Wanneer je weinig ruimte in de keuken hebt of op zoek bent naar extra plek voor het bewaren van verse boodschappen, dan kun je kiezen voor een tafelmodel koelkast. Dat is een koelkast met een hoogte van maximaal 95 centimeter die over het algemeen onder de meeste aanrechten kunnen worden geschoven. De beste tafelmodel koelkast is de koelkast die voldoet aan jouw wensen. Let bij de aanschaf op de inhoud en het energielabel van het apparaat.

text

text

text

text

ETNA KKV5055BEI – Retro – Tafelmodel koelkast – Beige

1

Everglades EVTTHAPPY tafel model koelkast A+

2

Everglades EVTT117 – Tafel model koelkast

3

1. ETNA KKV5055BEI – Retro – Tafelmodel koelkast – Beige

Bekijk prijs

€349,-

De ETNA KKV5055BEI Retro Tafelmodel koelkast Beige is een energiezuinig apparaat met verschillende handige eigenschappen. Zo heeft de koelkast een automatische functie voor het ontdooien van het koelgedeelte. Het apparaat is geschikt om in een garage of bijkeuken te staan zo lang de temperatuur van de omgeving niet lager komt dan 10 graden Celsius. Dit apparaat heeft energielabel A++ en is voorzien van 3 plateaus. 2 van deze plateaus kunnen naar wens in hoogte worden versteld.

 2.Everglades EVTTHAPPY tafel model koelkast A+

Bekijk prijs

€179,-

De Everglades EVTTHAPPY tafel model koelkast A+ is een apparaat met een inhoud van 90 liter. Als handig extra eigenschap heeft de koelkast een vriesvak met een inhoud van 12 liter. Daardoor wordt de inhoud van het koelgedeelte beperkt tot 78 liter. In de koelkast bevinden zich een legplateau, een groentelade en verlichting. De afmetingen zijn een hoogte van 85 centimeter, een breedte van 50 centimeter en een diepte van 53 centimeter. Het energielabel van dit apparaat is A+.

3. Everglades EVTT117 – Tafel model koelkast

Bekijk prijs

€173,-

De Everglades EVTT117 Tafel model koelkast is een compact en handig apparaat. Het artikel heeft een koelgedeelte met een inhoud van 119 liter en is voorzien van een vriesvak met een inhoud van 14 liter. De afmetingen van het apparaat zijn een hoogte van 85 centimeter, een diepte van 58 centimeter en een breedte van 56 centimeter. De temperatuur kan worden ingesteld met een draaiknop en het energielabel van de Everglades EVTT117 koelkast is A+.

4. Retro tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

€329,95

Deze stijlvolle retro tafelmodel koelkast van Wolkenstein is zuinig en biedt voldoende ruimte voor jouw boodschappen. Het apparaat heeft energielabel A++ en beschikt over een totale inhoud van 90 liter. 78 liter daarvan wordt gebruikt door het koelgedeelte, de overige 12 liter is voor het vriesvak. De koelkast is voorzien van een groentelade en twee plateaus. De afmetingen van het apparaat zijn een hoogte van 87,1 centimeter, een breedte van 50,6 centimeter en een diepte van 57,4 centimeter.

5. Everglades EVTT118 – Tafel model koelkast

Bekijk prijs

€182,-

Met de Everglades EVTT118 Tafel model koelkast haal je een energiezuinige koelkast in huis met label A++. Dit apparaat is voorzien van een koelgedeelte met een inhoud van 119 liter en beschikt ook over een vriesvak met een inhoud van 4 liter. Het vriesgedeelte heeft 4 sterren en kan tot 2 kilogram per dag invriezen. De temperatuur van het apparaat kan worden ingesteld met een draaiknop. De afmetingen zijn 85 centimeter, bij 56 centimeter, bij 58 centimeter.

6. Primo FR5-WS tafelmodel koelkast wit – 91L

Bekijk prijs

€129,95

Ben je op zoek naar een extra koelkast of heb je weinig ruimte in de keuken voor een grote koelkast? De Primo FR5-WS tafelmodel koelkast wit – 91L is een ideaal apparaat met voldoende ruimte. Deze koelkast heeft een hoogte van 85 centimeter en is voorzien van energielabel A+. Voor het gebruik heb je beschikking over een inhoud van 91 liter en kun je boodschappen verdelen over een groentelade, drie plateaus en vijf rekjes in de deur.

7. Primo PR101FR tafelmodel koelkast met vriesvak zwart – 93L

Bekijk prijs

€122,95

De Primo PR101FR tafelmodel koelkast met vriesvak zwart biedt voldoende ruimte voor het opbergen van jouw boodschappen. Dit apparaat heeft een inhoud van 93 liter en is voorzien van een deur met magnetische afsluiting. De deur kan omgekeerd worden waardoor je de keuze hebt om deze linksom of rechtsom te laten openen. Het apparaat is voorzien van energielabel A+ en beschikt over drie leggers en drie rekjes in de deur. De hoogte is 85 centimeter.

8. Exquisit KS117-4A++ – – Smalle Tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

€168,-

Met de Exquisit KS117-4A++ Smalle Tafelmodel koelkast heb je beschikking over een apparaat met een inhoud van in totaal 80 liter. 69 liter hiervan wordt in beslag genomen door het koelgedeelte en de overige 11 liter zijn beschikbaar voor het vriesgedeelte. De koelkast is zeer zuinig en valt in energieklasse A++. Voor het instellen van de temperatuur kan er gebruik worden gemaakt van een draaiknop. Met een breedte van 48 centimeter is het apparaat extra smal.

9. Zanussi ZRG16605WA – Tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

€218,-

De Zanussi ZRG16605WA Tafelmodel koelkast is een compact apparaat met zeer veel ruimte. Door de Space+ eigenschap kun je tot wel 153 liter aan inhoud gebruiken. Het apparaat heeft energielabel A+ en is niet voorzien van een vriesgedeelte. De afmetingen zijn een hoogte van 85 centimeter, een breedte van 55 centimeter met een diepte van 61,2 centimeter. In de koelkast is ledverlichting aanwezig en de voeding wordt verzorgd via een kabel met een lengte van 1,6 meter.

10. Primo PR102FR – Tafelmodel koelkast – Wit

Bekijk prijs

€144,95

Op zoek naar een extra koelkast of een apparaat voor onder het aanrecht? De Primo PR102FR Tafelmodel koelkast is dan een geschikte keuze. Dit artikel is voorzien van een inhoud van in totaal 87 liter. 61 liter daarvan wordt gebruikt voor het koelgedeelte en de overige 26 liter zijn beschikbaar in het vriesvak. De koelkast heeft energielabel A+ en is voorzien van 1 groentelade, 2 glazen leggers en 4 vakken in de deur voor boodschappen.

11. Primo FR6-WS tafelmodel koelkast met vriesvak zilver

Bekijk prijs

€119,95

Wil je extra ruimte hebben voor jouw gekoelde boodschappen? Dan is de Primo FR6-WS tafelmodel koelkast met vriesvak zilver een zeer betrouwbaar apparaat. Deze koelkast beschikt over een koelgedeelte en een vriesvak. In totaal heb je beschikking over een inhoud van 93 liter. Het apparaat heeft drie leggers en drie rekjes in de deur voor jouw boodschappen. De energieklasse is A+ en de afmetingen zijn 85 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 47,2 centimeter diep.

12. ETNA KKV5055GRO – Retro – Tafelmodel koelkast – Groen

Bekijk prijs

€349,-

De ETNA KKV5055GRO Retro Tafelmodel koelkast Groen is een opvallend apparaat met een retro uiterlijk. De koelkast is zeer zuinig en heeft daarvoor energielabel A++. Voor het opbergen van boodschappen heb je met dit apparaat beschikking over een inhoud van 123 liter. In de koelkast is led verlichting geplaatst en je kunt gebruik maken van 3 plateaus waarvan er 2 in hoogte versteld kunnen worden. De hoogte is 90 centimeter, de breedte 55,2 centimeter en de diepte 56,2 centimeter.

13. Exquisit KS17-4.1RVA+ – Tafelmodel koeler

Bekijk prijs

€233,99

Op zoek naar een compacte koelkast voor in jouw keuken, bijkeuken of garage? De Exquisit KS17-4.1RVA+ Tafelmodel koeler is daarvoor een ideale keuze. Dit apparaat heeft een inhoud van 130 liter voor het opbergen van jouw boodschappen en is slechts 85 centimeter hoog. Het apparaat heeft energielabel A+ en beschikt niet over een vriesvak. Voor het instellen van de temperatuur maak je gebruik van een draaiknop. Je hebt beschikking over 1 groentelade en 3 plateaus.

14. ETNA KKV5055ZWA -Retro- Tafelmodel koelkast – Zwart

Bekijk prijs

€349,-

Met zijn zwarte uiterlijk is de ETNA KKV5055ZWA retro tafelmodel koelkast een opvallend apparaat. De retro vormgeving maakt het een zeer aantrekkelijk apparaat om te laten zien. De koelkast is voorzien van een inhoud van 123 liter en beschikt over drie plateaus. Twee van deze plateaus kunnen naar wens in hoogte versteld worden. Het apparaat is zuinig en heeft energielabel A++. In de koelkast is led verlichting aanwezig en het apparaat is voorzien van automatische ontdooiing van het koelgedeelte.

15. Primo FR3-WS tafelmodel koelkast met vriesvak wit – 83L

Bekijk prijs

€119,95

De Primo FR3-WS tafelmodel koelkast met vriesvak is een zeer compact apparaat voor het bewaren van jouw boodschappen. De koelkast heeft zelf een inhoud van 83 liter en het vriesvak biedt ruimte voor 10 liter. Je kunt verder gebruik maken van 1 legger, 1 groentelade en 5 rekjes in de deur. De afmetingen zijn een hoogte van 85 centimeter, een breedte van 48 centimeter en een diepte van 44,5 centimeter. Deze koelkast heeft energielabel A+.

16. MEDION MD 37544 – Tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

€129,-

De MEDION MD 37544 Tafelmodel koelkast is een zeer compact apparaat die je kunt gebruiken als bijvoorbeeld extra koelkast. Dit artikel heeft een inhoud van 93 liter waarvan 10 liter voor het vriesvak bedoeld is. De overige 83 liter worden door het koelgedeelte gebruikt. Deze koelkast heeft energieklasse A+ en heeft een energieverbruik van 110 kWh op jaarbasis. De afmetingen zijn 85 centimeter hoog, 48 centimeter breed en 44,5 centimeter diep. In de koelkast zijn 2 plateaus en 1 groentelade.

17. Inventum KK501 – Tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

€199,-

De Inventum KK501 Tafelmodel koelkast is een ideaal apparaat om te gebruiken naast jouw standaard koelkast. Dit artikel heeft energieklasse A++ en is daarmee zeer zuinig. Je hebt beschikking over 3 glazen plateaus, 1 groentelade, 2 vakken in de deur, 1 eierrek en 1 rek voor flessen. Dit apparaat is verder voorzien van een ontdooisysteem en led verlichting aan de binnenkant. De koelkast heeft geen vriesgedeelte en beschikt over een inhoud van in totaal 112 liter.

18. Domo DO980RTKZ – Tafelmodel koelkast – Zwart

Bekijk prijs

€325,-

De Domo DO980RTKZ Tafelmodel koelkast Zwart is een stijlvol vormgegeven apparaat die je kunt gebruiken als extra koelkast of als je weinig ruimte in de keuken hebt. Het apparaat heeft beschikking over een vriesgedeelte en biedt in totaal een capaciteit van 106 liter. Het koelgedeelte is 93 liter en voor het vriesvak heb je 13 liter tot je beschikking. Dit apparaat is zeer zuinig en valt in energieklasse A++. De afmetingen zijn een hoogte van 92 centimeter, een breedte van 57 centimeter met een diepte van 65 centimeter.

19. Severin RKS 8830 Tafelmodel Retro koelkast rood

Bekijk prijs

€299,-

Stijlvol, strak en handig, dat is de Severin RKS 8830 Tafelmodel Retro koelkast rood. Dit apparaat is compact en heeft een ontwerp waardoor het lijkt alsof het apparaat al enige jaren meegaat. Niets is minder waar, deze koelkast is splinternieuw en zelfs zeer zuinig. Dat is terug te zien aan het energielabel A+++. De koelkast heeft een inhoud van 106 liter waarvan 93 liter voor het koelgedeelte beschikbaar is en 13 liter gebruikt wordt door het vriesvak.

20. Husky TL100W – Tafelmodel Koelkast

Bekijk prijs

Ben je op zoek naar een compacte en zeer zuinige koelkast? Dan is de Husky TL100W Tafelmodel Koelkast de ideale keuze voor jou! Dit apparaat heeft energielabel A+++ en verbruikt op jaarbasis slechts 61 kWh. De koelkast heeft een inhoud van in totaal 124 liter en beschikt over 3 verstelbare plateaus, 2 vakken in de deur, 1 flessenhouder en 1 groentelade. Het apparaat heeft led verlichting aan de binnenkant en heeft een hoogte van 85 centimeter.

21. ETNA KKV5055BLA – Retro – Tafelmodel koelkast – Blauw

Bekijk prijs

€276,-

De ETNA KKV5055BLA Retro Tafelmodel koelkast Blauw is een stijlvol apparaat met een zeer zuinig energieverbruik. De koelkast heeft energielabel A+ en verbruikt per etmaal slechts 0,24 kWh. Dit apparaat is voorzien van led verlichting en heeft drie plateaus. Twee van deze plateaus zijn in hoogte te verstellen. De totale inhoud van de koelkast is 123 liter en de afmetingen zijn een hoogte van 90 centimeter, een breedte van 55,2 centimeter met een diepte van 65,2 centimeter.

22. Inventum IVK85WIT – Tafelmodel koelkast

Bekijk prijs

De Inventum IVK85WIT Tafelmodel koelkast is een handig en compact apparaat zonder vriesvak. Deze koelkast heeft een inhoud van in totaal 102 liter voor het opbergen van boodschappen. Daarvoor heb je beschikking over drie glazen plateaus, een groentelade, een eierrek, een flessenhouder en twee vakken in de deur. Het apparaat heeft energieklasse A+ en verbruikt op jaarbasis 113 kWh. De koelkast heeft een hoogte van 84,5 centimeter, een breedte van 49,4 centimeter en een diepte van 49,5 centimeter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here