Alle artikelen

1Welke reiskoffer kies jij?

Op reis gaan kan erg leuk zijn, maar soms ook voor de nodige stress zorgen. Deze spanningen kun je echter aardig wat terugdringen door een degelijke reiskoffer of trolley aan te schaffen. Zo weet je namelijk zeker dat je al je spulletjes veilig mee kunt nemen en dat alles ongeschonden op de plaats van bestemming aan zal komen.

Dit betekent ook dat je van tevoren moet bepalen voor welk doel je een reiskoffer of trolley wilt gaan kopen en aan welke andere eisen en voorwaarden een bepaald exemplaar zal moeten voldoen. Met andere woorden: het kopen van een reiskoffer of trolley is erg persoonsgebonden en kan dan ook voor iedere reiziger anders uitpakken.

Om je flink wat (zoek)werk uit handen te nemen, hebben we een top 38 opgesteld van riskoffers en trolley, en deze uiteraard van een korte omschrijving voorzien zodat je in een oogopslag kunt zien of een bepaald exemplaar geschikt is voor jouw reis.

2American Tourister harde reistrolley Summer Splash Black

Bekijk prijs

€ 99,95

Op het moment dat je in stijl op reis wilt gaan, maar je tevens de beschikking wilt hebben over een stevige en hardcover reistrolley, dan is de American Tourister Summer Splash Black echt iets voor jou. Deze reistrolley is volledig gemaakt van polypropyleen, en zorgvuldig en met alle kennis van American Tourister ontwikkeld en geproduceerd. Deze reistrolley is een ideale reisgenoot wanneer je met een jong gezin op reis gaat.

De American Tourister Summer Splash Black beschikt over 4 dubbele wielen en een uitschuifbare handgreep zodat je niet langer met zware bagage hoeft te sjouwen. Deze uiterst handige en stevige trolley ziet er bovendien erg modern, industrieel en dynamisch uit. Je kunt er al je spullen in opbergen in de 2 ruime compartimenten aan de binnenzijde. Het ene compartiment kan af worden gesloten met behulp van een rits, terwijl de andere uit is gerust met inpakriemen.

3Delsey harde reistrolley Maputo zwart

Bekijk prijs

€109,00

Voor eigenlijk elke trip is de Maputo van Delsey de aangewezen reisgenoot. Dit is namelijk een erg goed te hanteren zwarte hardcover reiskoffer die je trip erg comfortabel zal laten verlopen. Daarbij komt verder nog dat al je spullen veilig opgeborgen kunnen worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een TSA-slot.

Voor nog meer reisgemak is de Maputo van Delsey uitgerust met een uitschuifbare handgreep en met vier zwenkwieltjes. Dit alles maakt deze reiskoffer tot een exemplaar dat je werkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Door het hedendaagse design weet je bovenal zeker dat je in stijl op reis gaat, zonder dat je daarvoor opbergruimte of veiligheid hoeft in te leveren. De buitenzijde van de reiskoffer bestaat namelijk uit sterk ABS waardoor deze tevens erg goed bestand is tegen barsten, schokken en krassen. Het interieur bestaat uit een dubbel centraal compartiment voorzien van inpakriemen en een tussenschot met een ritssluiting, zodat alles goed opzijn plek blijft zitten. Voor kleinere reisbenodigdheden is er bovendien een handig vakje aanwezig voorzien van een ritsje.

4Delsey harde reistrolley Clavel blauw 70,5 cm

Bekijk prijs

€ 179,00

Wanneer je een handige reistrolley zoekt die je werkelijk op elke trip mee kunt nemen, dan is de Delsey harde reistrolley Clavel een prima keuze. Dit blauwe exemplaar met een hoogte van 70,5 centimeter (en een inhoud van 84 liter) is naast erg comfortabel, ook uiterst veilig en stevig. Voor extra reisgemak is de reistrolley voorzien van een uitschuifbare handgreep, 4 dubbele zwenkwieltjes, een handvat aan de zijkant, een waterbestendige antidiefstal rits en een betrouwbaar TSA-slot.

Deze reiskoffer is volledig gemaakt van polypropyleen, materiaal dat zowel duurzaam als stevig is, maar zeker ook milieubewust is. Met dit alles is de Clavel van Delsey uitermate geschikt voor iedere trip en dankzij het trendy design reis je ook nog eens altijd in stijl, terwijl er voldoende opbergruimte aanwezig is in het dubbel centraal compartiment met inpakriemen en een tussenschot met rits aan de binnenzijde en de kleinere spulletjes gemakkelijk opgeborgen kunnen worden in een handig vakje dat afgesloten kan worden met een ritsje.

5Harde reistrolley Disney Frozen II Anna & Elsa 47 cm

Bekijk prijs

€ 56,95

Als je met een fan van Frozen II of reis gaat is er waarschijnlijk niets leukers dan wanneer ook de favoriete Disney-prinsessen Anna en Elsa je reisgenootjes zijn. Gelukkig kan deze droom werkelijkheid worden want met deze hardcover reistrolley van Disney Frozen 2 zullen de prinsesjes goed op al je reisspulletjes passen.

De reistrolley met een prachtige afbeelding van Disney Frozen II erop beschikt bovendien over een uitschuifbare handgreep, een ritssluiting, een compartiment met twee inpakriemen, een handgreep aan de zijkant, een steun aan de onderkant (zodat de trolley rechtop kan blijven staan als deze even niet wordt gebruikt) en 2 handige wieltjes. Daarnaast zullen al je spulletjes goed beschermd vervoerd worden dankzij het gebruikte ABS: een materiaal dat schok- en krasbestendig is.

Met deze reiskoffer geef je je kind een eigen trolley om mee te nemen op reis, maar mag uiteraard ook niet ontbreken wanneer het een logeerpartijtje heeft bij familie of vrienden.

6Delsey harde reistrolley Maputo blauw

Bekijk prijs

€ 109,00

Wanneer je binnenkort een trip in je agenda hebt staan, dan is de Maputo van Delsey zeker een aanrader. Dit is namelijk een uiterst goed hanteerbare blauwe hardcover reiskoffer die zorgt voor het broodnodige reisgemak. Bovenal zorgt het aanwezige TSA-slot ervoor dat al je spullen veilig vervoerd kunnen worden.

Naast dit betrouwbare slot beschikt de Maputo van Delsey ook over een uitschuifbare handgreep, een handvat aan zowel de boven- als zijkant en 4 zwenkwieltjes. Doordat de reiskoffer helemaal is gemaakt van ABS met polycarbonaatlaag, is deze schok- en krasbestendig en dus eigenlijk een ideale reisgenoot op iedere trip. Het trendy design zorgt er tevens voor dat je ook nog eens in stijl op reis gaat, zonder dat je opbergruimte of veiligheid in hoeft te leveren.

Aan de binnenzijde van deze reistrolley bevindt zich een dubbel centraal compartiment dat voorzien is van inpakriemen en een tussenschot dat afgesloten kan worden met een ritssluiting, om je spullen netjes op hun plek te houden. Je kleinere reisbenodigdheden zijn daarnaast gemakkelijk op te bergen in een handig vakje voorzien van een ritsje.

7Delsey harde reistrolley Clavel antraciet

Bekijk prijs

 €179,00

Op het moment dat je een handige trolley zoekt die je werkelijk mee kunt nemen naar iedere denkbare bestemming, dan is de Delsey harde reistrolley Clavel een prima keuze. Dit exemplaar in de kleur antraciet is naast erg comfortabel, ook uiterst veilig en stevig. Voor extra reisgemak is de reistrolley voorzien van een uitschuifbare handgreep, 4 dubbele zwenkwieltjes, een handvat aan de zijkant, een waterbestendige anti-diefstal rits en een betrouwbaar TSA-slot.

Deze reiskoffer is volledig gemaakt van polypropyleen, materiaal dat zowel duurzaam als stevig is, maar zeker ook milieubewust is. Met dit alles is de Clavel van Delsey uitermate geschikt voor iedere reis en dankzij het trendy design reis je ook nog eens altijd in stijl, terwijl er voldoende opbergruimte aanwezig is in het centraal compartiment. Deze reistrolley is beschikbaar in diverse maten waardoor er altijd wel eentje te vinden is die bij je geplande reis past.

8Delsey harde reistrolley Clavel roze

 

Bekijk prijs

€149,00

Op het ogenblik dat je een handige trolley zoekt die je werkelijk mee kunt nemen naar iedere denkbare bestemming, dan is de Delsey harde reistrolley Clavel een prima keuze. Dit exemplaar in de kleur roze is naast erg comfortabel, ook uiterst veilig en stevig. Voor extra reisgemak is de reistrolley voorzien van een uitschuifbare handgreep, 4 dubbele zwenkwieltjes, een handvat aan de zijkant, een waterbestendige anti-diefstal rits en een betrouwbaar TSA-slot.

Deze reiskoffer is volledig gemaakt van polypropyleen, materiaal dat zowel duurzaam als stevig is, maar zeker ook milieubewust is. Met dit alles is de Clavel van Delsey uitermate geschikt voor iedere reis en dankzij het trendy ontwerp reis je ook nog eens altijd in stijl, terwijl er voldoende opbergruimte aanwezig is in het centraal compartiment. Deze reistrolley is beschikbaar in diverse maten waardoor er altijd wel eentje te vinden is die bij je geplande trip past.

9Princess Traveller zachte reistrolley Palermo S zwart 51 cm

Bekijk prijs

€ 39,95

Princess Traveller heeft een handige zwarte zachte reistrolley op de markt gebracht die je zowel als koffer kunt gebruiken als opgevouwen in je bagage mee kunt nemen om er bij terugkeer van een reis je souvenirs in te vervoeren. Vanwege de compacte afmetingen van de Palermo S is deze uitermate geschikt als handbagage te gebruiken bij het gros van de vliegtuigmaatschappijen.

Deze zachte reistrolley is gemaakt van 300 Denier polyester en beschikt over twee compartimenten waarin voldoende opbergruimte is voor al je spulletjes. Alles zal bovendien prima op zijn plaats worden gehouden door de aanwezige inpakriemen, terwijl je in de twee voorste vakjes wat kleine dingen kunt opbergen, zoals je reisdocumenten en je sleutels.

De twee aanwezige wieltjes en het telescopische handvat zorgen ervoor dat je nooit meer met veel gewicht hoeft te sjouwen. Daarnaast zal het gewatteerd handvat aan de bovenzijde van de koffer ervoor zorgen dat je ook over hobbelige oppervlakken kunt rijden zonder dat je handen pijn gaan doen.

10Samsonite harde reistrolley Dream Rider Disney Minny Glitter 50 cm

Bekijk prijs

64, 95

Op het moment dat je met een kleintje op reis gaat, dan is dit is de perfecte trolley omdat hij of zij gewoon op de rug van Minnie Mouse kan gaan zitten en zo vooruit kan rollen (maar natuurlijk ook vooruit worden getrokken). Dat is pas een leuke manier om op reis te gaan! Deze vrolijke trolley is bovendien uiterst geschikt als handbagage en lichtgewicht, maar beschikt desondanks toch over 4 stevige wielen en een veilige sluiting.

Kortom: deze harde reistrolley Dream Rider Disney Minny Glitter van Samsonite betekent niet alleen dat je kindje een eigen trolley heeft, maar ook dat het zich prima kan vermaken onderweg. Er passen bovenal een heleboel spulletjes in het grote compartiment van deze bijzondere en handzame trolley. Dankzij de inpakriemen aan de binnenzijde wordt alles ook nog een netjes opzijn plaats gehouden.

De trolley kan overigens ook gemakkelijk gedragen worden aan de twee handgrepen aan de bovenkant of met een bijgeleverde als schoudertas worden gedragen. Deze riem kan eveneens worden gebruikt om je kleine globetrotter voort te trekken.

11American Tourister Harde reistrolley Air force 1 Spinner Aero Turquoise

Bekijk prijs

€ 129,00

Op het moment dat je in stijl op reis wilt gaan, maar je tevens de beschikking wilt hebben over een stevige en hardcover reistrolley, dan is de American Tourister Air force 1 Spinner Aero Turquoise echt iets voor jou. Deze reistrolley is volledig gemaakt van polycarbonaat, en zorgvuldig en met alle kennis van American Tourister ontwikkeld en geproduceerd. Het materiaalwaar de trolley van is gemaakt, is nog niet gerecycleerd en de stevigheid van de Air Force 1 Spinner Aero Turquoise is tevens te danken aan de unieke reliëftextuur.

De American Tourister Air force 1 Spinner Aero Turquoise beschikt over 4 dubbele wielen en een uitschuifbare handgreep zodat je niet langer met zware bagage hoeft te sjouwen. Deze uiterst handige en stevige trolley ziet er bovendien erg modern, industrieel en dynamisch uit. Je kunt er al je spullen in opbergen in de 2 ruime compartimenten aan de binnenzijde. Beide compartimenten beschikken over inpakriemen en de trolley is voorzien van een veilig TSA-slot.

12Princess Traveller harde reistrolley Seefeld Spinner 54 cm

Bekijk prijs

€ 49,00

De Princess Traveller harde reistrolley Seefeld Spinner is niet alleen elegant, maar zeker ook luxe en robuust te noemen. Kortom: de perfecte partner als je iedere reis opeen stijlvolle manier wilt volbrengen.

Vanwege de compacte afmetingen van de hardcover trolley zal het gros van de luchtvaartmaatschappijen deze als handbagage toegestaan. De Princess Traveller harde reistrolley Seefeld Spinner is vervaardigd van ABS en beschikt over een zogenaamde “sharkskin”-structuur. De koffer is bovendien uiterst bestand tegen stoten, schokken en krassen.

De handige afmetingen zorgen er daarnaast voor dat deze trolley een uitgelezen reisgenoot is wanneer je een citytrip, zakenreis en nog tal van andere reizen gaat maken. De aanwezige inpakriemen zorgen ervoor dat je spullen in het centrale gedeelte keurig op hun plaats blijven, terwijl de veiligheid van je bagage verzekerd wordt door het ingebouwde cijferslot. Verder zullen de 4 wieltjes en het uitschuifbaar handvat voor extra reisgemak zorgen, hoewel je deze ook vast kunt pakken aan het handvat aan de bovenzijde.

13Davidt’s set van 3 harde trolleys Camino rood

Bekijk prijs

€ 250,00

Indien je echt goed uitgerust op reis wilt gaan dan is deze 3-delige rode, harde reistrolleys Camino van Davidt’s een must. De set is namelijk ideaal voor iedere trip, in je eentje, met tweeën of met heel het gezin. Het aanwezige TSA-slot kan alleen door de douane worden, zonder dat het geforceerd wordt en zonder dat je je code bekend hoeft te maken. Verder beschikken de trolleys elk over een uitschuifbare handgreep en een viertal dubbele zwenkwieltjes. De set is gemaakt van geïnjecteerd polypropyleen en dus slijtvast en recycleerbaar.

In deze set van drie hardcover reistrolleys kun je al je spullen makkelijk meenemen, ongeacht of je voor een weekendje weggaat of dat je een langere trip haat maken. Het gebruikte geïnjecteerd polypropyleen is naast stevig ook lichtgewicht.

Iedere trolley heeft twee grote compartimenten die elk voorzien is van een tussenschot met een ritssluiting zodat alles netjes op zijn plaats blijft. Daarnaast beschikt ieder tussenschot over een vakje met een ritsje waar je kleinere spulletjes in op kunt bergen.

14Princess Traveller set van 3 harde trolleys Cuba zwart

Bekijk prijs

€ 249,00

Met de Princess Traveller set Cuba die bestaat uit 3 hardcover trolleys weet je zeker dat je de ideale koffer voor iedere trip binnen handbereik hebt. Zeker wanneer je geregeld een vliegreis maakt is deze set een aanrader. Alle drie de trolleys zijn namelijk gemaakt van ABS waardoor ze schok-, breuk- en krasbestendig zijn.

Verder zullen de aanwezige telescopische handgreep en de vier dubbele zwenkwielen je reiscomfort nog verder weten te vergroten. Tevens beschikken alle drie de trolleys van deze set over een handvat aan de bovenkant en de grotere exemplaren hebben er tevens één aan de zijkant. Het interieur biedt meer dan genoeg opbergruimte om al je spullen mee te nemen op reis. Alles zal bovendien perfect op zijn plaats blijven zitten in het dubbele centrale compartiment dankzij de aanwezige inpakriemen en ritssluiting. Maar ook aan de veiligheid is gedacht want alle drie de trolley zijn uitgerust met een degelijk combinatieslot.

15Delsey harde reistrolley Belmont Plus roze

Bekijk prijs

€ 119,00

Wanneer je een handige trolley zoekt die je werkelijk mee kunt nemen naar iedere denkbare bestemming, dan is de Delsey harde reistrolley Belmont Plus een prima keuze. Dit exemplaar in de kleur roze is naast erg comfortabel, ook uiterst veilig (dankzij het aanwezige TSA-slot) en stevig. Alleen de douane kan je bagage openen zonder het slot te forceren of je je code te vragen.

Met de Belmont Plus van Delsey reis je daarnaast altijd in stijl dankzij het moderne design. Tevens zal het in het oog springende design ervoor zorgen dat je je trolley direct zult herkennen, maar daarnaast is er eveneens een uiterst handig adreslabel in verwerkt.

De trolley is volledig gemaakt van supersterk polypropyleen, een materiaal dat bekend staat vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Door de aanwezigheid van een uitschuifbare handgreep, een viertal dubbele zwenkwieltjes, een handgreep aan de zijkant, een dubbel centraal compartiment voorzien van inpakriemen, een tussenschot met ritssluiting en een apart vakje met ritsje voor de kleinere spulletjes, zorgen voor nog meer reiscomfort.

16Affenzahn trolley David Dog 40 cm

Bekijk prijs

€ 99,95

Of je nu op vakantie gaat, of dat je gewoon een logeerpartijtje hebt, met deze vrolijke trolley die luistert naar de naam David Dog van Affenzahn, kun je alles meenemen wat je nodig hebt. Vanwege het handzame formaat is de trolley bovendien perfect om mee te nemen als handbagage in een vliegtuig.

Voor de kleine globetrotters is dit dus een ideaal maatje om mee te nemen op reis. Niet alleen is de trolley vrolijk om te zien, dit exemplaar is ook waterbestendig, eenvoudig te reinigen en goed voor het milieu. Deze grappige hond is namelijk voor de helft gemaakt uit gerecycleerde petflessen.

In het hoofdcompartiment dat voorzien is van een ritssluiting, is genoeg ruimte om allerlei reisbenodigdheden op te bergen, terwijl in een klein vakje met ritsje aan de binnenkant je de kleinere spulletjes kwijt kunt. Daarnaast beschikt David Dog nog over een voorvak met rits, twee zijvakjes, een adreslabel in de vorm van de uittrekbare tong van de hond, een uittrekbare handgreep, twee wieltjes, een schouderriem en een gewatteerde handgreep.

17Delsey harde reistrolley Belmont Plus blauw

Bekijk prijs

€ 119,00

Wanneer je een handige trolley zoekt die je werkelijk mee kunt nemen naar iedere denkbare bestemming, dan is de Delsey harde reistrolley Belmont Plus een prima keuze. Dit exemplaar in de kleur blauw is naast erg comfortabel, ook uiterst veilig (dankzij het aanwezige TSA-slot) en stevig. Alleen de douane kan je bagage openen zonder het slot te forceren of je je code te vragen.

Met de Belmont Plus van Delsey reis je daarnaast altijd in stijl dankzij het moderne design. Tevens zal het in het oog springende design ervoor zorgen dat je je trolley direct zult herkennen, maar daarnaast is er eveneens een uiterst handig adreslabel in verwerkt.

De trolley is volledig gemaakt van supersterk polypropyleen, een materiaal dat bekend staat vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Door de aanwezigheid van een uitschuifbare handgreep, een viertal dubbele zwenkwieltjes, een handgreep aan de zijkant, een dubbel centraal compartiment voorzien van inpakriemen, een tussenschot met ritssluiting en een apart vakje met ritsje voor de kleinere spulletjes, zorgen voor nog meer reiscomfort.

18American Tourister harde reistrolley Visby Spinner Black

Bekijk prijs

€ 95,25

Wanneer je opreis gaat, dan zal de Visby Spinner Black hardcover reistrolley van American Tourister zeker je comfort flink weten te vergroten. Niet alleen als je voor een citytrip voor twee kies, maar even goed als je met heel het gezin op vakantie gaat.

Doordat de Visby Spinner Black van ABSin combinatie met polycarbonaat is gemaakt, is de kans op beschadiging door breuk, schokken en krassen tot een minimum teruggebracht. De inpakriemen waar deze reistrolley mee uit is gerust zorgen er bovendien voor dat al je spullen keurig op hun plaats blijven in het centrale compartiment, terwijl de 4 dubbele wieltjes en het telescopische handvat je een heleboel sjouwwerk besparen. De trolley is gemakkelijk te openen en te sluiten met behulp van een rits en wanneer je onverhoopt toch een trap op moet lopen met je bagage, dan kun je de reistrolley eenvoudig aan het handvat aan de bovenzijde optillen.

19Affenzahn trolley Ulrike Unicorn 40 cm

Bekijk prijs

€ 99,95

Of je nu op vakantie gaat, of dat je gewoon een logeerpartijtje hebt, met deze vrolijke trolley die luistert naar de naam Ulrike Unicorn van Affenzahn, kun je alles meenemen wat je nodig hebt. Vanwege het handzame formaat is de trolley bovendien perfect om mee te nemen als handbagage in een vliegtuig.

Voor de kleine globetrotters is dit dus een ideaal maatje om mee te nemen op reis. Niet alleen is de trolley vrolijk om te zien, dit exemplaar is ook waterbestendig, eenvoudig te reinigen en goed voor het milieu. Deze grappige eenhoorn is namelijk voor de helft gemaakt uit gerecycleerde petflessen.

In het hoofdcompartiment dat voorzien is van een ritssluiting, is genoeg ruimte om allerlei reisbenodigdheden op te bergen, terwijl in een klein vakje met ritsje aan de binnenkant je de kleinere spulletjes kwijt kunt. Daarnaast beschikt Ulrike Unicorn nog over een voorvak met rits, twee zijvakjes, een adreslabel in de vorm van de uittrekbare tong van de eenhoorn, een uittrekbare handgreep, twee wieltjes, een schouderriem en een gewatteerde handgreep.

20American Tourister harde reistrolley Summer Splash Midnight Blue

Bekijk prijs

€ 99,95

Op het moment dat je in stijl op reis wilt gaan, maar je tevens de beschikking wilt hebben over een stevige en hardcover reistrolley, dan is de American Tourister Summer Splash Midnight Blue echt iets voor jou. Deze reistrolley is volledig gemaakt van polypropyleen, en zorgvuldig en met alle kennis van American Tourister ontwikkeld en geproduceerd. Deze reistrolley is een ideale reisgenoot wanneer je met een jong gezin op reis gaat.

De American Tourister Summer Splash Midnight Blue beschikt over 4 dubbele wielen en een uitschuifbare handgreepzodat je niet langer met zware bagage hoeft te sjouwen. Deze uiterst handige en stevige trolley ziet er bovendien erg modern, industrieel en dynamisch uit. Je kunt er al je spullen in opbergen in de 2 ruime compartimenten aan de binnenzijde. Het ene compartiment kan af worden gesloten met behulp van een rits, terwijl de andere uit is gerust met inpakriemen.

21American Tourister set van 3 harde trolleys Oceanfront Ocean Blue

Bekijk prijs

€ 329,00

Indien je niet alleen voor originaliteit wilt gaan tijdens je reizen, maar je eveneens goed uitgerust op pad wilt gaan, dan is deze set van drie hardcover reistrolleys met de naam Oceanfront Spinner Ocean Blue van American Tourister echt iets voor jou. Niet alleen zijn ze vanwege hun design en kleur gemakkelijk terug te vinden, maar ook zijn ze enorm veilig door het aanwezige TSA-slot ( dat alleen geopend kan worden door de douane, zonder dat het geforceerd wordt of je je code dient te geven. Daarnaast zijn de trolleys gemaakt van ABS met ene reliëfstructuur en voorzien van een reliëfstructuur waardoor ze prima bestand zijn tegen schokken, barsten en krassen.

De kleinste van de drie is bovenal geschikt als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Voor alle trolleys geldt dat ze uit zijn gerust met een groot centraal compartiment voorzien van inpakriemen en een tussenschot met ritssluiting, vier dubbele wieltjes, een handvat aan de bovenkant en een uitschuifbare handgreep.

22Kipling zachte reistrolley Teagan XS True Black 50,5 cm

Bekijk prijs

€ 99,00

Indien je plannen hebt om met de auto, het vliegtuig of het openbaar vervoer op reis te gaan, dan is de Teagan XS True Black van Kipling de ideale trolley, Je tickets en andere reisdocumenten berg je namelijk gemakkelijk op in het vak aan de voorzijde, terwijl je een heleboel sjouwwerk wordt bespaard door de twee handige wieltjes en de uitschuifbare handgreep. Er zit echter ook een gewatteerde handgreep aan de bovenkant zodat je de trolley ook eenvoudig op kunt tillen.

Dankzij de compacte afmetingen van de zachte trolley is deze uitermate geschikt om mee te nemen als handbagage (de meeste vliegtuigmaatschappijen zullen deze dan ook accepteren). Deze zachte reistrolley van Kipling met de naam Teagan XS is van sterk polyamide gemaakt en uitgerust met een tweetal hoofdcompartimenten dat van inpakriemen zijn voorzien zodat je spullen netjes op hun plaats blijven zitten. Kleinere spullen kun je echter gemakkelijk kwijt in het vak aan de voorzijde.

23American Tourister set van 3 harde trolleys Oceanfront Spring Blue

Bekijk prijs

€ 329,00

Indien je niet alleen voor originaliteit wilt gaan tijdens je reizen, maar je eveneens goed uitgerust op pad wilt gaan, dan is deze set van drie hardcover reistrolleys met de naam Oceanfront Spring Blue van American Tourister echt iets voor jou. Niet alleen zijn ze vanwege hun design en kleur gemakkelijk terug te vinden, maar ook zijn ze enorm veilig door het aanwezige TSA-slot ( dat alleen geopend kan worden door de douane, zonder dat het geforceerd wordt of je je code dient te geven. Daarnaast zijn de trolleys gemaakt van ABS met ene reliëfstructuur en voorzien van een reliëfstructuur waardoor ze prima bestand zijn tegen schokken, barsten en krassen.

De kleinste van de drie is bovenal geschikt als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Voor alle trolleys geldt dat ze uit zijn gerust met een groot centraal compartiment voorzien van inpakriemen en een tussenschot met ritssluiting, vier dubbele wieltjes, een handvat aan de bovenkant en een uitschuifbare handgreep.

24Kipling zachte reistrolley Teagan XS True Navy 50,5 cm

Bekijk prijs

€ 99,00

Indien je plannen hebt om met de auto, het vliegtuig of het openbaar vervoer op reis te gaan, dan is de Teagan XS True Navy van Kipling de ideale trolley, Je tickets en andere reisdocumenten berg je namelijk gemakkelijk op in het vak aan de voorzijde, terwijl je een heleboel sjouwwerk wordt bespaard door de twee handige wieltjes en de uitschuifbare handgreep. Er zit echter ook een gewatteerde handgreep aan de bovenkant zodat je de trolley ook eenvoudig op kunt tillen.

Dankzij de compacte afmetingen van de zachte trolley is deze uitermate geschikt om mee te nemen als handbagage (de meeste vliegtuigmaatschappijen zullen deze dan ook accepteren). Deze zachte reistrolley van Kipling met de naam Teagan XS is van sterk polyamide gemaakt en uitgerust met een tweetal hoofdcompartimenten dat van inpakriemen zijn voorzien zodat je spullen netjes op hun plaats blijven zitten. Kleinere spullen kun je echter gemakkelijk kwijt in het vak aan de voorzijde.

25American Tourister harde reistrolley Sunset Square Spinner Sunset Yellow

Bekijk prijs

€ 109,00

Indien je eens iets totaal anders wilt als je op reis gaat, kies dan voor deze gele reistrolley Sunset Square Spinner van American Tourister. Je zult je koffer dan in het vervolg direct herkennen aan de vrolijke kleur en het originele 3D-ontwerp, maar daarnaast ook kunnen rekenen op de veiligheid die je van dit merk gewend bent. De trolley is immers voorzien van een TSA-slot dat enkel door de douane kan worden geopend zonder dat het geforceerd hoeft te worden of dat je je code af moet staan. Deze solide reistrolley is gemaakt van sterk ABS en goed bestand tegen barsten, krassen en schokken, terwijl de extra aangebrachte versteviging (een U-profiel in reliëf) de koffer uitermate geschikt maakt elk reistype.

Het grote compartiment van de trolley is voorzien van inpakriemen en een scheidingsnet met een ritssluiting zodat al je spullen goed op hun plaats blijven zitten. Daarnaast zullen de vier wieltjes en de uitschuifbare handgreep ervoor zorgen dat je niet langer hoeft te sjouwen, maar kun je met het handvat aan de bovenzijde de trolley eveneens optillen.

26Kipling zachte reistrolley Darcey True Black 55 cm

Bekijk prijs

€ 129,00

Al je spullen zitten perfect ingepakt in deze zachte reistrolley met de naam Darcey True Black die gemaakt is door Kipling. Kleine spulletjes, zoals je reisdocumenten en tickets berg je handig op in het vakje aan de voorzijde, terwijl je een heleboel sjouwwerk uit handen wordt genomen door de aanwezige vier zwenkwielen en de uitschuifbare handgreep. Indien je de koffer toch op moet tillen, bijvoorbeeld omdat je een trap op moet lopen, dan zorgt het gewatteerde handvat aan de boven- of

zijkant ervoor dat dit eveneens probleemloos zal verlopen.
Vanwege de compacte afmetingen is deze zachte reistrolley ideaal om te gebruiken als handbagage bij het gros van de vliegtuigmaatschappijen. Doordat de Kipling zachte trolley Darcey gemaakt is van een sterk polyamide en uitgerust is met een volledig gevoerd hoofdcompartiment zijn al je reisbenodigdheden simpel op te bergen. De aanwezige verstelbare inpakriemen zullen er tevens voor zorgen dat alles netjes blijft zitten.

27Samsonite zachte reistrolley Flux Soft Upright Navy Blue 55 cm

Bekijk prijs

€ 159,00

De nieuwste sensatie op het gebied van zachte reistrolleys die als handbagage kunnen dienen, is de Samsonite Flux Soft Navy Blue. Doordat de vakken aan de voorzijde en aan de bovenkant eenvoudig te bereiken zijn, zul je dit reismaatje niet meer willen missen. Hiermee heb je namelijk altijd je meest belangrijke spullen en documenten direct bij de hand.

Deze zachte reistrolley beschikt verder over een afneembare toilettas, terwijl alle aanwezige vakjes beschermd zijn door een aanwezig TSA-kabelslot. Vanwege het compacte karakter deze zachte trolley uitermate geschikt als handbagage bij het gros van de luchtvaartmaatschappijen.

De trolley is vervaardigd van een erg sterk polyester en daarnaast met een sterk frame van polypropyleen nog steviger gemaakt. De Flux Soft Upright van Samsonite is dus eigenlijk een mix van vindingrijkheid, functionaliteit, veiligheid, kracht en stijl.

De trolley beschikt over een ruim hoofdcompartiment voorzien van zogenaamde Smart Fix inpakriemen, een groot en klein vakje met ritsje, een handig vakje aan de bovenkant, een telescopische handgreep en twee wieltjes en een handvat aan de boven- en zijkant.

28Princess Traveller harde reistrolley Boston anthracite 55 cm

Bekijk prijs

€ 99,99

De reistrolley van Princess Traveller met de naam Boston is werkelijk uniek in zijn soort. Deze trolley beschikt namelijk over een geïntegreerde uitschuifbare paspoort- en documentenhouder zodat je niet alleen deze spullen direct bij de hand hebt, maar ze ook nog eens veilig op zijn geborgen.

De trolley is gemaakt van ABS waardoor je dus een product in handen hebt dat zowel erg sterk als licht is. Daarnaast zullen de aanwezige uittrekbare handgreep en de vier zwenkwieltjes je reiscomfort nog verder vergroten. Bovendien is de reistrolley door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd als handbagage, maar door het gebruik van sterk ABS heel goed bestand tegen barsten, schokken en krassen.

Verder zullen de aanwezige inpakriemen in het centrale compartiment al je spullen op hun plek houden, dit compartiment is verdeeld in een groot vak met rits en een handig klein vakje. Het aangebrachte combinatieslot zal ervoor zorgen dat alk je spullen veilig vervoerd worden, terwijl een handvat aan de bovenzijde ervoor zorgt dat je je koffer ook gemakkelijk kunt optillen.

29Samsonite harde reistrolley Neopulse spinner metalic sand 55cm

Bekijk prijs

€ 249,00

Indien je op zoek bent naar een lichte en sterke reistrolley, dan is de hardcover Neopulse Spinner 55 cm Metallic Sand van Samsonite iets voor jou. Met een gewicht van 2,2 kilo en het versterkte ontwerp met hoekbescherming is dit je ideale reisgenoot, terwijl de metallic kleur er als bonus een trendy en fraai afgewerkte look aan geeft.

De trolley is verder uitgerust met een TSA-slot: dat alleen door de douane kan worden geopend zonder het te forceren of je je code te vragen. Met deze trolley heb je een exemplaar in handen dat uitermate geschikt is als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen.

De hardcover trolley Neopulse Spinner is van Europese makelij en bestaat volledig uit Virgin Makrolon polycarbonaatL een materiaal dat erg soepel is en dat tevens erg goed bestand is tegen barsten, schokken en krassen. Bovendien is dit een niet gerecycleerd polycarbonaat van topkwaliteit.

Al je reisbenodigdheden kun je netjes opbergen in het ruime middencompartiment dat voorzien is van handige inpakriemen en twee tussenschotten die af te sluiten zijn met ritssluitingen. Dankzij de 4 dubbele zwenkwieltjes en de telescopische handgreep hoef je niet onnodig met je bagage te sjouwen, terwijl er ook handvatten aan de boven- en de zijkant aan zijn gebracht.

30Travelite harde reistrolley Yamba Berry 54 cm

Bekijk prijs

€ 59,95

Zoek je een ideale reistrolley, dan is de Yamba een prima keuze. Deze elegante trolley die uitgevoerd is in petrolblauwe en die gemaakt is van ABS (dus goed bestand tegen schokken, barsten en krassen) heeft een hoogte van 54 cm hoog waardoor je reiscomfort gegarandeerd wordt en tevens je spullen veilig vervoerd zullen worden dankzij het aanwezige combinatieslot.

De vier dubbele zwenkwieltjes en de uitschuifbare handgreep nemen je het sjouwwerk uit handen, terwijl het formaat zich bij uitstek leent als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Kortom: de hardcover Yamba reiskoffer zorgt ervoor dat je in stijl zult reizen en is er bovenal voldoende ruimte om al je reisbenodigdheden veilig mee te nemen.

In het centrale compartiment bevinden zich handige inpakriemen die al je spullen op hun plaats houden. Dit compartiment is overigens verdeeld door een groot vak dat voorzien is van een rits. De trolley is gemakkelijk op te tillen aan het handvat aan de bovenzijde.

31Luggagezone van Beverly Hills zachte reistrolley zwart 51,5 cm

Bekijk prijs

€ 39,99

Wil goed uitgerust op reis gaan of gewoon een weekendje weg, dan is deze zachte kleine reistrolley Luggagezone van Beverly Hills een prima optie, maar dat geldt ook als je op zoek bent naar een trolley die je als handbagage mee kunt nemen. Vanwege het compacte formaat, maar wel voorzien van een ruim compartiment en een voorvak, is de trolley namelijk gemakkelijk mee te nemen en zullen je spullen veilig worden vervoerd doordat je eenvoudige een hangslotje kunt bevestigen aan de rits.

Verder zorgen de vier wieltjes en de uitschuifbare handgreep ervoor dat je reiscomfort alleen maar toeneemt omdat je zo niet teveel hoeft te sjouwen. Maar moet je wel met je bagage de trap op, dan kun je het handvat aan de bovenzijde gebruiken om trolley aan op te tillen. Kortom: deze kleine reistrolley Luggagezone van Beverly Hills is van alle gemakken voorzien.

32Beverly Hills Polo Club set van 3 harde trolleys Pearl

Bekijk prijs

€ 199,00

Op reis gaan en er zeker van zijn dat je goed uitgerust bent, dat kan met deze set van drie hard cover vrolijk gele Pearl trolleys van Beverly Hills Polo Club. Alle reistrolley zijn gemaakt van stevig ABS en dus waterbestendig en tevens goed bestand tegen schokken, barsten en krassen.

Verder zijn de trolleys alledrie voorzien van een telescopische handgreep en vier dubbele zwenkwielen, een handgreep aan de bovenzijde, een dubbele centrale compartiment waarin inpakriemen en een rits ervoor zorgen dat alles keurig opzijn plaats blijft zitten. De veiligheid van je bagage wordt bovendien gewaarborgd door het aanwezige combinatieslot.

Kortom: met deze set van drie trolleys kun je op elk denkbare reis al je bagage op een veilig en uiterst comfortabele manier met je meenemen. Ongeacht of je nu in je eentje weggaat of dat je heel je gezin meeneemt deze set komt altijd goed van pas.

33Princess Traveller zachte reistrolley Barcelona zwart 55 cm

Bekijk prijs

€ 39,99

Wanneer voor zaken op reis gaar of een weekendje ertussenuit wilt, dan is de zwarte zachte reistrolley Barcelona vervaardigd door Princess Traveller je ideale reisgenoot. Deze trolley is immers een mix van lichtgewicht, veel opbergruimte en buitengewoon hoge kwaliteit. Het compacte formaat maakt deze zachte trolley perfect om mee te nemen als handbagage.

In het grote compartiment, dat afgesloten kan worden met behulp van een rits, is voldoende ruimte om al je spullen in op te bergen, terwijl de handige inpakriemen ervoor zorgen dat alles keurig op zijn plek blijft. In de twee voorvakjes is bovenal plaats voor wat kleinere reisbenodigdheden, zoals je reisdocumenten.

Door de aanwezigheid van de twee wieltjes en het telescopische handvat zal het sjouwen met bagage tot het verleden gaan behoren en zal het reismak nog verder toenemen. Maar op momenten dat je de trolley toch moet optillen, dan kun je daarvoor het handvat aan de boven- en de zijkant gebruiken.

34Set van 3 zachte koffers Grink S + M + L zwart

Bekijk prijs

€ 149,00

Deze zachte kofferset van Grink bestaat uit een drietal zwarte zachte koffers waardoor je hiermee een ideale combinatie in handen hebt voor al je reizen, ongeacht waar deze je naartoe zullen voeren. Of je voor zaken op reis gaat, je kiest voor een stedentrip of dat je met je gezin op vakantie gaat, je hebt altijd alles wat je nodig om je bagage mee te kunnen nemen. De set bestaat uit een S, M en L koffer met respectievelijk een inhoud van 29,53 en 88 liter.

De drie koffers hebben allemaal een handgreep aan de bovenkant, telescopisch handvat en vier zwenkwielen, maar tevens een TSA-hangslot dat enkel door de douane kan worden geopend zonder het te forceren en zonder je je code te vragen. Met andere woorden: met deze set van reiskoffer ga je niet alleen comfortabel, maar ook nog eens veilig op reis.

35Saxoline set van 3 harde trolleys Golden flamingo

Bekijk prijs

€ 249,00

Wanneer je niet onopvallend op reis wilt gaan, dan is deze driedelige hardcover kofferset, die versierd is met goudkleurige flamingo’s, een ware must. Met deze set ben je bovendien perfect voorbereid op elke denkbare reis, alleen, met zijn tweeën of met heel het gezin. Reizen in stijl en tevens altijd je koffers herkennen door dit bijzondere design wordt in deze kofferset door Saxoline samengebracht.

De koffers zijn alledrie voorzien van een TSA-slot dat alleen geopend kan worden door de douane, zonder dat het slot geforceerd hoeft te worden of dat je je code af moet staan. Doordat de koffers gemaakt zijn van ABS met polycarbonaatfolie zijn ze prima bestand tegen barsten, schokken en krassen.

De handgreep aan de bovenzijde, het uittrekbare handvat en de vier dubbele zwenkwieltjeszorgen voor nog meer reiscomfort en zorgen ervoor dat sjouwen met bagage tot het verleden is gaan behoren. Aan de binnenkant bevinden zich handige inpakriemen die al je spullen netjes op hun plek houden wanneer je ze in het dubbele centrale compartiment vervoerd.

36National Geographic harde reistrolley Aerodrome Spinner Kaki

Bekijk prijs

€ 79,99

Met deze harde reistrolley van National Geographic die luistert naar de naam Aerodrome Spinner TSA Kaki en die zich kenmerkt door zijn stijlvolle zwarte design zul je zeker in het oog springen wanneer je op reis gaat. Deze hardcover is gemaakt van ABS en voorzien van een reliëfstructuur zodat deze prima bestand is tegen schokken en krassen.

Verder is de koffer af te sluiten met een TSA-slot waardoor alleen de douane deze kan openen zonder het te forceren of je naar je code te vragen. Je reiscomfort zal bovendien toenemen door de aanwezigheid van handvatten aan de boven- en zijkant, de uitschuifbare handgreep en de vier dubbele zwenkwieltjes. Aan de binnenkant vind je handige inpakriemenin het dubbele centrale compartiment en het tussenschot met ritssluiting waardoor al je spulletjes keurig op hun plaats blijven. Kortom: met deze trendy, stijlvolle en uiterst praktische reiskoffer kun je nieuwe oorden gaan ontdekken en je een ware globetrotter voelen.

37National Geographic set van 3 harde trolleys zwart

Bekijk prijs

€ 239,00

Ga op ontdekkingsreis waar dan ook ter wereld met deze set van National Geographic die bestaat uit drie zwarte hardcover koffers op wieltjes. Kenmerkend voor deze set is dat alle koffers niet alleen origineel en trendy zijn, maar ook nog eens bijzonder opvallend.

De twee grootste koffers zijn voorzien van een handgreep aan de bovenkant, vier handige dubbele zwenkwieltjes en een TSA-hangslot dat enkel door de douane geopend kan worden zonder dat het geforceerd wordt of dat je je code af dient te staan. De kleine koffer is mist echter de uitschuifbare handgreep, maar heeft wel de andere onderdelen die het reisgemak vergroten en is bovendien uitermate geschikt als handbagage bij het gros van de vliegmaatschappijen. Alle koffers gemaakt van stevig ABS waardoor ze goed beschermd zijn tegen schokken en krassen.

In de koffers is een hoofdcompartiment aanwezig waarin genoeg plaats om allerlei reisbenodigdheden op te bergen die keurig op hun plaats worden gehouden door de aanwezige riemen en scheidingswand met rits.

38Saxoline harde trolleyset met 3 koffers Marble Black

Bekijk prijs

€ 229,00

Wanneer je niet onopvallend op reis wilt gaan, dan is deze driedelige hardcover kofferset, die versierd is met zwarte marmerlook, een ware must. Met deze set ben je bovendien perfect voorbereid op elke denkbare reis, alleen, met zijn tweeën of met heel het gezin. Reizen in stijl en tevens altijd je koffers herkennen door dit bijzondere design wordt in deze kofferset door Saxoline samengebracht.

De koffers zijn alledrie voorzien van een TSA-slot dat alleen geopend kan worden door de douane, zonder dat het slot geforceerd hoeft te worden of dat je je code af moet staan. Doordat de koffers gemaakt zijn van ABS met polycarbonaatfolie zijn ze prima bestand tegen barsten, schokken en krassen.

De handgreep aan de bovenzijde, het uittrekbare handvat en de vier dubbele zwenkwieltjeszorgen voor nog meer reiscomfort en zorgen ervoor dat sjouwen met bagage tot het verleden is gaan behoren. Aan de binnenkant bevinden zich handige inpakriemen die al je spullen netjes op hun plek houden wanneer je ze in het dubbele centrale compartiment vervoerd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here