Tegenwoordig kun je een bekeuring krijgen als je niet handsfree gebruik maakt van jouw smartphone op de fiets. Om de veiligheid van jou en andere weggebruikers te bevorderen en om toch gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld de navigatie op je telefoon, kun je daarom gebruik maken van een telefoonhouder op de fiets. Daarin klem je de smartphone vast en kun je veilig op pad. De beste fietshouder voor jou voldoet aan jouw wensen en natuurlijk de afmetingen van jouw telefoon.

text

text

text

text

 Universele Flexibele Telefoonhouder – 360 graden – Auto en fiets telefoonhouder met klem (Zwart) geschikt voor iPhone Samsung HTC Sony Google Huawei 

1

GSM Fietshouder voor iPhone, Samsung, Huawei, Sony – Universeel, Zwart met 4 stevige elastieken in hoeken


2

Universeel Telefoon houder Voor auto – GSM Houder Voor Auto – Mobile Phone Holder – Apple – Asus – Sony Xperia – Nokia – Samsung – Model van 2020


3

Alle artikelen

1. Universele Flexibele Telefoonhouder – 360 graden – Auto en fiets telefoonhouder met klem (Zwart) geschikt voor iPhone Samsung HTC Sony Google Huawei

Bekijk prijs

Je wilt op de fiets lekker muziek kunnen luisteren of gebruik maken van jouw navigatiesysteem. Dan is deze Universele Flexibele Telefoonhouder 360 graden de juiste keuze. Dit artikel is zowel op de fiets als in de auto te gebruiken en is voorzien van een flexibele arm met een lengte van 50 centimeter. Je kunt elke telefoon met een minimale breedte van 7 centimeter en een maximale breedte van 10 centimeter in de universele houder vastklikken.

2. GSM Fietshouder voor iPhone, Samsung, Huawei, Sony – Universeel, Zwart met 4 stevige elastieken in hoeken

Bekijk prijs

€19,95

Deze GSM Fietshouder is geschikt om gebruikt te worden voor iPhone, Samsung, Huawei en Sony smartphones. Het artikel is universeel te gebruiken en is voorzien van 4 stevige elastieken in hoeken om het apparaat mee vast te kunnen houden. Het scherm van de telefoon mag voor gebruik van dit artikel maximaal een formaat hebben van 7 inch. De fietshouder is gemaakt van kunststof en wordt op het stuur van de fiets gemonteerd zodat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van navigatie op je smartphone.

3. Universeel Telefoon houder Voor auto – GSM Houder Voor Auto – Mobile Phone Holder – Apple – Asus – Sony Xperia – Nokia – Samsung – Model van 2020

Bekijk prijs

€14,50

De Universeel Telefoon houder Voor auto is een handig hulpmiddel om jouw smartphone toch in de buurt te kunnen hebben tijdens het rijden. Het artikel wordt in het ventilatierooster van het dashboard geklikt en kan gebruikt worden voor verschillende merken en types telefoons. Zo is deze GSM houder voor in de auto te gebruiken voor Apple, Asus, Sony Xperia, Nokia en Samsung telefoons. De minimale grootte van het toestel mag hiervoor 4,7 inch zijn en de maximale grootte 6,5 inch.

4. Levabe Fiets telefoon houder / beugel| Zwart | met siliconen grip | 360 graden draaibaar automatisch slot | GPS | navigatie |beugel

Bekijk prijs

€20,-

Door gebruik te maken van de Levabe Fiets telefoonhouder met beugel kun je veilig het verkeer in. Je hebt dan wel beschikking over jouw smartphone voor bijvoorbeeld het luisteren van muziek of om te kunnen navigeren. Dit artikel heeft een grip die voorzien is van siliconen. De houder is universeel en te gebruiken voor alle smartphones met een breedte van minimaal 6,8 centimeter en maximaal 9,2 centimeter. Deze telefoonhouder past op elk stuur met een diameter van 20 tot 35 millimeter.

5. AirFrame XL Autohouder Ventilatiehouder voor Samsung Galaxy S3/ S5/ S5/ S6/ S6 EDGE/ S6 EDGE Plus/ S7/ S7 Edge/ Note 2/ Note 3/ Note 4/ Note 5/ J5/ J7 – NIEUW!! geschikt met een schermgrootte van 6 Inch!!!

Bekijk prijs

€4,70

De AirFrame XL Autohouder is een telefoonhouder voor in de auto. Dit artikel kan eenvoudig in een ventilatierooster op het dasboard worden geklikt en biedt ruimte voor telefoons van verschillende merken. Het toestel mag daarvoor maximaal een schermgrootte hebben van 6 inch. Door de sterke grip aan de achterkant van de houder, wordt ervoor gezorgd dat de telefoon stevig vast komt te zitten. De achterkant is voorzien van een rubberen laag zodat de telefoon niet kan beschadigen.

6. Shoperience telefoonhouder auto – Apple iPhone 4/4s

Bekijk prijs

€4,95

Met de Shoperience telefoonhouder auto heb je eenvoudig de mogelijkheid om jouw telefoon vast te klemmen. Op die manier kun je het toestel bijvoorbeeld gebruiken om te navigeren. Dit artikel wordt in een rooster van de ventilatie vastgeklemd en biedt ruimte aan een toestel met een maximaal formaat van 6 inch. Door de sterke grip aan de achterkant wordt de smartphone stevig vastgeklemd en wordt er voorkomen dat het apparaat losraakt en op de grond valt.

7. Universele Tablet telefoon Houder met Flexibele Arm en Montageklem – 360 graden draaibare arm, Standaard met Handgreep voor Tablets en Smartphones – WIT – universeel, boot, auto, fiets, kinderwagen, hoofdsteun bed

Bekijk prijs

€27,95

De Universele Tablet telefoon Houder is voorzien van een handige flexibele arm. Hiermee is het mogelijk om het apparaat op elke mogelijke wijze in jouw zicht te plaatsen. De arm heeft een lengte van ongeveer 70 centimeter. Met de montageklem wordt het artikel vastgeklemd. Je kunt deze houder gebruiken in de auto, op de fiets, aan je bureau en op veel meer andere plekken. De houder is geschikt om zowel smartphones als ook tablets mee vast te klemmen.

8. Stevige Aluminium fiets telefoonhouder voor op het stuur van racefiets / mountainbike / E-bike. Handige Smartphone houder geschikt voor iPhone/ Samsung Galaxy S en andere smartphones breedte tussen 5,5cm en 10cm – Zwart

Bekijk prijs

€17,95

Wil jij tijdens het fietsen gebruik kunnen maken van jouw smartphone om bijvoorbeeld te navigeren of om muziek te luisteren? Installeer dan deze stevige aluminium fiets telefoonhouder op het stuur van jouw fiets. Dit artikel maakt het mogelijk om jouw smartphone stevig vast te houden tijdens elke rit. De houder is geschikt voor op een stadsfiets, racefiets, mountainbike en E-bike. Dit handige artikel is universeel te gebruiken voor telefoons met een schermbreedte van 5,5 tot 10 centimeter.

9. GSM Fietshouder voor iPhone, Samsung, Huawei, Sony – Universeel, Grijs & met 4 stevige hoekklemmen

Bekijk prijs

€12,95

Deze handige GSM Fietshouder is gemaakt om jouw telefoon in vast te klemmen tijdens het fietsen. De houder wordt met een stevige klem aan het stuur van jouw fiets bevestigd. Door de stevige grip wordt voorkomen dat de telefoon losraakt en op de grond valt. Dit artikel is universeel te gebruiken voor onder andere toestellen van Apple, Samsung, Sony en Huawei. Het telefoontoestel wordt met de stevige hoekklemmen in de houder geplaatst en kan een grootte hebben van 7 inch.

10. Fietshouder Samsung S3 S4 S5 waterdicht fiets

Bekijk prijs

Ben je op zoek naar een houder voor jouw smartphone voor als je op de fiets zit? Als je veelvuldig gebruik wilt maken van het apparaat tijdens het rijden, dan is de Fietshouder voor Samsung S3, S4 en S5 zeker iets voor jou. Dit artikel is te gebruiken door de klem om het stuur van de fiets te bevestigen zodat je vervolgens een telefoon in het artikel kunt plaatsen. Deze houder is speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy S3, S4 en S5 toestellen.

11. Aluminium – fiets / MTB / Motor – stuur houder voor mobiele telefoon / GPS

Bekijk prijs

€17,95

Met deze Aluminium telefoonhouder kun je ervoor zorgen dat jouw smartphone altijd gebruikt kan worden tijdens het fietsen. Dit artikel is gemaakt van degelijk aluminium en zorgt ervoor dat het toestel zeer stevig wordt vastgeklemd. Je kunt dit product dan ook gebruiken op bijvoorbeeld een stadsfiets, racefiets, mountainbike en zelfs voor op de motor. Zo kun je handig altijd gebruik maken van de navigatie op het toestel. Dit artikel is universeel te gebruiken voor verschillende merken smartphones.

12. Telefoonhouder Auto – Zwart – Oranje – ventilatierooster – Phoneholder – Auto – Kids – Kinderen – Childrean – Flexibel – Multifunction

Bekijk prijs

€14,95

De Telefoonhouder Auto Zwart met Oranje is een vrolijk hulpmiddel om de telefoon in de auto vast te kunnen zetten. De houder zelf wordt in een ventilatierooster vastgeklemd en kan vervolgens een smartphone vasthouden. Je kunt ook gebruik maken van de twee aanwezige zuignappen om de telefoonhouder mee vast te zetten op een gladde ondergrond. Het artikel is gemaakt van zacht materiaal zodat de telefoon niet kan beschadigen. Dit artikel is gemaakt van siliconen materiaal.

13. Telefoonhouder motor en fiets, universeel

Bekijk prijs

De Telefoonhouder motor en fiets universeel is te gebruiken voor het vasthouden van jouw smartphone tijdens het rijden. Dit artikel is geschikt voor een telefoon met een schermgrootte van minimaal 5,5 centimeter en maximaal 8,5 centimeter. Het maakt daarvoor niet uit van welk merk het toestel is. De klem aan de achterzijde is bedoeld om vastgezet te worden op de stang van een stuur met een dikte van minimaal 15 millimeter en maximaal 30 millimeter.

14. Fietshouder iPhone 5S / 5C / 5

Bekijk prijs

Door gebruik te maken van de Fietshouder voor iPhone 5S, 5C en 5 kun je jouw smartphone altijd als navigatie gebruiken op de fiets. Dit artikel bestaat uit twee delen en is voorzien van een handige hoes die om de telefoon gaat. Door dit hoesje is jouw smartphone beschermd tegen opspattend water en een regenbuitje. De houder is te gebruiken in combinatie met een iPhone 5, iPhone 5S en iPhone 5C. Elke andere telefoon met een formaat van 6,5 centimeter bij 12 centimeter kan ook gebruikt worden.

15. Universele Waterbestendige Telefoonhouder Fiets 6 Inch

Bekijk prijs

€24,95

Door gebruik te maken van de Universele Waterbestendige Telefoonhouder Fiets 6 Inch kun je tijdens het fietsen jouw telefoon gebruiken om bijvoorbeeld te navigeren. Met dit artikel is het scherm ook voor een deel beschermd tegen regen, waardoor je de telefoon gewoon kunt blijven gebruiken. De klem is bedoeld voor toestellen met een maximaal formaat van 6 inch. Met een handig systeem aan de achterkant kan de telefoonhouder gemakkelijk aan het stuur van de fiets worden bevestigd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here