Voor het afdrukken van veel pagina’s kan het best gebruik worden gemaakt van een laserprinter. Laserprinters zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarvoor afhankelijk van jouw wensen en behoeften welk soort printer het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld ook kunnen scannen en kopiëren? Dan zijn er daarvoor ook genoeg mogelijkheden. Verbindt het apparaat met het draadloze netwerk zodat je eenvoudig en snel overal uit huis kan printen vanaf elk apparaat!

text

text

text

text

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw


1

Canon i-Sensys MF643Cdw

2

Brother MFC-L8690CDW

3

1. HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

Bekijk prijs

€499,-

De HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw is een multifunctionele printer. Dit apparaat is aan te sluiten op netstroom en kan draadloos worden verbinden met het netwerk. De printer kan dubbelzijdig printer, meerdere documenten scannen achter elkaar en ook kopiëren. De laserprinter van HP is gemaakt voor papier met maximaal een A4 formaat. Door de draadloze verbinding is het mogelijk om gescande documenten direct naar verschillende soorten applicaties of draadloos verbonden apparaten toe te zenden.

2. Canon i-Sensys MF643Cdw

Bekijk prijs

€217,-

De Canon i-Sensys MF643Cdw is een volwaardige laserprinter die tot wel 21 pagina’s per minuut kan afdrukken. Printen is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig mogelijk. Ook is dit apparaat te gebruiken als scanner en kopieerapparaat. Het is zelfs mogelijk om meerdere documenten achtereen te scannen en te kopiëren door deze in de daarvoor bestemde invoer te leggen. De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig met behulp van het touchscreen op de Canon i-Sensys MF643Cdw laserprinter.

3. Brother MFC-L8690CDW

Bekijk prijs

€464,-

De Brother MFC-L8690CDW is een all-in-one laserprinter. Dit apparaat kan gebruikt worden om documenten in kleur te printen, te scannen en te kopiëren. De bediening van het apparaat wordt zeer eenvoudig gemaakt met behulp van het kleurenscherm dat op de printer geplaatst is. Het is mogelijk om documenten met een formaat van A4, A5, A6 en A7 te scannen, kopiëren en printen. Het apparaat kan draadloos aan een netwerk gekoppeld worden en is ook voorzien van een aansluiting voor een netwerkkabel.

4. HP Color LaserJet Pro M254dw

Bekijk prijs

€205,-

De HP Color LaserJet Pro M254dw is een printer die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Het apparaat kan eenvoudig aan een netwerk gekoppeld worden door met een kabel de aansluiting te maken met de router. Zo is het mogelijk om vanaf elke plek in huis of op kantoor te printen. De laserprinter is voorzien van een ingebouwd touchscreen voor de bediening en kan enkel gebruikt worden voor het printen van documenten. Scannen en kopiëren is niet mogelijk.

5. Brother MFC-L2710DW

Bekijk prijs

€155,–

De Brother MFC-L2710DW is een printer die gebruikt kan worden voor het printen van wel 30 pagina’s per minuut! Hierdoor is de laserprinter een van de snellere apparaten in dit segment. Het apparaat kan enkel documenten printen in zwart-wit en niet in kleur. Scannen en kopiëren is ook mogelijk. Door de draadloze verbinding of een netwerkkabel kan de laserprinter elk document direct verzenden naar een apparaat in het netwerk. De printer is voorzien van een touchscreen voor de bediening.

6. HP LaserJet Pro M118dw

Bekijk prijs

€116,-

Met de HP LaserJet Pro M118dw laserprinter is het mogelijk om snel veel documenten af te drukken. Dit apparaat is geschikt om dubbelzijdig te printen zodat je papier kunt besparen. De laserprinter is helaas niet geschikt voor het maken van afdrukken in kleur en kan niet kopiëren of scannen. De verbinding met het netwerk kan worden gemaakt via een netwerkkabel of met een draadloze verbinding. Op die manier kan elk apparaat in het netwerk documenten printen vanaf deze laserprinter.

7. HP LaserJet Pro MFP M148fdw

Bekijk prijs

€154,99

De HP LaserJet Pro MFP M148fdwis een laserprinter die meerdere functies heeft. Dit all-in-one apparaat kan gebruikt worden voor het printen van documenten, het inscannen van papieren en het maken van kopieën. Het apparaat is overigens alleen geschikt voor het afdrukken van pagina’s in zwart-wit en niet in kleur. Het is mogelijk om de printer draadloos of met een netwerkkabel aan het netwerk te koppelen. Zo kun je vanaf elk apparaat printen en kunnen gescande documenten naar elk gekoppeld apparaat worden verzonden.

8. Brother DCP-L8410CDW

Bekijk prijs

€459,-

Met de Brother DCP-L8410CDW laserprinter haal je een all-in-one apparaat op de zaak om mee te kunnen printen, scannen en kopiëren. Deze printer is gemaakt om afdrukken te maken in kleur en kan eenvoudig aan een netwerk gekoppeld worden. Dat kan door een netwerkkabel aan te sluiten of door het apparaat met een draadloze verbinding te koppelen. Zo is het mogelijk om vanaf elke computer, smartphone of tablet te printen. De maximale grote voor printen en scannen is A4.

9. HP Color LaserJet Pro MFP M479dw

Bekijk prijs

€423,-

Ben je op zoek naar een all-in-one printer die ook nog eens gebruikt kan worden voor het maken van dubbelzijdige afdrukken? Dan is de HP Color LaserJet Pro MFP M479dw laserprinter het apparaat voor jou! Deze printer kan gebruikt worden voor het afdrukken van documenten van elk apparaat dat aan een netwerk gekoppeld is, inscannen van documenten en deze verzenden naar apparaten en voor het maken van kopieën. De laserprinter is draadloos aan het netwerk te koppelen.

10. Brother MFC-L3750CDW

Bekijk prijs

€319,-

De Brother MFC-L3750CDW is een all-in-one kleurenprinter die beschikt over verschillende functies. Met dit apparaat is het mogelijk om tot wel 24 pagina’s per minuut dubbelzijdig af te drukken in kleur. Ook kan de laserprinter gebruikt worden voor het scannen en kopiëren van documenten. Door de dubbele documentinvoer kan er op hoge snelheid gescand en gekopieerd worden. Het apparaat is draadloos en met een kabel aan het netwerk te koppelen zodat je dit product vanaf elk apparaat kunt gebruiken.

11. HP LaserJet Pro MFP M428dw

Bekijk prijs

€384,-

De HP LaserJet Pro MFP M428dw is een alles-in-één printer voor op kantoor. Dit apparaat is bedoeld voor het maken van afdrukken in zwart-wit en kan geen kleuren printen. Het is ook mogelijk om documenten te scannen en te kopiëren. Door de grote lades is het mogelijk om tot wel 350 vellen papier met een formaat van A4 te plaatsen. De printer wordt eenvoudig draadloos aan het netwerk gekoppeld voor de verbinding met andere apparaten.

12. HP Color Laser MFP 179fnw

Bekijk prijs

€258,-

Met de HP Color Laser MFP 179fnw is het eenvoudig mogelijk om documenten af te drukken in kleur, in te scannen en te kopiëren. Daarnaast beschikt deze all-in-one laserprinter ook over de mogelijkheid om documenten te faxen. Gezien de snelheid van het afdrukken, 18 pagina’s per minuut in zwart-wit en 4 pagina’s per minuut in kleur, is de printer voornamelijk geschikt voor thuisgebruik. Het apparaat kan zowel draadloos als met een kabel aan een netwerk gekoppeld worden.

13. Canon i-Sensys MF744Cdw

Bekijk prijs

€473,-

Door gebruik te maken van de Canon i-Sensys MF744Cdw laserprinter, kun je documenten afdrukken, scannen, kopiëren en zelfs faxen. De eigenschappen van dit apparaat maken het mogelijk om tot wel 27 pagina’s per minuut af te drukken. Het artikel is hiermee voornamelijk geschikt om gebruikt te worden in middelgrote kantoren. De printer is voorzien van een touchscreen voor de bediening en kan draadloos worden gekoppeld aan een netwerk zodat er vanaf elk apparaat geprint kan worden.

14. Brother HL-L2350DW

Bekijk prijs

€99,99

Met de Brother HL-L2350DW haal je een goede laserprinter in huis die gemaakt is om onder andere afdrukken te maken op beide zijden van een papier. De printer is compact en is eenvoudig met een draadloze verbinding aan het netwerk te koppelen. Als er in zwart-wit geprint wordt, dan is het mogelijk om tot wel 30 pagina’s per minuut af te drukken. Door de ingebouwde wifi kan er eenvoudig vanaf elke laptop, computer, smartphone of tablet geprint worden.

15. Brother HL-L5200DW

Bekijk prijs

€245,-

Met de Brother HL-L5200DW is het mogelijk om snel te printen. Dit apparaat is gemaakt om tot wel 40 pagina’s per minuut af te drukken in zwart-wit. Printen in kleur is helaas nier mogelijk. De printer kan alleen gebruikt worden om te printen en is draadloos te koppelen met het netwerk. Zo is het zeer eenvoudig om vanaf elke computer, smartphone, laptop of tablet een opdracht voor printen te geven. Zodra de papierlade bijna leeg is, ontvang je hiervan een melding in de mailbox.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here