Lekker ongestoord naar muziek luisteren, terwijl je omgeving daar niet mee wordt gestoord is gewoonweg geweldig om te doen. Maar soms is er zoveel lawaai om je heen dat je zelf met oordopjes in niet eens meer iets kunt horen. De oplossing: noise cancelling oordopjes, deze zorgen er namelijk voor dat jouw muziek niet verstoord wordt door het omgevingsgeluid. Met behulp van speciale elektronische signalen wordt het ongewenst geluid immers weggefilterd en kun je dus je ongestoord naar jouw muziek luisteren.

text

text

text

text

Samsung Galaxy Buds – Zwart

1

HYPHEN – Volledig Draadloze In-Ear Oordopjes l 28 uur batterij l Oplaadbare case l 5.0 Blue

2

EarHackz® Spartan – Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes – Voor hardlopen of fitness

3

Dit is geweldig en we begrijpen maar al te goed dat je op zoek gaat naar deze noise cancelling oordopjes, maar we snappen eveneens dat je door het brede aanbod soms een beetje het spoor bijster bent. Noise cancelling oordopjes zijn er tegenwoordig immers in tal van uitvoeringen. Gelukkig hebben we het nodige zoekwerk al; voor je gedaan en een lijst opgesteld met de beste noise cancelling oordopjes zodat je alleen nog maar hoeft te bepalen welke het beste past bij je persoonlijke voorkeuren en budget.

1. Samsung Galaxy Buds – Zwart

Bekijk prijs

€ 129,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte noise canceling oordopjes: Galaxy Buds van Samsung echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze oplaadcase. Je kunt de oordopjes eenvoudig bedienen via de app en ze zijn geschikt voor zowel Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte (19,4 x 22,3 x 17,5 millimeter), lichte (5,6 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 6 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden en dankzij de verkrijgbaarheid in verschillende kleuren zal er ook altijd wel een kleur zijn die bij je past. De nieuwe- en flexibele dubbele microfoontechniek maken korte metten met vervelende achtergrondruis doordat deze oordopjes de omgeving analyseren en vervolgens tussen de binnen- en buitenmicrofoons wisselen om gesprekken en muziek ruisvrij te kunnen houden.

2. HYPHEN – Volledig Draadloze In-Ear Oordopjes l 28 uur batterij l Oplaadbare case l 5.0 Blue

Bekijk prijs

€ 89,95

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze blauwe noise canceling In-Ear oordopjes van HYPHEN met microfoon echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze oplaadcase, een USB naar Micro-USB oplaadkabel en 3 paar ergonomische siliconen dopjes. De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (5,5 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 15 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 28 uur mogelijk zonder dan je ze weer (draadloos) op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van oordopjes is de HQ stereo speaker waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd is, zelfs bij een laag volume.

3. EarHackz® Spartan – Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes – Voor hardlopen of fitness

Bekijk prijs

€ 49,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwart/blauwe noise canceling In-Ear sport oordopjes met microfoon van EarHackz echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox, een USB naar Micro-USB oplaadkabel en 3 paar siliconen dopjes In verschillende maten). De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (8,5 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 7 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is de High definition audio technologieën de CVC6.0 ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft.

4. Apple Airpods Pro – Volledig draadloze oordopjes met Noise Cancelling – Wit

Bekijk prijs

€ 288,99

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze witte noise canceling oordopjes: Airpods Pro van Apple echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met 3 verschillende maten eartips en een draadloze oplaadcase. Je kunt de oordopjes eenvoudig bedienen via de app en ze zijn geschikt voor Apple (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (5,6 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord bellen, het sporten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 24 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Dankzij de Active Noise Cancelling zijn de oordopjes buitengewoon licht en houden al het omgevingsgeluid tegen, doordat de actieve ruisonderdrukking voortdurend rekening houdt met de vorm van je oren en die van de oortips. Zodra je de transparantie-modus aanzet zullen de oordopjes het omgevingsgeluid weer doorlaten en de microfoons aan de binnen en buitenzijde van de oordopjes zullen dan het geluidsisolerende effect van de siliconen oortips tegengaan waardoor alles volkomen natuurlijk klinkt, ook als je bijvoorbeeld met iemand praat.

5. Sony WF-1000XM3 – Oordopjes met Noise Cancelling – Zwart

Bekijk prijs

€ 189,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte WF-1000XM3 noise canceling oordopjes van Sony echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox, een USB naar Micro-USB oplaadkabel en 3 paar siliconen dopjes In verschillende maten). De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (12,7 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 24 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

6. HOCO Borofone BE28 Plus – Draadloze oordopjes – Wit

Bekijk prijs

€ 29,99

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze witte Borofone BE28 Plus noise canceling oordopjes van HOCO echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox. De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (19 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal vrijwel direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 3 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

7. Bluedio – Earbuds – Draadloze oordopjes – Bluetooth 5.0 oortjes draadloos

Bekijk prijs

€ 24,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte draadloze noise canceling earbuds van Bluedio echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox. De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 15 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal vrijwel direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 5 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

8. Sennheiser MOMENTUM True Wireless – Volledig Draadloze Oordopjes – Zwart

Bekijk prijs

€ 234,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte MOMENTUM True Wireless noise canceling oordopjes van Sennheiser echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox, een oplaadkabel, een USB_c kabel en 4 paar siliconen dopjes in verschillende maten). De oordopjes zijn geschikt voor zowel Apple en Android als iOs (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (6,6 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 12 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

9. Huawei Freebuds Lite – Wit

Bekijk prijs

€ 77,12

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze witte Freedbuds Lite noise canceling oordopjes van Huawei echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een draadloze opbergbox, een oplaadkabel, en 3 paar siliconen dopjes in verschillende maten). De oordopjes zijn geschikt voor Android toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (8,5 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 12 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

10. JBL Endurance Sprint Zwart – In-ear sport oordopjes

Bekijk prijs

€ 36,44

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte Endurance Sprint noise canceling oordopjes van JBL echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met oordopjes in 3 verschillende maten, een micro USB oplaadkabel en een enhancer. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (35 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 8 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden. Dankzij de Twistlock en Flexsoft technologie zullen deze oortjes nooit uitvallen, ongeacht hoe hard je ook rent.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

11. QCY T1C Volledig draadloos In-Ear oordopjes (ZWART) | Bluetooth 5.0 | Meer dan 20 uur gebruik

Bekijk prijs

€ 26,49

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte T1C volledig draadloze In-Ear noise canceling oordopjes van QCY echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een USB oplaadkabel, 6 oordopjes en een oplaadcase. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (16 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 3 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden. Bovendien zijn beide oordopjes onafhankelijk van elkaar te koppelen aan een device zodat je met twee personen ieder een oortje aan een eigen toestel kunt koppelen.

12. QCY T2C met de NIEUWE realtek VPH chip! | Volledig draadloze oordopjes | BT 5.0 | Zwart

Bekijk prijs

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwarte T1C volledig draadloze In-Ear oordopjes noise canceling van QCY echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met een USB oplaadkabel, 6 oordopjes en een oplaadcase. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (16 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 3 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden. Bovendien zijn beide oordopjes onafhankelijk van elkaar te koppelen aan een device zodat je met twee personen ieder een oortje aan een eigen toestel kunt koppelen.

13. EarHackz® Goliath – Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes – Zwart/grijs

Bekijk prijs

€ 49,00

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze zwart grijze Goliath – Draadloze In-ear Bluetooth Sport noise canceling oordopjes met microfoon van EarHackz echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met siliconen oorstukjes in 3 verschillende maten (small, medium, large), een opbergbox en een USB naar micro-USB oplaadkabel. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (8,5 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 8 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden.

14. UiiSii BT118 Sport Blauw – Draadloze bluetooth in-ear oortjes – Bluetooth 5.0 – IPX5 waterdicht

Bekijk prijs

€ 37,99

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze blauwe BT118 Sport draadloze noise canceling en waterdichte oordopjes met microfoon van UiiSii echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met 3 sets oordopjes in verschillende maten, 2 sets oorhaakjes in verschillende maten, een USB oplaadkabel en een opbergbox. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (6 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 10 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden. Dankzij de speciale oorhaakjes, die gemaakt zijn van zacht silicone, zitten de oordopjes stevig in je oren, zelfs tijdens het sporten en daarnaast zorgen de magneetjes op de oordopjes ervoor dat ze niet van je schouders zullen vallen wanneer je ze niet draagt.

15. UiiSii BT118 Sport Blauw – Draadloze bluetooth in-ear oortjes – Bluetooth 5.0 – IPX5 waterdicht

Bekijk prijs

€ 37,99

Wanneer je niet gestoord wilt worden door omgevingsgeluiden tijdens het voeren van een telefoongesprek, het sporten of het luisteren naar muziek op je smartphone, dan zijn deze blauwe BT118 Sport draadloze noise canceling en waterdichte oordopjes met microfoon van UiiSii echt iets voor jou. De oordopjes wordt geleverd samen met 3 sets oordopjes in verschillende maten, 2 sets oorhaakjes in verschillende maten, een USB oplaadkabel en een opbergbox. De oordopjes zijn geschikt voor Apple en Android als iOs toestellen (door middel van een Bluetooth verbinding).

Deze compacte, lichte (6 gram per stuk) en comfortabele oordopjes hebben een lange batterijduur en een bluetooth ongehinderd bereik van maar liefst 10 meter waardoor ze je ideale partner zijn tijdens het ongestoord (handsfree) bellen, het spoten of het luisteren naar muziek. Ze zijn bovenal direct na aanschaf te koppelen en zullen je verrassen met hun krachtige en gedetailleerde geluid. De uiterst efficiënte micro-accu maakt het gebruik van de oordopjes tot wel 10 uur mogelijk zonder dan je ze weer op dient te laden.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat ze eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een van de meest belangrijke onderdelen van de oordopjes is ruisonderdrukking waardoor de geluidskwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs wanneer je je in een omgeving bevindt met een heleboel achtergrondgeluiden. Dankzij de speciale oorhaakjes, die gemaakt zijn van zacht silicone, zitten de oordopjes stevig in je oren, zelfs tijdens het sporten en daarnaast zorgen de magneetjes op de oordopjes ervoor dat ze niet van je schouders zullen vallen wanneer je ze niet draagt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here