Ben je een echte filmliefhebber en op zoek naar geluid dat minstens net zo goed klinkt als in de bioscoop? Of luister jij jouw muziek graag in de best mogelijke kwaliteit, en als het even kan zo hard mogelijk? Dan is een soundbar iets voor jou! Met een minimalistisch design valt deze nagenoeg niet op in jouw woonkamer, maar speelt hij jouw favoriete films en muziek in de meest hoogwaardige kwaliteit mogelijk. Maak van jouw woning een ware thuisbioscoop!

text

text

text

text

JBL Bar Studio Zwart – Soundbar met Bluetooth

1

Yamaha – YAS-108 Soundbar – Zwart

2

Yamaha YAS-408 – Soundbar met MusicCast – Zwart

3

1. JBL Bar Studio Zwart – Soundbar met Bluetooth

Bekijk prijs

Prijs niet bekend (staat op niet leverbaar)

Thuis de kwaliteit van de bioscoop ervaren wanneer je een film kijkt, maar beschik je niet over de ruimte voor een uitgebreide thuis-cinema opstelling? Dan biedt deze JBL soundbar uitkomst. Met een bescheiden design past deze in iedere woonkamer, en door het gebruik van lampjes in plaats van een scherm valt deze nagenoeg niet op in jouw interieur. Sluit gemakkelijk jouw telefoon aan via bluetooth, of een van de andere apparaten via een hdmi- of aux-kabel, en geniet meteen van een schitterend geluid.

2. Yamaha – YAS-108 Soundbar – Zwart

Bekijk prijs

€279,-

Tv kijken was nog nooit zo spectaculair! Met de Yamaha soundbar til je het geluid van jouw televisie toestel naar een hoger niveau, zodat zelfs de simpelste programma’s een genot voor het oor worden. Met 2 ingebouwde subwoofers is deze Yamaha soundbar ook uitermate geschikt voor gebruik bij games, de lage tonen schallen de soundbar uit en de beleving van jouw favoriete videogame is compleet. Even aansluiten op je tv en je kunt gelijk beginnen met het streamen van jouw favoriete muziek, draadloos via bluetooth.

3. Yamaha YAS-408 – Soundbar met MusicCast – Zwart

Bekijk prijs

€699,-

Deze Yamaha soundbar MusicCast brengt 3D surround sound naar een hoger niveau. Maak je dus klaar voor de verbazing tijdens jouw favoriete film, want dat geluid kan toch niet écht achter de bank vandaan komen? Met een onopvallend design werk je deze soundbar gemakkelijk weg in jouw interieur. De Clear-Voice stand maakt dat dialogen een stuk beter te volgen zijn, dus er gaat geen nieuwsbericht of opmerking jou meer voorbij. Beleef jouw muzikale experience nu maximaal met Yamaha!

4. Samsung HW-K335 – Soundbar met Subwoofer – Zwart

Bekijk prijs

€111,99

Deze set van Samsung bestaat uit zowel een soundbar als een subwoofer en biedt in totaal een vermogen van 130 watt. Verbind de soundbar met je televisie om een beter en mooier geluid bij jouw favoriete tv-programma’s te hebben, of stream jouw mooiste muziek gemakkelijk via een smartphone of tablet naar de soundbar. Deze soundbar van Samsung maakt het geluid zo mooi mogelijk, waar je je ook in de ruimte bevindt. Geluid gaat je met behulp van Samsung als muziek in de oren klinken!

5. Samsung HW-N300 – Soundbar – Zwart

Bekijk prijs

€99,-

Neem de kwaliteit van jouw muziek- of televisiegeluid in eigen hand en geniet van de meest prachtige klanken. De soundbar van Samsung sluit je gemakkelijk aan op jouw Samsung TV, zodat je meteen kunt genieten van prachtig geluid bij jouw televisieprogramma’s. Een muziekliefhebber? Ook dan is deze soundbar geschikt, je gebruikt bluetooth en maakt gemakkelijk draadloos verbinding met jouw smartphone, tablet, laptop of pc. Ook voor gaming is deze soundbar uitermate geschikt, jouw favoriete videogame heeft nog nooit zo realistisch geklonken.

6. Samsung HW-R450 – Soundbar met subwoofer – Zwart

Bekijk prijs

€149,49

Deze soundbar en subwoofer set van Samsung maakt dat jouw favoriete films, muziek en videogames als nooit tevoren klinken. Vanwege zijn minimalistische ontwerp zijn zowel de soundbar als de subwoofer gemakkelijk weg te werken in ieder huishouden, zodat je optimaal van de kwaliteit geniet zonder hier ruimtelijk op in te hoeven leveren. Verbind jouw apparaten gemakkelijk via bedrading, USB of bluetooth en geniet binnen no-time van de meest prachtige klanken.

7. Sony HT-X8500 – Dolby Atmos Soundbar met ingebouwde subwoofer – Zwart

Bekijk prijs

€280,-

Op zoek naar een soundbar en subwoofer, maar geen plek om deze beiden in jouw huiskamer te plaatsen? Dan biedt de Sony Dolby Atmos soundbar uitkomst! Deze 2-in-1 soundbar is voorzien van subwoofer en ingebouwde bluetooth, zodat het niet nodig is deze via snoeren te verbinden. Ook produceert deze soundbar een vertical surround sound, waardoor jouw films en videogames nooit eerder zoveel belevenis hebben ervaren. Til jouw geluid naar een hoger niveau met Sony en je oren zullen je dankbaar zijn!

8. Bose Solo 5 – Soundbar – Zwart

Bekijk prijs

€239,90

Stream jouw favoriete muziek nu draadloos naar deze Bose Solo 5 soundbar, en geniet optimaal van hoogwaardige kwaliteit klanken in jouw woonkamer. Voorzien van een dialoogmodus voor helder een duidelijke woorden bij jouw tv-programma’s en door zijn simplistische design gemakkelijk aan de muur, voor je tv of in de kast te plaatsen. Geen woonkamer is te klein voor deze soundbar. Zo klein als zijn formaat is, zo groots is het geluid dat hij produceert.

9. Sonos PLAYBAR – Soundbar – Zwart

Bekijk prijs

€669,-

Til jouw geluid naar hogere sferen met behulp van deze Sonos Playbar. Menig woonkamer is tegenwoordig voorzien van Sonos speakers, maar wist je ook dat Sonos uitkomst biedt op het gebied van kwalitatief hoogwaardige tonen? Sluit de Playbar gemakkelijk aan op jouw thuisnetwerk, en stream direct jouw favoriete muziek de woonkamer in. Door de negen ingebouwde luidsprekers is er geen enkele plek in jouw woonkamer die niet bereikt wordt door de kraakverse tonen, muziek luisteren was nog nooit zo makkelijk.

10. Samsung HW-R470 – Soundbar 4.1 kanalen – Zwart

Bekijk prijs

€271,-

Geniet nu met Samsung van het ultieme geluid voor jouw favoriete videogames. Sluit jouw spelcomputer gemakkelijk aan op de Soundbar van Samsung en het geluid wordt automatisch geoptimaliseerd aan het type game dat je speelt. Luister je liever naar muziek? Stream dan zonder enige kabel jouw favoriete muziek zó vanuit je luie stoel naar de soundbar. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone en bluetooth. Met Samsung was geluid horen nog nooit zo aangenaam.

11. Bose Soundbar 500 – Zwart

Bekijk prijs

€445,-

Op zoek naar een kraakhelder geluid, maar met beperkte ruimte in jouw woonkamer? Probeer dan eens de Bose Soundbar. Met deze fraaie speaker speel je met één simpele klik al jouw favoriete muziek gemakkelijk af via wifi, en wordt de gehele ruimte gevuld wanneer je het geluid van jouw favoriete films door deze soundbar laat galmen. Ook videogames hebben nog nooit zo realistisch geklonken, en dat alles door deze kleine krachtpatser. Kleine dingen hebben nog nooit zo’n groot verschil gemaakt.

12. Thomson SB50BT Bluetooth Soundbar + Subwoofer – Zwart

Bekijk prijs

€63,99

Deze Thomson bluetooth soundbar vult met gemak iedere ruimte, ondanks zijn kleine formaat. Deze soundbar is voorzien van een aparte subwoofer met een totaal vermogen van maar liefst 100 watt. Geen huiskamer is dus te klein om door deze soundbar omgetoverd te worden tot ware thuisbioscoop. Via bluetooth stream je gemakkelijk jouw muziek naar de soundbar met subwoofer, of sluit hem aan op jouw televisie en geniet direct van de mooiste tonen bij jouw favoriete programma’s.

13. Sonos Beam – Soundbar – Wit

Bekijk prijs

€449,-

Zeer compact, maar op z’n minst net zo krachtig! Deze Sonos Beam soundbar voorziet iedere ruimte gemakkelijk van de mooiste tonen, hoe klein of hoe groot de ruimte ook is. Sluit hem aan op jouw thuisnetwerk en bedien hem zelfs via stembediening. Zo wordt optimaal van muziek genieten wel héél makkelijk en leuk. Deze soundbar beschikt over vier full-range woofers, een tweeter en drie passieve radiatoren. Laat je omverblazen door dit waanzinnige geluid van Sonos!

14. Denon DHT-S716 – Soundbar – Zwart

Bekijk prijs

€794,-

Laat jouw oren het beste en mooiste geluid horen met deze soundbar van Denon. Met zijn simplistische design, strakke lijnen en onopvallende uiterlijk is hij gemakkelijk in ieder huishouden te plaatsen. Ondanks zijn simplistische design produceert hij echter de meest krachtige tonen die je omver zullen blazen in je eigen huis! Laat Denon van jouw meest favoriete film of videogame een ware beleving creëren, en controleer dit alles vanuit jouw luie stoel gemakkelijk via bluetooth.

15. Sony HT-RT3 – 5.1 Home cinema soundbar met subwoofer – Zwart

Bekijk prijs

€208,-

Creëer jouw eigen thuisbioscoop met Sony! Deze soundbar beschikt over maar liefst 5.1 kanaals surround sound, waardoor u kunt genieten van een prachtig diep en kamervullend geluid. Vervormingen worden geminimaliseerd, en alle films en audio worden gemakkelijk afgespeeld via USB. Thuisblijven terwijl de rest naar de bioscoop of een concert gaat is nog nooit zo makkelijk geweest, het is niet meer nodig om weg te gaan om van de meest hoogwaardige kwaliteit audio te genieten!