Zelf wil je graag lekker en gezond eten dus waarom zou je hond het met minder doen? Om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeter het voer krijgt dat het beste voor hem of haar is kies je voer dat bij je huisdier (en diens leeftijd) past. Hondenvoer is te koop in verschillende smaken, soorten en maten zodat je een ruime keuze hebt. Daarnaast kun je speciaal dieetvoer kopen voor je hond indien dit nodig is voor de gezondheid.

text

text

text

text

Royal Canin Maxi Adult hondenvoer

1


Pedigree Droog Adult Maxi Rund hondenvoer

2

Royal Canin Selection Croc


3

1. Royal Canin Maxi Adult hondenvoer

Bekijk prijs

€52,99

Als je een groot hondenras hebt is het zeker raadzaam je huisdier brokken te geven die daarvoor speciaal ontwikkeld zijn. Met het Royal Canin Maxi Adult voer heb je hoogwaardige en gezonde voeding in huis. De brokken zorgen voor een goede spijvertering bij je hond en zijn smakelijk zodat de meeste honden ze goed eten. Op de zak staat aangegeven welke hoeveelheid je huisdier per dag mag hebben zodat je hond gezond blijft en niet te dik wordt.

2. Pedigree Droog Adult Maxi Rund hondenvoer

Bekijk prijs

€24,99

Heb je een volwassen hond die meer dan 25 kilo weegt? Dan geef je je huisdier brokken die daarbij passen zoals Pedigree Droog Adult Maxi hondenvoer. Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die dagelijks actief zijn en is makkelijk verteerbaar. Daarnaast zorgt het voor een gezond gebit, gewicht, huid en vacht en versterkt het voer het immuunsysteem van je huisdier. De brokken zijn in grote zakken te koop zodat je er een poosje mee kunt doen.

3. Royal Canin Selection Croc

Bekijk prijs

€37,99

Je wilt je hond natuurlijk zo gezond mogelijk houden en daarom geef je goed voer. Als je een volwassen hond hebt, ongeacht de grootte, kun je kiezen voor Royal Canin Selection Croc. Dit hondenvoer is door de vorm, textuur en grootte geschikt voor alle rassen volwassen honden. Het voer is dermate uitgebalanceerd dat het geschikt is voor honden die actief zijn en er zijn geen kunstmatige toevoegingen gedaan zodat het ook nog eens gezond is voor je huisdier.

4. Royal Canin Mini Adult hondenvoer

Bekijk prijs

€34,20

Heb je een klein hondje in huis dan geef je dit geen hondenvoer dat voor grote honden bedoeld is want dan zijn de brokken simpelweg te groot. Royal Canin Mini Adult hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar die actief bezig zijn. Omdat een kleine hond een grotere energiebehoefte heeft dan een groter exemplaar is het voer daar speciaal op afgestemd en wordt je hond niet te dik.

5. Royal Canin Medium Adult hondenvoer

Bekijk prijs

€52,99

Heb je een middelgrote hond, zo tussen de 11 en 25 kilo en is deze volwassen? Dan geef je je huisdier het beste hondenvoer dat speciaal voor deze types ontwikkeld is. Met Royal Canin Medium Adult hondenvoer zorg je ervoor dat ze goed op gewicht en gezond blijven zodat ze heel de dag actief kunnen bewegen en geen kans lopen op overgewicht. Het voer wordt door honden als smakelijk ervaren en is goed verteerbaar voor ze.

6. Pro Plan Medium Adult Sensitive skin zalm hondenvoer

Bekijk prijs

€48,95

Als je een hond hebt die een gevoelige huid heeft kan dit betekenen dat er speciale verzorging nodig is. Naast het goed verzorgen van de huid zelf kun je je hond het beste voer geven dat hiervoor speciaal ontwikkeld is. Met Pro Plan Sensitive hondenvoer ondersteun je een gezonde en glanzende huid zodat je viervoeter er optimaal uitziet en lekker in zijn vel zit. Het hondenvoer bevat speciale eiwitbronnen en voedingsstoffen en wordt zonder tarwegluten gemaakt.

7. Pedigree Vital Protection Adult brokken rund en groenten hondenvoer

Bekijk prijs

€26,99

Heb je een volwassen hond die je goede brokken wilt voeren? Ongeacht of het nu om een klein of groot ras gaat kun je ze Pedigree Vital Protection Adult voeren. De brokken zijn geschikt voor alle volwassen honden en dusdanig uitgebalanceerd dat je je hond goede en volledige voeding geeft. De brokken zorgen voor een gezond gewicht, huid, vacht en gebit en zijn makkelijk verteerbaar. Daarnaast zorgen ze voor een versterking van het immuunsysteem van je hond.

8. Cavom Compleet rund/schaap hondenvoer

Bekijk prijs

€40,99

Om je hond een goede en complete maaltijd voor te zetten kun je kiezen voor Cavom Compleet. Het hondenvoer is geschikt voor alle volwassen honden. De brokken zijn luchtig waardoor ze een lekkere geur verspreiden en je hond ze makkelijker zal eten. De brokken zijn gemaakt met rund- en schapenvlees en door de toevoeging van rundvet en speciale oliën precies afgestemd op de behoefte van de huisdier. Hiervoor geef je je hond dagelijks de juist afgemeten hoeveelheid.

9. Royal Canin Mini Puppy hondenvoer

Bekijk prijs

Vanaf €37,53

Heb je een puppy in huis? Dan dien je daarvoor speciaal puppyvoer te halen zodat je kleine huisgenoot voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, goed groeit en actief bezig kan zijn. Het Royal Canin Mini Puppy hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor puppy’s van kleine hondenrassen in de leeftijd van 1 tot 12 maanden (en junior honden tussen 1 en 2 jaar). Het voer is zo samengesteld dat er precies in zit wat een pup nodig heeft om gezond op te groeien.

10. Bonzo VitaFit Menubrokken Adult kip & groenten hondenvoer

Bekijk prijs

 

€25,95

Een volwassen hond is actief en heeft dagelijks voldoende voedingsstoffen nodig om te kunnen rennen en spelen. Met het Bonzo Vitafit Menu houd je je volwassen hond gezond en goed op gewicht. Het voer is geschikt voor alle hondenrassen en -groottes. Zorg ervoor dat je hond de dagelijkse hoeveelheid voer krijgt die hij nodig heeft. Het voer is makkelijk verteerbaar en zorgt ervoor dat je hond een glanzende vacht heeft en gezond door het leven gaat.

11. Royal Canin Medium Puppy hondenvoer

Bekijk prijs

Vanaf €53,40

Puppy’s hebben ander voer nodig dan volwassen honden omdat zij nog in de groei zijn. Heb je een pup in huis die zal opgroeien tot een (middel)grote hond dan kun je je huisdier Royal Canin Medium Puppy voer geven. Het voer is bestemd voor pups tussen de 2 en 15 maanden oud en zo samengesteld dat zij hun dagelijkse behoefte aan eiwitten en andere belangrijke bouwstoffen binnenkrijgen om zo hun spieren te ontwikkelen en actief te zijn.

12. Royal Canin Hypoallergenic hondenvoer

Bekijk prijs

€67,25

Soms kan het voorkomen dat honden gevoelig zijn voor ‘normaal’ hondenvoer. Dit kan zich op diverse manieren uiten en het is zaak dat je daarbij altijd een dierenarts raadpleegt om te kijken wat er aan de hand is en een oplossing te vinden. Als je huisdier allergisch is voor bepaalde bestanddelen kan de dierenarts Royal Canin Hypoallergenic brokken voorschrijven. Deze speciale dieetvoeding zorgt ervoor dat je hond geen overgevoeligheidsverschijnselen vertoont en geen intolerantie ten opzichte van de brokken.

13. Pedigree Vital Protection Senior Brokken kip, rijst & groenten hondenvoer

Bekijk prijs

€27,95

Honden zijn doorgaans gek op eten dus je wilt ze wel het juiste voer geven. Als je viervoeter al op leeftijd is heeft het andere behoeften wat eten betreft dan een pup of (jong)volwassen hond. Omdat een senior hond minder energie verbruikt is het belangrijk voer te geven waar je huisdier niet te dik van wordt maar wel voldoende voeding mee binnenkrijgt. Pedigree Vital Protection Senior is speciaal ontwikkeld voor honden vanaf 8 jaar, ongeacht grootte of ras.

14. Cesar Cuisine kuipje kalf & kalkoen in saus hondenvoer

Bekijk prijs

Geen prijs bekend

Om je hond eens extra te verwennen kun je je huisdier naast de dagelijkse brokken blij maken met natvoer. Cesar heeft hiervoor speciale kuipjes in het assortiment. Het voer is geschikt voor honden van elke leeftijd en het maakt niet uit of je een grote of kleine hond hebt. Zorg er wel voor dat je hond niet teveel voer krijgt om overgewicht tegen te gaan. Het voer is een complete maaltijd met stukjes vlees.

15. Eukanuba Dog Adult Large Breed hondenvoer

Bekijk prijs

Vanaf €36,79

Heb je een volwassen hond die dagelijks erg actief is? Dan kies je daar het juiste voedsel voor zodat je huisdier gezond en speels blijft. Voor de grote hondenrassen is Eukanuba Dog Adult Large Breed ontwikkeld. Het hondenvoer is volledig uitgebalanceerd zodat je hond alles binnenkrijgt wat nodig is. Daarnaast zorgen de brokken voor een goede reiniging van de tanden zodat je hond een gezond gebit houdt. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here