Alle artikelen

1.Ticket to ride Europe

Bekijk prijs

€45,95

Ticket to ride is een avontuurlijk spel voor jong en oud. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 5 personen en voert je op een spannende manier door Europa. Met dit familiespel kun je routes door heel Europa afleggen met de trein. Bouw een nieuw treinstation, reis naar een bekende hoofdstad of leg treinverbindingen aan om jouw positie op het spoor te vergroten. Ticket to ride Europe is een uitdagend en spannend spel voor de hele familie!

2.Wingspan

Bekijk prijs

€49,95

Houd jij van tactiek, spanning en van de natuur? Dan is Wingspan echt iets voor jou! Met dit spel kun je meer te weten komen over vogels, hun leefomgeving en hoe je vogels moet verzorgen. Het spel is te spelen met meerdere personen en kan ook heel goed door 1 persoon gespeeld worden. Wingspan wordt geleverd met 170 verschillende speelkaarten die je kunt gebruiken in 3 verschillende leefgebieden. Een uitdagend spel waarmee je ook veel nieuws kunt ontdekken!

3.De Slimste Mens Ter Wereld

Bekijk prijs

€23,50

Haal nu eenvoudig de bekendste quiz van televisie bij jou in huis en daag je vrienden of familie uit. Test elkaars kennis met bekende spelelementen zoals de ronde 3-6-, de ronde Open Deur en de ronde Ingelijst. Door secondes te verdienen kan er aan het eind in de finale tegen elkaar gestreden worden om de winst. De Slimste Mens Ter Wereld is voorzien van maar liefst 6.00 vragen en is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

4.Dokter Bibber

Bekijk prijs

€23,25

Heb jij een vaste hand en kun jij de patiënt op jouw operatietafel weer beter maken? Test het uit door alleen of samen Dokter Bibber te spelen. Neem een speelkaart van de stapel en probeer met de meegeleverde pincet de patiënt beter te maken. Maar pas op! Als je de zoemer af laat gaan, is jouw beurt over en is de patiënt in gevaar! Dokter Bibber is een familiespel dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar.

5.La Cucaracha

Bekijk prijs

€33,25

Bah, kakkerlakken in de keuken van het restaurant! Help jij de kok om de keuken weer schoon te krijgen en de kakkerlakken te verdrijven? Dat kan met La Cucaracha, een familiespel voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 personen. Door het bestek op het speelveld te draaien zorg je ervoor dat de kakkerlakken in de val worden gelokt. Degene die als eerste 5 fiches bij elkaar heeft gespeeld wint het spel.

6.Rummikub Classic

Bekijk prijs

€27,25

Rummikub Classic is een klassieker op het vlak van gezelschapspellen. Dit spel is gemaakt voor spelers vanaf 6 jaar en kan met 2 tot 4 personen gespeeld worden. Maak de meest uiteenlopende combinaties met de cijfers en kleuren op jouw bordje en maak het jouw uitdagers moeilijk. Wie het eerst al zijn speelstenen heeft weggespeeld, heeft het spel gewonnen! Rummikub Classic wordt geleverd met vier plankjes en 106 speelsteentjes om het spel te kunnen spelen.

7.De Kwakzalvers van Kakelenburg

Bekijk prijs

€39,95

De Kwakzalvers van Kakelenburg is een spel voor echte ontdekkers. Met dit gezelschapsspel kun je op een tactische manier jouw uitdagers te slim af zijn. Door het spelen van verschillende rondes, 9 in totaal, kun je ingrediënten verzamelen, brouwsels maken en de meest uiteenlopende drankjes maken. Dit tactische spel beschikt over meer dan 2.000 mogelijkheden voor het maken van combinaties en drankjes. De Kwakzalvers van Kakelenburg kan gespeeld worden met 2 tot 4 personen vanaf 10 jaar.

8.Monopoly Valsspelers Editie

Bekijk prijs

€26,25

Wat is er nu leuker dan valsspelen met Monopoly? Valsspelen met speciale opdrachten! Dat is mogelijk als je samen de Monopoly Valsspelers Editie speelt. Dit familiespel is gebaseerd op de gebruikelijke versie van het spel en is aangevuld met speciale valsspeelopdrachten. Door andere regels toe te passen en opdrachten uit te voeren kun jij jouw tegenspelers om de tuin leiden en het spel winnen. Steel onder andere geld van de bank, verkoop op een valse manier of gooi de dobbelsteen niet echt.

9.Bank Attack

Bekijk prijs

€25,25

Spanning en sensatie met Bank Attack. Dit familiespel is gemaakt om gezamenlijk een bank te overvallen waarbij iedereen een eigen rol krijgt toebedeeld. Slagen jullie erin om op een goede manier samen te werken en 50 miljoen te stelen? Dit uitdagende spel zorgt ervoor dat je wel moet samenwerken. Doe je dat niet en laten jullie als team steken vallen, dan gaat het alarm af en worden jullie gepakt! Bank Attack is gemaakt voor 2 tot 4 spelers.

10.Escape Room The Game 2

Bekijk prijs

€24,95

Tover de woonkamer om tot een heuse Escape Room en speel samen met vrienden of familie Escape Room The Game 2. Dit gezelschapsspel zorgt ervoor dat je samen met de andere spelers de uitdaging moet aangaan om te kunnen winnen. Lossen jullie gezamenlijk alle raadsels en puzzels op binnen een uur, dan winnen jullie het spel. Werken jullie niet samen of vinden jullie niet de juiste oplossingen, dan verliezen jullie Escape Room The Game 2.

11.Trap er niet in!

Bekijk prijs

€18,25

Trap er niet in! Is een hilarisch spel voor kinderen vanaf 4 jaar. Zorg ervoor dat je geblinddoekt voorkomt dat je in 1 van de verschillende drollen stapt. Het spel kan gespeeld worden met meerdere personen en is ook geschikt om alleen te spelen. De medespelers kunnen drollen verplaatsen, weghalen of nieuwe drollen neerleggen. De winnaar is de persoon die de meeste drollen weet te ontwijken. Je ontvangt bij Trap er niet in! een speelmat, een blinddoek en de nodige klei voor het maken van drollen.

12.Ticket To Ride uitbreiding: United Kingdom en Pennsylvania

 

Bekijk prijs

€23,25

Met Ticket To Ride uitbreiding: United Kingdom en Pennsylvania kun je nieuwe bestemmingen, stations, routes, treinkaarten en andere onderdelen toevoegen aan het spel Ticket To Ride. Ga mee op een reis door het Verenigd Koninkrijk en door de Amerikaanse staat Pennsylvania tijdens dit spannende en uitdagende familiespel. Ticket To Ride uitbreiding: United Kingdom en Pennsylvania is gemaakt voor 2 tot 5 spelers en kan gespeeld worden vanaf een leeftijd van 8 jaar. Om dit spel te kunnen spelen heb je Ticket To Ride nodig of Ticket to Ride Europe.

13.Scotland Yard

Bekijk prijs

€35,25

Ben jij een echte detective en heb jij het in je om de mysterieuze Mister X op te sporen? Ga dan op pad door de straten van London in Scotland Yard en probeer deze Mister X in de kraag te vatten! Scotland Yard is gemaakt voor 2 tot 6 spelers vanaf 10 jaar oud. Eén van de spelers is Mister X en de anderen zijn, zonder dat zij weten wie Mister X is, detectives. Kan deze geheimzinnige figuur ontsnappen of weten jullie hem op tijd in de kraag te vatten!?

14Combo Color

Bekijk prijs

€29,95

Combo Color is een uitdagend familiespel waarin je op drie verschillende niveaus kunt spelen tegen elkaar. Dit spel wordt geleverd met 18 verschillende speelkaarten die aan beide kanten gebruikt kunnen worden, een wisser en 4 kleurstiften. Ga strategisch te werk door de juiste vakjes in te kleuren en de meeste punten te scoren. Combo Color is een echt gezelschapsspel dat gemaakt is voor spelers vanaf 8 jaar en kan met 2 tot 4 personen gespeeld worden.

15.Monopoly voor Millennials

Met Monopoly voor Millennials ga je niet voor het grote geld, maar voor het verzamelen van de meest uiteenlopende ervaringen. De persoon die aan het einde van het spel de meeste ervaringen bij elkaar heeft gespeeld, is de winnaar van Monopoly voor Millennials. Dit bordspel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Bezoek toffe plaatsen, ga winkelen, bezoek een restaurant of ga lekker chillen om zo het spel te winnen!

16.Leugendetector Het spel

Bekijk prijs

€33,95

Wie spreekt de waarheid en wie vertelt een leugen? Speel Leugendetector Het spel en kom erachter of jij op een slinkse wijze jouw medespelers om de tuin kan leiden. Dit spannende familiespel wordt geleverd met 500 verschillende vragen die zeer lastig kunnen zijn. Plaats je vingers op de leugendetector en doe de band om jouw hoofd om vervolgens de ultieme test om de waarheid aan te gaan. Word je betrapt door de leugendetector, dan verlies je een levenskaart. De winnaar heeft aan het einde van het spel als enige persoon nog kaarten over.

17.Sterk als een draak

Bekijk prijs

€12,95

Ben jij een echte ontdekker en wil jij je wanen in de wereld van draken? Speel dan samen Sterk als een draak. Dit spel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers vanaf een leeftijd van 5 jaar oud. Daag elkaar uit en ontdek wie het beste geheugen heeft en wie de langste, vuurspuwende, adem heeft om het spel te winnen. Het spel wordt geleverd met een speelbord, draken en de nodige attributen om Sterk als een draak te kunnen spelen.

18.Schattenjacht

Bekijk prijs

€35,25

Schattenjacht is een uitdagend spel voor de echte avonturier die zijn kennis wil testen. Ga op zoek naar de schat door het uitvoeren van verschillende uitdagingen. Dat kun je doen door alleen te spelen, of door samen met vrienden of familie het spel te doen. Verberg de meegeleverde sleutels en de schat met de diamant en ga samen op zoek. Schattenjacht is gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

19.Ganzenbord Disney Frozen II Home Sprint

Bekijk prijs

€19,95

Ganzenbord is een echte klassieker onder de gezelschapsspellen. Met Ganzenbord Disney Frozen II Home Sprint breng je bekende figuren zoals Olaf, Elsa, Anna en Sven uit de film Frozen II tot leven. Speel met 2 tot 4 spelers en gooi de dobbelstenen om verder op het bord te komen. Het doel is om als eerste thuis te komen en de anderen te verslaan. Dit familiespel is gemaakt voor spelers vanaf 4 jaar en wordt geleverd met een speelbord, dobbelsteen en 4 figuren.

20.Hop in galop!

Bekijk prijs

€19,95

Ben jij fan van paarden en kun je geen genoeg krijgen van deze majestueuze dieren? Speel dan Hop in galop! samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Dit gezelschapsspel is gemaakt om paarden van de wei naar de boerderij te brengen. Gooi de dobbelsteen met de juiste kleur en zorg ervoor dat jouw paard als eerste in de stal terecht komt. Het spel is gemaakt voor spelers vanaf 3 jaar en wordt geleverd met een speelbord, kaarten, dobbelstenen, puzzelstukken en 4 houten speelpaarden.

21.Bingo

Bekijk prijs

€14,95

Met Bingo kun je samen spelen en elkaar uitdagen om als eerste een kaart met cijfers vol te krijgen voor bingo. Het spel wordt geleverd met een echte bingotrommel waarin 90 genummerde balletjes geplaatst kunnen worden. Je ontvangt 40 verschillende kaarten om Bingo te kunnen spelen en 120 plaatjes om de getallen die gevallen zijn mee af te kunnen dekken. Zorg ervoor dat jij als eerste Bingo kunt roepen om het spel te kunnen winnen!

22.Harry Potter: Magical Beasts Board Game

Ben jij een echte tovenaar en kun jij alle magische wezens uit de wereld van Harry Potter vangen? Speel samen met 2 tot 4 spelers Harry Potter: Magical Beasts Board Game en zorg er voor dat jij als eerste alle wezens gevangen hebt. Het spel is een uitdagend fantasiespel dat gemaakt is voor spelers vanaf 5 jaar. Door kaarten te verzamelen en hints op te volgens kun jij als eerste alle magische wezens gevangen nemen!

23.Stratego Junior

Bekijk prijs

€15,50

Stratego Junior is een variant op het spel Stratego dat speciaal ontwikkeld is voor spelers vanaf 4 jaar. Met dit bordspel kun je op twee verschillende manieren jouw tegenstander uitdagen en proberen de vlag te veroveren. Natuurlijk moet je er ook voor zorgen dat jouw tegenspeler niet jouw vlag te pakken krijgt! Stratego Junior is zo gemaakt dat jonge kinderen met plezier worden uitgedaagd en op een tactische manier tegen elkaar kunnen spelen om de vlag.

24.Meeple Circus Engelstalig

Meeple Circus is een Engelstalig bordspel dat gemaakt is voor spelers vanaf 8 jaar. Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot 5 spelers en word geleverd met de nodige speelkaarten, figuren en opdrachten. Het bordspel is Engelstalig en de opdrachten en aanwijzingen die in het spel gegeven worden zijn dus ook in het Engels. Daag elkaar uit en zorg er op een behendige manier voor dat jij de winnaar wordt van Meeple Circus Engelstalig!

25.Ticket to Ride USA 1910

Ticket to Ride USA 1910 is een uitbreiding op het populaire spel Ticket to Ride. Waan je in het Amerika van 1910 en reis naar 35 verschillende bestemmingen door de Verenigde Staten, leg nieuwe spoorlijnen aan en zorg ervoor dat jij het hele land kunt ontdekken. Ticket to Ride USA 1910 is gemaakt voor spelers vanaf 8 jaar en is voorzien van 181 kaarten met onder andere verschillende bestemmingen. Voor het spelen heb je Ticket to Ride nodig.

26.Saboteur – De Verloren Mijnen

Bekijk prijs

€20,50

Saboteur – De Verloren Mijnen is een spannend en uitdagend spel voor de hele familie. Dit bordspel biedt verschillende rollen waarin spelers worden verdeeld in twee teams van dwergen. De dwergen gaan de Verloren Mijnen in om op zoek te gaan naar de mooiste schatten. Iedereen krijgt een rol toebedeeld en één persoon zal, zonder dat de anderen dit weten, de Saboteur zijn die roet in het eten kan gooien. Saboteur – De Verloren Mijnen is geschikt voor 3 tot 9 spelers vanaf 10 jaar.

27.K3 Party Box

Bekijk prijs

 

Maak jij graag een feestje samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes op de muziek van K3? Speel dan K3 Party Box. Dit spel mis gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar en is voorzien van maar liefst 7 verschillende spelletjes rondom de populaire kindergroep K3. Je kunt de spelletjes spelen met 2 tot 4 personen en samen het leukste feestje bouwen! Bij het spel zijn onder andere blinddoeken, kaarten, gekleurde banden, balletjes en natuurlijk spelregels inbegrepen.

28.Jenga Classic

Bekijk prijs

€13,50

Jenga Classic is een klassieker op het gebied van gezelschapsspellen die niet mag ontbreken in jouw spelletjeskast. Dit spel bestaat uit 54 houten blokjes die als een stevige toren op een vlakke ondergrond geplaatst moet worden. De spelers mogen om beurten een houten blokje uit de toren pakken en moeten deze vervolgens bovenop plaatsen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de toren niet omvalt. Als dat wel gebeurt bij jou, dan ben jij de verliezer!

29.Small World

In Small World kun jen op een bijzondere manier kennismaken met wel 14 verschillende soorten wezens. Speel tegen 2 tot 5 spelers om ervoor te zorgen dat jouw soorten overwinnen in de te kleine wereld op tafel. Small World is een strategisch bordspel dat gemaakt is voor spelers vaan 8 jaar. Verover gaandeweg alle gebieden op het speelbord en wordt de overheersende soort. Bij het spel zijn onder andere een speelbord, spelregels en de nodige kaarten en attributen inbegrepen.

30.Ganzenbord Toy Story 4 Home Sprint

Bekijk prijs

 

Ga op een uitdagende en nieuwe manier aan de slag met het spel Ganzenbord door Ganzenbord Toy Story 4 Home Sprint te spelen. Met dit klassieke bordspel in een nieuw jasje kun jij jouw medespelers uitdagen om zelf als eerste thuis aan te komen. Het spel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers vanaf een leeftijd van 4 jaar. Bij het spel zitten 4 figuurtjes van Woody, Buzz, Bo Peep en Forky waarmee je kunt spelen.

31.Ticket to Ride Rails & Sails

Het spel Ticket to Ride Rails & Sails is een variant op het populaire spel Ticket to Ride. Met deze uitvoering ga je niet alleen op reis met de trein, maar maak je ook gebruik van de boot! Ticket to Ride Rails & Sails is gemaakt voor 2 tot 5 spelers vanaf een leeftijd van 10 jaar. Bij deze uitvoering zitten onder andere een compleet nieuw speelbord dat aan twee kanten gebruikt kan worden, 165 wagons, 250 schepen, 140 reiskaarten, 120 ticketkaarten, 15 havens, 5 pionnen en natuurlijk de nodige spelregels.

32.Pisa

Bekijk prijs

 

Zorg jij ervoor dat de toren blijft staan of laat jij alle figuurtjes vallen in het spel Pisa? Dit spel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers vanaf de leeftijd van 5 jaar. Met Pisa kun je op een leuke en speelse manier proberen om zoveel mogelijk mannetjes te plaatsen op de wiebelende toren. Naarmate de toren voller wordt, zal deze ook meer gaan bewegen en bestaat de kans dat de toren van Pisa omvalt!

34.Eenhoorn Flonkerglans De Wolkenschat

Bekijk prijs

€12,95

Eenhoorn Flonkerglans De Wolkenschat is een eenvoudig familiespel voor jong en oud. In dit spel moet je ervoor zorgen dat jouw eenhoorn als eerste naar de zon wordt gebracht voordat het begint te onweren. Eenhoorn Flonkerglans De Wolkenschat is gemaakt voor twee tot vier spelers en kan al gespeeld worden vanaf 3 jaar. Voor jonge spelers zijn er dan ook extra gemakkelijke spelregels inbegrepen bij het spel. Verder zitten alle nodige attributen, pionnen en een speelbord in de verpakking.

35.Rhino Hero Super Battle

Bekijk prijs

€29,95

In het familiespel Rhino Hero Super Battle is het de bedoeling dat je samen werkt aan de bouw van een wolkenkrabber die je maakt van kaarten. Dit doe je samen met vier verschillende superhelden die de toren moeten beklimmen. Zorg je ervoor dat de wolkenkrabber stevig genoeg is of wiebelt deze te veel en valt hij om!? Rhino Hero Super Battle is een gezelschapsspel bedoeld voor 2 tot 4 spelers die minimaal 5 jaar oud zijn.

36.Monopoly The Walking Dead ENG

Bekijk prijs

 

€49,99

Monopoly The Walking Dead ENG is een spannende variant op het bekende bordspel Monopoly. In deze uitvoeren kom je terecht in de wereld van de populaire televisieserie The Walking Dead en kun je onder andere verschillende bekende plaatsen uit de televisieserie kopen. Het spel is gemaakt voor spelers vanaf 12 jaar en kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers. Deze uitvoering is wel volledig in het Engels uitgebracht, dus ook de verschillende speelkaarten zijn Engelstalig uitgevoerd.

37.Five Tribes – The Djinns of Naqala ENG

Bekijk prijs

€46,95

Met Five Tribes The Djinns of Naqala ENG kun je op een spannende manier proberen om de macht te grijpen in het land van Duizend en één Nacht. Maak gebruik van Djinns en plaats de verschillende stammen op de juiste manier om de Sultan van het land te worden. Five Tribes The Djinns of Naqala ENG is gemaakt voor 2 tot 4 spelers vanaf een leeftijd van 12 jaar. Het spel is volledig Engelstalig uitgevoerd.

38.Toy Story 4 Trash Bin Bonanza

Bekijk prijs

€24,95

Met Toy Story 4 Trash Bin Bonanza kun je op een leuke en speelse manier elkaar uitdagen om zoveel mogelijk Forky’s in de prullenbak te gooien. Je moet daarbij wel opletten dat je Woody niet omstoot waardoor je zou kunnen verliezen! Toy Story 4 Trash Bin Bonanza is gebaseerd op de gelijknamige Disney film en wordt geleverd met een speelbord, een draaiend plateau, een vuilnisbak, Woody, veertien Forky’s, spelregels en de batterijen die nodig zijn voor het gebruik.

39.Vlotte Geesten 2.0

Bekijk prijs

€14,25

Vlotte Geesten 2.0 is de tweede uitvoering van het populaire familiespel Vlotte Geesten. In dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk kaarten te verzamelen en de juiste voorwerpen te kunnen vinden. De speler die aan het eind van het spel de meeste speelkaarten heeft bemachtigd, mag zich de winnaar noemen. Vlotte Geesten 2.0 is bedoeld voor spelers vanaf 6 jaar en kan gecombineerd worden met de eerste versie van Vlotte Geesten voor extra speelplezier.

40.Tik Tak Boem

Bekijk prijs

€15,25

Ben jij goed met taal en weet jij de juiste woorden te vinden voordat de bom afgaat? Speel dan Tik Tak Boem. Dit spel is gemaakt voor 2 of meer personen en kan vanaf een leeftijd van 8 jaar gespeeld worden. Tik Tak Boem is voorzien van een dobbelsteen, de nodige speelkaarten en natuurlijk een bom die kan ontploffen. Zorg ervoor dat je snel en juist antwoord geeft zodat de bom niet in jouw handen kan ontploffen. Batterijen voor het gebruik van de bom zijn inbegrepen.

41.Tumball

Bekijk prijs

€22,95

Heb jij een vaste hand, ijzeren geduld en ben je behendig? Dan kun jij met Tumball iedereen de baas zijn. Dit uitdagende gezelschapsspel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers en kan gespeeld worden vanaf 5 jaar oud. Probeer voorzichtig alle balletjes te plaatsen op de gekleurde ballen die aan de standaard hangen. Doe je dit zonder dat er balletjes vallen en speel jij als eerste jouw 5 witte balletjes weg? Dan heb je gewonnen!

42.DreamLand dammen & schaken

Bekijk prijs

€15,95

In DreamLand dammen & schaken worden de spellen dammen en schaken gecombineerd op 1 speelbord. De ene kant van het bord is voorzien van een schaakveld en de andere is te gebruiken als dambord. Natuurlijk ontvang je de nodige stukken om beide spellen te kunnen spelen en om jouw tegenstander op een tactische wijze uit te kunnen dagen en natuurlijk te kunnen verslaan. DreamLand dammen & schaken is geschikt voor jong en oud en kan gespeeld worden met twee spelers.

43.Zooloretto

Bekijk prijs

€35,25

Zorg ervoor dat elk verblijf in de zoo gevuld wordt en verzamel de meeste punten om de winnaar te worden van Zooloretto. Dit uitdagende familiespel biedt de mogelijkheid om een dierentuin op te bouwen, tactisch te spelen, dieren te verzamelen en eetkraampjes op te zetten. De winnaar van het spel is de persoon die de meeste punten met dieren en kraampjes bij elkaar gespeeld heeft. Zooloretto is gemaakt voor spelers vanaf 8 jaar en kan met 2 tot 5 mensen gespeeld worden.

44.Cluedo Game of Thrones ENG

Bekijk prijs

€45,95

Het klassieke bordspel Cluedo kent een nieuwe spannende variant in de vorm van Cluedo Game of Thrones ENG. Dit gezelschapsspel neemt je mee naar de betoverende wereld van Game of Thrones. Los het mysterie van de moord eerder op dan jouw tegenspelers en zorg ervoor dat jij de winnaar wordt. Dit spel is gemaakt voor spelers vanaf 18 jaar en is volledig Engelstalig uitgevoerd. Cluedo Game of Thrones ENG is voorzien van een speelbord met twee bruikbare zijden.

45.Monopoly Junior Elektronisch bankieren

Bekijk prijs

€18,25

Monopoly Junior Elektronisch bankieren is een speciale uitvoering van Monopoly die gemaakt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Met dit spel kun je, net als met de klassieke uitvoering, gebouwen kopen, huur betalen en gebruik maken van de bekende kanskaarten. Monopoly Junior Elektronisch bankieren is te spelen met 2 tot 4 personen en is voorzien van een betaalautomaat waarmee digitaal betaald kan worden. Het enige dat je nodig hebt om te winnen is een pion en je bankkaart!

46.Sagrada

Bekijk prijs

€39,99

Sagrada is een bijzonder familiespel waarin je elkaar kunt uitdagen om de mooiste glas in lood vensters te maken. Voor het uitvoeren van Sagrada ontvang je maar liefst 90 doorschijnende dobbelstenen. De persoon die aan het einde van het spel het mooiste glas in lood venster heeft en de meeste punten bij elkaar heeft gescoord, is de winnaar van Sagrada. Dit spel kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers en is geschikt voor spelers vanaf 14 jaar.

47.Dobble Junior Fantasy en Food

Bekijk prijs

€23,95

Dobble Junior Fantasy en Food bestaat uit twee verschillende spellen. Voor beide varianten geldt dat je zoveel mogelijk gelijke symbolen bij elkaar moet spelen. Het spel bestaat uit Dobble Food waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk etenswaren te verzamelen en Dobble Fantasy. In deze variant beland je in een sprookjeswereld met magische dieren en bijzondere objecten die je kunt verzamelen. Dit gezelschapsspel is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar en kan met 2 tot 5 mensen gespeeld worden.

48. Colt Express uitbreiding: Marshal en Gevangenen

Bekijk prijs

€18,25

Colt Express uitbreiding: Marshal en Gevangenen is een toevoeging aan het spel Colt Express. Met deze uitvoering ga je als Marshal op pad om een trein te beschermen tegen bandieten. De andere spelers zijn dan de bandieten die ervoor moeten zorgen dat gevangenen uit de trein bevrijd worden zodat ze daarmee geld kunnen verdienen. Colt Express uitbreiding: Marshal en Gevangenen is geschikt voor drie tot zeven spelers met een minimale leeftijd van 10 jaar oud.

49.Sterren Vangen

Bekijk prijs

€26,24

Sterren Vangen is een uitdagend spel voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar. Dit spel kan alleen gespeeld worden of met meerdere spelers. Sterren Vangen kent 10 verschillende levels waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk sterren te vangen. Doe dit in een donkere kamer en laat de meegeleverde maan de sterren op het plafond projecteren. Met de bijbehorende toverstaf kun je dan proberen om zoveel mogelijk sterren te vangen. Sterren Vangen wordt geleverd exclusief batterijen.

50.La Cucaracula

Bekijk prijs

€27,25

La Cucaracula is een variant op het spel La Cucaracha waarbij het de bedoeling is dat je kakkerlakken uit de keuken van een restaurant moet verjaren. In La Cucaracula is het de bedoeling om een vampier-kakkerlak te verjagen uit het kasteel. Dat doe je door de meeste kaarsen te verzamelen en La Cucaracula uit het kasteel te verdrijven. Dit gezelschapsspel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers met een minimale leeftijd van 6 jaar oud.

51.Tiny Pong

Bekijk prijs

€32,95

Met Tiny Pong kun je pingpong spelen zonder een tegenstander! Het spel is gemaakt voor 1 persoon en bestaat uit een kleine pingpongtafel op een handvat. Door de tafel heen en weer te bewegen kun je ervoor zorgen dat de bal op het speelveld blijft. Hierdoor kun je jouw eigen records verbreken. Door een ingebouwd systeem wordt er bij elke keer dat de bal de tafel raakt een punt bijgeteld. De tafel kan lichtgeven en geluid maken om jouw verder te helpen.

52.Nachtwacht Monsterstrijd

Bekijk prijs

€22,75

De spannende Ketnet-serie Nachtwacht is nu ook thuis na te spelen in de vorm van Nachtwacht Monsterstrijd. In dit spel ben je 1 van de personages uit de serie en strijd je tegen verschillende wezens voor de overwinning. Het is de bedoeling dat je samenwerkt met jouw medespelers om zo samen de monsters te kunnen verslaan. Je kunt in Nachtwacht Monsterstrijd kiezen om te spelen als Keelin, Vladimir of Wilko en het spel is geschikt voor 1 tot 3 spelers.

53.Campus 12 De Mysterieuze Kubus

Bekijk prijs

€21,75

Campus 12 De Mysterieuze Kubus is een uitdagend en mysterieus familiespel voor 2 tot 4 spelers. Tijdens dit spel ga je op zoek naar planeten en kun je in gevecht raken met jouw medespelers. Verzamel de meeste kaarten, planeten en hemellichamen om de winnaar te worden van dit spannende spel. Campus 12 De Mysterieuze Kubus is gemaakt voor spelers vanaf een leeftijd van 8 jaar oud en wordt geleverd met een kubus, de nodige speelkaarten en een handleiding.

54.Ticket to Ride India en Zwitserland

Met Ticket to Ride India en Zwitserland kun je de spoorwegen in India en Zwitserland ontdekken. Dit spel is te gebruiken als uitbreiding op de spellen Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa en kan niet zonder één van deze uitvoeringen gebruikt worden. Met Ticket to Ride India en Zwitserland ontvang je een speelbord voor India en een bord voor Zwitserland. Afhankelijk van het spel kun je met 2 tot 3 of 2 tot 4 spelers spelen.

55.Jungle Speed Kids

Bekijk prijs

Met Jungle Speed Kids is het voor de kleinsten onder ons mogelijk om op een speelse manier zo snel mogelijk de totem te kunnen grijpen. De speler die dit als eerste voor elkaar speelt, is de winnaar van het spel. Jungle Speed Kids is te spelen op drie verschillende niveaus waardoor het al mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar om mee te kunnen spelen. Door alle kaartjes die je hebt weg te spelen en de totem vast te pakken, win je Jungle Speed Kids!

56.Nachtwacht 4-in-1

Bekijk prijs

€13,75

De populaire televisieserie Nachtwacht is nu ook thuis te bezoeken door middel van Nachtwacht 4-in-1. Deze box bestaat uit vier verschillende spellen die je alleen of samen met andere kunt spelen. Zo kun je een puzzel maken, kwartet spelen, triple memo doen en de lotto spelen in deze speciale uitvoering van Nachtwacht. Nachtwacht 4-in-1 is gemaakt voor 1 of meerdere spelers vanaf 8 jaar oud. Bij het spel zitten de nodige spelregels voor de verschillende spellen inbegrepen.

57.Disney Frozen Olaf Frantic Forest ENG

Bekijk prijs

€21,95

Haal de populaire sneeuwpop Olaf in huis met Disney Frozen Olaf Frantic Forest ENG. Met dit spel moet je ervoor zorgen dat Olaf veilig in de boom kan blijven zitten en zich schuil kan houden voor de naderende sneeuwstorm. Het spel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers met een leeftijd van minimaal 5 jaar. Disney Frozen Olaf Frantic Forest ENG is voorzien van de nodige spelregels die in het Engels en in het Frans zijn uitgevoerd.

58.Ticket to Ride Asia

Met het populaire spel Ticket to Ride kun jij de koning van de spoorwegen worden en zoveel mogelijk routes verzamelen en aanleggen. Ticket to Ride Asia is een uitbreiding op dit populaire spel en maakt het mogelijk om Azië te ontdekken met de trein. Het spel is te spelen met 2 tot 6 spelers en kan alleen gebruikt worden in combinatie met Ticket to Ride. Je ontvangt verschillende speelkaarten, tickets, kaarthouders, treinen en regels om deze uitbreiding te kunnen spelen.

59.Dier op dier

Bekijk prijs

€23,95

Werk samen om de spannendste toren van dieren te bouwen in het behendigheidsspel Dier op dier. In dit spel is het de bedoeling dat je een zo hoog mogelijke piramide bouwt door dieren op te stapelen. Daarvoor ontvang je 29 houten dieren, een dobbelsteen en de nodige spelregels met uitleg over de uitvoering van het spel. Dier op dier is gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan gespeeld worden met 2 tot 4 personen.

60.Paardjesspel

Bekijk prijs

€14,99

Ben jij de speler die als eerste vier paarden van dezelfde kleur in de stal weet te krijgen? Dan win je het spel Paardjesspel! Dit spel is een gezellig bordspel gemaakt voor spelers vanaf 6 jaar. Je kunt het spel spelen met 2, 3 of 4 personen waarbij iedere speler een eigen kleur kan kiezen. Het is de bedoeling om de vier paarden van dezelfde kleur in de stal te plaatsen. Naast vier verschillende kleuren paarden wordt het spel geleverd met een speelbord en een dobbelsteen.

61.Spellendoos 4-in-1 Maya de Bij

 

Bekijk prijs

€14,99

Hou jij van spelletjes en wil je telkens iets anders spelen? Dan is Spellendoos 4-in-1 Maya de Bij een ideaal cadeau voor jou! In de doos vind je namelijk maar liefst vier verschillende spellen in het thema van de Maya de Bij televisieserie. De Spellendoos 4-in-1 Maya de Bij bestaat uit de spellen memory, domino, lotto en een puzzel. De spellen kunnen gespeeld worden met 2 tot 4 personen en zijn geschikt voor een minimale leeftijd van 3 jaar.

62.Scrabble Original

Bekijk prijs

€27,50

Scrabble Original is het ongekend populaire en klassieke bordspel waarmee je jouw familie of vrienden kunt uitdagen met betrekking tot hun taalkennis. Dit spel bestaat uit een speelbord, vier bordjes voor het plaatsen van de stenen, de stenen met letters waarmee je woorden kunt leggen en een zakje om de overige speelstenen in te kunnen stoppen. Scrabble Original is gemaakt voor twee tot vier spelers en kan gespeeld worden door spelers vanaf 10 jaar oud.

63.Hot Pop

Bekijk prijs

€24,99

Het gezelschapsspel Hot Pop is een leuke manier om samen een feestje te bouwen. Dit spel is gemaakt voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar oud. Met Hot Pop moet je proberen te onthouden welke kleuren er op jouw hoofd geplakt zijn en moet je de juiste doppen zien te pakken. De winnaar is de persoon die als eerste 4 kaartjes bij elkaar weet te spelen. Met Hot Pop kun je op een hilarische manier jouw vrienden en familie uitdagen.

64.Dokter Prik

Bekijk prijs

€15,25

Het familiespel Dokter Prik is een leuke manier om samen te kunnen spelen. Dit spel is gemaakt voor spelers met een minimale leeftijd van 6 jaar en kan met 3 tot 8 personen gespeelt worden. Om ervoor te zorgen dat jij de winnaar van Dokter Prik wordt, moet je ervoor zorgen dat jij een prik kunt uitdelen. Speel de kaarten met verschillende virussen door en zorg ervoor dat je geen virus hebt als jij een prik krijgt om niet te verliezen!

65.Wie heeft het gedaan?

Bekijk prijs

€35,95

Wie heeft het gedaan? Is een spannend en uitdagend bordspel met een bijbehorende sprekende schatkist. In het spel ga je op zoek naar de dief die de ring van de koning gestolen heeft. Dit kun je alleen doen door goed samen te werken met de andere spelers en de opdrachten op de beste manier uit te voeren. Het spel is bedoeld voor 2 tot 4 spelers en is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar. De batterijen voor het gebruik van de schatkist zijn niet inbegrepen.

66.Doolhof Junior Disney Frozen II

 

Bekijk prijs

€20,25

Het klassieke spel Doolhof heeft een nieuwe uitvoering in de stijl van de Disney-film Frozen II. In deze variant kun je als speler een weg naar buiten vinden ren op zoek gaan naar de bekende personages uit de film. Als tegenstander moet je het de ander zo moeilijk mogelijk maken om bij het doel te geraken door de muren op een strategische manier te verschuiven. Doolhof Junior Disney Frozen II is geschikt voor spelers met een minimale leeftijd van 4 jaar.

67.Ticket to Ride

In het spel Ticket to Ride ga je op avontuur met de trein. In het spel kun je treinverbindingen aanleggen tussen verschillende steden, treinkaarten winnen en nieuwe bestemmingen ontdekken. Het spel bestaat uit een speelbord, verschillende kleuren treinen en meerdere speelkaarten. Word jij de winnaar en zorg jij ervoor dat je alle mogelijke treinverbindingen en routes in handen krijgt? Speel dan Ticket to Ride en daag jouw vrienden en familie uit op een leuke manier.

68.Vallende aapjes

Bekijk prijs

€25,25

Met het behendigheidsspel Vallende aapjes is het de bedoeling dat je de aapjes juist niet uit de boom laat vallen. Door de dobbelsteen te gooien krijg je een kleur toegewezen van een stokje die je uit de boom moet trekken. Doe dit zo zorgvuldig mogelijk en zorg ervoor dat de aapjes niet vallen. Gebeurd dit toch, dan is het aapje voor jou. Heb je aan het eind van het spel de minste aapjes verzameld, dan ben jij de winnaar van het spel!

69.Rumba Rups

Bekijk prijs

€19,99

Met de Rumba Rups kunnen kinderen op een vrolijke manier met elkaar spelen. De rups beweegt zijn armen op de maat van de muziek en het is de bedoeling dat je de balletjes op de handen van de rups weet te leggen. Ben jij de eerste speler die zijn balletjes weg heeft gespeeld, dan ben jij de winnaar van Rumba Rups. Het spel is bedoeld voor kinderen met een minimale leeftijd van 4 jaar oud.

70.Twister blindfolded

Bekijk prijs

€14,99

Hoe kun je het spel Twister nog leuker maken? Door het te spelen met een blinddoek om! Met Twister blindfolded kun je op een hilarische manier samen spelen en proberen te blijven staan op het kleurrijke speelveld. Het spel wordt geleverd met een speelmat, 4 blinddoeken en natuurlijk een draaischijf. De stippen op de mat zijn voorzien van verschillende figuren met een verschillende textuur zodat je ook zonder zicht kunt ontdekken waar je hand of voet moet komen te staan.

71.Monopoly Urbanus

Bekijk prijs

€49,95

Voor de liefhebbers van Urbanus is er nu Monopoly Urbanus. Dit spel is een nieuwe variant op het spel Monopoly met als thema Urbanus. Koop plekken of straten uit de wereld van Urbanus en zorg ervoor dat jij de winnaar wordt van dit uitdagende klassieke spel met een speels en vernieuwend jasje. Monopoly Urbanus is gemaakt voor minimaal 2 en maximaal 6 spelers. De minimale leeftijd om het spel goed te kunnen spelen is 8 jaar.

72.Monopoly Junior

Bekijk prijs

€19,95

Met Monopoly Junior kunnen kinderen op hun eigen niveau kennis maken met het spel Monopoly. Het speelveld en de spelregels zijn zo aangepast dat het voor jonge kinderen eenvoudig te begrijpen is hoe het spel gespeeld moet worden. Monopoly Junior is gemaakt voor 2 tot 4 spelers en kan al gespeeld worden vanaf een leeftijd van 5 jaar. Het speelveld, de kaarten, de pionnen en de afbeeldingen zijn allemaal aangepast aan de leeftijd van jonge spelers.

73.Monopoly Fortnite ENG

Bekijk prijs

€21,25

De populaire game Fortnite is nu ook thuis op tafel te spelen in de vorm van Monopoly Fortnite ENG. Dit bordspel is gebaseerd op het klassieke spel Monopoly en maakt het mogelijk om iedereen van het bord te spelen. Je verzamelt geen geld maar health punten. Monopoly Fortnite ENG is volledig Engelstalig uitgevoerd en is geschikt voor spelers vanaf 13 jaar. Je kunt deze uitvoering van het Monopoly spel spelen met 2 tot 7 spelers.

74.Giraf’ Fun

Bekijk prijs

€23,39

Ga de uitdaging aan met jouw medespelers en speel het spel Giraf’ Fun. Hierin kun je als Giraf een race voeren tegen andere giraffes. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk fruitballetjes te eten en het hoedje te pakken te krijgen. Heb jij het hoedje op jouw hoofd en ben je als eerste thuis aangekomen, dan ben jij de winnaar van Giraf’ Fun. Je moet daarbij wel oppassen voor jouw tegenspelers en de aanwezige wc-pot in de jungle die op ontploffen staat!

75.Ticket to Ride New York

Bekijk prijs

Het spel Ticket to Ride New York is een nieuwe variant op het spel Ticket to Ride. In deze uitvoering maak je geen gebruik van de trein maar van taxi’s. Je bevindt je in het New York van de jaren zestig van de vorige eeuw. Hierin kun je de meest bekende locaties uit de stad bezoeken en zoveel mogelijk bestemmingen bereiken. De winnaar is de speler met de meeste punten aan het einde van het spel.

76.K3 Dromenvanger

Bekijk prijs

€16,99

Met het spel K3 Dromenvanger kun je op een speelse manier zorgen dat al jouw pionnen als eerste naar het midden van het speelbord verplaatst worden. De winnaar heeft dat dan ook als eerste gedaan. Het spel is gemaakt voor jonge kinderen met een leeftijd van minimaal 4 jaar en kan gespeeld worden met 2 of met 3 spelers. K3 Dromenvanger zorgt er ook voor dat je de tegenstanders kunt uitdagen door de weg voor ze te versperren.

77.Fits

Bekijk prijs

€29,95

Met Fits moet je ervoor zorgen dat jouw speelbord zo snel mogelijk gevuld wordt met tegels van verschillende vormen. Door de kleurige tegels te schuiven kun je voor volle rijen zorgen, velden afdekken of juist velden vrij houden. Elke speler heeft een eigen speelbord en iedereen kan op hetzelfde moment spelen. Voor de uitdagen zijn er vier verschillende rondes waarin spelers punten kunnen behalen. Fits is gemaakt voor 1 tot 4 spelers met een minimale leeftijd van 8 jaar.

78.K3 Op rolletjes

Bekijk prijs

€19,99

In het familiespel K3 Op rolletjes ga jij de uitdaging aan met jouw tegenspelers en is het de bedoeling om als echte K3 fan als eerste een weg naar boven te vinden op rolschaatsen. Door gebruik te maken van een dobbelsteen kun je vooruit komen of juist de pech hebben dat je een paar stappen naar beneden moet doen. De winnaar is de speler die als eerste de discobal aan de top van het veld heeft bereikt.

79.Monopoly Gamer Mario Kart

Bekijk prijs

€30,25

Met Monopoly Gamer Mario Kart speel je niet met pionnen maar met de bekende figuren uit de populaire videogame Mario Kart die tegen elkaar strijden in karts. Het spel is geheel in de stijl van deze game gemaakt en maakt het mogelijk om verschillende populaire bestemmingen te kopen zoals de Rainbow Road of het kasteel van de slechterik Bowser. Kom je op de Power-ups terecht, dan krijg je een speciale boost en kun je misschien wel sneller winnen!

80.Ticket to Ride uitbreiding: The Heart of Africa

Bekijk prijs

€24,25

Het populaire spel Ticket to Ride brengt je met de trein op veel verschillende bestemmingen. In Ticket to Ride uitbreiding: The Heart of Africa ga je met de trein op reis door Afrika. Verbindt steden met elkaar door treinverbindingen aan te leggen en ontdek nieuwe plekken op een uitdagende manier. Dit spel kan alleen gespeeld worden als je ook in het bezit bent van het basisspel Ticket to Ride of met Ticket to Ride Europe.

81.Monza

Bekijk prijs

Het spel Monza is gebaseerd op het circuit van het Italiaanse Monza. In het spel gooien de spelers met 6 dobbelstenen tegelijk om verschillende combinaties van kleuren te kunnen krijgen. Zo kun je met jouw racewagen soms wel meerdere plaatsen vooruit komen. Monza is gemaakt voor spelers vanaf 5 jaar en kan met 2 tot 6 spelers gespeeld worden. In de doos zitten een speelbord, 6 racewagens, 6 gekleurde dobbelstenen en natuurlijk de spelregels van het spel.

82.Get Packing

Bekijk prijs

Je wilt op vakantie naar een zonnige bestemming en moet de koffer nog pakken. Dat is ook de bedoeling in het spel Get Packing. In dit spel worden actie en puzzelen met elkaar gecombineerd door het inpakken van koffers. Je moet ervoor zorgen dat jouw koffer nog dicht kan nadat je alle voorwerpen van de kaarten die je hebt erin hebt gedaan. Lukt het om de koffer te sluiten, dan heb jij Get Packing gewonnen!

83.Impact Battle of Elements

Bekijk prijs

€17,25

Impact Battle of Elements is een spannend dobbelspel waarin het de bedoeling is om als laatste dobbelstenen over te houden. Door dobbelstenen te gooien en dezelfde symbolen te werpen, kun je meer dobbelstenen verzamelen. Iedere speler begint met 5 dobbelstenen en zodra je alle dobbelstenen kwijt bent, dan verlies je. Blijf je juist als laatste over, dan heb je gewonnen! Impact Battle of Elements is bedoeld voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar oud.

84.Disney Frozen II De krachten van Elsa

Bekijk prijs

€19,99

Breng de figuren uit de Disney-film Frozen II in huis door Disney Frozen II De krachten van Elsa te spelen! Dit spel is voorzien van licht en geluid en wordt geleverd met verschillende kaarten en andere attributen om te spelen. Het is de bedoeling om de sneeuwpop Olaf over het speelveld te verplaatsen en zo snel mogelijk 5 kaarten bij elkaar te spelen. Gaat get mis, dan gaat er rood licht branden. De batterijen voor het gebruik zijn niet inbegrepen.

85.Disney Frozen II Het echte vriendschapsspel

Bekijk prijs

€25,95

Disney Frozen II Het echte vriendschapsspel is een gezellig bordspel dat je kunt spelen met vrienden of familie. Het is de bedoeling dat je in dit spel samenwerkt met elkaar om er zo voor te zorgen dat de tocht door het Betoverde Bos succesvol wordt afgerond. Als jullie goed samenwerken en bij Elsa aan zijn gekomen, dan is het spel afgelopen. Disney Frozen II Het echte vriendschapsspel is bedoeld voor 1 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

86.Doolhof 30 jaar

Bekijk prijs

€33,95

Het klassieke bordspel Doolhof bestaat 30 jaar! Dat wordt gevierd met een speciale uitvoering van Doolhof 30 jaar. In deze versie is het mogelijk om zowel in het donker als in het licht te spelen. Net als in de originele variant is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk schatten verzameld en uit de gangen kunt ontsnappen. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar en kan met 2 tot 4 personen gespeeld worden.

87.Dobble 1,2,3

Bekijk prijs

€9,99

Het spel Dobble 1,2,3 is gemaakt om zoveel mogelijk dezelfde symbolen te vinden en deze als eerste te kunnen benoemen. De spelers strijden hierin tegen elkaar en spelen op hetzelfde moment. De winnaar is de speler die aan het eind van de rit de meeste punten heeft verzameld. Dobble 1,2,3 is gemaakt voor 1 tot 5 spelers en kan al gespeeld worden met kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar. Zo kunnen ze op een speelse wijze leren samenwerken.

88.Vier op ’n rij

Bekijk prijs

Vier op ’n rij is een echt klassiek spel dat je met twee personen kunt spelen. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk vier fiches van dezelfde kleur op een rij weet te krijgen en het jouw tegenstander zo mogelijk maakt. Deze uitvoering is gemaakt voor spelers met een minimale leeftijd van 6 jaar. Je ontvangt het spelbord waarin je van bovenaf rode of gele fiches kunt schuiven om zo jouw tegenstander te slim af te kunnen zijn.

89.Lexibook schaakcomputer Chess light

Bekijk prijs

€65,95

Ben jij een echte denken en houd je van schaken? Dan is de Lexibook schaakcomputer Chess light een ideale manier om jezelf of een ander uit te kunnen dagen. Dit digitale apparaat bestaat uit een schaakbord met een ingebouwde computer. Het is mogelijk om gebruik te maken van hints tijdens het spel, om tegen een andere speler te schaken of om jezelf uit te dagen en op maar liefst 64 verschillende niveaus tegen de computer te schaken.

90.Triominos XXL

Bekijk prijs

€33,25

Triominos XXL is een uitdagend spel voor spelers vanaf 6 jaar. Met dit spel kun je verschillende stenen in de vorm van driehoeken tegen elkaar aanleggen en zo de juiste cijfers met elkaar combineren. De speler die als eerste alle stenen van zijn bordje heeft weggespeeld en de meeste punten heeft, mag zich de winnaar noemen. Deze uitvoering van Triominos XXL is voorzien van stenen met extra grote cijfers en kan gespeeld worden met twee tot vier spelers.

91.Buzz honey bee

Bekijk prijs

€12,95

In het spel Buzz honey bee is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk honing verzameld, zonder de bij wakker te maken. Hiervoor draai je aan de schijf om vervolgens de speelstokjes in de bijenkorf te steken. Als de bij wakker wordt door jouw toedoen, dan heb je het spel verloren. Buzz honey bee is gemaakt voor spelers vanaf 6 jaar oud. Je kunt dit spel spelen met minimaal 2 en met maximaal 4 spelers.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here