Heb je wel eens het probleem dat je laptop of computer te vol raakt omdat je er al je foto’s, filmpjes en bestanden op wilt bewaren? Of wil je bestanden meenemen om aan een ander te laten zien of op een ander apparaat opslaan? Dan is het gebruik van een externe harde schijf handig. Deze harde schijf koppel je eenvoudig aan je laptop om bestanden over te schrijven en is verkrijgbaar met diverse opslagcapaciteiten.

text

text

text

text

WD Elements Portable 2TB

1

Seagate Expansion Portable 5TB

2

LaCie 4TB Mobile Drive USB-C

3

1. WD Elements Portable 2TB

Bekijk prijs

€84,99

Met de WD Elements Portable 2TB kun je een grote hoeveelheid bestanden opslaan. De externe harde schijf werkt via een USB-kabel zodat je er geen voedingskabel voor nodig hebt om bestanden over te zetten. De externe harde schijf hoef je niet speciaal te installeren maar kun je meteen gebruiken. De harde schijf is licht in gewicht en heeft een handig formaat zodat je deze altijd onderweg makkelijk mee kunt nemen. De opslagcapaciteit bedraagt 2TB.

2. Seagate Expansion Portable 5TB

Bekijk prijs

€129,99

Tegenwoordig kun je eenvoudig een externe harde schijf aan je laptop koppelen om grote bestanden op te slaan zodat je altijd een back-up hebt of deze makkelijk kunt delen met een ander. Hierop kun je met een opslagcapaciteit zoals bij de Seagate Expansion Portable van 5TB enorm veel en grote bestanden opslaan zodat je laptop niet vol raakt. De externe harde schijf is 2,5 inch dus makkelijk mee te nemen en werkt meteen via Plug & Play.

3. LaCie 4TB Mobile Drive USB-C

Bekijk prijs

€149,-

Wil je geen problemen hebben met de opslag van bestanden op je laptop of computer en voorkomen dat deze te vol raakt? Dan kun je gebruik maken van een externe harde schijf. De LaCie Mobile Drive USB-C heeft een opslagcapaciteit van 4TB en wordt geleverd met speciale software die zorgt voor automatische back-ups zodat je niks kwijt kunt raken. De harde schijf heeft een metalen behuizing die minder snel beschadigt dan de kunststof buitenkant die de meeste externe schijven hebben.

4. Seagate Backup Plus HUB 8TB

Bekijk prijs

€179,99

De Seagate Backup Plus HUB heeft een opslagcapaciteit van 8TB maar kan daarnaast ook gebruikt worden voor het opladen van twee apparaten die je ermee verbindt. De externe harde schijf beschikt over twee USB-poorten die voor het opladen zorgen van bijvoorbeeld je smartphone of tablet, ook als de laptop stand-by of uit staat. De externe harde schijf is 3,5 inch en makkelijk mee te nemen maar je hebt voor het gebruik ervan wel netvoeding nodig.

5. Toshiba Cavio Basics Exclusive 2TB

Bekijk prijs

€79,99

Maak je graag filmpjes of foto’s of heb je voor school of werk veel bestanden op je laptop staan waarvan je graag een back-up wilt hebben of die je laptop eigenlijk te vol maken? Dan kan een externe harde schijf de oplossing bieden. De Toshiba Cavio Basics Exclusive heeft een opslagcapaciteit van 2TB zodat je er veel op kunt opslaan. De externe harde schijf wordt geleverd inclusief draagtas en is stofdicht. De schijf werkt via een USB-aansluiting.

6. WD Elements Portable 4TB

Bekijk prijs

€114,99

Grote bestanden zoals films en foto’s kunnen nog wel eens veel ruimte innemen op je laptop. Wil je er meer ruimte op creëren en een back-up van je bestanden maken of deze delen met anderen? Dan kun je de bestanden ook opslaan op de WD Elements Portable. Deze externe harde schijf werkt via een USB-aansluiting zodat er geen voedingskabel nodig is en heeft een opslagcapaciteit van 4TB. De schijf weegt zo’n 235 gram en is makkelijk mee te nemen.

7. WD Elements Portable 1TB

Bekijk prijs

€59,99

De WD Elements Portable heeft een opslagcapaciteit van 1TB. De externe harde schijf is 2,5 inch en weegt slechts 134 gram hetgeen nog minder is dan de gemiddelde smartphone. De externe harde schijf werkt via een USB-kabel die je aansluit op de laptop om bestanden over te zetten. Je kunt kiezen voor installatie via Windows maar dit is niet noodzakelijk want de harde schijf werkt meteen als je deze inplugt volgens het principe van Plug & Play.

8. WD My Book Duo 20TB

Bekijk prijs

€659,-

Heb je veel bestanden voor je werk of school of wil je filmpjes, foto’s en andere documenten veilig opslaan zodat deze niet verloren kunnen gaan? Dan kun je daarvoor gebruik maken van een externe harde schijf. Met de WD My Book Duo heb je een opslagcapaciteit van maar liefst 20TB. De externe harde schijf heeft twee zogenaamde WD Red schijven die de bestanden onderling kopiëren zodat er niks verloren gaat. De schijf werkt met een beveiliging met wachtwoord.

9. Seagate Expansion Portable 1TB

Bekijk prijs

€57,99

Teveel bestanden op je laptop of wil je graag extra zekerheid hebben niets kwijt te raken en van al je bestanden een back-up maken? Dan kan een externe harde schijf uitkomst bieden. Met de Seagate Expansion Portable kun je direct aan de slag door de Plug & Play USB-aansluiting en heb je een opslagcapaciteit van 1TB. Door de snelle USB 3.0 verbinding zet je talloze bestanden al binnen enkele seconden over naar de externe harde schijf.

10. Seagate Expansion Portable 2TB

Bekijk prijs

€89,-

De Seagate Expansion Portable heeft een opslagcapaciteit van 2TB. Omdat de externe harde schijf werkt via een USB 3.0 verbinding zet je supersnel bestanden over vanaf je laptop zodat je meer ruimte krijgt. De harde schijf werkt via het Plug & Play principe zodat deze meteen werkt zonder verdere installatie. De schijf weegt nauwelijks meer dan een smartphone en kan door het formaat eenvoudig meegenomen worden. Zo kun jij back-ups maken van bestanden zodat ze niet verloren gaan.

11. LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 4TB

Bekijk prijs

€239,-

De LaCie Rugged Thunderbolt externe harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 4TB. De harde schijf heeft als bijzonder kenmerk dat deze een dermate stevige behuizing heeft dat deze goed beschermd is tegen vallen, schokken, water en stof zodat je bestanden niet verloren gaan. Mocht er onverhoopt toch iets mee gebeuren en verlies je belangrijke bestanden dan krijg je er drie jaar Rescue Data Recovery bij van de fabrikant waarmee je bestanden hersteld kunnen worden.

12. Seagate Expansion Portable 4TB

Bekijk prijs

€119,-

Met de Seagate Expansion Portable kun je bestanden opslaan tot wel 4TB in totaal en dat is bepaald niet gering. De externe harde schijf werkt via het Plug & Play principe zodat deze het meteen doet en je geen voedingskabel nodig hebt omdat de schijf via een USB-aansluiting werkt. De schijf werkt zonder dat je deze hoeft te installeren met Windows en zorgt ervoor dat je van alle bestanden een back-up kunt maken zodat er niets verloren gaat.

13. LaCie 2TB Mobile Drive USB-C

Bekijk prijs

€101,99

Met de LaCie Mobile Drive USB-C haal je een externe harde schijf in huis met een opslagcapaciteit van 2TB. Wil je er foto’s op opslaan dan betekent dit dat je er zeker 200.000 op kunt zetten. De externe harde schijf kopieert snel bestanden vanaf je laptop of computer. De schijf is licht en door het formaat (2,5 inch) ook makkelijk mee te nemen. De schijf is standaard geformatteerd voor Mac (Apple) apparatuur maar kan ook gebruikt worden voor Windows-systemen.

14. LaCie 2Big Raid USB 3.1 8TB

Bekijk prijs

€532,95

Wil je graag snel veel bestanden opslaan op een externe harde schijf zodat deze niet meer verloren kunnen gaan mocht je een probleem hebben met je computer? Dan kun je ze op de LaCie Big Raid externe harde schijf zetten. De harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 8TB en kan door het gebruik van de USB 3.1 verbinding in no-time grote bestanden overzetten. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan zorgt LaCie ervoor dat je bestanden alsnog teruggevonden kunnen worden.

15. Seagate Backup Plus 5TB

Bekijk prijs

€139,-

De Seagate Backup Plus is een externe harde schijf met een opslagcapaciteit van 5TB. De externe harde schijf is geformatteerd voor Windows maar ook te gebruiken voor apparaten met een Mac-systeem. Voor het gebruik van de externe harde schijf heb je geen extra voedingskabel of stopcontact nodig want deze werkt via de USB-aansluiting die je simpelweg in je computer of laptop inplugt. Je slaat op de harde schijf zo’n 500.000 foto’s of 140 Full HD-films op.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here