Hebt u jarenlang uw tanden manueel gepoetst en bent u dit beu? Wilt u graag eens een andere en gemakkelijkere reiniging voor uw gebit? Twijfel dan niet langer en ga voor een elektrische tandenborstel. De onderstaande artikelen laten u de verschillende elektrische tandenborstels zien die het populairst zijn bij consumenten. De merken die hier in besproken worden gaan vooral over Oral-B en Philips omdat deze toch wel keien zijn in hun vak, op gebied van elektrische tandborstels en elektro in het algemeen.

Je vindt elektrische tandenborstels niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Gegarandeerd dat zij door middel van een elektrische tandenborstel, het tanden poetsen ineens een stuk leuker gaan vinden. 

Uit vele reacties is gebleken dat mensen echt zo tevreden zijn over de aankoop van een elektrische tandenborstel, het reinigt niet alleen beter maar is ook veel makkelijker in gebruik. Het enige “nadeel” is dat deze opgeladen moet worden. Ook naar duurzaamheid toe zijn elektrische tandenborstels een echte aanrader!

1. De elektrische tandenborstel die extra grondig reinigt

Bekijk prijs

Prijs: € 331,98 op Coolblue.be

Laat uw tanden stralen als een diamant dankzij deze Philips Sonicare Diamond Clean elektrische tandenborstel. Dit duo pack bevat 2 complete tandenborstels, 2 laadstations en 2 oplaadbare reisetuis, makkelijk om uw tandenborstel onderweg op te laden.

Deze elektrische tandenborstel heeft maar liefst 5 poetstanden, zo past u de poetsintensiteit aan. Zo is hij zeer geschikt voor gevoelige tanden maar ook voor bloedend tandvlees.

Reinig nu extra grondig uw gebit dankzij zijn DeepClean modus, hij biedt een extra poetskracht aan en laat je 3 minuten poetsen.

3. Twee complete Oral-B Pro tandenborstels

Bekijk prijs

Prijs: € 99,98 op Coolblue.be

Dankzij deze bundelvoordeel koopt u een elektrische tandenborstel en krijg u er zelf nog één bij voor uw partner, om de poets moment echt gezellig te maken! Dit bundelvoordeel geeft je niet alleen recht op deze twee zwarte elektrische tandenborstels maar u krijgt er ook twee laadstations en 2 reisetuis bij! 

Dankzij de Cross Action opzetborstels reinigen de borstelharen extra diep tussen je tanden en rondom het tandvlees.

Hij biedt ook enkele snufje aan zoals: Een poetsdruksensor zo poetst u nooit te hard, een intervaltrainer zo vergeet u zeker niet elke zone in uw mond te poetsen en u kan kiezen voor een zachtere poeststand deze is ideaal voor als u tandvleesproblemen heeft.

4. De single variant van de Oral-B Pro

Bekijk prijs

Prijs: € 49,99 op Coolblue.be

Deze zwarte elektrische tandenborstel van Oral-B, biedt je tal van voordelen aan. Hij is aanpasbaar in zijn intensiteit dit wil zeggen dat hij een gevoelige en een standaard poetstand heeft. Hij heeft een dubbele timer, de ene laat je weten wanneer je een ander gebied in je mond moet poetsen en de andere laat je weten wanneer je lang genoeg gepoest hebt. 

Hij heeft een ronde borstelkop, met een roterende 3D effect. Eens de accu opgeladen is gaat hij zo’n 28 minuten mee na een oplaattijd van zo’n 22 uur.

5. Duurzame elektrische tandenborstels

Bekijk prijs

Prijs: € 139,89 op Coolblue.be

Pak tandplak aan en verklein de kans op tandsteen en gaatjes dankzij deze elektrische tandenborstel! Met deze geweldige actie krijg u in plaats van één tandenborstel er maar liefst twee! En… u krijgt er maar liefst 10 extra Cross Action opzetborstels bij, zo kunnen jij en je partner 1,5 jaar onbeperkt jullie tanden poetsen. 

Wat houdt dit duopack Oral-B 2000N juist in? Hij bevat twee complete tandenborstels, 12 opzetborsteltjes en twee laadstations, perfect voor jou en je partner!

Hij beschikt over een dubbele timer en heeft een 3-voudige poetsdruksensor zo poets je je tanden en tandvlees nooit te hard!

6. Poets een jaar onbeperkt je tanden

Bekijk prijs

Prijs: € 71,94 op Coolblue.be

Poets nu een jaar lang je tanden zonder dat je andere opzetborstels moet aankopen dankzij deze leuk actie! Als je deze Oral-B Pro 2 2000N elektrische tandenborstel koopt krijgt u er maar liefst 4 extra Cross Action opzetborstels bij! 

Het is een complete set met een elektrische tandenborstel en 5 opzetborstels. Deze set bevat geen reisetui.

Een klein minpunt is dat deze elektrische tandenborstel maar 2 poetsstanden aanbiedt, tegen over andere tandenborstels in deze prijscategorie. 

Deze elektrische tandenborstel heeft een ronde borstelkop en heeft een drievoudige poetsdruksensor, hij gaat langzamer ronddraaien als je te hard poetst.

7. De tandenborstel die doet wat hij beloofd

Bekijk prijs

Prijs: € 59,99 op Coolblue.be

Philips pakt uit met zijn Philips Sonicare Protective Clean elektrische tandenborstel die echt doet wat hij beloofd. Ervaar een grondige poetsbeurt van uw mond!

Met zijn InterCare opzetborstel verwijdert hij tandplakophoping tussen je tanden en gaat hij bloedend tandvlees tegen.

Hij biedt een sonische poetstechniek aan en heeft wel zo’n 31000 poetsbewegingen per minuut, wat zich dan ook weer onderscheid van andere varianten.

Hij beschikt over een poetsdruksensor zo weet je exact wanneer je te hard poetst en past hij zijn snelheid aan. Ook geeft deze elektrische tandenborstel een seintje wanneer de opzetborstel aan vervanging toe is. Deze elektrische tandenborstel is een echte aanrader voor het hele gezin!

8. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Bekijk prijs

Prijs: € 51,95 op Coolblue.be

Wie zegt dat kwaliteit veel geld moet kosten zit toch verkeerd, dit kan u zien aan deze elektrische tandenborstel van Oral-B. Zijn prijs/kwaliteitsverhouding zit uitermate goed, het is een correcte en zeer voordelige aankoop. 

Hij heeft 2 verschillende poetsstanden: Een gevoelige poetstand, geschikt voor gevoelig tandvlees en een standaard poetstand. Zo biedt hij aan ieder die deze gebruikt de juiste oplossing!

Hij reinigt extra diep tussen de tanden het ook rondom het tandvlees dankzij zijn Cross Action borstelharen. 

Hij beschikt over een drievoudige poetsdruksensor en heeft een batterij-niveau indicator zo kan u exact opvolgen wanneer hij opgeladen moet worden, zijn oplaadtijd bedraagt zo’n 12 uur.

9. De genie onder de elektrische tandenborstels

Bekijk prijs

Prijs: € 154,99 op Coolblue.be

 

Deze Oral-B Genius 10000N White reiniger veel grondiger dan andere elektrische tandenborstels dankzij zijn rotaties die 10500 per minuut bevatten.

Hij beschikt over twee indicators: De batterij-niveau indicator en wanneer uw opzetborstel aan vervanging toe is.

Hij heeft een oplaadtijd van zo’n 12 uur.

Laat je begeleiden in het poetsen van je tanden via je smartphone, dankzij een app bekijk je alle uitgebreide verslagen van je poetsbeurten. Het enige nadeel hiervan is dat je hem altijd bij moet hebben als je je tanden gaat poetsen wel krijg je er een houder bij waar je je smartphone gemakkelijk in kan plaatsen in de badkamer zo kan je tijdens het poetsen kijken hoe je beter je tanden kan poetsen en krijg je hier feedback over. Bij uw aankoop krijgt u ook een USB-reisetui er gratis bij!

Hij biedt drie verschillende opzetborstels aan: CrossAction om goed te reinigen, Sensitive voor gevoelig tandvlees en 3D white voor wie witte tanden wil.

10. Poets als een genie

Bekijk prijs

Prijs: € 135,00 op coolblue.be

Poets als een genie dankzij deze Oral-B Genius 10000N Black. Hij reinigt je mond veel grondiger dan de andere varianten. Het interessante aan deze elektrische tandenborstel is dat als je deze aankoopt je er die verschillende opzetborstel bij krijgt zodat je je tanden de beste reiniging geeft! Welke opzetborstels zitten hierbij? De CrossAction opzetborstel, de Sensitive opzetborstel en de 3D white opzetborstel. Voor ieder wat wils!

Wordt begeleid tijdens het tanden poetsen dankzij de gemakkelijke app die je op je smartphone kan downloaden om zo je poetsgedrag correct en tot in de puntjes op te volgen. U krijgt bij aankoop van deze elektrische tandenborstel er een USB-reisetui en een houder voor om smartphone in te steken.

11. Een jaarvoorraad voor jouw en je partner

Bekijk prijs

Prijs: € 142,97 op Coolblue.be

Koop nu deze Philips Sonicare Protective Clean elektrische tandenborstel en krijg er nu 8 extra Optimal White opzetborstels bij! Zo kan je samen met je partner genieten van een jaar onbeperkt en zonder aanschaf van nieuwe opzetborstels, jullie tanden te poetsen.

Deze set bevat 2 complete tandenborstels, 2 laadstations en 10 opzetborstels.

Hij beschikt ook over nuttige snufjes, zo heeft hij een chip in zijn opzetborstels die je poetsgedrag opmeten, geeft hij een seintje wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is, heeft hij een poetsdruksensor en een interval – en 2 minuten timer zodat u alle gebieden in uw mond goed en lang genoeg poetst.

12. Poets als een pro

Bekijk prijs

Prijs: € 103,98 op Coolblue.be

Met zijn 31000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze Philips Sonicare Protective Clean elektrische tandenborstel grondiger dan andere van deze soort. In dit duo pack zitten 2 complete tandenborstels inclusief 2 laadstations. Deze elektrische tandenborstel meet ook uw exacte poetsgedrag op en helpt deze te verbeteren.

Gebruik je voor het eerst een elektrische tandenborstel? Dankzij het EasyStart-programma leert je stap voor stap om te gaan met een elektrische tandenborstel.

U hebt 2 jaar garantie op dit toestel en hij bevat geen meegeleverde reisetui.

13. Ook aan kinderen word gedacht

Bekijk prijs

Prijs: € 91,98 op Coolblue.be

Maak een festijn van het tanden poetsen, poets als ouder samen met jouw kindje elektrisch en stimuleer hem/haar hierin. Deze Philips Sonicare reinigt met zijn 31000 poetsbewegingen per minuut zeer grondig uw mond. De Philips Sonicare for kids is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Deze elektrische tandenborstel geeft een seintje wanneer uw opzetborstel aan vervanging toe is. De opzetborstels zijn zeer hygiënisch! 

Leer kinderen spelenderwijs tanden poetsen door de tandenborstel te verbinden met de app op uw smartphone en zo verschillende beloningen te winnen telkens ze hun tanden poetsen. Maak tanden poetsen leuk!

14. Ga voor een schoon gebit

Bekijk prijs

Prijs: € 81,98 op Coolblue.be

 

Krijg nu bij deze Philips Sonicare Protective Clean elektrische tandenborstel wel 4 extra Optimale White opzetborstels bij! U krijgt hier maar liefst 5 opzetborstels bij, zo komt u zeker één jaar toe! Ga voor wittere tanden en grondig gepoetste mond dankzij deze elektrische tandeborstel.

In deze elektrische tandenborstel zit een chip verwerkt die een seintje geeft als uw opzetborstel aan vervanging toe is en ook houdt het dankzij de chip uw poetsgedrag nauwkeurig bij.

Hij heeft een 2-minuten timer die ervoor zorgt dat je poetst zoals dagelijks aanbevolen wordt en hij beschikt over een poetsdruksensor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here