Ben je een fanatieke fietser maar je bent een echte kluns in het bedenken van mooie en leuke routes of in het probleemloos terug naar huis geraken? Daar kan vanaf nu verandering in komen. Dit overzicht van een heleboel verschillende fietsnavigatiesystemen helpt u in uw keuze op de fietscomputer aan te kopen die het best bij u past. Het helpt u navigeren waar dan ook in Europa of wereldwijd.

text

text

text

text

Fiets langer en sneller

1


Een dynamische fietscomputer


2

De ideale fietscomputer

3

Sommige toestellen worden niet enkel voor fietstochten gebruikt maar kunnen ook in de auto of voor geocachen gebruikt worden. Je heb zowel goedkopere als duurdere modellen, het wil niet zeggen omdat je een duurder toestel aanschaft dat dit daarom ook beter is. Lees daarom goed de verschillende voor – en nadelen van elk toestel.

De merken zijn zeer uiteenlopend ze gaan van een Garmin tot een Navman. Aan u de keuze bij welk toestel u het beste gevoel hebt en waar u en uw gezin het meeste baat bij gaan hebben.

1. Fiets langer en sneller

Bekijk prijs

Prijs: € 579 op Bol.com

Stippel mooie routes uit met je fiets dankzij deze Garmin Edge fiets-gps. Je kan hem doorheen heel Europa gebruiken om zo de mooiste plekjes te ontdekken!
Er zijn gratis kaartupdates beschikbaar en de kaartupdate voer je uit via je Wi-Fi netwerk van thuis uit.

Zijn schermgrootte bedraagt 3 inch en het scherm is volledig touchscreen!
Deze fiets-gps biedt niet enkel routes aan maar heeft ook een ingebouwde hartslagmeter, is waterbestendig, heeft bluetooth en rijbaanbegeleiding.

Dit toestel biedt je 2 jaar garantie aan en een batterijduur van wel 20 uur!
In de doos zit ook een USB-kabel inbegrepen.

2. Een dynamische fietscomputer

Bekijk prijs

Prijs: € 389 Bol.com

De marktleider op gebied van gps-apparaten is uiteraard Garmin. Alle navigatiesystemen van Garmin zijn top maar bij dit toestel, geschikt voor fietsen merk je toch wel een flinke update tegenover de vorige modellen.
Dit toestel helpt je bij het navigeren van je route en is zeer handig in gebruik, werkelijk iedereen kan met dit toestel overweg. Bovendien is hij geschikt om de hele wereld te ontdekken.
Het heeft zelfs een voetgangersfunctie. Kies voor gemak, kies voor Garmin!

3. De ideale fietscomputer

Bekijk prijs

Prijs: € 519 op Bol.com

Plan nooit nog je fietstocht zonder deze Garmin Edge fiets-gps, hij brengt je waar je maar wilt en dat zelfs in heel Europa! Garmin staat op kop als het gaat over fietsnavigatie.
Wat zit er in de verpakking bij aankoop van deze Garmin Edge fiets-gps?

  • In-line flush voorsteun
  • Standaard steun
  • Bevestigingskabeltje
  • USB-kabel
  • De handleiding
  • 1 meegeleverde accu

Bovendien is hij niet alleen nummer één om je overal naartoe te brengen, hij is ook waterbestendig. Goed voor uitjes tijdens regen.

4. Toerfietscomputer

Bekijk prijs

Prijs: € 269 op Bol.com

Maak onvergetelijk mooie tochten met je fiets dankzij deze Garmin Edge Explore Premium fietsnavigatie. Bovendien beschikt hij over een aantal connected functies, na het koppelen van je fiet-gps met je smartphone kan je: de ingebouwde ongevaldetectie inschakelen zo voel je je altijd veilig onderweg, LiveTrack en GroupTrack installeren en al uw smartphone meldingen ontvangen. Bovendien legt er tevens ook alle activiteiten vast die u met uw fiets hebt uitgevoerd zoals waar u gefietst hebt, hoe hoog en hoe ver u toer waar.
Het beeldscherm is touchscreen, kan ook perfect gebruikt worden bij regen en fel zonlicht alsook met handschoenen. En biedt een hoge resolutie aan!

5. De geavanceerde navigatie van Garmin

Bekijk prijs

Prijs: € 370,94 op Bol.com

Ontdek nieuwe routes dankzij deze fietscomputer Garmin Edge 520 plus. Hij heeft een 2inch scherm, zijn schermresolutie bestaat uit pixels, hij is waterbestendig, hij beschikt over bluetooth en heeft de kaarten van Europa erop staan.
Wat positief is, is dat hij beschikt over de Garmin fietskaart vol met aanwijzingen voor routes op en buiten de begaande wegen, die populair zijn bij andere fiets die de fietscomputer gebruiken.
Hij biedt u 2 jaar garantie aan en er zit inclusief een USB-kabel bij.

6. Navman fietsnavigatie

Bekijk prijs

Prijs: Geen prijs te vinden wegens niet beschikbaar product

Maak vanaf nu de mooiste fietsroutes samen met deze Navman Bike 1000 fiets-gps. Met zijn grote toetsen en zijn simpel menu kan hij werkelijk door iedereen gebruikt worden. Hij ontvangt alle verkeersinformatie dankzij zijn ingebouwde ontvangen zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Hij geeft ook informatie door zoals de snelheid waaraan je fietst, de afstand die je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je exact hebt verbrandt.
Andere specificaties: Heeft een 3,5 inch aanraakscherm, heeft een batterijduur tot 10 uur, is IPX5 waterbestendig en bevat de kaart van west-Europa.

7. Een navigatietoestel voor het hele gezin

Bekijk prijs

Prijs: € 249 op Bol.com

Trek er met je hele gezin op uit en ontdek recreatieve paden en routes die je kan volgen. Hij is geschikt voor iedere buitenactiviteit en elk avontuur dat je samen met je gezin wil aangaan.
De Garmin Etrex Touch 25 Premium is geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten buiten alleen fietsroutes. Hij biedt vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten.
Hij heeft een extern geheugenslot en zelfs een 3-assig kompas met kantelcompensatie, zo vindt je altijd de weg naar huis terug.

8. De fietsnavigatie van Beeline

Bekijk prijs

Prijs: € 109,99 op Bol.com

Een eenvoudiger toestel als deze van Beeline bestaat er haast niet. Het enige wat u hoeft te doen is uw route kiezen op uw telefoon, de Beeline aan uw stuur bevestigen en bovenal genieten van uw heerlijke fietstocht! Door eenvoudig de pijl op uw scherm te volgen komt u zonder problemen op uw bestemming aan.
Is er in het verkeer iets gebeurd waardoor je hinder kan ondervinden? Deze Beeline houdt je daarvan op de hoogte, via je smartphone zodat je je route kan aanpassen.
Als u wil kan u dankzij deze fietsnavigatie de hele wereld ontdekken!

9. Ga fietsen doorheen heel Europa

Bekijk prijs

Prijs: € 325 op Bol.com

Je kan overal waar je maar wilt vertrouwen op Garmin! Deze Garmin eTrex Touch 35 Elite is de beste aankoop die u kan doen voor uw volgend avontuur. Ga dankzij deze navigatie op ontdekking doorheen Europa!
Zijn schermgrootte is 2,6 inch en hij biedt zelfs een barometrische hoogtemeter aan wat toch wel exclusief is! Ook krijg je hier gratis en voor niets een fietssteun bij die makkelijk aan je stuur kan bevestigen.
Wat er ook ideaal is voor als je wil gaan toeren met de fiets, door ‘via-punten’ toe te voegen aan een route, kan je zelf een route samenstellen volledig naar uw keuze.
Hij biedt 2 jaar Carry-in garantie aan!

10. Ga op ontdekking!

Bekijk prijs

Prijs: € 275 op Bol.com

Ontdek een tal van recreatieve paden en routes doorheen heel Europa, dankzij deze Garmin Etrex Touch 25 Elite fietsnavigatie. Met zijn 3-assig kompas met kantelcompensatie dat hij bevat, raak je nooit meer de weg kwijt!

Eén ding staat vast, je gaat bij aanschaf van deze fietsnavigatie wondermooie routes ontdekken die je met je hele gezin kan beleven. Hij is geschikt voor iedere buitenactiviteit.
Een groot voordeel is dat hij vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten aanbiedt.

11. Extern batterijpak voor uw fietscomputer

Bekijk prijs

Prijs: € 129,99 op Bol.com

Vanaf nu moet u geen schrik meer hebben dat uw fietsnavigatie een platte batterij heeft terwijl u een gezellige fietstocht aan het maken bent en toch best een stuk van huis af bent. Dankzij deze Garmin Charge powerpack v Edge 1030 kan u langere fietstochten maken, hij is gewoon aan uw fietscomputer aan te sluiten, zo eenvoudig is het.
Hij is uiterst geschikt voor de Garmin Edge 1030.

Laad nu uw fietscomputer eenvoudig onderweg op, de batterij van uw fietscomputer gaat zo, zo’n 24 uur langer mee. Gedaan met de stress bij grote fietstochten!

12. Een voordelige aankoop

Bekijk prijs

Prijs: € 299 op Bol.com

Ga voor gemak, ga voor handigheid, ga voor deze Garmin eTrex Touch 35 Premium! Laat het uw partner worden tijdens de vele fietstochten die u nog zal doen in de toekomst. Hij is niet alleen geschikt voor fietstochten maar ook perfect om wandelingen mee te doen of te gebruiken in de auto.

Hij heeft een duidelijke schermgrootte van zo’n 2,6 inch. Bevestig de fietssteun die je er bijkrijgt eenvoudig aan het stuur van je fiets en zorg zo voor je eigen gemak tijdens het fietsen. Hij biedt 2 jaar garantie aan!

13. Een mooie en praktische gps

Bekijk prijs

Prijs: € 219 op Bol.com

Het vernieuwde model van de Garmin eTrex 20x biedt een verbeterd kristalhelder kleurenscherm van 2,2 inch aan, waar hij zich onderscheidt van het vorige model. Doordat hij een ultragevoelige gps-ontvanger heeft krijgt u uw routes zo nauwkeurig mogelijk door.
Met zijn 4GB geheugen hebt u een redelijke opslag voor bijvoorbeeld foto’s en/of andere kaarten.
Zijn batterij gaat zo’n 25 uur mee.
Hij beschikt over de kaart van Europa – West Europa en heeft een wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf.

14. Vind je eigen route!

Bekijk prijs

Prijs: € 189 op Bol.com

Met deze gps Teasi one 4 beschikt u over 4 profielen waaruit u de keuze hebt of terwijl neemt u hem mee om te fietsen, te wandelen, te varen of te gaan skieën. Hij beschikt over een standaard kaart van Europa, wilt u graag buiten Europa fietstochten doen dan kan u gratis kaartupdates uitvoeren.
Dit toestel is de eenvoud zelve, hier komt geen ingewikkelde en tijdrovende installatie aan te pas. Het motto van dit toestel is : “uitpakken, inschakelen, beginnen en plezier hebben’, zo simpel is het!
Laat de gps u helpen bij het kiezen van een route die op uw lijf geschreven is.

15. Een gebruiksvriendelijke fietscomputer

Bekijk prijs

Prijs: Niet te vinden doordat het product niet beschikbaar was

Wie houdt er nu niet van een toestel dat echt zeer gebruiksvriendelijk en compact is? Bovendien is hij ontworpen door Garmin, DE wereldwijde marktleider in navigatiesystemen.
Wat deze fietscomputer onderscheidt van andere fietscomputers is dat hij ook een hartslagmeter aanbiedt waardoor u niet alleen aan uw conditie kan werken maar ook uw gezondheid nauw in het oog kan houden.
U vind standaard de kaart van Europa terug op deze fietscomputer, zijn batterij gaat zo’n 10 uur mee en zijn scherm is volledig touchscreen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here