Als je op reis gaat naar een verre bestemming loop je nog wel eens kans dat het systeem van de stroomvoorziening anders geregeld is en je stekker niet in het stopcontact aldaar past. Om dan toch bepaalde apparaten te kunnen gebruiken op een veilige manier combineer je deze met een goede reisadapter die ervoor zorgt dat je apparaat goed werkt en je dit kunt opladen of ermee kunt werken. De meeste reisadapters hebben dan ook verschillende aansluitingen.

text

text

text

text

BlueBuilt all-in-one wereldstekker USB wit


1

Lionheart Universele Wereldstekker Oranje

2

Skross Wereld naar Europa adapter

3

1. BlueBuilt all-in-one wereldstekker USB wit

Bekijk prijs

€27,99

Ga je op reis en wil je wel optimaal gebruik kunnen maken van de elektrische apparaten die je meeneemt? Houd er dan rekening mee dat er ook landen zijn waar de stroomvoorziening net even anders in elkaar zit. Om elk apparaat op te kunnen laden of van stroom te voorzien kun je dit combineren met de Blue-Built all-in-one wereldstekker. In de wereldstekker kun je twee apparaten aansluiten met een USB-stekker en eentje met een reguliere stekker.

2. Lionheart Universele Wereldstekker Oranje

Bekijk prijs

€29,95

Om tijdens je verblijf in het buitenland alle apparaten die je vanaf hier meeneemt te kunnen gebruiken, gebruik je er een wereldstekker bij. Met de Lionheart wereldstekker kun je in meer dan 150 landen ter wereld op de juiste manier stroom gebruiken. De wereldstekker is voorzien van vier universele USB-poorten waar je alle soorten USB-kabels op kunt aansluiten. De stekker heeft een maximale output van 2,1 ampère om smartphones, tablets en camera’s mee op te laden.

3. Skross Wereld naar Europa adapter

Bekijk prijs

€17,99

Indien je een apparaat geïmporteerd hebt vanuit het buitenland waar een andere stekker aan zit dan doorgaans in Europa gebruikt wordt kun je de Skross Wereld naar Europa adapter gebruiken om het aan te kunnen sluiten. De stekker stop je in de meeste Europese landen in het stopcontact en bovenop zitten speciale uitsparingen waar je stekkers uit Japan, Italië, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland in doet. Zo krijgt je apparaat eenvoudig de gewenste stroom die nodig is.

4. Skross Europa naar USA adapter

Bekijk prijs

€18,99

Ga je naar de Verenigde Staten of een andere bestemming waar gebruik gemaakt wordt van Amerikaanse stekkers en wil je ter plekke graag je tablet of smartphone opladen of je laptop kunnen gebruiken? Dan hanteer je daar een Skross Europa naar USA adapter voor. Om er gebruik van te kunnen maken stop je de adapter in het stopcontact en kun je het apparaat dat je van hier hebt meegebracht erop vastklikken en is het klaar voor veilig gebruik.

5. Skross World Travel Adapter Pro

Bekijk prijs

€39,99

Ga je met regelmaat op reis en kom je dan ook in landen waar ze andere stopcontacten hebben dan hier dan dien je een reisadapter te hebben om de apparaten die je meeneemt toch op te kunnen laden en te gebruiken. Met de Skross World Travel adapter Pro kun je in bijna alle landen ter wereld gebruik maken van de stroomvoorziening. De adapter werkt zonder verloopstukjes en je kunt zelf met behulp van schuifjes de juiste stekker selecteren.

6. Leitz Travel Charger 4X USB Wit

Bekijk prijs

€34,99

Met de Leitz Travel Charger haal je een reisadapter in huis die je in veel landen kunt gebruiken. De adapter is geschikt voor het gelijktijdig opladen van vier apparaten met een USB-aansluiting zodat je bijvoorbeeld je tablet, smartphone of camera kunt opladen. De adapter heeft verschillende opzetstukjes die passen in diverse stopcontacten overal te wereld. De opzetstukjes verwissel je naar gelang het land waar je bent zodat je altijd en overal over stroom kunt beschikken.

7. Skross Europa naar UK Adapter

Bekijk prijs

€22,09

Als je naar het Verenigd Koninkrijk gaat of een andere bestemming waar Engelse stekkers en stopcontacten gebruikt worden heb je een speciale adapter nodig om de apparaten die je vanaf hier meeneemt op te kunnen laden of te gebruiken. Met de Skross Europa naar UK adapter kun je de stekkers die wij hier gewoon zijn erin stoppen en plaats je de adapter zelf in het Engelse stopcontact. Zo krijg jij toch de benodigde netvoeding.

8. Travel Blue 2 x Wereld Adapter-Europa

Bekijk prijs

€18,99

Als je een apparaat hebt dat uit een ander land komt, zeker buiten Europa, heb je kans dat er een stekker aan zit met een aansluiting die hier niet in het stopcontact past. Om er dan toch mee te kunnen werken of het betreffende apparaat op te kunnen laden kun je gebruik maken van een reisadapter zoals de Travel Blue Wereld adapter-Europa. De adapters worden per twee stuks tegelijk geleverd zodat je ze voor meer apparaten kunt gebruiken.

9. Brennenstuhl Universele wereldstekker

Bekijk prijs

€24,99

Ga je regelmatig op reis voor je werk naar landen op verschillende continenten? Dan is het goed mogelijk dat de apparaten die je van hier meeneemt niet in het stopcontact daar passen en je er niets mee kunt doen. Om dit te voorkomen neem je een reisadapter mee zoals de Brennenstuhl Universele wereldstekker. Deze bestaat uit een geaarde contactdoos en zeven verschillende stekkers zodat je in nagenoeg alle landen ter wereld gebruik kunt maken van de stroomvoorziening.

10. Travel Blue Wereld Adapter-Europa

Bekijk prijs

€16,99

Met de Travel Blue Wereld adapter-Europa kun je in de meeste landen in Europa apparaten aansluiten op het lichtnet waarop een aansluiting zit die normaliter niet in het gangbare stopcontact past. Hiervoor stop je eerst de stekker van je apparaat in de adapter waarna je de adapter zelf in het stopcontact inplugt. Eruit halen doe je in de omgekeerde volgorde. Met de adapter kun je apparaten met een andere stekker veilig opladen en gebruiken in de meeste Europese stopcontacten.

11. Skross Wereld USB Adapter

Bekijk prijs

€36,99

Wanneer je op reis gaat wil je natuurlijk op je bestemming gebruikmaken van je smartphone en andere apparatuur. Deze zullen met regelmaat opgeladen dienen te worden dus daarvoor heb je stroom en een stopcontact nodig. Omdat niet in ieder land de aansluiting hetzelfde is neem je een Skross Wereld USB adapter mee. Met de schuifjes selecteer je een bepaalde stekker, doet de adapter in het stopcontact en kun je er twee USB-kabels en één gewone stekker in vastklikken.

12. Startech A/V reisadapter HDMI naar DisplayPort/VGA/DVI Zwart

Bekijk prijs

€99,99

Gebruik je een laptop voor je werk of school op diverse locaties, zowel in binnen- als buitenland? Dan kan het wel eens voorkomen dat je deze wilt aansluiten op een ander beeldscherm om zo aan anderen iets te laten zien dat erop staat. Om je laptop via een HDMI-aansluiting aan ieder willekeurig beeldscherm te koppelen gebruik je de Startech A/V reisadapter. De adapter kan zowel aangesloten worden op Windows- als Mac-computers en kan gecombineerd worden met diverse accessoires.

13. Travel Blue Twist & Slide adapter Dual USB – Europa

Bekijk prijs

€39,99

Ga je naar een ander Europees land of heb je een apparaat in huis zoals een tablet, smartphone, camera of laptop die uit een ander land afkomstig is? Dan kan het zijn dat deze niet op het gewone lichtnet aangesloten kan worden zonder het gebruik van een speciale adapter. Om ervoor te zorgen dat het wel werkt gebruik je voor apparatuur met een USB-aansluiting de Travel Blue Twist & Slide adapter Dual USB.

14. Belkin Worldwide Travel Kit Uni 2.4A

Bekijk prijs

€39,99

Als je op reis gaat, gaat je smartphone ook mee. Deze zul je ook op vreemde bestemmingen willen opladen. Om ervoor te zorgen dat dit ook kan op plaatsen waar de stroomvoorziening middels andere stopcontacten werkt dan je gewend bent gebruik je de Belkin Worldwide reisadapter. Deze adapter wordt geleverd met zes verschillende opzetstukken zodat je overal ter wereld je smartphone kunt opladen. Vergeet daarbij uiteraard niet je eigen oplaadkabel mee te nemen.

15. Travel Blue Wereld Adapter – USA + USB

Bekijk prijs

€39,99

In de Verenigde Staten werkt het lichtnet met andere stopcontacten dan we hier gewend zijn. Ben je daar en wil je je smartphone opladen dan gebruik je daar een reisadapter voor zoals de Travel Blue Wereld adapter-USA. Met deze adapter kun je ieder apparaat met een USB-aansluiting opladen in de VS. Er zit tevens een tweede adapter bij die in andere landen wereldwijd gebruikt kan worden voor het opladen van apparatuur met een USB-aansluiting.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here