Als je een mobiele telefoon, navigatiesysteem, fototoestel of ander mobiel apparaat hebt waarvan het geheugen niet groot genoeg (meer) is kun je ervoor kiezen er een grotere geheugenkaart in te doen. Dit kan met een micro SD-kaart. In bepaalde apparaten past een dergelijke kaart niet goed en kun je deze alsnog gebruiken samen met een adapter. Micro SD-kaarten zijn met verschillende opslagcapaciteit te koop zodat je er eentje kunt kiezen die je nodig hebt.

text

text

text

text

Samsung Evo Plus Micro SDXC 128GB met adapter

1

Lexar High Performance 633x Micro SDXC 128GB

2

Lexar High Performance 633x Micro SDXC 256GB

3

1. Samsung Evo Plus Micro SDXC 128GB met adapter

Bekijk prijs

€24,90

De Samsung Evo Plus SDXC heeft een opslagcapaciteit van 128GB zodat je veel foto’s en video’s op kunt slaan op je camera of smartphone. De micro SD-kaart heeft een leessnelheid van 100MB/s en een schrijfsnelheid van 90MB/s. De foto’s die je maakt kun je opslaan in het originele formaat zodat ze niet aan kwaliteit inboeten. Omdat het een micro kaart betreft zit er een adapter bij zodat deze in alle draagbare apparatuur past.

2. Lexar High Performance 633x Micro SDXC 128GB

Bekijk prijs

€29,99

Meer geheugen nodig voor je smartphone, foto- of filmcamera? Dan is de Lexar High Performance 633x Micro SD kaart een goede keuze. De micro SD-kaart heeft een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 45MB/s. De opslagcapaciteit van de micro SD-kaart bedraagt 128GB. De micro kaart heeft een A1-classificatie hetgeen betekent dat je er ook supersnel apps mee kunt downloaden. De kaart zorgt ervoor dat je veel bestanden kunt laten staan op je mobiele apparaat.

3. Lexar High Performance 633x Micro SDXC 256GB

Bekijk prijs

€50,90

Een extra geheugenkaart waarmee je goede filmpjes en foto’s kunt maken en opslaan heeft al snel een opslagcapaciteit van 256GB. Dit is ook het geval bij de Lexar High Performance 633x Micro SDXC. De micro SD-kaart kun je gebruiken om snel bestanden te lezen (95MB/s) en te schrijven (45MB/s). Met de bijgeleverde adapter kun je alle bestanden eenvoudig overzetten naar apparaten die SD-compatibel zijn. De geheugencapaciteit is dermate groot dat je veel bestanden gewoon kunt laten staan.

4. SanDisk Ultra Micro SDXC 128GB met adapter

Bekijk prijs

€25,90

De SD-kaart SanDisk Ultra Micro wordt geleverd met een adapter. De SD-kaart heeft een geheugencapaciteit van 128 GB. Bestanden die erop opgeslagen zijn lees je met een snelheid van 100MB/s en bestanden schrijven kan met 25MB/s. De kaart is beveiligd tegen schokken, temperatuurwisselingen, spatwaterdicht en waterbestendig en wordt niet beschadigd door röntgenstralen zoals gebruikt bij de douanecontrole. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat de opgeslagen bestanden beschadigd raken of verloren gaan.

5. SanDisk Extreme Micro SDXC 128GB met adapter

Bekijk prijs

€29,90

De SanDisk Extreme Micro SD-kaart heeft een A2-classificatie waardoor je niet alleen veel bestanden kunt bewaren maar er ook snel apps mee kunt downloaden. De geheugencapaciteit van de micro SD-kaart bedraagt 128GB. De kaart wordt geleverd met adapter. Zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid zijn hoog te noemen: 160MB/s en 90MB/s. De kaart is geschikt voor smartphones en camera’s en je slaat er eenvoudig bewegende beelden en foto’s met een hoge resolutie mee op zonder verlies van kwaliteit.

6. SanDisk Ultra Micro SD kaart 64GB met adapter

Bekijk prijs

€13,90

Met de SanDisk Ultra Micro kun je bestanden opslaan tot een maximale capaciteit van 64GB. De micro SD-kaart is geschikt voor toestellen met een micro SD-input en wordt geleverd met een adapter. De kaart kan foto’s en bewegende beelden opslaan in HD-kwaliteit en je kunt ze eenvoudig overzetten op een ander apparaat indien de kaart te vol dreigt te raken en je er niet veel meer bij kunt zetten. De kaart zelf is spatwaterproof.

7. SanDisk Extreme Micro SDHC 32GB met adapter

Bekijk prijs

€15,90

Met de SanDisk Extreme Micro SDHC krijg je een extra geheugencapaciteit van 32GB. De micro SD-kaart kan gebruikt worden om foto’s met een hoge resolutie op te slaan en kwalitatief goede filmpjes. De micro SD-kaart heeft een leessnelheid van 100MB/s terwijl de schrijfsnelheid 60MB/s bedraagt. De kaart kan gebruikt worden in extreme omstandigheden zonder dat deze beschadigt en is bestand tegen water en schokken, wisselingen in temperatuur en röntgenbestendig. Je neemt deze dus zonder problemen mee door de douane.

8. SanDisk Extreme Pro Micro SDXC 128GB

Bekijk prijs

€34,99

De SanDisk Extreme Pro Micro SDXC heeft een opslagcapaciteit van 128GB. Als je veel foto’s en filmpjes maakt of downloadt en ze graag op je smartphone wilt opslaan is het vaak verstandig het geheugen uit te breiden met een goede micro SD-kaart. Op die manier raakt je toestel niet snel vol en hoef je niet voortdurend alles over te zetten naar bijvoorbeeld je computer. De schrijfsnelheid van de micro SD-kaart bedraagt 90MB/s en de leessnelheid 170MB/s.

9. Kingston 64GB Micro SDHC 1 geheugenkaart klasse 10 + adapter

Bekijk prijs

€10,38

Als het geheugen van je smartphone snel vol raakt loop je kans dat je er niets meer bij op kunt slaan of geen apps meer kunt downloaden. Om dit te voorkomen maak je gebruik van een micro SD-kaart zoals die van Kingston met een geheugencapaciteit van 64GB. De micro SD-kaart kent een leessnelheid van 80MB/s en een schrijfsnelheid van 48MB/s. De kaart wordt geleverd met een adapter en kan gebruikt worden voor smartphones, tablets en camera’s.

10. Samsung Evo Micro SD kaart 32GB met adapter

Bekijk prijs

€8,65

Wil je graag snel en voldoende bestanden kunnen opslaan op je smartphone maar laat het geheugen dit niet altijd goed toe en dien je er eerst een en ander af te halen? Dan kun je gebruik maken van de Samsung Evo Micro SD-kaart met een geheugencapaciteit van 32GB. De kaart is niet duur in aanschaf en wordt geleverd met een adapter. De kaart beschadigt niet snel en je kunt er bestanden van hoge kwaliteit en resolutie op opslaan.

11. Kingston Micro SD kaart 32GB Canvas

Bekijk prijs

€6,80

Wil je wat meer geheugen op je smartphone omdat deze te snel vol raakt en je er niets meer op kunt downloaden of opslaan? Om er niet te veel geld aan te hoeven spenderen en de geheugencapaciteit uit te breiden kun je kiezen voor de Kingston Micro SD-kaart met 32GB opslagvermogen. De micro SD-kaart wordt geleverd met een adapter zodat deze in nagenoeg ieder toestel past. Zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van de kaart bedraagt 80MB/s.

12. SanDisk Extreme Micro SDXC 256GB met adapter

Bekijk prijs

€59,90

Ben jij zo iemand die veel apps op de telefoon heeft staan of er veel foto’s en filmpjes mee maakt en deze er liever niet al te vaak afhaalt? Dan bestaat de mogelijkheid dat het geheugen van je smartphone snel vol zit. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van de SanDisk Extreme Micro SD-kaart met 256GB geheugencapaciteit. Bestanden zijn erop te lezen met een snelheid van 160MB/s terwijl het lezen met een snelheid van 90MB/s geschiedt.

13. Samsung Pro Endurance Micro SDHC 32GB met adapter

Bekijk prijs

€24,61

Baal jij er wel eens van dat je foto’s of filmpjes wilt maken met je smartphone maar dat het geheugen dit niet meer toelaat of dat je eerst ruimte dient te maken? En dan natuurlijk net je fotomoment mist. Dit is te voorkomen door gebruik te maken van een extra micro SD-kaart zoals die van Samsung met een opslagcapaciteit van 32GB. Bestanden die erop staan worden gelezen met een snelheid van 95MB/s terwijl de schrijfsnelheid 20MB/s bedraagt.

14. Kingston Micro SDHC 8GB Class 4

Bekijk prijs

€4,50

Extra geheugen nodig voor bijvoorbeeld je smartphone omdat deze snel vol is met alle foto’s die erop staan? Dan kun je dit op een voordelige manier oplossen door de Kingston Micro SDHC 8GB kaart te kopen. De micro kaart is klein en wordt samen met een adapter geleverd zodat deze in praktisch ieder apparaat te plaatsen is. Zorg er wel voor dat je de kaart gebruikt in apparaten die SDHC compatibel zijn anders werkt deze mogelijk niet.

15. Samsung Evo 16GB Micro SD Class 10 met adapter

Bekijk prijs

€9,95

Wil je voorkomen dat het geheugen van je smartphone snel vol is of je geen apps meer kunt downloaden? Dan kun je gebruik maken van de Samsung Evo 16GB Micro SD-kaart. Hiermee sla je eenvoudig veel bestanden op met een snelheid van 10MB/s. Het lezen van bestanden geschiedt met een snelheid van 48MB/s. De micro SD-kaart is bestand tegen warmte, kou, röntgenstralen, water en magnetisme zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je bestanden verloren gaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here