text

text

text

text

Devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit

2

Wifi adapater van TP Link


1

TP-Link TL-PA4015PKIT


3

1. Devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit

Bekijk prijs

vanaf €299,-

Met de Devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit heb je nooit meer slechte wifi. Zelfs niet op de zolder. Doordat je 2 extra aansluitpunten hebt voor de WiFi is overal in huis de WiFi verbinding uitstekend. Bij de adapters zitten ook aansluitingen voor een Ethernet kabel. Zo kan je ook je kantoor op de zolder hebben met een goede connectie. De adapter doe je in het stopcontact maar je verliest niet een stopcontact omdat er ook een stopcontact in de adapter zit. De Adapters kunnen maximaal een verbinding van 2400mbps creëren. Dit is meer dan snel genoeg voor in jouw huis.

2. Wifi adapater van TP Link

 

Bekijk prijs

vanaf €79,-

De WiFi adapter van TP-Link zorgt ervoor dat je altijd een goede connectie hebt ook in de uithoeken van je huis. Je sluit je adapter aan op het netstroom en door de adapter krijg je zo een WiFi netwerk. Ook zit er in de adapter 1 of 2 verschillende ethernet aansluitingen voor een nog betere connectie. De kwaliteit van de adapters zijn enorm goed.
TP-Link TL-WPA4220TKIT WiFi 500 Mbps 3 adapters Je krijg een set van 3 om door je hele huis te verdelen. Zo heb je nooit meer last van een slechte verbinding,.

3. TP-Link TL-PA4015PKIT

Bekijk prijs

vanaf €51,99

Nooit meer een slecht internetverbinding met de adapters van TP-Link. Ze zijn perfect als je op zolder goede WiFi nodig hebt of in de garage. Je kan met de adapters deze verbinding creëren. Door de Adapters op het netstroom aan te sluiten krijg je al een goede verbinding. Om de verbinding nog beter te maken kan je ook een Ethernet kabel gebruiken die je in de adapter doet. De adapter ondersteunt tot aan 500mbps aan internet. Dit is meer dan genoeg voor je dagelijkse activiteiten en het downloaden van bijvoorbeeld films. Bij de adapters krijg je 2 netwerkkabels van 2 meter lang.

4. Devolo dLAN 1200+ WiFi 1200 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €129,-

De Devolo dLAN adapter zorgt voor een zo goed mogelijke internet connectie door het hele huis en zelfs in de schuur. Door de 2 adapters van Devolo zo strategisch mogelijk te plaatsen heb je altijd de beste verbinding. De adapters werken tot 1200mbps wat meer dan snel genoeg is voor het downloaden van vele grootte bestanden. Doordat de adapters op het netstroom worden aangesloten kan het zo zijn dat je een stopcontact opgeeft, maar dit is niet het geval. In de adapter is een aansluiting voor het stroom toegevoergd, waardoor dit niet nodig is.

5. TP-Link TL-WPA8635P WiFi 1200 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €102,99

De Adapters van TP-Link zijn perfect voor op het kantoor in je huis of op het werk. Als je internet connectie niet optimaal is en een stuk beter kan is een adapter een perfecte oplossing. Door een adapter te plaatsen in je kantoor of op een andere verdieping van je huis. Zo heb je nooit meer last van een slecht internetverbinding op de zolderkamer. De adapters gaan tot 1200mbps. Dit is meer dan genoeg voor het downloaden van films en spellen. Bij het bestellen krijg je 2 adapters die je door je huis kan plaatsen. Bij 1 van de adapters is er 1 aansluiting voor een Ethernetkabel en bij de andere zijn er 3 opties voor een Ethernetkabel.

6. Devolo dLAN 1200+ Multiroom WiFi 1200 Mbps 3 adapters

Bekijk prijs

vanaf €259,95

De adapter set van Devolo is 1 van de beste die er is. Je krijgt 3 verschillende adapters die je door je hele huis kan verdelen voor de beste WiFi. De adapters communiceren ook met elkaar. Zo schakelt deze over van adapter als je dichterbij een andere bent. Op deze manier heb je overal in het huis een perfecte verbinding. Ook zit het op 1 netwerk, dus hoef je niet op 3 verschillende netwerken inloggen. Je sluit de adapter aan op het stroomnetwerk, maar je geeft geen stopcontacten op, omdat er 1tje in de adapter zelf is verwerkt. Zo verlies je niks aan stopcontacten en krijg je er goede WiFi voor terug.

7. Devolo Magic 2 WiFi Starter Kit

Bekijk prijs

vanaf €199,-

De adapters van Devolo zijn een goede oplossing als je een kantoor hebt op je zolder of in je schuur of er 1tje wilt maken. Zo heb je hier ook de beste WiFi. Ook kan het handig zijn als je slaapkamer op zolder is en je daar geen goede verbinding hebt en toch lekker Netflix wilt kijken onder je dekens. De adapters zijn uitgerust met 2 ethernet aansluitingen, waardoor je verbinding nog sneller en beter wordt. Ze kunnen een snelheid van 2400mbps uitzenden. Dit is genoeg voor films streamen in 4k en nog veel meer. Als je dus veeleisende taken verricht in en rond het huis is dit een perfecte optie.

8. Devolo Magic 1 WiFi Multiroom Kit

Bekijk prijs

vanaf €239,-

Slechte WiFi verbinding is verleden tijd met de Devolo Magic 1 WiFi Multiroom. Door het verdelen van de adapters door heel het huis zorg je ervoor dat je in ieder hoekje van je huis een perfecte verbinding hebt. Als je op zolder een film wilt streamen is dit noodzakelijk. De adapters zenden een snelheid van 1200 mbps uit wat meer dan genoeg is voor het streamen van films. Als je een adapter gebruikt krijg je niet alleen een betere internetverbinding, maar ook 2 extra mogelijkheden voor een Ethernet kabel. De adapter sluit je aan op het stroomnet, maar je verliest geen stopcontact doordat ze in de adapter een stopcontact hebben verwerkt.

9. Devolo dLAN 1200+ Geen WiFi 1200 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €107,99

Nooit meer problemen met Ethernet kabels door je huis of door je muur met de adapters van Devolo. Met de Devolo dLAN 1200+ Geen WiFi 1200Mbps 2 adapters. Je kan heel eenvoudig een adapter in je stopcontact steken en je hebt een Ethernet aansluiting voor je consoles of computer. Ook werkt het voor tv’s en alle andere apparaten met een Ethernet aansluiting. Doordat je een adapter in het stopcontact steekt, verlies je niet perse het stopcontact. De adapters hebben namelijk een stopcontact erin zitten waardoor je gewoon nog iets in dat stopcontact kan steken.

10. TP-Link TL-WPA4225KIT WiFi 500 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €69,99

Nooit meer last van slecht internet met het adapter pakket van TP-Link. In dit pakket krijg je een adapter voor 2 Ethernet kabels en een adapter voor een draadloze verbinding. Zo kan je ook op je zolder of in je schuur een optimale verbinding creëren. De maximale Ethernet snelheid die ze aankunnen is 500Mbit/s. Dit is meer dan genoeg om films te kijken of te gamen. Ze werken op een 2.4 GHz verbinding waardoor de afstand zo ver mogelijk is en zo je hele verdieping van WiFi kan voorzien. Deze adapters die je in een stopcontact en ze werken meteen. Ze communiceren ook met de hoofd adapter die je al had. Zo verbind je automatisch met het WiFi netwerk wat het meest dichtbij is.

11. Devolo dLAN 550 Duo+ Geen WiFi 500 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €65,-

Met de Devolo dLan 550 Duo+ zorg je voor een stabiele verbinding door je hele huis. Door de adapters op je stroomnet aan te sluiten krijg je 2 extra Ethernet aansluitingen per adapter. In totaal krijg je dus 4 nieuwe Ethernet verbindingen. Dit is perfect als je een kantoor hebt en je goede verbinding nodig hebt voor al je werknemers. De adapters werken op maximaal 500Mbit/s. Dit is meer dan genoeg om te gamen of om een film te kijken. Zo sluit je eenvoudig al je apparaten aan.

12. Netgear PL1000 Geen WiFi 1000 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €49,99

Met de Netgear PL1000 sluit je heel eenvoudig al je apparaten aan op de WiFi via een kabel aan de adapter. Zo creëer je de beste en snelste internetverbinding. De adapter sluit je aan op je netstroom en je sluit hier de Ethernetkabel op aan. En je kan meteen genieten van 1000 Mbit/s aan WiFi. 1000 Mbit/s is genoeg voor het streamen van films en het spelen van games.

13. Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit – BELUX

Bekijk prijs

vanaf €128,-

Sluit op 1 adapter je Laptop, computer en console aan op het internet. Ethernet is ondanks dat het een oude techniek is sneller dan WiFi. Door de adapters van Devolo kan je nu 3 apparaten op dit snellere netwerk aansluiten zonder 3 kabels van je netwerkpunt naar je kamer te halen. De adapter stop je in het stopcontact en hier sluit je de Ethernet Kabels op aan. je verliest geen stopcontact doordat deze is geïntegreerd door de adapter. Zo creëer je een bliksem snelle verbinding om je schoolwerk op te doen en om op te gamen.

14. D-Link DHP-P601AV

Bekijk prijs

vanaf €67,-

Een bliksemsnelle verbinding creëren met de adapters van D-Link was nog nooit zo eenvoudig. Je sluit de adapter aan op je netstroom door hem in het stopcontact te doen. Nu kan je een Ethernetkabel in de adapter stoppen en nu heb je een supersnelle verbinding. Je verliest geen stopcontact door de adapter. Deze zit namelijk ook in de adapter zelf. Je kan de adapter handmatig resetten via een knopje onderop de adapter. Nu kan je weer in full HD films en series kijken zonder gehaper.

15. Netgear PLW1000 WiFi 1000 Mbps 2 adapters

Bekijk prijs

vanaf €79,95

Een tv op je zolder kan nu werkelijkheid worden met de adapters van Netgear. Je kan door middel van Ethernet je televisie aansluiten aan je wifi netwerk zonder dat deze verbinding slecht is. De adapter van Netgear sluit je aan op het stopcontact waar je vervolgens weer je Ethernetkabel op aansluit. Zo kan je ook op je zolder in 4k films en series kijken. Bij het pakket van Netgear krijg je er 2 die je door je huis kan verdelen. De adapters kunnen een snelheid van 1000 Mbit/s aan. Dit is meer dan snel genoeg voor intensief gamen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here