Stijgen de temperaturen, dan ontstaat er bijna altijd een stormloop richting elektrozaken. Veel mensen beslissen een mobiele airco te kopen op het moment dat het niet meer uit te houden is in een bepaalde ruimte van de woning, de zolderkamers zijn op dit gebied geen uitzonderingen. Meestal besluiten mensen over te gaan tot het kopen van een mobiele airco tijdens een hittegolf of periode met van langdurig warm weer.

text

text

text

text

De’Longhi Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel – Mobiele airco

1

Tristar AC-5529 – Mobiele airco

2

Whirlpool PACB212HP – Mobiele Airco

3

Op dat moment snel-snel een mobiele airco kopen is niet altijd een goed idee. Een verplaatsbare aircotoestellen kopen is een investering in de toekomst. Mits de nodige informatie en juiste keuze zal je hem zeker langer kunnen gebruiken dan die enkele warme weken. Om je op weg te helpen, geven we je alvast een lijstje met toestellen die zeker het overwegen waard zijn.

1. De’Longhi Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel – Mobiele airco

Bekijk prijs

Prijs: Onbekend

De mobiele airco PAC AN98 is meer dan enkel een airco. Hij koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. Bovendien heeft hij een laag energieverbruik en werkt stil en efficiënt. Tijdens het koelen verwijderd de mobiele airco tot 23 liter vocht per dag. Daarnaast beschikt deze airco ook over een ventilatiefunctie met 3 ventilatiesnelheden, een digitale timer en een thermostaat. Je bediend de airco bovendien gemakkelijk met het soft touch controlepaneel. Met de infrarood afstandsbediening met LCD-display stel je eenvoudig alle functies in volgens je eigen wensen.

Een extra troef is dat de airco gemakkelijk verplaatsbaar is dankzij de handvatten en wieltjes. De PAC AN98 Eco Real Feel doet zijn naam alle eer aan. Hij maakt gebruik van een 100 procent natuurlijk en onschadelijk propaangas.

2. Tristar AC-5529 – Mobiele airco

Bekijk prijs

Deze mobiele en compacte airconditioner kan overal worden ingezet waar verkoeling nodig is. Bovendien heeft deze airco een erg laag energieverbruik en een energieklasse A, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je het verbruik en je rekeningen. De temperatuur stel je zelf makkelijk in. Omdat de airconditioner drie mogelijkheden heeft, kun je de airco eveneens gebruiken voor het ontvochtigen of als ventilator. De ventilator beschikt over twee verschillende snelheden.

De bediening van de Tristar airco is heel eenvoudig. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening bedien je gemakkelijk de airco vanuit je zetel. Dankzij de digitale timer kun je ook instellen dat de airco zichzelf in- of uitschakelt. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je niet veel plaats nodig hebt om hem netjes op te bergen.

3. Whirlpool PACB212HP – Mobiele Airco

Bekijk prijs

De Whirlpool PACB212HP beschikt over een mooi en compact design, neemt de airco zo weinig mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig. Hij beschikt over een unieke 6th Sense technologie, waardoor de ruimte altijd voorzien wordt van een aangename technologie.Dankzij de ingebouwde sensor wordt de temperatuur en ventilatiesnelheid automatisch aangepast. Bovendien kan je met deze mobiele airco niet enkel koelen, maar ook verwarmen.Daarnaast beschikt hij over de intelligente “Around U” functie, waardoor je een optimale temperatuur kan behalen in een cirkel van 7 meter.

De afstandsbediening is voorzien van een sensor die elke 10 minuten een signaal zendt naar de mobiele airconditioner om zo continue de gewenste temperatuur te creëren.

4. De’Longhi Pinguino PAC N82 ECO – Mobiele airco

Bekijk prijs

Deze versie van de De’Longhi mobiele airco verschilt niet erg veel van de Eco Real Feel.
Pinguino PAC N82 staat voor geruisloos en verantwoord koelen en is dan ook voorzien van een energieklasse A label. De airco koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht en heeft bovendien een innovatief design. Tijdens het koelen verwijdert hij tot 20 liter vocht per dag .

De airco beschikt bovendien over een ontvochtigingsfunctie die tot 32 liter extra vocht per dag. Tevens beschikt deze airco ook over een ventilatiefunctie met 3 ventilatiesnelheden, een digitale timer en een thermostaat. Ook de PAC N82 maakt gebruik van het volledig natuurlijk en onschadelijk gas: R290 propaangas.

5. Whirlpool PACW212HP – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Dankzij de stille modus is deze mobiele airco bijna geheel geruisloos. Het nieuwe R290 gas zorgt er bovendien voor dat de CO²-emissie wordt geminimaliseerd, waardoor hij weinig impact heeft op het milieu. De airco is vooral geschikt voor kleinere ruimtes tot 30 m². Hij beschikt over erg stijlvolle elementen, zoals gebruiksvriendelijke bedieningselementen en andere aantrekkelijke eigenschappen.

De bijhorende filters zijn nodig om stof buiten het huis te houden en er voor te zorgen dat de lucht zuiver en koel blijft.

6. Daitsu APD-12HK2 – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Daitsu is niet meteen het meest gekende merk. Dat betekent echter niet dat deze mobiele airco moet inboeten aan kwaliteit. Hij beschikt over drie verschillende standen, die zowel zorgen voor koelen, ventileren als ook ontvochtigen. Bovendien is hij zuinig in verbruik, dankzij zijn A+ energie label. De mobiele airco kan gebruikt worden voor het verkoelen van een ruimte tot 40m². Enig nadeel: de bijgeleverde handleiding is enkel verkrijgbaar in een engelstalige uitvoering, waardoor je best een basiskennis Engels bezit om gebruik te maken van deze airco en zijn mogelijkheden.

7. Tristar AC-5477 3-in-1 – Mobiele airco

Bekijk prijs

Nog zo een kwalitatief exemplaar van de producenten vanTristar. Deze mobiele Airco valt meteen op door zijn relatief lage prijs. Ondanks deze lage aankoopprijs, zijn de eigenschappen van dit model minstens zo goed als ieder ander model. Zo verkoel je makkelijk ruimtes met een oppervlakte tot wel 60m². Naast het verkoelen, biedt dit model ook een optie voor het drogen van de aanwezige lucht. Wanneer de watertank vol is, geeft de airco dit ook meteen zelf aan. De bediening van het toestel doe je heel eenvoudig, dankzij de bijgeleverde afstandsbediening.

8. De’Longhi Pinguino PAC AN112 – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Laten we nog even terugkeren naar De’Longhi. Ook deze uitvoering van de Pinguino mag niet in ons lijstje ontbreken. De perfecte match tussen technologie en laag energieverbruik, maken van dit apparaat een echte aanrader. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een geheel natuurlijk gas dat geen bijdrage levert aan het broeikaseffect. Bovendien beschikt hij over een uitzonderlijk groot bereik, waardoor deze airco probleemloos kan worden ingezet in ruimtes tot maar liefst 93m². Ook dit type maakt gebruik van de ‘Real Feel’ technologie, waardoor er steeds een perfect bereik en optimaal comfort wordt geboden.

9. TROTEC PAC 2010 SH – Mobiele airco

Bekijk prijs

Deze unieke 4 in 1 airco is de ideale partner voor een belgisch klimaat. In de zomer is het vaak veel te heet en in de overgangsseizoenen komt het vaak voor dat het ’s ochtends nog fris is maar de temperatuur in de loop van de dag hoog oploopt en de warmte binnen blijft hangen. Wanneer je moet kiezen tussen koelen in de middag of verwarmen in de ochtend, biedt dit toestel je de ideale oplossing.

De 4 in 1 doet namelijk beiden, waardoor je niet telkens hoeft over te schakelen van één toestel op het andere. Koelen, verwarmen, ventilatie en ontvochtigen… Dit toestel doet het allemaal voor jou. Bovendien heb je deze airco reeds in je bezit voor een zeer scherpe prijs.

10. Whirlpool PACW29CO – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Ook dit model van Whirlpool is uiterst geschikt als mobiele airco. Hij kan gemakkelijk overal worden ingezet waar verkoeling of verwarming nodig is. Het compacte design zorgt er bovendien voor dat dit toestel een beperkte ruimte in beslag neemt en je hem handig en snel kan verplaatsen. Ook deze versie wordt voorzien van de eerder vernoemde 6th sense technologie, waardoor je steeds over de ideale temperatuur beschikt in een straal van zeven meter. Je kan er bovendien voor kiezen de airco te programeren naar eigen voorkeur of de automatische modus gebruiken.

11. Carrier 51QPD012N7S – Mobiele airco – Wit

Bekijk prijs

Nog een toestel waarmee je zowel kunt kiezen voor het koelen, alsook verwarmen. De toestellen van Carrier bieden een uitstekende kwaliteit. Verder beschikt dit toestel over drie verschillende ventilatiestanden en een luchtontvochtiger. Na een stroomonderbreking, schakelt de airco zichzelf automatisch weer aan en bovendien beschikt hij over een technologie die aan zelfdiagnose doet.

Met de bijhorende afstandsbediening en een verstelbaar luchtrooster, stel je de Carrier gemakkelijk en snel in naar eigen voorkeur. Ook de beschikbare slaapstand is een handige meerwaarde.

12. Davis and Grant milieuvriendelijk Air Conditioner/ ontvochtiger

Bekijk prijs

Een exemplar goedkoper dan de Davis and Grand airco is zo goed als onbestaande. Hoewel dit toestel maar geschikt is voor een ruimte tot 12m², levert hij wel prima kwaliteit aan deze beperkte oppervlakte. Dit toestel is dan ook de ideale aankoop wanneer je een aankomende hittegolf wenst door te komen.

Het is compact, waardoor je hem makkelijk plaatst en is bovendien ook voorzien van milieuvriendelijke gassen. De uitlaatslang wordt bovendien voorzien van een extra handige raamkit. Deze past automatisch op ieder standaard raam dankzij een voorgeboord gat.

13. TROTEC PAC 2100 X – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Het fijne aan dit model van Trotec, is dat het beschikt over een energiebesparende functie, zelfs bij de grootst mogelijke hitte. Wanneer de doeltemperatuur bereikt is, schakelt de termostaat niet alleen de compressor, maar ook de ventilator uit. Bovendien beschikt het apparaat over een apparte nachtmodus.

Hierdoor is het mogelijk om de temperatuur langzaam te laten verhogen. Ook het LCD-scherm wordt hierbij uitgeschakelt, zodat je niet gestoord wordt door het licht hiervan.

14. Midea MPPB-14CRN7 Mobiele airco

Bekijk prijs

De mobiele airco van Midea beschikt over een heleboel handige functies en opties. Dankzij dit apparaat is het mogelijk om de luchtstroom te regelen en slaap- en ecoinstellingen aan te passen. Bovendien wordt deze voorzien van een handig zelfverdampend condensaatsysteem.

Het toestel wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening en een raam- en muurbevestigingssysteem voor de afvoerslang. Deze mobiele airco is geschikt voor het koelen van een oppervlakte tot 50 m².

15. TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E

Bekijk prijs

De PAC 2010 E is uniek in zijn soort. Het toestel is zeer compact gebouwd, waardoor de airconditioner ook in het kleinste hoekje zijn plaats kan innemen. Speciaal aan dit toestel is dat je de uitblaasrichting, en de instellingen er van, eenvoudig zelf bepaald. Het toestel beschikt over een membraantoesten-bedieningspaneel, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de bijgeleverde infrarood afstandsbediening. De timer- en sleepfunctie zorgen voor de perfecte instelmogelijkheden.

16. DAITSU APD-12HX – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Laten we nog even terug komen op de toestellen van Daitsu. Dit apparaat verdient zijn plaats in dit lijstje door een maximale koelcapaciteit en ecovriendelijke gassen. Bovendien bedien je het toestel niet enkel door middel van de afstandsbediening. Het is namelijk ook mogelijk de bediening uit te voeren door middel van een, speciaal hiervoor ontworpen, applicatie. Het apparaat wordt geleverd met een raamafdichtingsset, zodat je de afvoerslang handig kan verwerken.

17. Carrier 012NS – Mobiele Airco

Bekijk prijs

Nog zo een topper uit het assortiment van Carrier is deze mobiele airco. Naast het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in uw huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van dit toestel kun je eenvoudig ruimtes tot maximaal 38m² verwarmen. Naast het koelen en verwarmen, is er ook de optie om te kiezen voor ontvochtigen en ventileren! De mobiele airco is makkelijke te bedienen via het bedieningspaneel of met de bijgeleverde draadloze afstandbediening.

De wielen die onder het toestel bevestigd zijn, maken het zeer gemakkelijk om de mobiele airco eenvoudig te verplaatsen. Verder stel je zelf gemakkelijk in wanneer het toestel zichzelf in en uit moet schakelen.

18. TROTEC PAC 2010 SH – Mobiele airco & AirLock 100 Raamafdichting

Bekijk prijs

Afsluiten doen we deze lijst met dit toestel van Trotec. De naam doet zichzelf alle eer aan dankzij de inovatieve oplossing om de raamopening betrouwbaar af te dekken. Door gebruik te maken van een open of gekantelt raam, wordt de koeling niet efficient gebruikt aangezien dit steeds opnieuw de warme lucht van buitenaf met zich mee brengt. Dit systeem zorgt er voor dat dat probleem niet langer hoeft te bestaan. Naast koelen, beschikt deze airco ook over opties om te verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo maak je optimaal gebruik van deze 4 in 1 mobiele airco.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here