Ben je gek op lezen en verslind je het liefst boek na boek, maar kom je ruimte tekort? Of moet je tegenwoordig bijna een extra koffer inchecken om al je boeken naar je vakantiebestemming te krijgen? Dan is de e-reader iets voor jou! Compact, optimaal leesgemak door een aan het licht aan te passen scherm en met een geheugencapaciteit waar geen koffer vol boeken tegenop kan. En na het lezen verwijder je hem gemakkelijk uit het geheugen, zo heb je altijd overzichtelijk bij elkaar welke boeken je nog ‘moet’ lezen.

text

text

text

text

Kobo Clara HD – e-reader

1

Kobo Libra H2O e-reader – Zwart

2

Kobo Aura H2O edition 2 Refurbished


3

1. Kobo Clara HD – e-reader

Bekijk prijs

€129,99

De Kobo Clara e-reader is de lichtste en meest compacte e-reader op de markt. Met een 6 inch HD-scherm heeft deze e-reader een ongelooflijk scherpe weergave van tekst, zodat je onder iedere omstandigheid de letters perfect kunt lezen. Bij overmatig zonlicht past het scherm zich automatisch aan, maar ook bij minder omgevingslicht zorgt deze e-reader voor een optimaal leesgemak. Het geheugen biedt ruimte voor maar liefst 6.000 boeken, dus de tijd dat je kon zeggen dat je e-reader vol zit is voorbij!

2. Kobo Libra H2O e-reader – Zwart

Bekijk prijs

€179,99

Op zoek naar een e-reader met een groot scherm? Dan is de Kobo Libra H20 iets voor jou! Deze rijk uitgeruste e-reader heeft een schermgrootte van maar liefst 7 inch en een schermresolutie van 1680 x 1264 pixels. Hij past zich moeiteloos aan aan wisselende lichtomstandigheden, en wanneer je het scherm kantelt wordt de schermweergave automatisch aangepast (dit is uiteraard ook vast te zetten). Om een slechte nachtrust te voorkomen schakel je gemakkelijk de lichtstand aan, zodat een timer bepaalt wanneer het scherm gedimd wordt.

3. Kobo Aura H2O edition 2 Refurbished

Bekijk prijs

Prijs niet bekend (staat op niet leverbaar)

Deze refurbished Koba Aura H20 is een e-reader die samengesteld is uit verschillende Koba e-readers die zijn geretourneerd. Alle onderdelen verkeren in perfecte staat en dit betreft dan ook geen tweedehands product. Met deze Koba Aura H20 lees je zonder zorgen op het strand, aan het zwembad of in bad; dit betreft namelijk een waterdichte e-reader. Kom lekker bij na een drukke dag op kantoor en lees een van de duizenden boeken die op deze e-reader passen.

4. Kobo Forma – e-reader

Bekijk prijs

€279,99

Op zoek naar een e-reader die zowel waterdicht is, als over een groot 8 inch scherm beschikt? Dan is de Kobo Forma e-reader de geschikte e-reader voor jou! Door de ingebouwde wifi maak je makkelijk contact met jouw account op bol.com, zodat je al je e-books altijd bij de hand hebt wanneer je onderweg bent. Zo kun je op vakantie ook nog boeken downloaden als je harder door je voorraad heen gaat dan verwacht. Geen wifi? Geen probleem! Met de meegeleverde USB-kabel sluit je hem gemakkelijk aan op laptop of pc.

5. Maoo Simple E-Reader V2 – Hoge Resolutie & Extra Groot Beeldscherm + Oordopjes & Hoesje – 8GB – Maoo – Zwart – E-Book Reader

Bekijk prijs

Prijs niet bekend (staat op niet leverbaar)

Deze Maoo e-reader betreft een eenvoudig model e-reader, die met zijn zachte prijs een perfect instapmodel biedt voor degene die twijfelt een e-reader aan te schaffen. Deze e-reader heeft een geheugen van 8GB, dus de kans dat er geen plek meer is voor een extra boek is zeer klein. Ook komt de e-reader met een beschermhoes en oordopjes, zodat ook luisterboeken gemakkelijk tot de opties behoren. En weet je niet waar je moet beginnen? Er staan standaard wat boeken op deze e-reader, gratis en voor niets!

6. Kobo Aura H2O Refurbished e-reader – Zwart

Bekijk prijs

€149,99

Deze Kobo Aura H20 is de eerste e-reader die zowel water- als stofbestendig is. Samengesteld uit verschillende losse onderdelen is deze refurbished e-reader een perfect instapmodel, want met zijn lage prijs krijg je een gloednieuwe e-reader. Zorgeloos lezen aan het strand, bij het zwembad, in bad of in bed; de Aura H20 is perfect te onderhoud met enkel een droogdoek. Het scherm heeft geen spiegeling en past zich automatisch aan het omgevingslicht aan, ideaal voor iedere situatie!

7. Tolino Shine 3 e-book reader Touchscreen 8 GB Zwart

Bekijk prijs

€121,21

De Toline Shine 3 is een e-reader voor iedereen die van veel lezen houdt. Met een geheugen van 8GB is de kans namelijk groot dat er plek zat is voor jouw gehele boekenkast. En die van jouw buurman. En die van zijn buurman. Met deze Toline Shine 3 kun je letterlijk shinen, want met zijn fraaie uiterlijk kun je je perfect op het strand vertonen. Steek hem gemakkelijk in je strandtas, gezien het smalle en platte formaat is er altijd een plekje te vinden. De tijd waarin je je boek niet meer mee kon krijgen is verleden tijd!

8. Pocketbook Touch Lux 4 emerald

Bekijk prijs

€129,-

Genoeg van de tijd waarin je altijd een of meerdere boeken in je tas mee moet slepen? Of verslind je zoveel boeken dat de boekenkast thuis inmiddels uitpuilt? Dan is het wellicht tijd voor een e-reader! Deze Pocketbook Touch Lux bijvoorbeeld, heeft een capaciteit van maar liefst 8GB. Ook is er plek voor het aansluiten van verschillende geheugenkaarten, dus de kans dat je meer boeken op je e-reader wilt zetten dan je erop kwijt kunt is nagenoeg nihil. Weg met de zware boekentas dus!

9. Denver – 6 inch E-ink Ebook reader EBO-620AS 4GB

Bekijk prijs

€79,99

Op zoek naar een e-reader met een klein formaat scherm, zodat je deze altijd gemakkelijk bij je kunt steken? Dan biedt de Denver E-ink e-reader uitkomst! Met een batterijduur van gemiddeld 7,5 uur geeft deze tijd genoeg om een goed boek in één ruk uit te lezen. Toch tijd te kort? In slechts 3,5 uur is de batterij volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Het geheugen betreft 4GB. Indien dit te weinig is valt dit gemakkelijk uit te breiden met een SD-kaart, deze is niet bij de e-reader inbegrepen.

10. Denver EBO-630L Ebook reader with 6” E-INK panel & front light

Bekijk prijs

€79,95

Deze Denver Ebo biedt uitkomst voor iedereen die van veel en lang lezen houdt. Met een opgeladen batterij kun je namelijk maar liefst 20 uur wegdromen bij je favoriete boek, en met de bijgeleverde oplader is deze binnen een mum van tijd weer opgeladen en klaar voor gebruik. Dankzij de matte display valt er met deze e-reader onder iedere omstandigheid perfect te lezen, dus geen gedoe meer met zonneschermen of bouwlampen. Dit geeft rust aan je ogen wat je nachtrust ook ten goede komt.

11. Maoo Pocket E-reader – 4.3 Inch – Matte E-ink Display – Lange Batterijduur – Inclusief Hoesje – Lichtgewicht – Zwart

Bekijk prijs

€87,-

Ben je op zoek naar een e-reader die vooral heel handzaam is? Sleep je niet de hele dag met een grote tas rond, waardoor een kleine e-reader uitkomst kan bieden? Dan is de Maoo Pocket e-reader voor jou! Met een scherm van 4.3 inch heb je absoluut genoeg leescomfort, maar verdwijnt dit comfort niet wanneer je de e-reader weer in je tas steekt. Er wordt standaard een beschermhoes meegeleverd, zodat je zeker weet dat de e-reader zonder kleerscheuren een reis overleeft.

12. PocketBook Basic 3 zwart

Bekijk prijs

€85,99

Leef je nog in het tijdperk waarbij je je lievelingsboek altijd bij je draagt? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Zeker niet aan het bij je dragen van je lievelingsboek, maar wel in de manier waarop. De Pocketbook Basic 3 is namelijk uitermate geschikt voor iedereen die onder optimaal comfort zijn favoriete boek altijd bij de hand heeft. Het scherm is 6 inch groot, de capaciteit 8GB wat uit te breiden is tot 32 GB. En met een matte display en lichtaanpassing zullen je ogen hier ook rust van krijgen.

13. Pocketbook AQUA 2 e-book reader Touchscreen 8 GB Wi-Fi Turkoois

Bekijk prijs

€144,95

Deze Pocketbook Aqua 2 biedt uitkomst voor iedereen die van lezen houdt, heel veel lezen, en dit ook graag buitenshuis doet. De opslagcapaciteit betreft 8 GB, waardoor er altijd genoeg plek is voor jouw lievelingsboek. Ook heb je geen last van spiegeling in het scherm, over- of onderbelichting en ruimtegebrek; door het minimalistische design past hij in iedere tas en door de automatische aanpassingen weet je zeker dat het scherm je nachtrust niet negatief beïnvloedt.

14. Denver EBO-620 Ebook reader with 6” E-INK panel

Bekijk prijs

€64,49

Deze Denver EBO-620 is een e-reader geschikt voor iedereen die een eenvoudige e-reader zoekt, maar die wel van hoogstaande kwaliteit is. Het scherm is bescheiden met 6 inch, maar dit maakt ook dat de e-reader zeer makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Ook op vakantie is deze e-reader ideaal, want met een geheugen van 4GB is er plek genoeg voor al jouw te lezen boeken. En heb je hier toch niet voldoende aan? Dan breid je het geheugen gemakkelijk uit tot maar liefst 32GB.

15. Pocketbook Touch Lux 4 obsidian black

Bekijk prijs

€129,99

Ben je het zat om altijd maar met een extra koffer te moeten zeulen als je op vakantie gaat, puur omdat je zeker wilt weten voldoende boeken bij je te hebben? Dan is het wellicht tijd voor een e-reader! Hiermee bespaar je jezelf enorm veel gezeul, ruimte in de woonkamer en papierverspilling. Met deze Pocketbook Touch Lux 4 heb je een opslagcapaciteit van maar liefst 8GB, dus de kans dat er geen plek meer voor jouw favoriete boek wordt wel heel klein. Net zoals het design van deze e-reader; klein maar heel fijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here