Sokken zijn er in de meest uiteenlopende soorten en maten. Voor heren zijn er Happy Socks. Dat zijn vrolijke en kleurrijke sokken waarmee je op jouw eigen wijze kunt opvallen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel Happy Socks met een bepaalde opdruk die past bij jouw karakter. De beste Happy Socks zijn dan ook de sokken die je graag zelf zou willen dragen. Dit is dus afhankelijk van jouw eigen smaak en voorkeuren.

text

text

text

text

 Happy Socks Big Dot Giftbox – Maat 36-40

1

 Happy Socks Forest Giftbox – Maat 41-46

2

Happy Socks Nautical Stars Giftbox – Maat 41-46

3

1. Happy Socks Holiday Giftbox – Maat 41-46

€24,99

De Happy Socks Holiday Giftbox is een verpakking die bestaat uit 3 paar sokken met een vrolijke kerstopdruk. De sokken zijn voorzien van figuren zoals rendieren, kerstmannen en kerstverlichting. Deze artikelen worden verkocht in een vrolijke verpakking zodat je ze ook cadeau kunt doen. De sokken zijn geschikt voor maat 41 tot en met 46. Het materiaal waarvan de sokken gemaakt zijn is katoen. Het wordt aangeraden om de artikelen op 30 graden Celsius te wassen.

2. Happy Socks Big Dot Giftbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

€29,99

Met de Happy Socks Big Dot Giftbox bestel je een vrolijke cadeauverpakking met daarin drie paar Happy Socks. De sokken zijn voorzien van vrolijke opdrukken in verschillende kleuren zoals paars en roze. Het materiaal waar de sokken van gemaakt zijn is katoen en deze zijn geschikt voor voeten met maat 36 tot en met 40. Voor het reinigen wordt aangeraden om de Happy Socks te wassen op een temperatuur van 30 graden Celsius in de wasmachine.

3. Happy Socks Forest Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

De Happy Socks Forest Giftbox bevat een set van drie paar sokken in de maat 41 tot en met 46. Dit artikel wordt geleverd in een vrolijke cadeauverpakking en is daarom ook zeer geschikt om aan iemand te geven. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en voor het onderhoud wordt er aangeraden om de Happy Socks in de wasmachine te wassen op 30 graden Celsius. De sokken zijn voorzien van vrolijke prints met bladeren, vogels en bloemen.

4. Happy Socks Nautical Stars Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€29,99

Hou jij van varen en wil je een paar passende sokken voor tijdens een boottocht? Kies dan voor de Happy Socks Nautical Stars Giftbox. Dit artikel bestaat uit een vrolijke doos die gevuld is met drie paar Happy Socks. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en zijn geschikt voor voeten met maat 41 to 46. Op de sokken zijn verschillende afbeeldingen geplaatst van nautische elementen. De sokken kunnen in de verpakking dienen als cadeau.

5. Happy Socks Black & White Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€25,47

Happy Socks zijn over het algemeen sokken met vrolijke kleuren. Dat geldt niet voor de Happy Socks Black & White Giftbox. Deze set bestaat uit vier paar sokken voor voeten met maat 41 tot en met 46. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen in de kleuren zwart en wit. Voor het wassen wordt aangeraden om de wasmachine op 30 graden Celsius in te stellen. Deze verpakking en de sokken hebben prints die kenmerkend zijn voor Happy Socks.

6. Happy Socks Special Hamburger Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€19,95

De Happy Socks Special Hamburger Giftbox is een artikel dat bestaat uit een vrolijke doos die gevuld is met drie paar sokken. De Happy Socks hebben elk een vrolijke opdruk met onder andere hamburgers, frietjes en milkshakes. Voor het materiaal van de gekleurde sokken is gekamd katoen gebruikt en deze sokken zijn bedoeld voor moeten met maat 41 tot en met 46. Het gekamde katoen kan worden gewassen in de wasmachine op 30 graden Celsius.

7. Happy Socks Happy Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€18,99

De Happy Socks Happy Giftbox is een vrolijk cadeau om weg te geven. De verpakking is van zichzelf als zeer vrolijk en bevat twee paar Happy Socks voor maat 41 tot en met 46. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en hebben vrolijke patronen. Je kunt deze sokken wassen bij een temperatuur van 30 graden Celsius. De sokken zijn voorzien van vrolijke kleuren en afbeeldingen die kenmerkend zijn voor de sokken van Happy Socks.

8. Happy Socks Big Dot Holiday Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€29,99

Met de Happy Socks Big Dot Holiday Giftbox haal je een vrolijke verpakking in huis met daarin nog vrolijkere sokken. De verpakking is gevuld met vier paar sokken van het merk Happy Socks. Deze Happy Socks hebben allemaal een vrolijke opdruk in verschillende kleuren. De sokken zijn gemaakt voor voeten van maat 41 tot en met 46 en het materiaal dat hiervoor gebruikt is, is gekamd katoen. Wassen kan in de wasmachine op een temperatuur van 30 graden.

9. Happy Socks Special Filled Optic Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€29,99

De Happy Socks Special Filled Optic Giftbox is een set van vier paar sokken in vrolijke kleuren. Deze Happy Socks zijn gemaakt van gekamd katoen en uitgevoerd in verschillende ontwerpen. De vrolijke kleuren brengen op elk moment van de dag een lach op je gezicht. De sokken zijn geschikt voor voeten met maat 41 tot en met 46 en kunnen in de wasmachine gewassen worden op een temperatuur van 30 graden Celsius. De artikelen zitten in een vrolijke cadeauverpakking.

10. Happy Socks Big Dot Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€29,99

Wil jij vrolijke sokken aan jouw voeten dragen? Dan kies je voor de Happy Socks Big Dot Giftbox. Deze verpakking is gevuld met 4 paar sokken voor maat 41 tot en met 46. De sokken hebben allemaal een vrolijke opdruk en zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren zoals kenmerkend is voor het merk Happy Socks. Het materiaal waar de sokken van gemaakt zijn is gekamd katoen en je kunt deze sokken eenvoudig in de wasmachine wassen op 30 graden.

11. Happy Socks Cat VS Dog Giftbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

€18,99

De Happy Socks Cat VS Dog Giftbox is een doos met twee paar vrolijke sokken. Op de sokken zijn prints van honden en katten in verschillende kleuren te zien. Deze kleuren en gekke opdrukken zijn zo kenmerkend voor Happy Socks. Het materiaal dat gebruikt is voor de sokken is gekamd katoen. Deze sokken zijn bedoeld voor voeten met maat 36 tot en met 40 en kunnen gewassen worden in de wasmachine op 30 graden Celsius.

12. Happy Socks Party Animal Singing Birthday Giftbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

De Happy Socks Party Animal Singing Birthday Giftbox is een vrolijk cadeau om weg te geven. Dit artikel bestaat uit een doos met daarin drie paar sokken die voorzien zijn van een vrolijk patroon dat te maken heeft met het vieren van een verjaardag. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en kunnen worden gewassen bij een temperatuur van 30 graden Celsius. Deze artikelen in de verjaardag verpakking van Happy Socks zijn geschikt voor voeten met maat 36 tot en met 40.

13. Happy Socks 7-Day Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€54,99

De Happy Socks 7-Day Giftbox is een vrolijk artikel om cadeau te geven. Dit product bestaat uit een doos van Happy Socks met daarin 7 paar sokken. De sokken hebben uiteraard allemaal een andere opdruk en zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Zo kun je voor elke dag van de week een nieuw paar sokken gebruiken! Het materiaal waar de Happy Socks van gemaakt zijn is gekamd katoen. Dit kan gewassen worden op 30 graden Celsius.

14. Happy Socks Cracker Big Dot Giftbox – Maat 41-46

Bekijk prijs

€19,99

De Happy Socks Cracker Big Dot Giftbox is een vrolijk artikel om te krijgen en om als cadeau te geven. Dit product bestaat uit een verpakking die is vormgegeven in de vorm van een snoepje met vrolijke kleuren. In de verpakking zitten twee paar sokken voor voeten met maat 41 tot en met 46. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en zijn, zoals je gewend bent van Happy Socks, voorzien van de meest vrolijke kleuren en patronen.

15. Happy Socks Holiday Crackerbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

In de Happy Socks Holiday Crackerbox vindt je twee paar vrolijke sokken in verschillende kleuren. De sokken van dit merk zijn altijd voorzien van bijzondere opdrukken en zijn opvallend vanwege de kleuren. Dit artikel bestaat uit een doos die is vormgegeven als een snoepje met daarin twee paar sokken. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en zijn gemaakt voor voeten met maat 36 tot en met 40. De sokken kunnen op 30 graden gewassen worden.

16. Happy Socks Limited Edition Wiz Khalifa Giftbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

€39,99

De Happy Socks Limited Edition Wiz Khalifa Giftbox is een cadeauverpakking met daarin een set van drie paar bijzondere sokken. Deze gelimiteerde uitgave bestaat uit sokken in vrolijke kleuren en opdrukken die in verband staan met de artiest Wiz Khalifa. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en kunnen gewassen worden op 30 graden Celsius. De artikelen zijn geschikt voor voeten in de maten 36 tot en met 40. Een ideaal cadeau om te geven!

17. Happy Socks Happy Birthday Giftbox – Maat 36-40

Bekijk prijs

DE Happy Socks Happy Birthday Giftbox is een vrolijke verpakking in de vorm van een taartpunt. Deze doos bevat drie paar sokken die voorzien zijn van verschillende ontwerpen en kleuren. Dat zijn de kenmerkende eigenschappen die Happy Socks te bieden heeft. De sokken zijn gemaakt voor voeten met maat 36 tot en met 40. Het materiaal dat gebruikt is voor de sokken is gekamd katoen. Je kunt de sokken wassen op 30 graden Celsius in de wasmachine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here