Een elektrische step is een leuke aanwinst voor zowel kinderen als volwassenen. Houd er bij de aanschaf van een dergelijke step wel rekening mee dat deze niet overal zomaar gebruikt kan worden. Er gelden namelijk wettelijke bepalingen voor het gebruik van deze steps op de openbare weg. Zo blijft het gebruik ervan veilig en kan iedereen er plezier van hebben. Elektrische steps zijn te koop in tal van uitvoeringen en prijsklassen en dienen aan alle geldende veiligheidsnormen te voldoen.

text

text

text

text

Elektrische step voor kinderen Globber E12

1


Elektrische step voor volwassenen Klick 500

2

Elektrische step voor volwassenen Revolt R

3

1. Elektrische step voor kinderen Globber E12

Bekijk prijs

€190,-

Voor een kind is een elektrische step leuk speelgoed. De Globber E12 is speciaal voor kinderen ontwikkeld. De step kan een snelheid behalen van maximaal 15 kilometer per uur en met een volledig opgeladen batterij kun je zo’n 8 tot 10 kilometer steppen. De step is zo ontwikkeld dat afremmen en versnellen eenvoudig gaat door op het deck te bewegen. Zo wordt het veilig voor kinderen om ermee te rijden omdat ze snel stil kunnen staan.

2. Elektrische step voor volwassenen Klick 500

Bekijk prijs

€420,-

Met de elektrische Klick 500 step kun je maximaal 25 kilometer per uur rijden. De batterij van de step gaat 10 uur mee. De step bedien je eenvoudig aan het stuur waarmee je de snelheid regelt. Er zit een rem achteraan zodat je eenvoudig kunt afremmen. De elektrische step is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. De step heeft een automatische functie waarin je snelheid geregeld wordt zodat deze behouden kan worden tijdens een rit.

3. Elektrische step voor volwassenen Revolt R

Bekijk prijs

€550,-

De Revolt R is zeker een luxe step voor volwassenen te noemen. De step is licht in gewicht en opvouwbaar en heeft een dubbele vering waardoor je veel rijcomfort geniet. De step heeft zowel aan de voor- als achterzijde LED verlichting zodat je goed zichtbaar bent. Op het stuur bevindt zich een duidelijk display waarop je kunt zien hoe vol je batterij is. Afhankelijk van de modus waarin je rijdt ga je sneller of langzamer.

4. Xiaomi M365 Elektrische step EU versie met twee reservebanden

Bekijk prijs

€372,24

Met de elektrische step M365 kun je maar liefst tot 25 kilometer per uur behalen. Een volledig opgeladen batterij kan zo’n 30 kilometer meegaan. De step wordt geleverd met twee reservebanden, te weten een binnenband en een buitenband. Daarnaast krijg je er een app bij die geschikt is voor iOs en Android. Hiermee kun je je eigen rijgedrag bekijken. De step zelf weegt 12,5 kilo en is opvouwbaar zodat je deze makkelijk mee kunt nemen onderweg.

5. Ninebot Segway Kickscooter Elektrische step ES-4

Bekijk prijs

€630,-

Als je op zoek bent naar een handig vervoermiddel om bijvoorbeeld naar je werk te gaan kan dat ook een elektrische step zijn. Met de Ninebot Segway ES-4 kun je maar liefst 45 kilometer afleggen met een volle accu en dat is zeker niet gering. De step zelf kan snelheden behalen tussen de 5 en 30 kilometer per uur die je zelf kunt instellen. De step beschikt ook over cruise control zodat je altijd dezelfde snelheid rijdt.

6. Ninebot Segway Kickscooter ES-2

Bekijk prijs

€419,-

De ES-2 step is een goed vervoermiddel waarmee je maximaal 25 kilometer per uur kunt behalen. De step kan met een volle accu zo’n 25 kilometer meegaan. Wil je graag een hogere snelheid behalen met de step dan kun je er een tweede accu op plaatsen zodat je wel tot 45 kilometer kunt rijden. De step beschikt tevens over cruise control. Omdat de step licht in gewicht is kun je deze meenemen en zelf dragen.

7. Xiaomi M365 PRO E-scooter Elektrische step

Bekijk prijs

€549,-

Een opvouwbare step is handig als je bijvoorbeeld met de trein naar je werk gaat en daarna nog een stukje moet rijden. Zo ben je er snel want met de step van Xiaomi kun je wel tot 25 kilometer per uur halen. Daarnaast heeft de step een actieradius van 15 tot 25 kilometer met een volle batterij. Dit is mede afhankelijk van de stand die je kiest om mee te rijden. De step heeft massieve banden en rijdt comfortabel.

8. Xiaomi M365 Elektrische step E-scooter

Bekijk prijs

€373,-

De elektrische step kan tot wel 25 kilometer per uur halen zodat je snel op je bestemming bent. De E-scooter beschikt over luchtbanden en heeft 6 beschermingsfuncties. De step is comfortabel doordat de banden schokbestendig zijn. Daarnaast is de step opvouwbaar zodat je deze altijd makkelijk meeneemt en kun je deze ook in het donker gebruiken omdat er zowel voor- als achterverlichting op zit. Er zitten LED lampjes op die aangeven hoe vol de batterij nog is.

9. Opvouwbare elektrische step Phaewo X10

Bekijk prijs

€349,-

De Phaewo X10 is een elektrische step die opvouwbaar is en die je makkelijk kunt meenemen. De step heeft massieve banden en 6 beveiligingsfuncties. De step kan (indien de omstandigheden ideaal zijn) tot maximaal 25 kilometer rijden op een volle accu. Opladen duurt zo’n 3 uur. De step kan ook gebruikt worden op hellingen en behaalt een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur op vlak terrein. Je kunt de step zelf instellen op twee verschillende snelheden.

10. Xiaomi M365 Elektrische step E-scooter

Bekijk prijs

€373,-

De Xiaomi M365 is een elektrische step waarmee je een hoogste snelheid kunt behalen van 25 kilometer per uur. De step is voorzien van zowel voor- als achterlicht zodat je deze ook in het donker kunt gebruiken. Door het lichte gewicht en de mogelijkheid de step op te vouwen is deze handig mee te nemen. Hoe vol de step is kun je zelf checken door te kijken naar de LED lampjes die de capaciteit van de accu aangeven.

11. Denver SCO6510 Elektrische step

Bekijk prijs

€199,-

De Denver elektrische step heeft een actieradius van 12 kilometer en kan maximaal 20 kilometer per uur behalen. De step heeft massieve banden met zowel voor als achter een rem. De step kan ingeklapt worden zodat je deze eenvoudig kunt meenemen. De step is voorzien van een aluminium frame hetgeen ervoor zorgt dat deze niet te zwaar is. De step heeft verlichting en reflectoren aan de voor- als achterkant en de zijkanten zitten voor een goede zichtbaarheid.

12. Ninebot Segway Elektrische step ES-2

Bekijk prijs

€419,-

De Ninebot Segway kan een maximale snelheid van 25 kilometer per uur halen. De step is voorzien van massieve banden die goed schokken dempen en is daarmee geschikt voor gebruik op diverse ondergronden. De step heeft verlichting aan de voor- en achterzijde zodat je altijd goed gezien wordt. Let wel op als je deze step wilt kopen: deze mag volgens de Nederlandse wet niet gebruikt worden op fietspaden of stoepen noch op de openbare weg.

13. Trendiamo City

Bekijk prijs

€840,46

De elektrische Trendiamo step heeft een actieradius van 24 tot 30 kilometer. Indien de batterij leeg is duurt het 6 tot 8 uur voordat deze weer volledig opgeladen is. De step is inklapbaar en dus makkelijk mee te nemen of te dragen. Daarnaast heeft de step luchtbanden en zowel voor als achter schijfremmen. De elektrische step kan op diverse terreinen gebruikt worden en werkt schokdempend. Daarnaast is de step in drie verschillende uitvoeringen te koop.

14. Ninebot Kickscooter MAX G30

Bekijk prijs

€740,-

Met de Ninebot Kickscooter MAX G30 haal je een elektrische step in huis met een actieradius van wel 65 kilometer. De step is voorzien van voor- en achterlicht en heeft eveneens een remlicht. Daarnaast heeft de step luchtbanden zonder binnenband dus de kans op een lekke band is minimaal. De step is ook geschikt om te gebruiken op een helling en je kunt de batterij snel opladen doordat er een geïntegreerde oplader op zit.

15. Razor Electric Power Core E90

Bekijk prijs

€149,95

De Razor is een elektrische step die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. De step heeft een metalen frame en vork en een zijstandaard. Daarnaast heeft de step een drukrem en een drukknop om het gaspedaal mee te bedienen. De step kan maximaal 50 minuten achter elkaar gebruikt worden en kan een maximale snelheid behalen van 14 kilometer per uur. Gebruik je de step minder intensief dan kun je wel langer doen met een volle accu.

16. Evercross opvouwbare elektrische step E-scooter

Bekijk prijs

€299,-

De Evercross step is eenvoudig in te klappen en kun je dus overal mee naar toe nemen. De step kan op drie verschillende rijstanden ingesteld worden. De step bedien je via het dashboard waarmee je onder andere de verlichting kunt aanzetten. De step heeft ook een LCD display waarop je kunt zien hoe hard je rijdt en hoe vol je accu nog is zodat je deze altijd op tijd kunt opladen en niet stil komt te staan.

17. Xiaomi Mi M365 Pro Elektrische step voor volwassenen

Bekijk prijs

€589,98

De Xiaomi Mi M365 Pro elektrische step is voorzien van luchtbanden en een aluminium frame. Doordat de step niet zwaar is en inklapbaar is deze goed geschikt om onderweg mee te nemen en te dragen. De step wordt geleverd met een app waarop je van alles kunt aflezen over het gebruik ervan. De step kan ook in het donker gebruikt worden met de voor- en achterverlichting. De elektrische step kan een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur behalen.

18. Ninebot Segway Kickscooter Max G30

Bekijk prijs

€735,-

De Kickscooter Max G30 heeft een grotere motor dan de meeste elektrische steps. Daarmee behaal je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur maar je kunt er ook nog eens lang mee rijden, met een actieradius tot wel 65 kilometer. De step beschikt over een interne en een externe oplader zodat opladen extra snel gaat en je altijd met je step op pad kunt. De step weegt 21 kilo, hetgeen behoorlijk meer is dan de meeste steps.

19. Denver SCO-80130 Elektrische step

Bekijk prijs

€269,-

De Denver elektrische step is een praktisch model. De step weegt niet veel en is inklapbaar en kan dus altijd makkelijk vervoerd worden. Daarnaast heeft de step een actieradius van 12 kilometer en duurt het volledig opladen van de accu zo’n 3 uur. De step heeft LED verlichting en reflectoren zodat je ook in het donker goed gezien wordt door anderen. De voorband kun je eenvoudig zelf oppompen zodat deze altijd precies is zoals jij dat wilt.

20. Xiaomi M365 Elektrische step EU versie

Bekijk prijs

€370,-

De Xiaomi M365 step heeft alle kenmerken die de steps van dit merk hebben ook. De step heeft 6 beveiligingen dus je rijdt er altijd veilig mee rond. De batterij kan wel tot 30 kilometer meegaan en als je wilt weten hoeveel je nog rijden kunt kijk je daarvoor even op het display. De accu en andere zaken zoals je rijgedrag of voor het updaten van software doe je met de bijgeleverde app.

21. Opvouwbare elektrische step Xiaomi

Bekijk prijs

€354,95

Wil je graag een elektrische step hebben die makkelijk te vervoeren is of te dragen? Dan is de opvouwbare step van Xiaomi een goede keuze. De step is licht en makkelijk op te vouwen. Daarnaast heeft de step een actieradius van 25 tot 30 kilometer en kan een maximale snelheid van 25 kilometer per uur behalen. De step is gemaakt van aluminium waardoor deze slechts 12,5 kilo weegt. De step is voorzien van verlichting, cruise control en twee versnellingen.

22. Ninebot Segway ES-4 Elektrische step inclusief externe batterij

Bekijk prijs

€635,-

Met de Ninebot Segway ES-4 kun je flinke afstanden afleggen. De elektrische step is namelijk voorzien van een externe batterij waardoor je er tot wel 65 kilometer mee kunt afleggen, hetgeen erg veel is voor een dergelijk vervoermiddel. De step heeft verlichting zodat je altijd goed gezien wordt. De elektrische step is comfortabel in het gebruik en doordat de wielen goed meebewegen tijdens het rijden vangen ze de schokken voor je op mocht je op oneffen ondergronden rijden.

23. Denver SCK-5300 Elektrische kickscooter

Bekijk prijs

Geen informatie over dit type

Een elektrische step is een ideaal vervoermiddel om van de ene naar de andere plek te gaan. Door de motor die erop zit kun je snel en eenvoudig rijden en de maximale snelheid is vaak aanzienlijk. De steps zijn doorgaans inklapbaar en licht zodat je deze zelfs kunt dragen. Houd wel rekening met de Nederlandse wetgeving als je een elektrische step koopt want je mag er lang niet overal zomaar mee rijden. Informeer altijd wat er in jouw woonplaats mag.

24. Razor Electric E300S Elektrische step

Bekijk prijs

€289,-

De Razor elektrische step is voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. De step kan tot 40 minuten rijden met een volle accu alvorens deze op te laden. De step wordt geleverd met een extra zitje dat je erop kunt bevestigen zodat je ook kunt zitten als je te moe wordt van het staan. De step kan natuurlijk elektrisch in beweging gebracht worden maar gewoon steppen waarbij je zelf beweegt is er ook mogelijk met dit model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here