Een gemiddeld persoon brengt zo een 975 uur per jaar in bed door. Dat is best wat. Als je weet dat eerder onderzoek aantoont dat maar liefst 80% van de Belgen rugpijn ervaart, dan weet je meteen dat een goede ergonomische matras je levenskwaliteit heel erg kan verbeteren. Voor je optimale slaapcomfort is het daarom aan te raden, naast een goed hoofdkussen, te investeren in een matras va hoge kwaliteit. De geschikte matras kiezen is niet altijd even eenvoudig. Bovendien is de beste matras ook verschillend van persoon tot persoon. Zwaar gebouwde mensen hebben nood aan een hardere matras dan lichte of kleine mensen. Tenslotte kan ook de keuze van materialen belangrijk zijn.

text

text

text

text

Comfort Matras – 90×200 – Ergonomische Ondersteuning – AntiAllergisch – Medium & Hard – 90 Nachten Proefslapen

1

7 Zone Pocketvering Matras 160×200 x 20 cm kokosnoot ergonomisch

2

7 Zone Pocketvering Matras 180×200 x 20 cm kokosnoot ergonomisch

3

1. Comfort Matras – 90×200 – Ergonomische Ondersteuning – AntiAllergisch – Medium & Hard – 90 Nachten Proefslapen

Bekijk prijs

Prijs: € 224,25

Ben je een buikslaper of verkies je een hardere matras, dan is de Zwoong Comfort Matras de perfecte keuze. De matras beschikt over een uniek bi-comfort, waardoor je op zowel een medium of harde kant kan slapen. Hierdoor bepaal je helemaal zelf de hardheid van jouw matras, aangepast aan je persoonlijke behoefte! De Zwoong matras is bovendien voorzien van een ademende hoes die je er makkelijk afritst, zodat je hem eenvoudig de wasmachine in doet. Aangezien Zwoong zoveel vertrouwen heeft in zijn producten, test je de matras bovendien 90 dagen uit. Niet tevreden? Je kan de matras gratis retourneren.

2. 7 Zone Pocketvering Matras 160×200 x 20 cm kokosnoot ergonomisch

Bekijk prijs

Prijs: vanaf € 190,85

Deze matras met pocketvering is gemaakt van een hoge kwaliteit nanotechnologie. De matras beschikt over 7 verschillende zones met verschillende hardheden, aanpast aan elk afzonderlijk deel van je lichaam. Ook deze matras beschikt over een afritsbare, wasbare hoes die bovendien extra bescherming biedt tegen bacteriën. Zo blijft je bed altijd netjes en schoon. Extra pluspunt: deze matras neem je makkelijk met je mee. Je rolt hem eenvoudig op en stopt hem in de beschermende folie. Zo geniet je ook van een ideaal slaapcomfort tijdens een logeermoment.

3. 7 Zone Pocketvering Matras 180×200 x 20 cm kokosnoot ergonomisch

Bekijk prijs

Prijs: vanaf € 209,94

We bespraken reeds de voordelen van de 7 Zone Pocketvering Matras. Maar ook met een grotere afmeting kun je beschikken over deze ergonomische matras. Deze matras met pocketvering is gemaakt van een hoge kwaliteit nanotechnologie. De matras beschikt over 7 verschillende zones met verschillende hardheden, aanpast aan elk afzonderlijk deel van je lichaam. Ook deze matras beschikt over een afritsbare, wasbare hoes die bovendien extra bescherming biedt tegen bacteriën. Zo blijft je bed altijd netjes en schoon. Extra pluspunt: deze matras neem je makkelijk met je mee. Je rolt hem eenvoudig op en stopt hem in de beschermende folie. Zo geniet je ook van een ideaal slaapcomfort tijdens een logeermoment.

4. 7 Zone Pocketvering Matras 200×200 x 20 cm kokosnoot ergonomisch

Bekijk prijs

Prijs: vanaf € 236,98

Deze 7 Zone Pocketvering Matras van het merk Viking Choice is ook verkrijgbaar in het grote ‘200 x 200 x 20 cm’ –formaat. Deze matras met pocketvering is gemaakt van een hoge kwaliteit nanotechnologie. De matras beschikt over 7 verschillende zones met verschillende hardheden, aanpast aan elk afzonderlijk deel van je lichaam. Ook deze matras beschikt over een afritsbare, wasbare hoes die bovendien extra bescherming biedt tegen bacteriën. Zo blijft je bed altijd netjes en schoon. Extra pluspunt: deze matras neem je makkelijk met je mee. Je rolt hem eenvoudig op en stopt hem in de beschermende folie. Zo geniet je ook van een ideaal slaapcomfort tijdens een logeermoment.

5. Pocketveer Matras Koudschuim 20 cm 90×220

Bekijk prijs

Prijs: € 179

Met deze matras van Your Bed wordt je uitgerust wakker dankzij de uitstekende ventilatie. Deze matras beschikt over 7 zones ter hoogte van de schouders en de heupen, waardoor je altijd de juiste ondersteuning krijgt. Deze pocketvering matras is een prima investering op gebied van prijs kwaliteit. Hij beschikt over 300 tonvormige veren en comfortfoam afdichting. Dit maakt dat deze matras een garantie voor een perfect nachtrust biedt. Het luxe comfortfoam zorgt voor een uitstekende veerkracht.

6. Pocketveer Matras Koudschuim 20 cm 100×200

Bekijk prijs

Prijs: € 169

De koudschuim matras met pocketveer van Your Bed is ook beschikbaar in een 100 x 200 formaat. Deze eenpersoonsmatras is geschikt voor zowel buik- rug- als zijslapers. De zeven zones ter hoogte van schouders en heupen zorgen ten allen tijden voor een optimaal comfort. De wervelkolom en onderrug worden hierdoor extra beschermt, zodat je klachten snel doet afnemen. Bovendien is de afneembare en afwasbare hoes ideaal voor mensen met allergische klachten.

7. Dorsoo Comfort Matras

Bekijk prijs

Prijs: op aanvraag

Wil je het onderste uit de kan halen wat betreft je slaapcomfort, dan kan je bij dorsoo terecht voor de COMFORT matras. De matras is onderverdeeld in verschillende zones, voor een optimaal comfort. De zachtere heup- en schouderzones zorgen voor een correcte houding en vaste slaap. De stevige zone aan de lage rug zorgt op zijn beurt voor extra ondersteuning. Bovendien kan je de matras helemaal op maat laten maken en kiezen uit een soft of medium exemplaar. Ook wanneer je voor een tweepersoonsmatras kiest, is er de mogelijkheid om zowel soft als medium te combineren. Zo is het slaapcomfort voor beiden ideaal.

8. Dorsoo Active + slaapsysteem

Bekijk prijs

Prijs: op aanvraag

Soms zijn je klachten zodanig ernstig dat je aan een degelijke matras alleen niet voldoende hebt. Dorsoo ontwikkelde daarom het Active + slaapsysteem. Het is een dynamisch bed en beweegt actief met je mee terwijl je slaapt. Het Dorsoo-bed volgt automatisch je lichaam, ongeacht je lichaamsvorm of slaaphouding. Wanneer je gaat neerliggen, zakt de hydraulische lattenbodem in aan je schouders en bekken, en geven de pompjes actieve opwaartse steun aan je benen en lage rug. Het ACTIVE+ slaapsysteem bestaat uit een ergonomische lattenbodem en een speciaal gecontourde matras. Ook de matras gaat altijd soepel mee. Zo krijgt je rug continu de juiste ondersteuning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here