Met een MP3-speler kun je digitaal opgenomen muziekbestanden beluisteren terwijl je onderweg bent. De audiobestanden zet je op de MP3-speler die als een walkman fungeert zodat je er overal naar kunt luisteren. Tegenwoordig hebben de meeste smartphones ook een functie om MP3-bestanden af te spelen zodat je er geen apart apparaat meer voor nodig hebt en er gewoon je telefoon voor kunt gebruiken. Oortjes erbij en luisteren maar naar je favoriete muziek.

text

text

text

text

SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler

1

Sony NW-A45 Walkman Hi-Res Audio MP3-speler

2

Difrnce MP1851 MP4-speler

3

1. SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler

Bekijk prijs

€60,-

Als je graag muziek beluistert tijdens het sporten kun je daar de SanDisk Clip Sport MP3-speler makkelijk voor meenemen. De MP-speler maak je met een clipje vast aan je kleding, heeft een compact formaat, is licht en wordt geleverd met een hoofdtelefoon. Op de speler kun je maar liefst 4000 van je favoriete nummers zetten en ook nog naar de ingebouwde FM-radio luisteren. De speler is duurzaam, waterdicht en uitermate geschikt voor gebruik tijdens het sporten.

2. Sony NW-A45 Walkman Hi-Res Audio MP3-speler

Bekijk prijs

€199,-

De wat oudere generatie heeft beslist een walkman gehad. Om met de tijd mee te gaan kun je tegenwoordig een Sony Walkman MP3-speler gebruiken om onderweg naar je favoriete muziek te luisteren. Je zet de muziek erop via de Bluetooth verbinding. De opslagcapaciteit bedraagt 16GB en kun je uitbreiden met een micro SD-kaart. De accu is goed voor zo’n 45 uur luisterplezier en door de Hi-Res audio heb je perfect geluid via de draadloze oordopjes.

3. Difrnce MP1851 MP4-speler

Bekijk prijs

€24,95

Met de MP4-speler van Difrence kun je niet alleen urenlang muziek beluisteren maar ook video’s afspelen en bekijken. De speler heeft een opslagcapaciteit van 4GB. Met een volle accu kun je tot wel acht uur muziek beluisteren en 2,5 uur video’s bekijken. De speler is compact, licht in gewicht en makkelijk onderweg mee te nemen zodat jij er altijd en overal gebruik van kunt maken. De MP4-speler wordt geleverd met oordopjes en een USB-kabel voor het opladen.

4. Lenco Xemio 768 MP3-speler met Bluetooth en sportoordopjes

Bekijk prijs

€48,-

Met de Lenco Xemio 768 kun je niet alleen muziek beluisteren en video’s bekijken. Je kunt er ook E-books en foto’s op opslaan en bekijken. De speler heeft een geheugencapaciteit van 8GB die je kunt uitbreiden met een micro SD-kaart als dat niet voldoende voor je is. De speler is ideaal om te gebruiken tijdens het sporten met de speciale sportoordopjes. Door de beschikbare Bluetooth kun je de speler via een draadloze verbinding koppelen aan andere apparaten.

5. Difrnce MP855 MP3-speler

Bekijk prijs

€25,99

De Difrnce MP855 is een MP3-speler waar je muziek mee kunt beluisteren als je onderweg bent of aan het sporten. De speler kun je met een speciale clip vastmaken aan je kleding en is licht en compact. De speler beschikt over een Lcd-scherm waarop je informatie kunt zien over de nummers waar je naar luistert. De MP3-speler heeft een opslagcapaciteit van 4GB en beschikt over een opslagfunctie voor mobiele data. De speler wordt inclusief oortjes geleverd.

6. SanDisk Clip Sport Go

Bekijk prijs

€51,95

Om naar muziek te luisteren tijdens het sporten kun je een MP3-speler gebruiken. De SanDisk Clip Sport maak je eenvoudig aan je kleding vast en is licht zodat je er geen hinder van ondervindt bij het sporten. De speler heeft een opslacapaciteit van 32GB hetgeen goed is voor zo’n 8000 nummers. Daarnaast kun je ermee naar de ingebouwde FM-radio luisteren. Met een volle accu kun je met de speler zo’n 18 uur lang naar je favoriete muziek luisteren.

7. Sony NW-E394 Walkman MP3-speler

Bekijk prijs

€89,90

Met de Sony NW-E394 kun je overal en altijd naar muziek luisteren, waar jij maar wilt. De MP3-speler heeft een opslagcapaciteit van 8GB, geeft een goed geluid en onderdrukt ruis zodat je weinig last hebt van geluiden uit de omgeving. Naast de mogelijkheid er zelf muziek op te zetten kun je met de Walkman naar de ingebouwde FM-tuner luisteren waarin je 30 voorkeurszenders kunt programmeren. Met een volledig opgeladen accu geeft de speler je 35 uur luisterplezier.

8. Lenco Xemio-668 MP3-speler met micro SD en oordopjes

Bekijk prijs

€33,-

De Lenco Xemio 668 is geschikt voor het beluisteren van muziek maar je kunt er ook films en foto’s op opslaan en bekijken en E-books lezen. De speler beschikt over een opslagcapaciteit van 8GB die je kunt uitbreiden tot 32GB met een micro SD-kaart. De speler geeft een prima weergave van het geluid maar daarvoor gebruik je wel het beste goede oordopjes. De speler is compact en heeft een sterke behuizing zodat deze ideaal is voor gebruik onderweg.

9. Nikkei NMP4BKBT Digitale audiospeler met Bluetooth, radio en pedometer

Bekijk prijs

Vanaf €31,46

Met de Nikkei MP4-speler kun je overal en altijd muziek beluisteren en films en foto’s bekijken. De speler kan via Bluetooth gelinkt worden aan speakers zodat je deze thuis kunt gebruiken. Met de MP4-speler kun je luisteren naar muziek op je afspeellijst maar ook naar radiozenders. De speler heeft een opslagcapaciteit van 8GB en wordt geleverd met oordopjes. De speler heeft een duidelijk beeldscherm zodat je er goed op kunt zien, ook als je onderweg bent.

10. Sony NW-WS413 Walkman Water- en stofdichte MP3-speler

Bekijk prijs

€92,95

De Sony NW-WS412 is speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens het sporten. De MP3-speler/Walkman is bestand tegen water, zweet, stof en vuil. Daarnaast is de speler uitgerust met speciale sportoordopjes die niet snel uit je oren vallen. De speler heeft een speciale omgevingsgeluid-modus zodat je tegelijkertijd naar muziek kunt luisteren en ook andere mensen nog kunt verstaan. De oplaadbare batterij van de speler gaat tot zo’n 12 uur mee zodat je er lang plezier van kunt hebben.

11. Nikkei NMP4PK MP4-speler

Bekijk prijs

Vanaf €26,96

Ben je vaak onderweg en wil je je dan niet vervelen maar naar muziek luisteren of films bekijken? Dan kun je daar de Nikkei NMP4PK MP4-speler voor gebruiken. De speler heeft een opslagcapaciteit van 8GB is maar als je daar niet voldoende aan hebt is deze uit te breiden tot 24GB. De speler wordt geleverd met oordopjes en met een volledig opgeladen batterij kun je tot wel 20 uur muziek beluisteren en zo’n 12 uur filmpjes bekijken.

12. Apple iPod Touch MP4-speler

Bekijk prijs

€224,-

Met een goede MP4-speler kun je overal waar jij maar wilt genieten van muziek en filmpjes bekijken. De Apple iPod Touch is niet goedkoop maar dan heb je echt wel wat. De MP4-speler heeft een grote geheugencapaciteit zodat je er veel op kunt opslaan en je kunt er eindeloos muziek mee streamen als je een abonnement neemt op Apple Music. De speler vertoont sterke gelijkenissen met een iPhone, is licht en compact zodat je deze overal mee naartoe neemt.

13. Sony NW-E393 Walkman MP3-speler

Bekijk prijs

€77,95

De Sony NW-E393 Walkman is ideaal om onderweg muziek te beluisteren. De MP3-speler wordt geleverd met oordopjes, heeft een opslagcapaciteit van 4GB en is zo licht dat je amper voelt dat je deze draagt. De speler zorgt ervoor dat je geen hinder ondervindt van omgevingsgeluid en de muziek goed doorkomt. Je kunt muziek beluisteren op je playlist maar ook kiezen voor een radiozender op de speler. Met een volledig opgeladen accu kun je tot 35 uur muziek luisteren.

14. Mini MP3-speler

Bekijk prijs

Vanaf €12,71

Een MP3-speler wordt door de meeste mensen gebruikt om onderweg naar muziek te luisteren en er al je favoriete nummers op te zetten. Als je kiest voor een Mini MP3-speler dan is deze zo compact en licht dat je de speler altijd handig meeneemt. De speler heeft een opslagcapaciteit tot wel 32GB waarvoor je er een geheugenkaartje in doet. De speler wordt geleverd met een koptelefoon en met de USB-kabel kun je er de gewenste muziek opzetten.

15. Sony NW-E394 Walkman MP3-speler

Bekijk prijs

€87,-

Met de Sony NW-E394 kun je onderweg altijd naar je lievelingsmuziek luisteren. De Walkman onderdrukt de omgevingsgeluiden goed zodat de muziek prima doorkomt. Daarnaast heeft de speler een geheugencapaciteit van 8GB, wordt geleverd met oordopjes en kan met een volle accu gebruikt worden om tot wel 35 uur muziek af te spelen die op je playlist staat of op een van de radiozenders. Je kunt voorkeurszenders instellen op de speler zodat er altijd iets te kiezen is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here