Om snel rijst op tafel te kunnen zetten die perfect gaar is, kun je gebruik maken van een rijstkoker. Het voordeel van een rijskoker is dat je enkel water hoeft toe te voegen en rijst om vervolgens het apparaat aan te zetten. Hierdoor is de rijst nooit te droog, te nat of aangebrand. De beste rijstkoker vind je door te kijken naar de functies en de capaciteit van het apparaat. Voor de verfijnde liefhebber van rijst, zijn er dan ook genoeg mogelijkheden!

text

text

text

text

Tefal RK1038 – Rijstkoker – Inhoud 1,8 liter

1

 Tristar RK-6126 – Rijstkoker

2

Tefal RK8121 – Multicooker

3

1. Tefal RK1038 – Rijstkoker – Inhoud 1,8 liter

Bekijk prijs

€48,99

De Tefal RK1038 Rijstkoker is een handig apparaat met een capaciteit van 1,8 liter. Dat is voldoende voor het maken van 10 porties rijst in één keer. Het apparaat is voorzien van acht verschillende kookprogramma’s en kan met 1 druk op de knop gebruikt worden. Vanwege de inhoud is het mogelijk om tot wel 1,5 kilo rijst per keer klaar te maken. De binnenkant is uitneembaar en is voorzien van een antiaanbaklaag zodat de rijst nooit tegen de wand plakt.

2. Tristar RK-6126 – Rijstkoker

Bekijk prijs

€25,95

De Tristar RK-6126 Rijstkoker is een apparaat met een aantrekkelijke prijs. Dit apparaat heeft een capaciteit van 1 liter en is geschikt voor het maken van 5 porties rijst per keer. De pan is uitneembaar en is voorzien van een antiaanbaklaag. Het vermogen van de rijstkoker is 400 Watt. Voor het gebruik vul je de rijstkoker met water en rijst en zet je het apparaat aan. Nadat de rijst gekookt is schakelt de machine automatisch over op verwarmen.

3. Tefal RK8121 – Multicooker

Bekijk prijs

€96,12

De Tefal RK8121 Multicooker is een multifunctioneel te gebruiken apparaat. Dit artikel is onder andere geschikt voor het maken van rijst en vele andere gerechten. Zo is het mogelijk om met dit apparaat te stomen, te stoven, te bakken, te braden, te koken en te slowcooken. De multicooker heeft 45 verschillende programma’s die eenvoudig kunnen worden ingesteld. Het vermogen van het apparaat is 750 Watt en het product heeft een inhoud voor het maken van 10 kopjes rijst per keer.

4. Tristar RK-6117 – Rijstkoker – compact

Bekijk prijs

€23,50

De Tristar RK-6117 Rijstkoker is een compact apparaat voor het koken van 3 porties rijst per keer. Het apparaat heeft een uitneembare pan met een inhoud van 0,6 liter. Voor het koken van rijst voeg je rijst en water toe en stel je het apparaat in op de kookstand. Zodra de rijst klaar is, zal de rijstkoker automatisch overschakelen op de ingebouwde warmhoudfunctie om het voedsel op de juiste temperatuur te houden. De pan is voorzien van een antiaanbaklaag.

5. Tefal Classic Zwart RK1028 – Rijstkoker

Bekijk prijs

€44,99

De Tefal Classic Zwart RK1028 Rijstkoker is eenvoudig te gebruiken voor het bereiden van rijst. Dit apparaat heeft een inhoud van 1 liter en is geschikt voor het maken van 6 kopjes rijst. Naast het maken van rijst is het ook mogelijk om groenten te bereiden met de geïntegreerde stoomkoker. Nadat het eten gaar is, schakelt het apparaat automatisch over op een warmhoudfunctie. Door het compacte formaat neemt de rijstkoker zeer weinig ruimte in beslag.

6. Bosch MUC11W12 AutoCook – MultiCooker – Zwart/Wit

Bekijk prijs

€110,-

De Bosch MUC11W12 AutoCook MultiCooker is een multifunctioneel apparaat voor het bereiden van gerechten. Dit artikel is voorzien van maar liefst 48 programma’s waarmee je kunt koken, braden, stomen en zelfs frituren. De inhoud van de multicooker is maar liefst 5 liter en de kom is voorzien van een antiaanbaklaag. Met de handige display kun je snel een keuze voor een programma maken en beginnen met koken. Alle onderdelen zijn eenvoudig en snel te reinigen.

7. Moulinex Cookeo CE704110 – Multicooker

Bekijk prijs

€183,16

Met de Moulinex Cookeo CE704110 Multicooker heb je de mogelijkheid om snel maaltijden klaar te maken voor maximaal 6 personen. Dit apparaat is onder andere geschikt voor snel koken, stomen, aanbakken, sudderen en voor het opwarmen van maaltijden. De ingebouwde warmhoudfunctie zorgt ervoor dat het voedsel ook goed op temperatuur blijft zodra het klaar is. Het apparaat is voorzien van wel 100 voorgeprogrammeerde recepten die je kunt gebruiken om snel en direct te kunnen koken!

8. Tristar RK-6127 – Rijstkoker

Bekijk prijs

€27,99

Door gebruik te maken van de Tristar RK-6127 Rijstkoker is het mogelijk om tot wel 10 porties rijst per keer te koken. Dit apparaat is voorzien van een uitneembare binnen pan met een capaciteit van 1,5 liter. De pan is voorzien van een antiaanbaklaag en kan eenvoudig gereinigd worden. Het vermogen van de rijstkoker is 500 watt en het artikel is voorzien van een droogkookbeveiliging en een warmhoudfunctie zodat het eten op temperatuur kan worden gehouden.

9. Aigostar Panda 30HGZ – Pressure Multicooker

Bekijk prijs

€84,99

De Aigostar Panda 30HGZ Pressure Multicooker is een apparaat dat je kunt gebruiken voor het maken van de meest uiteenlopende gerechten. Deze multifunctionele cooker heeft een capaciteit van 6 liter en is voorzien van maar liefst 14 voorgeprogrammeerde functies. Je kunt hiermee onder andere bakken, frituren, stomen, rijst koken en soep maken. Het vermogen van de cooker is 1000 watt en de pan is voorzien van een antiaanbaklaag. Na het koken schakelt het apparaat automatisch over op warmhouden.

10. MOA Rijstkoker met Stomer 1,8 liter – RVS – RC18S

Bekijk prijs

€34,99

Met de MOA Rijstkoker met Stomer 1,8 liter RVS RC18S kun je binnen korte tijd de perfecte rijst klaarmaken. Het apparaat heeft een inhoud van 1,8 liter en is geschikt voor het maken van ongeveer 9 porties rijst per keer. De pan is uitneembaar en is voorzien van een antiaanbaklaag. De rijstkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging en met de warmhoudfunctie wordt het eten goed om temperatuur gehouden. De rijstkoker beschikt ook over een stoomfunctie en wordt geleverd met een stoommandje voor bijvoorbeeld groente of vlees.

11. Tristar RK-6129 – Rijstkoker

Bekijk prijs

€37,49

Met de Tristar RK-6129 Rijstkoker heb je eenvoudig de mogelijkheid om snel tot wel 15 porties rijst klaar te maken. De pan heeft een capaciteit van 2,2 liter en is voorzien van een antiaanbaklaag. Zodra de rijst gekookt is, schakelt het apparaat automatisch over op de warmhoudfunctie die standaard is ingebouwd. Het apparaat heeft een vermogen van 900 watt en heeft een behuizing gemaakt van RVS. Bij de rijstkoker zitten onder andere een maatbeker, een spatel en een lepel inbegrepen.

12. Moulinex Cookeo CE8558 – Multicooker

Bekijk prijs

Door gebruik te maken van de Moulinex Cookeo CE8558 Multicooker is het mogelijk om tot wel 150 verschillende recepten met 1 druk op de knop te bereiden. Het apparaat is namelijk voorzien van 150 verschillende recepten en kan op 6 verschillende manieren gebruikt worden. Zo is het mogelijk om te stomen, snel te koken, te koken, te sudderen, te bruinen en op te warmen. De pan heeft een inhoud van 6 liter en er kan gekookt worden op verschillende temperatuurniveaus.

13. Fritel RC 1377 Rice & Pasta – Multicooker

Bekijk prijs

€59,98

Met de Fritel RC 1377 Rice & Pasta Multicooker is het mogelijk om verschillende soorten gerechten te maken. Het apparaat is zowel een rijstkoker als een koker voor pasta. Daarnaast kun je dit artikel ook gebruiken voor de bereiding van bijvoorbeeld linzen, quinoa of bulgur. Het apparaat heeft 3 functies die gebruikt kunnen worden voor het bereiden van de verschillende gerechten. De inhoud is 6 liter waardoor het apparaat geschikt is om tot wel 20 porties rijst klaar te maken.

14. Tristar RK-6140 – Rijstkoker + Gratis Sushi set

Bekijk prijs

€34,99

Met de Tristar RK-6140 Rijstkoker + Gratis Sushi set maak je eenvoudig en snel rijst klaar en kun je ook nog eens verse sushi bereiden. De rijstkoker is voorzien van een pan met een capaciteit van 0,6 liter. Daarmee is het mogelijk om tot 3 porties rijst per keer te berieden. Door het compacte formaat kan de rijstkoker gemakkelijk worden opgeborgen. De uitneembare pan van de rijstkoker heeft een antiaanbaklaag en is eenvoudig te reinigen.

15. Rijstkoker Eco RCE-110118 Emerio

Bekijk prijs

€24,99

De Rijstkoker Eco RCE-110118 Emerio is een betrouwbaar en handig apparaat voor het koken van rijst. Met een inhoud van 1,5 liter is het mogelijk om tot wel 10 porties rijst per keer te bereiden. De pan heeft een antiaanbaklaag en is uit te nemen voor het schoonmaken van de pan. Zodra de rijst gekookt is, zal er automatisch worden overgeschakeld op de warmhoudfunctie die ingebouwd is. Zo blijft de rijst altijd op de juiste temperatuur om opgediend te worden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here