Wil je jouw kleding snel fris en schoon hebben? Dan maak je gebruik van een kledingstomer! Ben je op zoek naar een goede kledingstomer? Dan zijn er twee verschillende mogelijkheden. Je kunt een apparaat kopen die je in de hand kunt houden of een kledingstomer op een statief. Een handstomer is, de naam doet het al vermoeden, te gebruiken in de hand en is zeer compact. De stomers op een statief zijn voorzien van een opvangsysteem en vaak uitgebreidere mogelijkheden. Kies wat jij nodig hebt en vind de beste kledingstomer!

text

text

text

text

Philips Steam & Go Plus GC365/80 – Kledingstomer – Zwart Koper


1

Philips Steam & Go Plus GC364/20 – Kledingstomer – Lichtblauw Cyaan

2

Princess Garment 332846 – Kledingstomer – Groen/wit

3

1. Philips Steam & Go Plus GC365/80 – Kledingstomer – Zwart Koper

Bekijk prijs

€69,95

Deze Philips Steam & Go Plus GC365/80 is een handige en compacte kledingstomer voor in de hand. Door gebruik te maken van dit handige apparaat kun je eenvoudig en snel jouw kleding stomen. Het artikel is voorzien van een waterreservoir met een inhoud van 70 milliliter die je kunt gebruiken voor het stomen van 1 tot 2 kledingstukken. De stomer wordt geleverd inclusief handschoen en is zo snel klaar voor gebruik dat je na 45 seconden al kunt stomen.

2. Philips Steam & Go Plus GC364/20 – Kledingstomer – Lichtblauw Cyaan

Bekijk prijs

€55,99

Met de handige Philips Steam & Go Plus GC364/20 kun je gemakkelijk en kledingstukken stomen. Deze kledingstomer is compact en licht van gewicht waardoor je het apparaat eenvoudig in de hand kunt houden. Voor het stomen hoef je enkel het reservoir met water te vullen en de stekker in het stopcontact te steken. Het waterreservoir biedt ruimte aan een inhoud van 70 milliliter en de kledingstomer is binnen 45 seconden al klaar om te gebruiken!

3. Princess Garment 332846 – Kledingstomer – Groen/wit

Bekijk prijs

€37,95

Met deze handige kledingstomer kun je eenvoudig en snel jouw kleding weer opfrissen. De Princess Garment 332846 is compact en eenvoudig in de hand te gebruiken. Het reservoir kan gevuld worden met maximaal 300 milliliter water en met de handige opzetborstel kun je de kleding tijdens het stomen ook borstelen. Deze handstomer is binnen 1 minuut klaar voor gebruik en schakelt automatisch uit wanneer je hier geen gebruik meer van maakt. Door de compacte afmetingen, kan de stomer eenvoudig mee op reis!

4. Tristar ST-8916 – Kledingstomer – Paars/wit

Bekijk prijs

€30,-

Met de Tristar ST-8916 kledingstomer haal je een eenvoudig te gebruiken apparaat in huis voor het stomen van kleding. Dit compacte product is licht van gewicht en is met 1,1 kilogram goed in de hand te houden. Het waterreservoir kan gevuld worden met maximaal 0,3 liter water en als extra accessoires ontvang je twee verschillende opzetborstels. Het apparaat levert een vermogen van 1200 Watt en is binnen 35 seconden klaar voor gebruik. De stomer dood tot wel 99% van de bacteriën op de kleding!

5. Philips EasyTouch Plus GC524/60 – Kledingstomer

Bekijk prijs

€89,-

Door gebruik te maken van de Philips EasyTouch Plus GC524/60 kun je eenvoudig en snel kreukels uit je kleding halen. Het apparaat is van het type kledingstomer met statief en heeft een totaalgewicht van 5,1 kilogram. Het reservoir biedt de mogelijkheid om 1,6 liter water op te slaan en continue te stomen met 32g/min. Het apparaat levert tijdens het stomen een vermogen van 1600 Watt en wordt geleverd inclusief een borstel, een kleerhanger, een instelbare stang en een handschoen.

6. SteamOne S-Travel White – Kledingstomer – Wit/zwart

Bekijk prijs

€44,99

De SteamOne S-Travel White is een compact stoomapparaat om jouw kleding weer netjes mee te maken. Dit artikel is zo ontworpen dat het stevig in de hand ligt en heeft slechts een gewicht van 1,2 kilogram. De handstomer levert een vermogen van 2400 Watt en is voorzien van een stroomsnoer met een lengte van 2 meter. Binnen 30 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Het reservoir kan gevuld worden met 300 milliliter water.

7. Princess 332834 – Kledingstomer

Bekijk prijs

€58,95

De Princess 332834 kledingstomer is een krachtig apparaat met een stoomproductie van 29 tot 35 g/min. Daarmee is het apparaat zeer krachtig en kun je zonder moeite alle kreukels uit jouw kleding halen. Het reservoir kan gevuld worden met 1,8 liter water en de stomer wordt geleverd met een handige opzetborstel. Binnen 1 minuut kun je al gebruik maken van het stoomapparaat en als je geen gebruik maakt van dit artikel, dan schakelt hij automatisch uit.

8. SteamOne S-Travel Kledingstomer – Zwart

Bekijk prijs

€56,99

Wil jij overal snel en eenvoudig jouw kleding weer fris en netjes maken? Dan kun je daarvoor goed gebruik maken van de handige SteamOne S-Travel kledingstomer zwart. Deze compacte handstomer heeft een gewicht van slechts 1,4 kilogram en is vanwege zijn afmetingen overal mee op reis te nemen. Het apparaat is in minder dan 1 minuut klaar voor gebruik en is voorzien van een kabel van 2 meter. Het waterreservoir is geschikt voor 300 milliliter water.

9. MOA Kledingstomer – Strijkijzer – Handstomer voor kleding – Stoomapparaat voor snel kreukvrije kleding – PSI51

Bekijk prijs

€89,95

De MOA PSI51 kledingstomer is een krachtig apparaat waarmee je eenvoudig en snel kreukels uit kleding kunt krijgen en alle bacteriën kunt doden. Binnen 30 seconden is het apparaat klaar voor gebruik en je kunt kiezen voor twee verschillende gebruiksstanden. Het reservoir kan gevuld worden met 330 milliliter water, wat genoeg is voor het stomen van wel 5 kledingstukken in 1 beurt. De handstomer is compact, weegt 2,5 kilogram en heeft een vermogen van 1500 Watt.

10. Domo DO7056S – Kledingstomer – Blauw

Bekijk prijs

€44,90

De Domo DO7056S kledingstomer blauw is een handig en compact stoomapparaat om met de hand te bedienen. Dit lichtgewicht product heeft een gewicht van slechts 1,6 kilogram en is binnen een minuut klaar om gebruikt te worden. Je vult het reservoir met maximaal 300 milliliter water en kunt gebruik maken van het meegeleverde opzetstuk. De kledingstomer heeft een vermogen van 1640 Watt en produceert een 30 g/min aan stoom. Vanwege het compacte formaat is het artikel handig voor op reis!

11. LifeGoods Kledingstomer en Reiniger – Kleine Hand Stomer voor Thuis en op Reis – Stoom Apparaat voor Kleding/Textiel/Stoffen – Travel Ontkreuker – 180 ML – 12 Min Stomen – Wit

Bekijk prijs

€27,95

Door gebruik te maken van de handige LifeGoods Kledingstomer en Reiniger kun je eenvoudig en snel kreukels uit kleding halen. Het apparaat is voorzien van een reservoir voor 180 milliliter water en wordt aangesloten op het stopcontact met een snoer van 2,4 meter. Het totale gewicht is 0,7 gram. Met de inhoud van het reservoir en een vermogen van 700 Watt kun je tot 12 minuten stomen! De stomer is na een minuut klaar voor gebruik.

12. SteamOne S-Nomad White – Kledingstomer – Wit

Bekijk prijs

€67,-

De SteamOne S-Nomad White kledingstomer is een compacte handstomer om eenvoudig en snel kreukels uit kleding te kunnen halen. Dit stoomapparaat heeft een gewicht van slechts 900 gram en is door zijn compacte vorm eenvoudig mee op reis te nemen. Het waterreservoir kan gevuld worden met 0,1 liter water en je kunt de handstomer binnen 1 minuut al gebruiken nadat je deze hebt ingeschakeld. Maak je geen gebruik van het apparaat, dan schakelt hij automatisch uit!

13. Aigostar Mini Mint 31JTI – Kledingstomer

Bekijk prijs

€30,99

De Aigostar Mini Mint 31JTI kledingstomer is een zeer compacte kledingstomer met een extra groot reservoir. De handstomer kan tot wel 2 liter water houden en is geschikt om in combinatie met de meegeleverde opzetborstel te gebruiken voor het kreukvrij maken van kleding. De handstomer heeft een snoerlengte van 1,9 meter en weegt 1,3 kilogram. Het apparaat levert een vermogen van 1400 Watt en heeft een stoomproductie van 18,5 g/min. Als het apparaat niet gebruikt wordt, schakelt het na 8 minuten automatisch uit.

14. Tefal Master 360 IT6540 – Kledingstomer – Zwart

Bekijk prijs

€87,99

Met de Tefal Master 360 IT6540 kledingstomer zwart kun je eenvoudig en snel jouw kleding weer fris en netjes maken. Deze kledingstomer is voorzien van een statief en heeft een afneembaar waterreservoir. Het reservoir is bedoeld voor 2,5 liter water waarmee het mogelijk is om tot wel 80 minuten te stomen. De stomer heeft een gewicht van 5,8 kilogram en is na 45 seconden al klaar om gebruikt te worden. De stoomproductie is 30 g/min.

15. Tristar ST-8921 Kledingstomer – Handheld model

Bekijk prijs

€41,-

De Tristar ST-8921 kledingstomer handheld model is een compact apparaat voor het kreukvrij maken van kleding. Deze stomer is ontworpen om in de hand te worden gehouden en is voorzien van een extra lang snoer met een lengte van 1,9 meter. De stomer heeft een vermogen van 1600 Watt en een stoomproductie van constant 25 g/min. Het reservoir kan gevuld worden met 0,3 liter water en het apparaat heeft een gewicht van totaal 1,3 kilogram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here