text

text

text

text

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart – Bedraad

1

Google Nest Learning Thermostat – Slimme thermostaat – RVS

2

dan ook aan.tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+

3

1. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart – Bedraad

Bekijk prijs

vanaf €148,15

De Honeywell Lyric slimme thermostaat heeft alles wat je zoekt in een slimme thermostaat. Je kunt ervoor zorgen dat de temperatuur van je huis is wat jij wilt. Door het digitale design kun je in 1 oogopslag zien wat de temperatuur is en hoe laat het is. Ook kun je met 1 klik op de knop de temperatuur hoger en lager zetten in jouw huis. De thermostaat is zo slim dat je deze zelfs via een app kunt aansturen. Zo hoef je niet meer naar de thermostaat om te zien hoe warm het is of om de temperatuur hoger of lager te zetten. Dit kan ook als je niet thuis bent en lekker warm thuis wilt komen. Dit zorgt er ook voor dat je veel geld bespaart op energie.

2. Google Nest Learning Thermostat – Slimme thermostaat – RVS

Bekijk prijs

vanaf €236,99

De Google Nest Learning Thermostat is een hele mooie slimme thermostaat met allerlei verschillende features en mogelijkheden. Het ontwerp is een heel goed modern design die in iedere huishouden past. Je kunt met 1 oogopslag zien hoe warm het is en hoe warm het hoort te zijn. Deze temperatuur kun je ook aanpassen. Zo stuurt hij de boiler aan en zorgt ervoor dat je huis een fijne temperatuur. Door de tijd heen leert deze thermostaat hoe lang het duurt voordat het de gewenste temperatuur is en dat geeft hij

3., dan ook aan.tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+

Bekijk prijs

vanaf €177,99

De tado° Slimme thermostaat starterskit V3+ maakt het veranderen van temperatuur erg eenvoudig. Door de hele kamer heen kun je zien wat de temperatuur is en deze kun je ook aanpassen met de slimme thermostaat. Door het design van de thermostaat valt deze niet op in het interieur. De temperatuur kun je ook regelen door middel van een app die bij de thermostaat krijgt. Met deze app kun je ervoor zorgen dat je de temperatuur kunt aanpassen als je onderweg terug bent van je werk of tijdens je serie op de bank. Met deze regelaar besparen mensen gemiddeld 31% op de rekening voor de warmte.

4. Google Nest Thermostat E – Slimme thermostaat

Bekijk prijs

vanaf €216,99

De Google Nest Thermostat E is een hele goede slimme thermostaat waarmee je in 1 oogopslag kunt zien hoe warm het is. Met de bijbehorende app kun je deze temperatuur aanpassen vanaf je bank of vanuit de auto onderweg naar huis. Zo kom je in een lekker warm huis thuis en hoef je niet te zorgen dat de hele dag de temperatuur in je huis zo hoog is. Dit scheelt over de maanden heen veel geld. Bij sommige huishoudens kan dit zelfs 30 procent van de hele rekening die je normaal krijgt. Ook is het zo dat je deze thermostaat heel eenvoudig zelf kunt installeren. Dit scheelt ook weer geld. Er zit ook een feature op de thermostaat dat als je dichtbij bent deze aangaat en als je verder loopt gaat hij weer uit. Dit scheelt ook weer energie.

5. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Wit – Bedraad

Bekijk prijs

vanaf €153,-

De Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat is een thermostaat die ervoor zorgt dat jij altijd weet hoe warm het in je huis is. Verder kun je met de app van afstand de temperatuur veranderen. Zo kom je altijd in een lekker warm huis aan en hoef je niet meer de hele dag de verwarming zijn best te laten doen. Dit scheelt veel geld per maand. Door het goede design is deze heel eenvoudig te besturen. Ook is deze thermostaat zelf lerend. Na een tijdje weet hij precies wanneer de gewenste temperatuur bereikt is en dat geeft hij dan ook aan.

6. Wi-Fi slimme Thermostaat – APP-afstandsbediening – Alexa Google Assistant en IFTTT (zwart)

Bekijk prijs

vanaf € niet leverbaar

De Wi-Fi slimme thermostaat is een een hele goede thermostaat die met zijn moderne design ook een goede extra is in jouw interieur. Deze thermostaat heeft een afstandbediening zodat je ook vanaf de bank de temperatuur kunt verhogen en verlagen. Ook is het zo dat je met Alexa en Google Assistant deze thermostaat kunt bedienen. Zo wordt deze alleen maar eenvoudiger in gebruik. Je kunt wel 20% van je maandelijkse kosten afhalen met deze thermostaat doordat je als er niemand thuis is de temperatuur niet hoog hoeft te houden.

7. Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat Zwart – Draadloze verbinding

Bekijk prijs

vanaf €189,-

De Honeywell Lyric T6R slimme thermostaat is heel handig in gebruik. Zonder dat je ernaartoe hoeft kun je de temperatuur van je huis aanpassen met een app. Dit kun je ook doen als je onderweg terug naar huis gaat, waardoor je in een lekker warm huis thuis komt zonder dat je de hele dag de thermostaat moet laten loeien. Dit scheelt je ook veel in de kosten aan het einde van de maand. Het design is heel mooi en staat mooi in elk interieur.

8. Thermostaat wifi met app en Google Assistant | 230 volt Nodig

Bekijk prijs

vanaf €79,95

Deze thermostaat met WiFi verbinding kun je besturen met een app. Zo kun je ook in de auto of op de bank de temperatuur veranderen. Verder is het zo dat als je thuis bent je deze thermostaat ook via Google Assistent kunt aansturen om te laten zien hoe warm het is in huis of om de temperatuur te veranderen. Hij is heel eenvoudig te installeren dit kun je zelf doen wat ook weer kosten scheelt. Inderdaad ook kosten scheelt, want je kunt veel geld besparen met deze thermostaat.

9. Vaillant Vsmart slimme draadloze thermostaat 0020197223

Bekijk prijs

vanaf €209,95

De slimme thermostaat van Vaillant Vsmart is een hele goede thermostaat die ten eerste zelflerend is en daarom al snel aangeeft wanneer je kunt verwachten dat het de juiste temperatuur is. Zo weet je precies wanneer je de temperatuur moet veranderen als je onderweg naar huis bent. Zo bespaar je steeds meer geld op je verwarmings-rekeningen. Je kunt hem besturen met een app op je telefoon of tablet. Bij deze app hoort ook een pagina voor de weersinformatie. Zo heb je alles in 1 app. Dit scheelt weer ruimte op je telefoon en tijd.

10. Google Nest Learning Thermostat – Slimme thermostaat – Koper

Bekijk prijs

vanaf €265,-

De Google Nest Learning thermostat is een hele slimme thermostaat die alles heeft wat je zoekt in een thermostaat en nog veel meer. De thermostaat is heel eenvoudig te installeren. Hij is zelflerend. Door het design staat deze mooi in ieder interieur. Met de app kun je de temperatuur aanpassen en ervoor zorgen dat deze is wat jij wilt. Na een tijdje gaat deze thermostaat ook laten zien hoe lang het nog duurt voordat de gewenste temperatuur is bereikt. Je kunt veel geld besparen met deze thermostaat.

11. Iedere maand bespaar je geld op de rekeningen die je krijgt.tado° Extensiekit

Bekijk prijs

vanaf €99,-

Met deze extensiekit van tado° is het zo dat je heel eenvoudig de temperatuur binnen in je huis kunt veranderen. Met de app die erbij hoort kun je overal in de wereld vandaan de temperatuur in je huis veranderen. Door het strakke design valt deze thermostaat niet op en zit hij niet in de weg. Met deze extensie hoef je geen draden door je hele huis te trekken, maar kun je deze extensie aan de cv ketel hangen en dan de thermostaat ermee verbinden.

12. Honeywell Round Wireless – Draadloze aan/uit kamerthermostaat – Exclusief RF module

Bekijk prijs

vanaf €81,99

De Honeywall Round Wireless thermostaat is een hele degelijke thermostaat om te zien hoe warm het nu precies is in je huis en waar je hem op hebt ingesteld. Deze thermostaat kun je ook besturen door middel van een App. Deze app heeft vele functies. Zo kun je als je vloerverwarming deze apart instellen met de app. Ook kun je de temperatuur instellen op wat je wilt. Nog een groot voordeel aan de thermostaat is dat hij draadloos werkt waardoor je hem overal in huis kwijt kunt.

13. Honeywell Evohome Aan/Uit Slimme thermostaat – Wifi – Draadloos – Inclusief 4 thermostaatknoppen

Bekijk prijs

vanaf €514,-

De Honeywell Evohome slimme thermostaat set is 1 van de beste thermostaat sets die er is op het moment. Je kunt de perfecte omgeving voor jou realiseren met de 4 thermostaatknoppen. Met deze regelaars kun je in iedere kamer binnen je huis een andere temperatuur maken. Bijvoorbeeld een koudere slaapkamer wat beter is voor je slaap en gewone kamertemperatuur in jouw woonkamer. Je kunt zelfs een standaard loopje maken met 6 verschillende per dag. Zo maak je de perfecte temperatuur voor het perfecte moment.
Slimme Thermostaat – WiFi Thermostaat – Bediening via App – Ondersteunt Google Home (Google Assistant) Amazon Alexa – Ook voor vloerverwarming – Smart

14. Thermostaat – CV ketel – Zwart – Monvelli

Bekijk prijs

vanaf €79,95

De slimme thermostaat van One Button is een hele goede kwaliteit thermostaat die je leven een stuk eenvoudiger maakt dan dat het al is. Deze thermostaat kan de temperatuur in je huis veranderen binnen de kortste tijd. Ook is het zo dat deze thermostaat gestuurd kan worden door Google home of amazon alexa. Verder is het design modern en strak, waardoor hij er goed uitziet waar je hem ook plaatst.

15. Tado° Slimme Thermostaat – Uitbreiding

Bekijk prijs

vanaf €117,99

De tado° slimme thermostaat uitbreiding is een hele goede uitbreiding op de thermostaat. Met deze uitbreiding kun je ervoor zorgen dat je op een andere plek in huis een andere temperatuur hebt. Zo kun je in je slaapkamer een andere temperatuur realiseren en de andere kamer in je huis. Zo heb je precies de temperatuur die je wilt in je huis. Met deze uitbreiding werkt de app ook goed. Je kunt beide thermostaten via de app besturen. Ze besturen ook jouw vloerverwarming. Met deze thermostaten zorg je ervoor dat je veel geld bespaard op je energierekening. Dit kan zelfs 31% schelen op je rekeningen per maand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here