Als je haar maar goed is het devies van een helboel mensen en dat is niet echt vreemd in een maatschappij waarin iedereen er altijd goed uit wil zien. Een krultang kan dan ook een handig hulpmiddel zijn om je haar in model te brengen. In een handomdraai maar je daarmee immers de fraaiste krullen en golven in je haren.

text

text

text

text

BaByliss Curl Secret 2 C1300E – Automatische krultang

1

Max Pro Twist 25mm – Krultang

2

Carmen CT6525 Shiny Curls 3-in-1 – Krultang

3

Dit is fantastisch en we begrijpen maar al te goed dat je op zoek gaat naar een dergelijk handig hulpje bij het stylen, maar we snappen eveneens dat je door het brede aanbod aan krultangen soms een beetje het spoor bijster bent. Krultangen zijn er tegenwoordig immers in tal van merken en uitvoeringen. Gelukkig hebben we het nodige zoekwerk al voor je gedaan en een lijst opgesteld met de beste krultangen zodat je alleen nog maar even hoeft te bepalen welke krultang het beste past bij je persoonlijke voorkeuren en budget.

1. BaByliss Curl Secret 2 C1300E – Automatische krultang

Bekijk prijs

€ 95,00

Met de zwarte Curl Secret 2 C1300E van BaByliss weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai compacte krullen (van 25 millimeter) en beachy waves of slagen (van 35 millimeter) en kun je kiezen uit 2 temperatuurinstellingen (190 en 230 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en is uitgerust met een beveiligingsysteem met een waarschuwingssignaal, maar ook een ionische functie waarmee statisch haar tegen wordt gegaan. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een reinigingsborsteltje, een meedraaiend snoer (van 250 centimeter) en 2 verschillende opzetstukken en beschikt over 3 timerinstellingen (8, 10 en 12 seconden) zodat je diverse krullen en stijlen kunt creëren. De krultang draait in 3 verschillende richtingen (linksom, rechtsom en afwisselend) zodat je tevens een speels en natuurlijk effect kunt creëren.

2. Max Pro Twist 25mm – Krultang

Bekijk prijs

€ 60,00

Met de zwarte Twist 25 mm krultang van Max Pro weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai grove, nonchalante krullen (van 25 millimeter) en kun je kiezen uit meerdere temperatuurinstellingen (van 80 tot 230 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen en een meedraaiend snoer met een lengte van 250 centimeter. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Kortom: deze krultang kan zonder het haar te beschadigen zowel voor dik als fijn haar worden gebruikt dankzij de diverse temperatuurinstellingen (die duidelijk op de display weer worden gegeven).

3. Carmen CT6525 Shiny Curls 3-in-1 – Krultang

Bekijk prijs

€ 44,99

Met de zwarte (met roze en goud) CT6525 Shiny Curls 3-in-1 van Carmen weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai drie soorten krullen: van energieke bouncy chopstick curls en natuurlijke beachy waves tot glamoureuze curls en (je kunt echter deze krullen alleen maar maken op een temperatuur van 200 graden Celsius).

De keramische coating (samen met keratine- en arganolie) van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans.
De krultang wordt geleverd met een hittebestendig etui en een meedraaiend snoer (van 180 centimeter) en 3 verschillende opzetstukken zodat je diverse krullen en stijlen kunt creëren.

4. Max Pro Twist 32mm – Krultang

Bekijk prijs

€ 84,95

Met de zwarte Twist 32 mm krultang van Max Pro weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai golven of een beachy slag (van 32 millimeter) en kun je kiezen uit meerdere temperatuurinstellingen (van 80 tot 220 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen en een meedraaiend snoer met een lengte van 250 centimeter. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Kortom: deze krultang kan zonder het haar te beschadigen zowel voor dik als fijn haar worden gebruikt dankzij de diverse temperatuurinstellingen (die duidelijk op de display weer worden gegeven).

5. BaByliss PRO BAB2665SE MiraCurl SteamTech – Krultang

Bekijk prijs

€ 111,99

Met de zilverkleurige PRO BAB2665SE MiraCurl SteamTech krultang van BaByliss weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai
pijpenkrullen en grove slagen en kun je kiezen uit 3 temperatuurinstellingen (190, 210 en 230 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en is uitgerust met een beveiligingsysteem met een waarschuwingssignaal, maar ook een ionische functie waarmee statisch haar tegen wordt gegaan. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een reinigingsborsteltje en een meedraaiend snoer (van 270 centimeter) en beschikt over 3 timerinstellingen (8, 10 en 12 seconden) zodat je diverse krullen en stijlen kunt creëren. De krultang draait in 3 verschillende richtingen (linksom, rechtsom en afwisselend) zodat je tevens een speels en natuurlijk effect kunt creëren.

Deze krultang geeft ultra lage trillingen, is geluidsarm en heeft een erg lange levensduur (maar liefst 10.000 uur). Verder is de krultang uitgerust met SmartTech technologie en bevat deze enkele functies voor extra veilig gebruik: Zo zal de krultang bij een inactiviteit van meer dan 20 minuten automatisch de temperatuur laten dalen naar 150 graden Celsius en zodra de bewegingssensor een beweging waarneemt of bij afsluiting, zal de warmteherstelfunctie meteen weer actief worden.

6. Philips StyleCare Prestige BHB876/00 – Automatische krultang

Bekijk prijs

€ 98,99

Met de zwarte StyleCare Prestige BHB876/00 van Philips weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes en die 113 procent meer kruloppervlak heeft, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai bijvoorbeeld grove, nonchalante krullen en kun je kiezen uit drie temperatuurinstellingen (van 170,190 en 210 graden Celsius), 3 timerinstellingen (8, 10 en 12 seconden) en 3 verschillende richtingen (linksom, rechtsom en afwisselend).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen en een meedraaiend snoer met een lengte van 200 centimeter. De keramische coating (met keratine) van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Daarnaast zorgt de Curl Boost-technologie voor een langdurig resultaat op een verzorgender temperatuur waardoor haar minder beschadigd raakt. Doordat de krulkapjes verticaal gevormd zijn en de natuurlijke haarrichting volgen is de kans op vastzittend of afbrekend haar een stuk minder.

7. BaByliss Pro 180 32mm – Krultang

Bekijk prijs

€ 34,90

Met de zilverkleurige PRO 180 32 mm krultang met klem van BaByliss weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor dun haar, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai
beachy slag en golven (32 millimeter) en kun je kiezen uit 10 temperatuurinstellingen (150 tot 180 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en is uitgerust met een beveiligingsysteem met een waarschuwingssignaal, maar ook een ionische functie waarmee statisch haar tegen wordt gegaan. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een meedraaiend snoer (van 200 centimeter) en een klem die het krullen nog eenvoudiger maakt doordat het haar niet vastgehouden hoeft te worden.

8. Remington Pearl Pro Curl CI9532 – Krultang

Bekijk prijs

€ 32,45

Met de zwarte Pearl Pro Curl CI9532 krultang van Remington weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai grove nonchalante krullen (van 32 millimeter) en kun je kiezen uit meerdere temperatuurinstellingen (van 130 tot 210 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen, een hittebestendige opbergtas en een meedraaiend snoer met een lengte van 300 centimeter. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Kortom: deze krultang kan zonder het haar te beschadigen zowel voor dik als fijn haar worden gebruikt dankzij de diverse temperatuurinstellingen (die duidelijk op de display weer worden gegeven, maar die tevens vast kan worden gezet om toevallige veranderingen te voorkomen).

9. BaByliss Easy Waves C260E – Krultang

Bekijk prijs

€ 44,90

Met de zwarte Easy Waves C260E krultang van BaByliss weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor erg fijn en normaal haar, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de een fantastische natuurlijke slag (en dus geen krullen) kunt maken en kun je kiezen uit 3 temperatuurinstellingen (130 tot 200 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en is uitgerust met een beveiligingsysteem met een waarschuwingssignaal. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een meedraaiend snoer (van 180 centimeter) en een hittebestendige mat om de krultang op neer te leggen als je deze even niet gebruikt.

10. Remington Ci95 Pearl – Krultang

Bekijk prijs

€ 27,95

Met de zwarte Ci95 Pearl krultang van Remington weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor dun en normaal haar, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai strakke en soepele krullen en kun je kiezen uit meerdere temperatuurinstellingen (van 130 tot 210 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen, een hittebestendige opbergtas en een meedraaiend snoer met een lengte van 300 centimeter. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Kortom: deze krultang kan zonder het haar te beschadigen zowel voor normaal als fijn haar worden gebruikt dankzij de diverse temperatuurinstellingen (die duidelijk op de display weer worden gegeven, maar die tevens vast kan worden gezet om toevallige veranderingen te voorkomen).

11. Carmen 3-in1 Pro Curler CT6350 – Krultang

Bekijk prijs

€ 36,90

Met de zwarte (met parelmoer) 3-in1 Pro Curler CT6350 van Carmen weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai drie soorten krullen: speelse kleine krullen, glamour krullen of natuurlijke, nonchalante beachy waves krullen.

De keramische toermalijnen coating (samen met keratine- en arganolie) van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een hittebestendige handschoen, een etui, een extra opzetbare krulbuis en een meedraaiend snoer (van 180 centimeter) en 3 verschillende opzetstukken zodat je diverse krullen en stijlen kunt creëren. Dankzij de timer kun je een gewenste tijd instellen en door middel van een piepsignaal te horen krijgen wanneer je de volgende lok onder handen dient te nemen.

12. Remington Keratin Protect CI83V6 – Krultang

Bekijk prijs

€ 35,95

Met de zwart met roze Keratin Protect CI83V6 krultang van Remington weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor dun en normaal haar, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai strakke en soepele krullen en kun je kiezen uit 5 temperatuurinstellingen (van 150 tot 210 graden Celsius). Dankzij de Grip Tech coating zal het haar beter op de krultang vast blijven zitten tijdens het krullen.

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een hittebestendige handschoen, een hittebestendige opbergtas en een meedraaiend snoer met een lengte van 300 centimeter. De keramische coating (verrijkt met keratine en amandelolie) van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Kortom: deze krultang kan zonder het haar te beschadigen zowel voor normaal als fijn haar worden gebruikt dankzij de diverse temperatuurinstellingen (die duidelijk op de display weer worden gegeven, maar die tevens vast kan worden gezet om toevallige veranderingen te voorkomen).

13. Philips StyleCare Prestige BHB878/00 – MoistureProtect krultang

Bekijk prijs

€ 128,00

Met de witte StyleCare Prestige BHB878/00 MoistureProtect van Philips weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor alle haartypes en die 113 procent meer kruloppervlak heeft, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai bijvoorbeeld grove, nonchalante krullen en kun je kiezen uit drie temperatuurinstellingen (van 170 tot 210 graden Celsius), 3 timerinstellingen en 3 verschillende richtingen (linksom, rechtsom en afwisselend).

De krultang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met een reinigingsborsteltje en een meedraaiend snoer met een lengte van 200 centimeter. De keramische coating (met keratine) van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. Daarnaast zorgt de Curl Boost-technologie voor een langdurig resultaat op een verzorgender temperatuur waardoor haar minder beschadigd raakt. Doordat de krulkapjes verticaal gevormd zijn en de natuurlijke haarrichting volgen is de kans op vastzittend of afbrekend haar een stuk minder.

Tijdens het krullen krijg je automatische feedback met het Curl Ready-geluid, terwijl de MoistureProtect-technologie de temperatuur aanpast om de glans te verbeteren en de natuurlijke vochtbalans van het haar te behouden.

14. BaByliss Pro 180 Krultang 38mm – Krultang

Bekijk prijs

€ 31,95

Met de zilverkleurige PRO 180 38 mm krultang met klem van BaByliss weet je zeker dat je haar goed zit. Deze krultang, die geschikt is voor dun haar, zal je haar namelijk volledig automatisch krullen zodat je op een simpele en veilige manier de meest fantastische krullen kunt maken. Met deze krultang maak je in een handomdraai
beachy slag en golven (38 millimeter) en kun je kiezen uit 10 temperatuurinstellingen (150 tot 180 graden Celsius).

De krultang schakelt automatisch uit en is uitgerust met een beveiligingsysteem met een waarschuwingssignaal, maar ook een ionische functie waarmee statisch haar tegen wordt gegaan. De keramische coating van de krultang zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en daarmee voor extra bescherming en glans. De krultang wordt geleverd met een meedraaiend snoer (van 200 centimeter) en een klem die het krullen nog eenvoudiger maakt doordat het haar niet vastgehouden hoeft te worden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here