Een projectiescherm is een scherm waarop, door middel van een projector of een beamer beelden geprojecteerd kunnen worden. Het beeld op een projectiescherm is in de regel groter dan wanneer je een regulier beeldscherm zou gebruiken dat zelf het beeld produceert. Vandaag de dag zijn projectieschermen echter in uiteenlopende formaten te koop, waarbij de beeldverhouding van het geprojecteerde beeld bepalend zal zijn voor de grootteverhouding van het projectiescherm.

text

text

text

text

Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm

1

Beamerscherm – uitrekbaar – 113 inch/289 cm

2

HQ Vergrootglas voor mobiele telefoon – 12′ inch scherm – Voor elk type smartphone – Metallic licht bruin – Inclusief gratis gift!

3

Het gebruik van een witte muur of laken is, wanneer je een projectiescherm in bezit hebt, dan ook voorgoed verleden tijd. Je zult merken dat het contrast en de helderheid (gain-waarde) hoger uit zal vallen bij een projectiescherm in vergelijking tot deze meer primitieve projectiemethode. Tegenwoordig zijn er tal van projectieschermen op de markt te vinden en kan het aanbod zelfs overweldigend zijn. Gelukkig hebben we al het nodige zoekwerk voor je gedaan en hoef je alleen maar onderstaande lijst door te nemen om het meest geschikte exemplaar te kunnen vinden.

Alle artikelen

1. Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm

Bekijk prijs

Niet leverbaar, maar er kan eenmalig een e-mail worden ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Dit merkloze 100 inch projectiescherm kun je opvouwen tot een compact pakket, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Het scherm is zowel voor zakelijke- als persoonlijke doeleinden inzetbaar. Het projectiescherm beschikt aan de zijkant over meerdere ringen waarmee je het scherm simpel en snel op kunt hangen. Door het lichte gewicht van het projectiescherm zal dat klusje bovenal gemakkelijk in je eentje in een handomdraai geklaard kunnen worden.

Dit projectiescherm is uitermate geschikt om als thuistheater, zakelijke bijeenkomsten, tentoonstellingen, congressen, presentaties en nog heel veel meer doeleinden te gebruiken. Het beeldformaat is 16:9 en het scherm is uitgevoerd in de kleuren wit en zwart. De afmetingen van het uitgevouwen scherm bedragen: 221 x 124 x 0,1 centimeter. Kortom: dit uiterst handige projectiescherm kun je altijd en overal gebruiken, ongeacht of je het nu voor zakelijke- of voor privé-doeleinden in wilt zetten.

2. Beamerscherm – uitrekbaar – 113 inch/289 cm

Bekijk prijs

€ 69,95

Dit, tot 113 inch, uitrekbaar projectiescherm van Somultishop kun je opvouwen tot een compact pakket, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Het witte doek is zowel voor zakelijke- als persoonlijke doeleinden inzetbaar en is geschikt voor alle gangbare beeldformaten. Het drielaags stoffen doek van ongeveer 500 gram per vierkante meter is lichtgewicht (4500 gram) en dus simpel en snel in je eentje op te hangen. Bovendien is het scherm traploos in lengte aan te passen en zal het bovendien zichzelf oprollen zodra het niet meer gebruikt hoeft te worden. Er bestaat de mogelijkheid tot Full HD en 3D en de versterkingsfactor bedraagt 1,0. Het scherm is vervaardigd van aluminium, metaal en vinyl in de kleur wit.

Dit projectiescherm is uitermate geschikt om als thuistheater, zakelijke bijeenkomsten, tentoonstellingen, congressen, presentaties en nog heel veel meer doeleinden te gebruiken. Kortom: dit uiterst handige projectiescherm kun je altijd en overal gebruiken, ongeacht of je het nu voor zakelijke- of voor privé-doeleinden in wilt zetten. In een handomdraai heb je het immers opgehangen en weer weggenomen.

3. HQ Vergrootglas voor mobiele telefoon – 12′ inch scherm – Voor elk type smartphone – Metallic licht bruin – Inclusief gratis gift!

Bekijk prijs

Vanaf € 23,79

Ongeacht of je nu thuis of onderweg een film of serie wilt kijken op je smartphone, zonder dat je het toestel voortdurend vast hoeft te houden, dan is deze schermvergroter van Starlight de ideale oplossing. Met behulp van de premium High End 12” inch (30 centimeter) schermvergroter, die uitgevoerd is in hout, wordt het kijken van je favoriete programma op je smartphone weer een ontspannen aangelegenheid. Het houten design zorgt er bovendien voor dat de schermvergroter er ook nog eens luxe uitziet en dus de kwaliteit erg goed ondersteund. Wanneer de houtkleur toch niet jou stijl is, dan is de schermvergroter ook nog in een andere kleur te koop.

De schermvergroter heeft nog een belangrijk voordeel: de kindvriendelijkheid en het feit dat deze tegen een stootje kan en dankzij de sterke magneetsluitingen is het mogelijk om de schermvergroter zowel los te gebruiken als vast te zetten om zo de perfecte kijkhoek te kunnen creëren wanneer er meerdere personen mee willen kijken.

De schermvergroter vergroot het beeldscherm van elke smartphone tot wel 4 keer waardoor deze ook prima als vergrootglas kan dienen en biedt de ogen bovenal bescherming tegen de straling van blauw licht. Door het compacte en toch stevige design is de schermvergroter overal en altijd te gebruiken. De beeldverhouding is 16:09 het maximale projectie oppervlak is 260 x 230 centimeter. Wanneer je deze schermvergroter nu bestelt, dan krijg je bovendien een leuk cadeautje.

4. Vergrootglas voor smartphone – Lichtbruin – Geschikt voor elk type smartphone

Bekijk prijs

€ 21,95

Ongeacht of je nu thuis of onderweg een film of serie wilt kijken op je smartphone, zonder dat je het toestel voortdurend vast hoeft te houden, dan is deze schermvergroter van WT trading de ideale oplossing. Met behulp van de 12” inch (30 centimeter) schermvergroter, die uitgevoerd is in hout, wordt het kijken van je favoriete programma op je smartphone weer een ontspannen aangelegenheid. Het houten design zorgt er bovendien voor dat de schermvergroter er ook nog eens luxe uitziet en dus de kwaliteit erg goed ondersteund.

De schermvergroter vergroot het beeldscherm van elke smartphone tot wel 4 tot 6 keer waardoor deze ook prima als vergrootglas kan dienen. Door het compacte en toch stevige design is de schermvergroter overal en altijd te gebruiken. De beeldverhouding is 16:09 het maximale projectie oppervlak is 185 x 130 centimeter.

5. Manueel projectiescherm 72″ (183cm) – 145 x 109 cm – 4:3 – mét CSR-systeem – beamer scherm

Bekijk prijs

€ 58,00

Dit manuele projectiescherm van 72” (183 centimeter) van Top-Vision screens is perfect om te gebruiken als home-cinema of bij het geven van presentaties. Het is immers eenvoudig te bedienen en kan zowel aan het plafond als de wand worden bevestigd. Dankzij het ‘Controlled Screen Return’ systeem, rolt het vinyl scherm zichzelf bovenal na gebruik weer op. De afmetingen van dit projectiescherm, met een kijkhoek van 160 graden, zijn: 150 x 115 centimeter (inclusief de zwarte omranding), terwijl de zichtmaat: 145 x 109 centimeter bedraagt.

Het doek in de kleur matwit heeft een beeldformaat van 4:3. De behuizing van het projectiescherm is 157 x 6,6 x 6,6 centimeter en het totale gewicht is slechts 4000 gram

6. VidaXL Projectiescherm wit + in hoogte verstelbaar statief 200 x 200 cm (1:1)

Bekijk prijs

€ 52,99

Dit projectiescherm van VidaXL (met afmetingen van 200 x 200 centimeter) beschikt over een in hoogte verstelbaar statief. Het scherm is dan ook handig zowel thuis, als op kantoor of school te gebruiken. De beeldkwaliteit is prima dankzij de gain factor van 1,3 en het gladde (schimmelbestendige) oppervlak is daarnaast ook nog antistatisch en zuurbestendig waardoor er geen stof op achter kan blijven. Ander vuil kan eenvoudig weg worden gehaald met een (natte) doek en water. De 4 zwarte maskeringsranden zullen de beeldscherpte en het contrast bevorderen.

Het formaat van het projectiescherm is: 200 x 200 centimeter, het projectieoppervlak bedraagt 194 x 194 centimeter en de schermdiagonaal is 44 inch (112 centimeter). De kijkhoek is 160 graden, terwijl het beeldformaat: 1:1 is met een gain van 1,3. Dit projectiescherm is geschikt voor alle projectoren en gemaakt van 30 procent polyester en 70 procent PVC met een wit doek dat gemaakt is van textiel.

7. VidaXL – Projectiescherm mat wit 203×203 cm 240100

Bekijk prijs

€ 34,99

Dit projectiescherm van VidaXL, met afmetingen van 200 x 200 centimeter is niet alleen enorm handig om thuis te gebruiken, maar ook om in te zetten op kantoor of school wanneer je bijvoorbeeld een presentatie moet geven. Het gladde oppervlak van het projectiescherm is gemakkelijk van vet en vuil te ontdoen met behulp van een (natte) doek en water.

Het formaat van het projectiescherm is: 200 x 200 centimeter en de schermdiagonaal is 108 inch. De kijkhoek is 125 graden, terwijl het beeldformaat op zowel 16:9 4:3 als 1:1 in kan worden gesteld. Dit projectiescherm is gemaakt van 30 procent polyester en 70 procent PVC. Kortom: of je nu een film wilt kijken met familie of vrienden, of dat je een presentatie moet verzorgen op je werk of school, met dit projectiescherm ben je altijd verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit.

8. Statiefscherm 100″ mét opbergtas – 200 x 150 cm – 4:3 – projectiescherm op statief / tripod scherm / beamer scherm

Bekijk prijs

€ 128,00

Dit projectiescherm op statief van Top Vision is in een handomdraai op te stellen. Het gebruikte doek is van een heuse topkwaliteit dat bestaat uit maar liefst 4 lagen waarvan de laatste volledig zwart is en geen licht vanaf de achterzijde doorlaat. Bovendien is het scherm volledig in hoogte te verstellen en wordt het projectiescherm bovendien standaard geleverd met een handige opbergtas zodat je het gemakkelijk overalmee naartoe kunt nemen.

Het projectiescherm heeft een gain van 1,3 en een kijkhoek van 160 graden met een beeldverhouding van 4:03. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 200 x 150 centimeter, met een zwarte rand rondom van 25 centimeter. Het projectiescherm is gemaakt van metaal en kan daarvoor wel tegen een stootje. De afmetingen van het matwitte scherm zijn: 200 x 213 centimeter, een schermdiagonaal van 100 inch (254 centimeter) en een totaal gewicht van slechts 7600 gram. Het projectiescherm is handmatig te bedienen volgens de bijgeleverde duidelijke handleiding.

9. Projectiescherm op statief – Statiefscherm 84″ mét opbergtas – 171 x 128 cm – 4:3 of 16:9 – beamer scherm

Bekijk prijs

€ 88,00

Dit projectiescherm op statief van Top Vision is in een handomdraai op te stellen. Het gebruikte doek is van een heuse topkwaliteit dat bestaat uit maar liefst 4 lagen waarvan de laatste volledig zwart is en geen licht vanaf de achterzijde doorlaat. Bovendien is het scherm twee maal in hoogte te verstellen en wordt het projectiescherm bovendien standaard geleverd met een handige opbergtas zodat je het gemakkelijk overalmee naartoe kunt nemen.

Het projectiescherm heeft een gain van 1,3 en een kijkhoek van 160 graden met een beeldverhouding van 4:03. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 171 x 128 centimeter, met een zwarte rand rondom van 30 centimeter. Het projectiescherm is gemaakt van metaal en kan daarvoor wel tegen een stootje. De afmetingen van het matwitte scherm zijn: 178 x 134 centimeter, een schermdiagonaal van 84 inch (213 centimeter) en een totaal gewicht van slechts 7600 gram. Het projectiescherm is handmatig te bedienen volgens de bijgeleverde duidelijke handleiding.

10. Vergrootglas voor mobiele telefoon – Beeldscherm vergroten van ieder type smartphone – Bruin – Oordopjes Cadeau

Bekijk prijs

€ 23,99

Met dit vergrootglas voor mobiele telefoons van I&K elektronics kun je vanaf nu uiterst comfortabel een film of favoriete serie kijken op je smartphone, zonder je te ergeren aan het te kleine beeldscherm. Deze beeldschermvergroter zorgt er namelijk voor dat het beeld 4 tot 6 keer wordt vergroot zodat je kijkplezier eveneens een stuk groter zal worden.

Deze beeldschermvergroter, die overigens gemaakt is van duurzaam TPU hout, levert je niet alleen een uitstekende beeldkwaliteit, maar zorgt er tevens voor dat je ogen minder snel vermoeid raken en is bovendien te verkrijgen in drie kleuren. Vanwege het kleine formaat is dit lichtgewicht hulpmiddel altijd en overal te gebruiken.

De beeldschermvergroter heeft een gain van 2, een kijkhoek van 180 graden en een beeldverhouding van 16:09. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 185 x 130 centimeter met een schermdiagonaal van 12 inch (30 centimeter). De afmetingen van de beeldschermvergroter zelf zijn: 25 x 19 x 13 centimeter en deze handige tool weegt slechts 300 gram. Wanneer je nu deze beeldschermvergroter bestelt, krijg je er bovendien een paar oordopjes bij cadeau.

11. Elektrisch projectiescherm met afstandsbediening – 92″ (234 cm) – 204 x 115 cm – 16:9 – beamer scherm

Bekijk prijs

€ 188,00

Dit elektrische projectiescherm van Top Vision is in een handomdraai te bevestigen aan een wand of plafond. Het gebruikte doek is van een heuse topkwaliteit dat bestaat uit maar liefst 4 lagen waarvan de laatste volledig zwart is en geen licht vanaf de achterzijde doorlaat. Bovendien wordt het projectiescherm standaard geleverd met een wandcontroller en een afstandsbediening en snoer (met een lengte van 2500 centimeter dat aan de rechterzijde van de behuizing kan worden bevestigd).

Het projectiescherm heeft een gain van 1,3 en een kijkhoek van 160 graden met een beeldverhouding van 16:9. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 204 x 115 centimeter, met een zwarte rand rondom van 40 centimeter. Het projectiescherm is gemaakt van metaal en kan daarvoor wel tegen een stootje. De afmetingen van het matwitte scherm zijn: 212 x 160 centimeter, een schermdiagonaal van 90 inch (229 centimeter) en een totaal gewicht van slechts 8500 gram. Het projectiescherm is te bedienen met een wandcontroller, maar ook met een bijgeleverde afstandsbediening.

12. vidaXL Projectiescherm (4:3 formaat) wit 200×153 cm

Bekijk prijs

€ 44,99

Dit projectiescherm van VidaXL, met afmetingen van 200 x 153 centimeter is niet alleen enorm handig om thuis te gebruiken, maar ook om in te zetten op kantoor of school wanneer je bijvoorbeeld een presentatie moet geven. Het is scherm kan zowel op het plafond als aan een wand worden bevestigd en door het lichte gewicht is de installatie in een handomdraai gebeurd. Het gladde oppervlak van het projectiescherm is gemakkelijk van vet en vuil te ontdoen met behulp van een (natte) doek en water.

De beeldkwaliteit is prima dankzij de gain factor van 1,3 en het gladde (schimmelbestendige) oppervlak is daarnaast ook nog antistatisch en zuurbestendig waardoor er geen stof op achter kan blijven. Ander vuil kan eenvoudig weg worden gehaald met een (natte) doek en water. De 4 zwarte maskeringsranden zullen de beeldscherpte en het contrast bevorderen.

Het formaat van het projectiescherm is: 200 x 153 centimeter, het projectieoppervlak bedraagt 194 x 147 centimeter en de schermdiagonaal is 100 inch (250 centimeter). De kijkhoek is 160 graden, terwijl het beeldformaat: 4:3 is. Dit projectiescherm is gemaakt van 30 procent polyester en 70 procent PVC, terwijl het “witte doek”gemaakt is van textiel. Kortom: of je nu een film wilt kijken met familie of vrienden, of dat je een presentatie moet verzorgen op je werk of school, met dit projectiescherm ben je altijd verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit.

13. Elektrisch projectiescherm met afstandsbediening – 106″ (270 cm) – 235 x 132 cm – 16:9 – beamer scherm

Bekijk prijs

€ 349,00

Dit elektrische projectiescherm van Top Vision is in een handomdraai te bevestigen aan een wand of plafond. Dit projectiescherm is voorzien van een speciaal uitrolsysteem waardoor je verzekerd bent van een mooi, glad doekoppervlak. Bovendien wordt het projectiescherm standaard geleverd met een wandcontroller en een afstandsbediening en snoer (met een lengte van 250 centimeter dat aan de rechterzijde van de behuizing kan worden bevestigd).

Het projectiescherm heeft een gain van 1,3 en een kijkhoek van 160 graden met een beeldverhouding van 16:9. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 243 x 176 centimeter, met een zwarte rand rondom van 4 centimeter. Het projectiescherm is gemaakt van metaal en kan daarvoor wel tegen een stootje. De afmetingen van het matwitte scherm heeft een schermdiagonaal van 106 inch (269 centimeter) en een totaal gewicht van 1100 gram. Het projectiescherm is te bedienen met een wandcontroller, maar ook met een bijgeleverde afstandsbediening.

14. HQ Vergrootglas voor mobiele telefoon – 12′ inch scherm – Voor elk type smartphone – Metallic donker bruin – INCLUSIEF gratis gift!

Bekijk prijs

Vanaf € 23,79

Ongeacht of je nu thuis of onderweg een film of serie wilt kijken op je smartphone, zonder dat je het toestel voortdurend vast hoeft te houden, dan is deze schermvergroter van Starlight de ideale oplossing. Met behulp van de premium High End 12” inch (30 centimeter) schermvergroter, die uitgevoerd is in metalic donkerbruin, wordt het kijken van je favoriete programma op je smartphone weer een ontspannen aangelegenheid. Het metalic design zorgt er bovendien voor dat de schermvergroter er ook nog eens luxe uitziet en dus de kwaliteit erg goed ondersteund. Wanneer de houtkleur toch niet jou stijl is, dan is de schermvergroter ook nog in een andere kleur te koop.

De schermvergroter heeft nog een belangrijk voordeel: de kindvriendelijkheid en het feit dat deze tegen een stootje kan en dankzij de sterke magneetsluitingen is het mogelijk om de schermvergroter zowel los te gebruiken als vast te zetten om zo de perfecte kijkhoek te kunnen creëren wanneer er meerdere personen mee willen kijken.

De schermvergroter vergroot het beeldscherm van elke smartphone tot wel 4 keer waardoor deze ook prima als vergrootglas kan dienen en biedt de ogen bovenal bescherming tegen de straling van blauw licht. Door het compacte en toch stevige design is de schermvergroter overal en altijd te gebruiken. De beeldverhouding is 16:09 het maximale projectie oppervlak is 260 x 230 centimeter. Wanneer je deze schermvergroter nu bestelt, dan krijg je bovendien een leuk cadeautje.

15. [in.tec] Projectiescherm wit en zwart 203 x 203cm 113″

Bekijk prijs

€ 58,99

Dit projectiescherm van In Tec kan snel en eenvoudig op worden gesteld en bovendien zowel aan een wand of aan het plafond worden bevestigd. Daardoor is dit projectiescherm een prima oplossing wanneer je een thuisbioscoop wilt creëren of als je een presentatie of seminar gaat organiseren. Door de gebruikte roltechniek kan het scherm na gebruik overigens probleemloos weer op worden gerold zonder dat het doek gaat rimpelen.

Het zwart met witte projectiescherm, dat uitgevoerd is in staal, heeft een gain van 1,1, een kijkhoek van 100 graden en een beeldverhouding van 4:03. Het maximale projectieoppervlak van dit scherm bedraagt 203 x 201, 3 centimeter met een zwarte rand van 10 centimeter aan de boven- en onderkant en van 65 centimeter aan beide zijkanten. Doordat het product een gewicht heeft van slechts 7000 gram is het eenvoudig overal mee naartoe te nemen en kun je het voor tal van doeleinden inzetten.

16. Projectiescherm op statief – statiefscherm 120″ (3m05) – 244 x 183 cm – 4:3 – mét opbergtas – beamer scherm

Bekijk prijs

€ 199,00

Dit projectiescherm op statief van Top Vision is in een handomdraai op te stellen. Het gebruikte doek is van een heuse topkwaliteit dat bestaat uit maar liefst 4 lagen waarvan de laatste volledig zwart is en geen licht vanaf de achterzijde doorlaat. Bovendien is het scherm twee maal in hoogte te verstellen en wordt het projectiescherm bovendien standaard geleverd met een handige opbergtas zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Het projectiescherm heeft een gain van 1,3 en een kijkhoek van 160 graden met een beeldverhouding van 4:03. Het maximale projectieoppervlak bedraagt 244 x 183 centimeter, met een zwarte rand rondom van 30 centimeter. Het projectiescherm is gemaakt van metaal en kan daarvoor wel tegen een stootje. De afmetingen van het matwitte scherm zijn: 250 x 189 centimeter, een schermdiagonaal van 120 inch (304 centimeter) en een totaal gewicht van 9000 gram. Het projectiescherm is handmatig te bedienen volgens de bijgeleverde duidelijke handleiding.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here