Veiligheid is belangrijk, ook op de fiets. Om goed gezien te worden als je met de fiets op pad bent rust je je vervoermiddel uit met speciale reflectoren en verlichting. Daarnaast kun je jezelf beter beschermen met een fietshelm.Deze zorgt voor een minder grote kans op hoofdletsel mocht je vallen en veel helmen zijn voorzien van verlichting zodat je beter gezien wordt. De fietshelm is in Nederland nog niet verplicht maar het dragen ervan wordt wel aangemoedigd.

text

text

text

text

Mini Hornit Lids fietshelm voor kinderen met LED achterlicht


1


Abus Pedelec 2.0 Ace fietshelm met vizier


2

Mini Hornit Lids fietshelm voor kinderen – Pugs Puppies

3

1. Abus Pedelec 2.0 Ace fietshelm met vizier

Bekijk prijs

€174,96

De Ace fietshelm is geschikt voor mannen en vrouwen en voorzien van een vizier waardoor de helm uitermate geschikt is voor gebruik in de stad. De helm biedt bescherming en is comfortabel om te dragen. De fietshelm ventileert goed zodat deze prettig in het gebruik is en indien het regent kun je de geïntegreerde regenhoes over de helm heentrekken zodat je niet nat wordt. Achterop de helm zit oplaadbare verlichting zodat je goed gezien wordt door medeweggebruikers.

2. Mini Hornit Lids fietshelm voor kinderen met LED achterlicht

Bekijk prijs

€34,95

Om ervoor te zorgen dat je kind veilig de weg op gaat met de fiets kun je hem of haar extra bescherming bieden met een fietshelm. De Mini Hornet met haaienprint biedt bescherming tegen vallen en door de verlichting die erop zit wordt je kind beter gezien. De fietshelm is voorzien van een rood achterlicht dat werkt op batterijen. Door de leuke en stoere haaienprint zal je kind de fietshelm niet snel stom vinden en makkelijk dragen.

3. Mini Hornit Lids fietshelm voor kinderen – Pugs Puppies

Bekijk prijs

€34,95

Als je wilt dat je kind veilig met de fiets op weg kan is het dragen van een fietshelm zeker aan te raden. Met de Pugs Puppies helm zijn ze niet alleen beschermd tegen vallen maar is deze ook nog eens leuk om op te zetten. De fietshelm is verstelbaar zodat deze nagenoeg voor ieder kind passend te maken is, heeft elf ventilatieopeningen voor een goed draagcomfort en is voorzien van rood achterlicht zodat je kind goed gezien wordt.

4. Abus Pedelec 2.0 Ace fietshelm met vizier

Bekijk prijs

€169,-

Om veilig te kunnen fietsen, zeker in de drukke stad, is het dragen van een fietshelm absoluut aan te raden. De Abus Pedelec fietshelm is voorzien van een vizier zodat je goed zicht hebt en als het regent kun je de geïntegreerde regenhoes erbij gebruiken. De fietshelm ventileert goed, is uniseks en gaat harde schokken tegen mocht je vallen. Om goed gezien te worden heeft de fietshelm achter een rood LED licht dat oplaadbaar is.

5. Abus Hyban fietshelm

Bekijk prijs

€54,89

Ga je dagelijks met de fiets naar het werk of school of fiets of skate je veel? Dan is het dragen van een goede fietshelm zeker aan te raden. De Abus Hyban is voorzien van een goed ventilatiesysteem en is verstelbaar zodat deze nagenoeg iedereen past. De helm is voor volwassenen en jeugd geschikt en in twee maten te koop. Om goed gezien te worden in het verkeer heeft de fietshelm rode LED verlichting aan de achterzijde.

6. Abus Pedelec+ fietshelm E-bike

Bekijk prijs

€102,22

De Pedelec+ fietshelm is de luxere variant van de Pedelec helm. De fietshelm heeft een goed schokabsorptievermogen en biedt veel bescherming aan de slapen en het achterhoofd. De helm is verkrijgbaar in twee maten, heeft een goede pasvorm en ventilatie, een geïntegreerde regenhoes en een sluiting onder de kin. Voor extra veiligheid zit er rode LED verlichting op de achterzijde. De helm voldoet aan de geldende normen en is geschikt voor gebruik in combinatie met een E-bike.

7. Torch T2 groen fietshelm met ingebouwd voor- en achterlicht

Bekijk prijs

€135,-

Om veilig te fietsen is het dragen van een fietshelm zeker aan te raden. Met de Torch T2 ben je niet alleen beter beschermd tegen hoofdletsel maar word je ook nog eens goed gezien door andere weggebruikers omdat de helm een voor- en achterlicht heeft. Deze zorgen voor goed zicht en goede zichtbaarheid, ook vanaf de zijkant. De helm is in één maat verkrijgbaar maar kan zo afgesteld worden dat deze de meeste mensen zal passen.

8. Torch T2 Midnight fietshelm met ingebouwd voor- en achterlicht

Bekijk prijs

Prijs onbekend

De Torch T2 fietshelm is een goede fietshelm die je naast de nodige bescherming tegen hoofdletsel ook nog eens een betere zichtbaarheid geeft op de weg. De helm is namelijk voorzien van zowel voor- als achterlicht zodat je goed gezien wordt door anderen. De verlichting van de fietshelm werkt op oplaadbare batterijen die diverse uren meegaan. De helm is in één maat te koop en kan met behulp van de zogenaamde fitpads pasbaar gemaakt worden.

9. Abus Pedelec 2.0 Ace fietshelm met vizier

Bekijk prijs

€169,78

Als fietser ben je kwetsbaar in het verkeer, zeker in een drukke stad. Om jezelf dan nog beter te beschermen kun je een goede fietshelm dragen. De Abus Pedelec 2.0 heeft een vizier zodat je goed zicht hebt en een geïntegreerde regenhoes die je over de helm heen kunt trekken. De helm is te koop in diverse kleuren en twee maten. De helm is verstelbaar, voorzien van een goed ventilatiesysteem en comfortabel om te dragen.

10. Magicshine fietshelm met richtingaanwijzers en stoplicht – Genie smart bike helmet

Bekijk prijs

€169,95

Veiligheid gaat boven alles, ook op de fiets. Met de Magicshine fietshelm kun je er zeker van zijn dat je als fietser goed gezien wordt. De helm heeft zowel een voor- als achterlicht. Dit laatste gaat feller branden als je remt zodat andere weggebruikers weten dat je stopt. De helm heeft richtingaanwijzers die je bedient vanaf je stuur zodat medeweggebruikers weten en zien waar jij als fietser naartoe gaat. De helm wordt geleverd in één maat maar is aanpasbaar.

11. Magicshine fietshelm met richtingaanwijzers en stoplicht – Genie smart bike helmet

Bekijk prijs

€169,95

Wil je je als fietser extra beschermen in het drukke verkeer en de kans op ongelukken verkleinen? Dan is het dragen van een fietshelm met goede verlichting een verstandige keuze. De fietshelm van Magicshine heeft zowel op de voor- als achterzijde verlichting die werkt op oplaadbare batterijen. De verlichting zelf is LED. De achterverlichting gaat feller branden als je remt en er zitten tevens richtingaanwijzers op de fietshelm die je kunt bedienen vanaf je stuur.

12. Mini hornet lids Military S

Bekijk prijs

€34,95

Om je kind veilig te laten fietsen kun je het een fietshelm laten dragen. De Mini Hornet fietshelm is verkrijgbaar in twee maten en voorzien van geïntegreerde achterverlichting zodat je als fietser beter gezien wordt. De verlichting kan in drie verschillende standen gebruikt worden en werkt op batterijen. De fietshelm is te koop in twee maten en is verstelbaar zodat je deze goed passend en zo veilig mogelijk kunt maken voor je kind tijdens het fietsen.

13. Torch T2 Red fietshelm met ingebouwde voor- en achterverlichting

Bekijk prijs

€135,-

Een fietshelm is in Nederland weliswaar niet verplicht maar biedt je wel meer veiligheid tijdens het fietsen. Om goed gezien te worden in het drukke verkeer heeft de Torch T2 Red tien stuks ingebouwde LED verlichting. Deze werkt op vier verschillende standen en de batterijen zijn oplaadbaar via een USB-kabel. De helm is in de kleur rood te koop en je kunt deze verstellen met behulp van speciale kussentjes zodat deze altijd goed past op ieder hoofd.

14. Pex kids fietshelm Junior Beer

Bekijk prijs

€30,85

Is je kind graag buiten sportief bezig zoals op de fiets of skates? Dan is het dragen van een goede helm zeker aan te raden om hoofdletsel te voorkomen. Met de Pex kids fietshelm wordt je kind goed beschermd en ziet het er ook nog eens leuk uit omdat de helm een mooie print en uitvoering heeft. De helm is verstelbaar met bandjes zodat deze goed past en optimale bescherming biedt. De helm ventileert voldoende en draagt comfortabel.

15. Torch T2 grijs fietshelm met ingebouwd voor- en achterlicht

Bekijk prijs

€135,-

Met het dragen van een fietshelm bescherm je jezelf beter in het verkeer. Om dan ook nog eens goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers kun je kiezen voor een fietshelm met verlichting. De verlichting op de Torch 2 fietshelm zit zowel op de voor- als achterzijde en werkt op batterijen die je kunt opladen met een USB-kabel. De helm is in één maat verkrijgbaar en kan aangepast worden met behulp van de stelknop zodat deze goed past.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here