99 op Bol.com

Bent u op zoek naar een geschikt sporthorloge waarmee u alle activiteiten die u dagelijks uitvoert perfect kan opvolgen? Zoek niet verder, deze horloge helpt u hier echt bij! Ideaal is dat deze zeer geschikt is voor zowel mannen als voor vrouwen.
Met zijn constante hartslagsensor wordt uw hart nauwkeurig opgevolgd. Door zijn gps verkrijg je een nauwkeurige meting van ja snelheid, afstand en route. Deze worden 24/7 opgevolgd!

Bovendien zijn de polsbanden eenvoudig te verwisselen van kleur indien je graag een ander kleurtje wenst.

9. Polar M430 sporthorloge

Bekijk prijs

Prijs: € 168 op Bol.com
Ga je graag lopen maar merk je dat je hier best wel wat hulp bij kan gebruiken? Dan is deze sporthorloge van Polar uiterst geschikt voor u want deze helpt uw loopprestaties te verbeteren.
Doordat deze horloge zeer compleet is, is deze geschikt om alle sporten uit te voeren.
Dankzij zijn Running Program wordt er naarmate jouw doelen en verwachtingen een compleet en persoonlijk trainingsschema opgesteld. U kan via Polar Flow ook kiezen uit meer dan 100 sportprofielen naarmate uw persoonlijkheid en wensen.
Hij biedt een razendsnelle gps aan en beschikt over een ingebouwde Activity Tracker.

10. Sportief horloge Garmin Forerunner

Bekijk prijs

Prijs: € 239 op Bol.com

Garmin is wereldwijd marktleider in navigatie ook met deze sportieve horloge pakt Garmin opnieuw uit en laat het één van zijn beste kanten zien, inderdaad zijn gps systeem! Buiten het gebruik van de gps heeft hij ook een hartslagfunctie, een stappenteller en is hij swimproof!
Deze sporthorloge heeft een tal van functie, enkele functies opgesomt.

 • Volgt je hartfrequentie exact op
 • Start/stop functie
 • GPS functie
 • Kilometerteller
 • Alarm functie
 • Tijd functie
 • Snelheidsfunctie
 • Bovendien kan je de horloge gewoon verbinden met je telefoon om zo nooit telefoontjes en/of berichten te missen!

11. Fossil Smartwatch

Bekijk prijs

Prijs: € 149 op Bol.com

Deze horloge is niet alleen maar een horloge waar je de tijd op afleest maar het is een echte smartwatch! Die je zelfs ook kan gebruiken bij het sporten, lopen, wandelen,… begin het jaar goed en maak je goede voornemens waar dankzij deze sport horloge van Fossil.
De Fossil Sport Gen biedt een sportieve aanvulling, hij beschikt over een hartslagfunctie, een stappenteller, een gps en hij is swimproof en dus zeer geschikt voor onder water.
Koppel deze Smartwatch eenvoudig en snel met je iPhone of Android telefoon dankzij de Wear OS by Google software.
Dankzij zijn verbeterde batterijduur gaat hij zo’n 36 uur lang mee en is hij zeer snel opgeladen!

12. Een echte survival horloge

Bekijk prijs

Prijs: € 239 op Bol.com

Deze horloge die perfect geschikt is voor alle buitenhuize activiteiten van Garmin kan aan de zwaarste omgevingen weerstaan. Zeer handig voor als u een keertje op survival wilt. Dankzij zijn ingebouwd kompas, barometische hoogtemeter en een ondersteuning van meerdere navigatiesatellietsystemen raakt u nooit meer de weg kwijt waar u ook bent.
Tevens is deze horloge ook geschikt voor sportactiviteiten doordat hij je hartslag, je activiteiten en je stress gehalte bewaakt en controleert. De horloge is ook schok – en waterbestendig, tot zo’n 100 meter.
Dankzij de trackback functie kan je dezelfde route terug naar uw beginpunt brengen, zo geraak je altijd weer naar huis.

13. Polar Vantage M sporthorloge white

Bekijk prijs

Prijs: € 244,99 op Bol.com

Deze alles-in-één multisporthorloge van Polar meet werkelijk alle sportprestaties die u uitvoert, zeer compleet en geavanceerd.
De horloge meet niet alleen je dagelijkse bewegingen maar controleert ook je slaappatroon, wat ook goed opgevolgd moet worden. Hij heeft ook een nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting die je zo op de voet kan opvolgen.
Hij heeft ook een razendsnelle GPS met ingebouwde activity tracker, zo hou je alle data goed bij.

Deze sporthorloge is ook het ideale hulpmiddel om je lichaam te doen ontspannen, dankzij Serene, deze begeleidt uw ademhaling door middel van ademhalingsoefeningen.
Wordt nu nog beter in het uitoefenen van al uw sportactiviteiten met deze sporthorloge van Polar!

14. Hardloophorloge met polshartslagmeting

Bekijk prijs

Prijs: € 131,35 op Bol.com

Blijf fit en gezondheid dankzij deze hardloophorloge die tevens ook je conditie en gezondheid nauw opvolgt. Door middel van zijn ingebouwde gps, volgt het jouw actieve levensstijl tot in de puntjes op. Hij biedt ook 24/7 een hartslagmeting aan zodat je geen borstband meer nodig hebt tijdens het lopen.
Al uw wandelingen, looproutes en fietstochten worden op een kaart vastgelegd, leuk om achteraf te bekijken of om opnieuw te doen. U hebt geen smartphone nodig bij het gebruik van deze hardloophorloge.
Hij houdt zeer nauwkeurig al je afstanden en tempostatistieken bij. Ook kan je je persoonlijk fitnessniveau raadplegen.
Dankzij zijn Move IQ herkent hij automatisch alle activiteiten die je uitvoert zoals hardlopen, fietsen, wandelen en cardio je moet enkel maar op “start” drukken.

15. De horloge die multifunctioneel is!

Bekijk prijs

Prijs: € 559,99 op Bol.com

Garmin komt weer met een nieuw snufje op de markt namelijk de Garmin Fenix 5, DE sporthorloges onder alle sporthorloges. Hij heeft tal van functie, we sommen alle functies even op en zo zal het duidelijk worden dat deze horloge echt multifunctioneel is!

 • GPS functie
 • Tijd functie
 • Kilometerteller
 • Snelheidsfunctie
 • Temperatuur functie
 • Alarm functie
 • Fiets functie
 • Opslaan functie
 • Verlichtingsfunctie
 • Hartfrequentie
 • Start/stop functie
 • Hoogtemeter

Bovendien is deze horloge ook waterdicht en kan tot zo’n 100 meter diep in het water gaan.
Deze horloge kan perfect gedragen worden door zowel vrouwen als voor mannen en voor al wie een Android, IOS of Windows besturingssysteem heeft kan deze ook perfect gebruiken.

16. Train je lichaam slimmer.

Bekijk prijs

Prijs: € 377 op Bol.com

Deze multisporthorloge van Polar, de Polar Vantage V serie, geeft je een waardevolle en persoonlijke begeleiding. Door de Polar Precision Prime volg je je hartslag nauwkeurig op dankzij de nieuwste vorm van hartslagmeting.
Er is ook een ander soort training beschikbaar, namelijk de Training Load Pro-technologie, deze geeft je een uitgebreid beeld van de manieren waarop de verschillende trainingssessies de verschillende systemen in je lichaam belasten.

De horloge is niet alleen bedoelt om ze te gebruiken tijdens het sporten maar draag ze ook voor het ontspannen van je lichaam en geest, deze horloge helpt je hier goed bij!
Deze multisporthorloge biedt ook een zeer lange batterijduur wel van zo’n 40 uur in de trainingsmodus, genoeg redenen om deze te kopen!

17. Een multisporthorloge met een zeer mooi design!

Bekijk prijs

Prijs: € 198,95 op Bol.com

De Polar Ignite biedt je kant – en – klare trainingen op maat van jouw levensstijl en doeleinden. Deze sporthorloge ontworpen om 24/7 te worden gedragen doordat hij zeer licht is voel je haast niet dat je deze rondom je pols hebt.

Het biedt een constante hartslagsensor en registreert automatisch je hartslag, zo kan je de conditie van je hart nauwkeurig opvolgen zowel tijdens sport als in rust.
Hij kan ook perfect de kwaliteit van uw slaap controleren dankzij zijn Polar’s Sleep Plus Stages, we weten immers niet wat ons lichaam allemaal doet terwijl we slapen.
Hebt u een Android of IOS besturingssysteem op uw telefoon? Dan kan u deze perfect connecteren met uw sporthorloge!

18. Train als een hardloper!

Bekijk prijs

Prijs: € 179 op Bol.com

Hebt u al lang een sporthorloge willen hebben die over een ingebouwde hartslagmeter en gps beschikt? Deze Forerunner 45 van Garmin biedt het allemaal! Krijg via deze sporthorloge gepersionaliseerde trainingen geschikt speciaal voor u.
Het leuke aan deze horloge is dat hij niet alleen functioneert als een sporthorloge maar ook als een gewone Smartwatch, twee vliegen in één klap!
Hij is niet enkel geschikt voor hardlopen u kan hem ook instellen dat hij gebruikt wordt om uw prestaties op te slagen van bijvoorbeeld: Fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Handig toch!

De horloge is zeer gebruiksvriendelijk en toont zelfs al uw binnenkomende berichten en telefoontjes, die je op je smartphone aankrijgt.
De horloge is bedoelt om ervoor te zorgen dat hij perfect uw tempo, afstand en ook uw gezondheid goed kan opvolgen.

19. Garmin Forerunner 35 Limelight

Bekijk prijs

Prijs: € 94,55 op Bol.com

Volg nu al uw bewegingen en uw hele conditie op dankzij deze Garmin Forerunner 35, hij registreert de hartslagfunctie, de caloriemeting, een stappenteller, een slaap tracker, een afstandsmeting en een ingebouwde GPS!

Gaat u graag zwemmen en heb je hierbij ook graag hulp nodig of wilt u uw prestaties tijdens het zwemmen kunnen raadplegen? Met deze horloge kan dat! Hij is waterbestendig en kan zo’n 50 meter diep in water.
Intervaltrainingen en rondetijden zijn de type trainingen die de horloge aanbiedt.

20. Een unieke sport-smartwatch.

Bekijk prijs

Prijs: € 211,89 op Bol.com

Haal het beste uit je sport dankzij deze Polar M600, hij is passend bij elke actieve levensstijl en elk doeleind dat jij voor ogen hebt.
Beschikbaar in het zwart en het wit, kan perfect door beide geslachten gedragen worden.
Deze horloge heeft een eigen geoptimaliseerde Polar-technologie voor exacte metingen van de hartslag aan uw pols.
De M600 is automatisch gekoppeld met de Polar Flow app waar je al je activiteits – en trainingsanalyses kan opvolgen!
Een zeer leuk snufje dat deze horloge bevat is dat hij maar liefst 4GB intern geheugen heeft, je kan er dus al uw favoriete liedjes op zetten om te beluisteren tijdens het sporten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here