Als je vertrouwelijke documenten hebt die je privé of voor je bedrijf niet meer nodig hebt dan doe je deze niet weg met het oud papier want ze zouden zomaar in verkeerde handen kunnen vallen. Om te voorkomen dat de gegevens op straat komen liggen doe je de papieren het beste in een papierversnipperaar zodat ze niet meer leesbaar zijn. Sommige versnipperaars kunnen ook ingezet worden om pasjes, cd’s en dvd’s met gegevens te vernietigen.

text

text

text

text

Rexel papierversnipperaar P3 – Momentum X308

1

Hama X8CD Cross shredding 70dB papiervernietiger

2

Hama 00050183 Strip shredding 72dB papiervernietiger

3

1. Rexel papierversnipperaar P3 – Momentum X308

Bekijk prijs

Geen prijs bekend

De Rexel papierversnipperaar P3 kan 8 vellen papier tegelijk versnipperen en maakt er dermate kleine stukjes van dat deze niet meer leesbaar zijn. Als er nietjes of paperclips aan het papier bevestigd zijn hoef je deze er niet eerst af te halen. De versnipperaar heeft een opvangbak waar tot wel 100 A4-vellen in passen. Het is belangrijk dat de kop op de juiste manier op het snijmechanisme wordt geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen.

2. Hama X8CD Cross shredding 70dB papiervernietiger

Bekijk prijs

€49,99

De Hama X8CD Cross papierversnipperaar kan 6 vellen tegelijk versnipperen in kleine stukjes. De opvangbak heeft een inhoud van 10 liter. Het apparaat heeft speciale gleuven waardoor je plastic pasjes, cd’s, dvd’s of Blu-ray’s kunt doen om deze ook te vernietigen. Het snijmechanisme is gemaakt van hoogwaardig staal. De papierversnipperaar start en stopt automatisch en er zit een beveiliging op zodat het apparaat niet werkt als de bovenste kap er niet op zit.

3. Hama 00050183 Strip shredding 72dB papiervernietiger

Bekijk prijs

€38,84

Heb je privédocumenten die je niet meer nodig hebt maar die niet in handen van een ander mogen vallen? Dan kun je deze versnipperen met de Hama papierversnipperaar. Het apparaat versnippert 5 vellen per keer en heeft een opvangbak met een inhoud van 10 liter. De papierversnipperaar heeft een opening waar het papier in gedaan kan worden die 22 centimeter breed is en maakt stroken van de vellen papier zodat deze niet meer leesbaar zijn.

4. Rexel Alpha papiervernietiger – Stroken P1

Bekijk prijs

€29,99

Met de Rexel Alpha papierversnipperaar kun je per keer tot 6 vellen papier versnipperen in stroken. De papierversnipperaar heeft een opvangbak waar tot maximaal 30 versnipperde vellen in passen. De stroken die achter blijven zijn 7,2 millimeter breed zodat het onmogelijk is er nog leesbare papieren van te maken en je dus veilig vertrouwelijke documenten kunt versnipperen. Het apparaat voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en is zo beveiligd dat je er niet met je vingers in kunt raken.

5. Rexel Alpha Cross Cut papierversnipperaar – P3 Snippers

Bekijk prijs

€45,99

Vertrouwelijke documenten zet je liever niet zomaar bij het oud papier omdat iemand ze dan mogelijk kan vinden. Om ervoor te zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen gebruik je een papierversnipperaar om ze te vernietigen. Met de Rexel Alpha Cross Cut maak je snippers van je documenten. Je kunt er per keer 5 vellen tegelijk in doen die daarna in de opvangbak terecht komen. Deze bak is eenvoudig te legen door er de bovenzijde vanaf te halen.

6. Pavo Papiervernietiger – 6 blads x 6mm

Bekijk prijs

€23,-

Met de Pavo papiervernietiger kun je al je vertrouwelijke papieren met 6 vellen tegelijk laten versnipperen in stroken van 6 millimeter. De papierversnipperaar heeft een grote opvangbak van 10 liter en voldoet aan de P1-veiligheidsnorm. De versnipperaar is niet alleen geschikt om documenten mee te vernietigen maar kan ook bankpassen en creditcards in stukken snijden zodat deze onbruikbaar worden. Het apparaat werkt snel zodat alle documenten waar je vanaf wilt op een vlugge manier verdwenen zijn.

7. ProOffice – Papierversnipperaar

Bekijk prijs

€49,99

De ProOffice papierversnipperaar heeft een P3-beveiliging en kan tot 5 blaadjes per keer versnipperen. De invoergrootte is A4 en de bak waarin de stroken worden opgevangen heeft een inhoud van 15 liter zodat deze niet vaak geleegd hoeft te worden. Het apparaat kan snel papier versnipperen tot kleine stroken en zowel thuis als op kantoor gebruikt worden. Na twee minuten intensief versnipperen is het raadzaam het apparaat een half uur niet te gebruiken zodat het optimaal blijft functioneren.

8. Rexel Papierversnipperaar P4 – Momentum X410-SL Slimline

Bekijk prijs

€94,99

De Rexel papierversnipperaar P4 werkt snel en er kunnen 10 vellen tegelijk doorheen gevoerd worden. De versnipperaar zorgt ervoor dat de vellen papier in kleine stukjes gesneden worden zodat er nooit meer iets leesbaar is en een ander er niks meer mee kan doen. De papierversnipperaar werkt stil en heeft een continue doorlooptijd van 6 minuten. Het apparaat is beveiligd zodat er geen ongelukken mee kunnen gebeuren indien het op de juiste manier gebruikt wordt.

9. HSM Papiervernietiger X10 – Shredstar x10 -10 vel invoer A4

Bekijk prijs

€105,95

Met de HSM papiervernietiger X10 versnipper je 10 vellen papier tegelijk tot microsnippers. De versnipperaar heeft een opvangbak van 20 liter en kan ook gebruikt worden om pasjes en cd’s mee te vernietigen. Voor de cd’s is een aparte opvangbak zodat de restanten gescheiden kunnen worden. Op de display kun je aflezen wanneer de bak vol is, het apparaat stand-by staat, er papier vastgelopen is of het apparaat mogelijk oververhit raakt en je er even mee dient te stoppen.

10. Rexel Papierversnipperaar P4 Cross Cut – Momentum X406

Bekijk prijs

€52,89

De Rexel papierversnipperaar P4 Crosscut maakt kleine stukjes papier van al je vertrouwelijke documenten die je niet meer nodig hebt. De papierversnipperaar kan 6 vellen tegelijk handelen en heeft een continue doorlooptijd van drie minuten. In de grote opvangbak van het apparaat kunnen wel tot 125 vellen papier. Bij de versnipperaar dient de deksel altijd op de juiste manier op het apparaat geplaatst te worden voor een goede en veilige werking.

11. Rexel Papiervernietiger Momentum X312 P3 Cross Cut

Bekijk prijs

€80,99

Met de Rexel papiervernietiger Momentum X312 kun je tot wel 12 vellen tegelijk versnipperen tot kleine stukjes waar niemand nog iets mee kan doen. De versnipperaar heeft een continue doorlooptijd van 6 minuten en is beveiligd tegen vastlopen. Indien er teveel papier tegelijk in gaat stopt het apparaat automatisch. Het apparaat kan vergrendeld worden als er niemand in de buurt is en kan bediend worden met de touch toetsen. Het apparaat heeft een opvangbak voor 200 vellen papier.

12. Fellowes 53C Cross shredding Zwart papiervernietiger

Bekijk prijs

€100,-

De Fellowes 53C papierversnipperaar kan tot wel 10 vellen papier tegelijk versnipperen in kleine stukjes en vernietigt ook meteen nietjes en kleine paperclips mee. Daarnaast kan het apparaat ingezet worden om pasjes, cd’s en dvd’s te vernietigen. De papierversnipperaar heeft een opvangbak met een capaciteit van 25 liter die eenvoudig geleegd kan worden door de bovenkant er vanaf te halen. De versnipperaar is geschikt om zowel thuis als op kantoor te gebruiken.

13. Desq 20009 papiervernietiger met glossy finish, Cross cut: 5 x 38 mm

Bekijk prijs

€38,95

De Desq 20009 papiervernietiger kan van al je vertrouwelijke documenten kleine snippers maken. Je kunt er tot 8 vellen per keer tegelijk in doen. De versnipperaar heeft een opvangbak van 11 liter. Het apparaat is compact en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Het apparaat start en stopt automatisch en kan gewoon in het stopcontact gestoken worden om het te doen. De versnipperaar is eenvoudig te bedienen en kan zowel door thuiswerkers als op kantoor gebruikt worden.

14. Hama Premium X10CD Cross shredding 70dB 225mm Zwart, Zilver papiervernietiger

Bekijk prijs

€75,99

De Hama Premium XD10CD kan tot wel 10 vellen papier tegelijk versnipperen tot kleine stukjes die niet leesbaar meer zijn zodat deze ook goed geschikt is om al je vertrouwelijke documenten die je niet meer nodig hebt te vernietigen. De papierversnipperaar heeft een opvangbak met een inhoud van 16 liter en is ook geschikt voor professioneel gebruik. De versnipperaar kan gewoon aangesloten worden op het stroomnet en voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen zodat deze veilig gebruikt kan worden.

15. Hama X12CD Cross shredding 58dB Zwart, Zilver papiervernietiger

Bekijk prijs

€74,99

Met de Hama X12CD Cross vernietig je papier tot kleine stroken. Er kunnen tot 10 vellen tegelijk in het apparaat gedaan worden. De versnipperaar kan ook gebruikt worden voor het vernietigen van cd’s, dvd’s en Blu-ray’s die je via een aparte opening invoert. Dit geldt tevens voor plastic pasjes. De opvangbak heeft een capaciteit van 21 liter hetgeen heel behoorlijk is. Het apparaat werkt stil en schakelt automatisch in en uit met behulp van een infrarood sensor.

16. Papierversnipperaars algemeen

Bekijk prijs

Diverse prijzen
Papierversnipperaars zijn geschikt voor thuisgebruik en op kantoor. Werk je met vertrouwelijke documenten die niet in verkeerde handen mogen vallen dan is het zaak dat je deze onleesbaar maakt voordat je het papier weggooit. Een papierversnipperaar zorgt ervoor dat de vellen in stukjes of smalle stroken veranderen. Er zijn tal van papierversnipperaars op de markt waarbij de grootste verschillen zitten in het aantal vellen dat je er per keer doorheen kunt doen en de grootte van de opvangbak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here