Voorspelling vertellen ons dat iedereen over een jaar of vijf een kleine drone in het bezit heeft, gewoon omdat het heel wat voordelen heeft om er eentje te hebben. Drones worden steeds veelzijdiger, toegankelijker én voordeliger! Maar voordat je gaat drones vergelijken, vraag je je misschien het volgende af: Waar gebruiken bedrijven en consumenten ze allemaal voor? Een drone heeft tal van voordelen. Het biedt je de mogelijkheid om alles vauit de lucht te volgen. De veiligheid van een locatie checken? Prachtige foto’s maken? Racen door de lucht? Evenementen op een unieke manier in beeld brengen? Wat je ook van plan bent met je drone, de mogelijkheden zijn eindeloos. En wij geven je alvast enkele modellen die uitstekend werk leveren.

text

text

text

text

DJI Mavic 2 Pro

1

DJI Mavic AIR Fly More Combo Onyx Black

2

DJI Mavic Mini

3

1. DJI Mavic 2 Pro

Bekijk prijs

Prijs: € 1399

Ben je op zoek naar een professioneel model of zie je het meteen groots? De DJI Mavic 2 Pro is de ideale drone voor iedere fotograaf. Dankzij de grote 1 inch sensor neem je gedetailleerde beelden op. Bovendien bevat hij een hyperlapse mode, waarbij de drone kan bewegen tijdens een timelapse opname. Het diafragma stel je helemaal zelf in. Op deze manier pas je de scherptediepte van je beelden gemakkelijk aan. Met een volle accu maak je een vlucht van om en bij de31 minuten. Bovendien zorgt de 360 graden obstakeldetectie er voor dat je nergens tegenaan vliegt.

2. DJI Mavic AIR Fly More Combo Onyx Black

Bekijk prijs

Prijs: € 959

Deze uitgebreide set DJI Mavic Air Fly biedt onder andere extra accu’s, propellers en een reistas. Met een volledig opgeladen accu maak je al snel een vlucht van 21 minuten. Je neemt levensechte beelden op in 4K kwaliteit. De drone beschikt over een gimbal, die schokken en trillingen beperkt. Met de krachtige camerasensor heb je bovendien meer controle over de juiste lichtinstellingen. Zo zijn zelfs details te zien in donkere delen. De drone bestuur je heel eenvoudig met handgebaren. Voor alle andere bediening gebruik je de afstandsbediening of de app. Doordat de drone compact en opvouwbaar is, neem je hem heel gemakkelijk met je mee.

3. DJI Mavic Mini

Bekijk prijs

Prijs: € 399

De DJI Mavic Mini is het ideale toestel voor fotografen die vaak op verplaatsing werken, dankzij zijn zeer compacte formaat. Ingeklapt is de drone zodanig klein dat je hem gemakkelijk in je tas stopt. Zijn de weersomstandigheden ideaal, dan kan je met een volle accu al gauw 30 minuten de lucht in. De drone beschikt bovendien over een 3 assige gimbal die schokken en trillingen in je video’s vermindert. Je bedient de drone eenvoudig met handgebaren, de app of de meegeleverde afstandsbediening. Via de app stel je ook heel eenvoudig verschillende opnamemodi in, zoals Cinematic Mode of QuickShot. In deze modi laat je de drone gemakkelijk bewegingen maken en verschillende unieke shots opnemen.

4. DJI Mavic AIR Arctic White

Bekijk prijs

Prijs: € 799

De Mavic AIR neemt levensechte beelden op in 4K kwaliteit met maar liefst 30 frames per seconde. De drone beschikt daarnaast over een gimbal met 3 assen. Hierdoor worden schokken en trillingen beperkt. Met de krachtige camerasensor en ingebouwde HDR technologie heb je meer controle over de juiste lichtinstellingen. Zo zijn zelfs details te zien in donkere delen. Je bestuurt de drone eenvoudig met handgebaren. Natuurlijk kan je ook beschikken over de app of afstandsbediening Doordat de drone compact is, neem je hem overal mee naartoe.

5. DJI Mavic AIR Onyx Black

Bekijk prijs

Prijs: € 799

Een volle accu maakt een vliegrondje met de Mavic AIR mogelijk tot al gauw 21 minuten. De Mavic AIR neemt levensechte beelden op in 4K kwaliteit met maar liefst 30 frames per seconde. De drone beschikt daarnaast over een gimbal met 3 assen. Hierdoor worden schokken en trillingen beperkt. Met de krachtige camerasensor en ingebouwde HDR technologie heb je meer controle over de juiste lichtinstellingen. Zo zijn zelfs details te zien in donkere delen. Je bestuurt de drone eenvoudig met handgebaren. Natuurlijk kan je ook beschikken over de app of afstandsbediening Doordat de drone compact is, neem je hem overal mee naartoe.

6. Vizu DroneX22

Bekijk prijs

Prijs: € 129

Ben je op zoek naar een niet al te prijzig exemplaar om de mogelijkheden even uit te testen? Dan is deze Vizu Drone X22 een ideaal startmodel. De drone is zeer geschikt om overal met je mee te nemen, dankzij het compacte en inklapbare ontwerp. De ingebouwde beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte in je video’s.

Je bestuurt de drone eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Je klikt jouw smartphone er in, die je vervolgens verbindt met de drone. Op het scherm van je telefoon zie je wat de drone in beeld heeft. Met volledig opgeladen batterijen maak je een vlucht van 12 minuten. Geen zorgen: als de accu leeg raakt, komt de drone automatisch naar beneden en landt hij uit zichzelf. Aan de onderkant van de drone zit bovendien een sensor voor obstakeldetectie. Zo vlieg je niet per ongeluk ergens tegenaan tijdens het oefenen.

7. Tello Drone Iron Man Edition (powered by DJI)

Bekijk prijs

Prijs: onbekend

Een drone voor de kids of gadgetliefhebber? Dan is de Tello Drone Iron Man Edition de drone bij uitstek. De drone is gebaseerd op de superheld uit de gelijknamige film Iron Man en heeft een trendy rood design. Wat helemaal te gek is: je voert met het instapmodel verschillende missies en trainingen uit via de Tello Hero App. Op die manier leren kinderen en beginnende dronepiloten hoe je hem bestuurt en coördineert. Als je de drone in de lucht gooit, start hij automatisch met vliegen. Je bestuurt de drone gemakkelijkk via je smartphone of tablet en je tikt op het scherm om hem leuke stunts, zoals salto’s, te laten uitvoeren. Met het programma Scratch stel je van tevoren bewegingen in die de drone uitvoert. Zo leren kinderen bovendien laagdrempelig programmeren. Door de sensoren en beschermende onderdelen is de drone beschermt tegen vallen en stoten.

8. DJI Spark Wit Fly More Combo

Bekijk prijs

Prijs: onbekend

Nog zo een perfect instapmodel is de DJI Spark Fly More Combo. Deze drone met afstandsbediening is ideaal voor hobbyisten. De drone heeft een compact formaat en filmt in Full HD met 30 fps. Foto’s maak je met 12 megapixels. Dankzij de erg simpele besturing is de drone bovendien door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Via handgebaren laat je de drone opstijgen, landen en bepaal je waar de drone naartoe vliegt. Voor andere bediening gebruik je de afstandsbediening of smartphone app. Let wel: om deze drone te gebruiken moet je binnen het wifigebied van je smartphone blijven.

9. Xorizon XZ6-1080P GPS drone (met extra accu)

Bekijk prijs

Prijs: € 149,95

Deze GPS Drone met HD camera en extra reserve accu voor extra vliegtijd is, ondanks zijn lage prijsklasse, een drone die heel wat mogelijkheden heeft. De drone is uitgerust met een GPS module waardoor hij heel wat extra eigenschappen bezit. Zo keert hij, bij een lege accu, automatisch terug en kan je vooraf een route uittekenen op de kaart, die de drone moet vliegen. De drone beschikt tevens over een Altitude hold. Zo kan hij zichzelf op een bepaalde hoogte laten vliegen zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

10. Eachine E520S GPS 5G WIFI FPV met 4K HD camera – Fly more combo

Bekijk prijs

Prijs: € 169,95

De Eachine E520S is het allernieuwste model van de makers van Eachine! De drone is zeer compact en beschikt over een 4k HD camera. Daarnaast worden er maar liefst 3 batterijen meegeleverd zodat je ten volle kan genieten van extra lang vliegplezier. Dit maakt van de Eachin e520s gps de ideale drone om te leren vliegen. Bovendien worden extra propellers meegeleverd, zodat je bij een ongelukje tijdens het oefenen gewoon weer opnieuw de lucht in kan.

11. Ryze Tello Powered by DJI

Bekijk prijs

Prijs: € 98

De Ryze Tello Drone powered by DJI is het perfect instapmodel als je net je eerste stapjes zet in de wereld van drones. Hij is erg klein, compact en licht maar toch voorzien van heel wat technologie en mogelijkheden.

Neem foto’s met 5 megapixels en neem video’s op in 720 pixels. Met de beschermende functies aan boord is de Tello drone daarnaast ook nog eens veilig om mee te vliegen! Dankzij zijn lage prijs is deze drone ideaal om te oefenen en te leren. De auto take-off en auto landing maken deze drone nog eens extra eenvoudig in gebruik.

12. Eachine E58 – FPV Drone – Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 69,95

Afsluiten doen we met nog zo een top instapmodel. De Eachine E58 is een de nieuwste, opvouwbare WiFi drone met camera. De drone is ready to fly en bovendien geschikt voor zowel in- als outdoor vluchten. De Eachine E58 heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone allerlei leuke trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Met een eenvoudige druk op de knop, vliegt de drone meteen weer naar je toe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here