Om voor het best mogelijke scheerresultaat te zorgen maak je natuurlijk gebruik van scheermesjes van hoge kwaliteit. Maar wat zijn de beste scheermesjes om jouw gezicht glad te laten aanvoelen? Dat is afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren. Een goed scheermes zorgt ervoor dat je zonder moeite kunt scheren en geen huidirritatie hebt nadat je klaar bent met de scheerbeurt. Er zijn dan ook gelukkig genoeg scheermesjes die voldoen aan ieders huidtype en wensen!

text

text

text

text

Gillette Fusion Scheermesjes Navulling – 16 stuks

1

Gillette Mach3 – Razor + 5 scheermesjes – Promopack

2

Gillette Venus Snap Met Extra Glad Scheermesje

3

1. Gillette Fusion Scheermesjes Navulling – 16 stuks

Bekijk prijs

€36,99

De Gillette Fusion Scheermesjes Navulling is een verpakking met 16 scheermesjes. Deze set kan gebruikt worden als navulling voor elke soort Gillette Fusion scheersystemen. De mesjes zijn voorzien van 5 scheermesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn. Hierdoor wordt er voor een zeer glad scheerresultaat gezorgd. Doordat de scheermesjes zo dicht op elkaar geplaatst zijn, wordt irritatie van de huid zoveel mogelijk voorkomen. Aan de bovenkant is een Lubastrip geplaatst waardoor het scheren soepel kan verlopen.

2. Gillette Mach3 – Razor + 5 scheermesjes – Promopack

Bekijk prijs

€18,99

Met de Gillette Mach3 Razor + 5 scheermesjes kun je een zeer glad resultaat verwachten. Deze set met navulmesjes is voorzien van scheermesjes die beschikking hebben over 3 DuraComfort mesjes voor een extra lang en glad resultaat. Door de vormgeving kan er dichter op de huid worden geschoren en wordt irritatie van de huid zoveel mogelijk voorkomen. Deze navulling is geschikt voor alle Mach3 scheersystemen van Gillette en kunnen eenvoudig gebruikt worden door het mesje vast te klikken.

3. Gillette Venus Snap Met Extra Glad Scheermesje

Bekijk prijs

€11,20

Extra gladde benen en oksels krijg je door gebruik te maken van het Gillette Venus Snap Met Extra Glad Scheermesje. Dit scheermesje is voorzien van 5 mesjes met een diamantachtige coating. Daardoor is het mogelijk om zeer gladde scheerresultaten te behalen en om zeer soepel te kunnen scheren. De vochtstrip op het mesje wordt geactiveerd door water en zorgt ervoor dat wondjes en irritatie van de huid zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. De Venus scheermesjes passen op alle Venus scheersystemen.

4. Philips OneBlade QP220/50 – Vervangmesjes – 2 stuks

Bekijk prijs

€24,99

De Philips OneBlade QP220/50 bestaat uit een set van 2 vervangmesjes. Deze scheermesjes zijn te gebruiken op alle OneBlade en OneBlade Pro scheersystemen van Philips en het is met deze mesjes mogelijk om zowel droog als ook nat te scheren. De mesjes zijn gemaakt van RVS en kunnen eenvoudig in het scheersysteem worden vastgeklikt. Door de speciale vormgeving van het scheerblad kun je zeer glad en nauwkeurige scheerresultaten verwachten zonder dat de huid daardoor beschadigd raakt.

5. Gillette Mach 3 Scheermesjes Navulling – 16 stuks

Bekijk prijs

€21,55

Om Gillette Mach 3 scheersystemen te kunnen gebruiken, kun je een set met extra mesjes aanschaffen. De Gillette Mach 3 Scheermesjes Navulling bestaat uit een set van 16 stuks scheermesjes die je eenvoudig in het systeem kunt vastklikken. De scheermesjes hebben elk 3 scheermesjes die zo geplaatst zijn dat je dichter op de huid kunt scheren. Hierdoor krijg je gladdere resultaten en wordt irritatie en beschadiging van de huid zoveel mogelijk voorkomen tijdens het scheren.

6. Gillette Fusion ProGlide Scheermesjes – 12 stuks

Bekijk prijs

€41,99

De Gillette Fusion ProGlide Scheermesjes bestaat uit een set van 12 navulmesjes voor een Gillette Fusion ProGlide scheersysteem. De mesjes hebben elk 5 scheermesjes die zeer dicht op elkaar geplaatst zijn. Door deze mesjes en de vormgeving van de scheermesjes, kun je zeer nauwkeurig en gladde scheerresultaten verwachten. Hierdoor wordt de huid ook minder snel beschadigd, ontstaat minder snel irritatie en worden haartjes minder hard aangetrokken dan andere systemen. Dit product is geschikt voor alle Fusion scheersystemen.

7. Gillette Venus ComfortGlide Breeze Scheermesjes – 8 stuks

Bekijk prijs

€24,37

De Gillette Venus ComfortGlide Breeze Scheermesjes is een set van 8 navulmesjes voor een Venus scheersysteem. Deze navulling kan gebruikt worden op elk Venus scheersysteem met uitzondering van de Simply Venus scheersystemen. De artikelen hebben elk 3 mesjes die zo geplaatst zijn dat je zeer gladde scheerresultaten kunt verwachten. Door de vormgeving worden irritaties en wondjes tijdens het scheren zoveel mogelijk voorkomen. Vervanging van de mesjes is zeer eenvoudig, deze klikken zo vast in het scheersysteem.

8. Philips OneBlade QP230/50 – Vervangmesjes – 3 stuks

Bekijk prijs

€34,95

Met de Philips OneBlade QP230/50 is het mogelijk om zowel nat als droog te scheren. Dit artikel bestaat uit een verpakking met drie navulmesjes voor een Philips OneBlade systeem. De mesjes zijn gemaakt om langdurig mee te gaan en om een zeer glad resultaat te leveren. Door de vorm van het scheerblad kun je zeer glad en nauwkeurig scheren en worden wondjes en irritatie van de huid zoveel mogelijk voorkomen. De mesjes kunnen tot wel 4 maanden gebruikt worden.

9. Brobeard – Shavette Set – Barbiersmes – Hout – Open Scheermes – Inclusief Derby mesjes en Hoes

Bekijk prijs

€21,95

Scheren in stijl kan door gebruik te maken van de Brobeard Shavette Set met Barbiersmes. Deze set is gemaakt voor professioneel scheren en bestaat uit een open scheermes met een houten handvat. Het scheermes wordt geleverd inclusief een extra Derby mesje en een handig hoesje om het scheermes in op te kunnen bergen. Door de vormgeving van het artikel kun je zeer glad scheren en wordt de kans op ingegroeide haren en infecties zoveel mogelijk beperkt.

10. Gillette Mach 3 scheermesjes – 32 stuks

Bekijk prijs

€46,75

Met de Gillette Mach 3 scheermesjes kun je zeer glad scheren doordat de mesjes dichter op de huid staan. Dit artikel bestaat uit een set van 32 navulmesjes die gebruikt kunnen worden op een Gillette Mach 3 scheersysteem. De artikelen zijn voorzien van een lubricatiestrip om het scheren soepel te laten verlopen, verende mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn voor het beste resultaat en een draaiend scheerhoofd. Door deze eigenschappen kun je scheren zonder irritatie van de huid.

11. Gillette Fusion Proglide + 6 Scheermesjes

Bekijk prijs

€30,72

De Gillette Fusion Proglide bestaat uit een set van 6 scheermesjes die als navulling dienen voor een Gillette Fusion scheersysteem. Deze scheerkoppen hebben allemaal 5 zeer fijne mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn voor een glad resultaat. Boven de mesjes zit een lubricatiestrip die de huid glad maakt om zo soepel mogelijk te kunnen scheren. Door deze eigenschappen zijn de scheermesjes ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en worden beschadigingen zoveel mogelijk voorkomen.

12. Gillette Fusion Scheermesjes – 8 stuks

Bekijk prijs

€18,45

De Gillette Fusion Scheermesjes is een verpakking met 8 navulmesjes die geschikt zijn voor een Gillette Fusion scheersysteem. De artikelen hebben elk 5 mesjes die flinterdun zijn en zeer dicht op elkaar geplaatst zijn. Hierdoor is het mogelijk om zeer glad te scheren en behaal je de beste resultaten. De lubricatiestrip zorgt ervoor dat je soepel kunt scheren en dat de huid zo min mogelijk geïrriteerd of beschadigd wordt bij het scheren van het gezicht.

13. Gillette Skinguard Sensitive Scheermes + 1 Navulmesje

Bekijk prijs

€10,04

De Gillette Skinguard Sensitive Scheermes + 1 Navulmesje is een scheersysteem speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit scheermes is zo ontworpen dat er minimaal contact met de huid van de gebruiker wordt gezocht. De mesjes zorgen ondanks dat toch voor zeer gladde en nette resultaten. Da navulling is geschikt om op elk type SkinGuard Sensitive en Fusion scheersystemen van Gillette te worden geplaatst. Beschermende strips voorkomen dat de huid geïrriteerd raakt tijdens het scheren.

14. Gillette Venus Breeze Scheersysteem + 2 Scheermesjes

Bekijk prijs

€11,99

De Gillette Venus Breeze Scheersysteem + 2 Scheermesjes is een scheermes met twee navulmesjes. Dit systeem bestaat uit drie fijne mesjes die voor een zeer glad resultaat op benen en oksels zorgen. Door de vormgeving is het niet eens nodig om scheerschuim te gebruiken tijdens het scheren. De mesjes kunnen eenvoudig verwisseld worden en elk type Venus mesje kan op de scheerkoppen geplaatst worden. Door de meebewegende scheergelkussentjes wordt irritatie en beschadiging van de huid zoveel mogelijk voorkomen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here