Je smartphone of tablet voorzien van stroom? Tegenwoordig kun je dit op verschillende manieren doen. Niet enkel de traditionele lader, maar ook autoladers en powerbanks bieden al geruime tijd een uitstekend alternatief. Maar ook draadloze laders worden steeds populairder en we merken dat de markt van wireless charging laders steeds groter wordt. Je vindt ze dan ook in allerlei kleuren en vormen. Bovendien bieden nieuwe toestellen steeds vaker ondersteuning voor deze vorm van opladen. Wij geven je alvast enkele ideale keuzemogelijkheden.

text

text

text

text

Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

1

ZENS Dual & Apple Watch Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart

2

Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Wit

3

1. Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 34,99

Behoefte aan een snelle oplaadbeurt? Dan zit je met de Belkin Boost Up 10W helemaal goed. Deze lader ondersteunt namelijk draadloos snelladen voor onder andere Samsung en Apple. Hierdoor gebeurt het opladen tot wel 2 keer zo snel. De lader is bovendien ook geschikt voor alle andere draadloos oplaadbare smartphones. Die laden dan gewoon op standaardsnelheid op. Gedaan met kabeltjes. Je hoeft simpelweg je toestel maar op het apparaat te leggen. Bovendien blijven dankzij de antislip afwerking ook gladde of glazen telefoons stevig op hun plek liggen.

2. ZENS Dual & Apple Watch Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 99

Dankzij de Zens Dual & Watch Draadloze Oplader laad je zowel je smartphone, alsook je smartwatch eenvoudig op tijdens één en dezelfde laadbeurt. Deze lader ondersteunt daarnaast ook snel draadloos laden voor zowel Apple als Samsung. Ideaal als je de lader samen wilt gebruiken met iemand die een ander merk telefoon heeft. Ook andere smartphones en zelfs oordopjes laden op, maar dan op normale snelheid. De houder voor je Apple Watch en het antislipmateriaal van het oplaadplatform zorgen ervoor je toestellen niet zomaar van de oplader glijden. Let wel: met deze lader kan je alleen je Apple Watch opladen, geen andere smartwatches, zoals bijvoorbeeld die van Samsung.

3. Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Wit

Bekijk prijs

Prijs: € 38,99

De hierboven reeds beschreven Belkin Boost Up 10W heb je, voor enkele euro’s meer, ook in een stijlvolle, witte variant. Dezelfde specificaties, maar dan in een strak wit jasje. Ideaal voor wie de lader in een strak, licht interieur of omgeving wil neerleggen. Heb je een hoesje om je telefoon? Geen probleem! Zolang het hoesje geen metaal bevat en het niet dikker is dan 3 mm, hoef je het tijdens een laadbeurt niet te verwijderen.

4. Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W met Standaard Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 44,95

Nog eentje in het rijtje van Belkin. De Boost Up Draadloze Oplader 10W bespraken we reeds. Maar dankzij de bijhorende standaard laad je je Samsung, Apple of andere smartphones draadloos op. Doordat je smartphone tijdens het laden rechtop in de standaard staat, kan je eenvoudig je meldingen in de gaten houden of een filmpje bekijken. Deze lader ondersteunt draadloos snelladen voor onder andere Samsung en Apple. De lader is ook geschikt voor alle andere draadloos oplaadbare smartphones. Die laden dan op standaardsnelheid op.

5. Samsung Draadloze Oplader DUO Pad Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 63,99

Met de Samsung Draadloze Oplader DUO Pad laad je heel eenvoudig 2 apparaten tegelijk draadloos op. De pads leveren 12 Watt en 3,5 Watt vermogen, waardoor je je telefoon en smartwatch tegelijkertijd vlot oplaadt. Bovendien laad je je Samsung smartphone nog eens extra snel op met de speciale snellaadfunctie. De Duo Pad is ook geschikt voor andere merken smartphones die draadloos opladen ondersteunen. Andere toestellen laden dan wel niet zo snel op als Samsung smartphones. Tijdens het laden blijven zowel je telefoon, alsook je smartwatch stevig liggen op de anti-slipmat. Geen gedoe meer met kabels of een tekort aan stopcontacten.

6. ZENS Dual Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 79,99

Ook met de ZENS Dual Draadloze Oplader laad je eenvoudig twee apparaten tegelijkertijd op. Handig als je bijvoorbeeld een draadloze oplader wil delen met de rest van het gezin.Ook Galaxy Buds en AirPods laad je zonder problemen draadloos op. Wil je tegelijk een iPhone en een Samsung opladen? Geen probleem, deze oplader ondersteunt draadloos snelladen voor beiden. Bovendien laadt je al deze verschillende typen telefoons op zonder kabels nodig te hebben. Het strakke design zorgt er bovendien voor dat je oplaadstation er steeds opgeruimd uitziet. Dankzij het antislipmateriaal blijven je telefoons stevig liggen op het laadstation.

7. Samsung Wireless Charger Stand 15W Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 68,99

Beschik je over een Samsung Note 10 (Plus)? Dan moet je deze draadloze lader zeker in huis halen. Het is dan ook de enige draadloze lader die de Note 10 op volle snelheid oplaadt. Dat gaat gemiddeld zo een anderhalf keer sneller als met andere snelle draadloze opladers. Alleen deze Samsung oplader levert genoeg vermogen om je Note 10 snel op te laden. De kabel en krachtige adapter die je hiervoor nodig hebt krijg je er altijd standaard bij. Bovendien ondersteunt deze lader ook draadloos snelladen voor andere Samsung smartphones en iPhones. Zo kan je ook gemakkelijk andere toestellen opladen. Dankzij de standaard staat je telefoon altijd rechtop tijdens het laden. Handig om alle meldingen netjes in de gaten te houden.

8. Nomad Base Station Draadloze Oplader met ingebouwde Apple Watch lader

Bekijk prijs

Prijs: € 149,95

Laad al je apparaten eenvoudig draadloos op met de Nomad Base Station Apple Watch Edition. Leg je iPhone en AirPods gewoon op de draadloze oplader en het laden gaat helemaal vanzelf. Het laden van je iPhone gaat bovendien heel snel dankzij het draadloos snelladen voor Apple. Je Apple Watch laad je ook draadloos op via de speciale, inbegrepen houder. Dankzij het slanke, eenvoudige design valt deze compacte lader bovendien niet al te veel op. De led lampjes geven aan hoever je apparaten reeds zijn opgeladen. Bonus: in het donker worden deze lampjes automatisch minder fel, zodat je er niet wakker van ligt. Ideaal wanneer je de draadloze oplader in de slaapkamer wenst te plaatsen.

9. ZENS Dual Draadloze Oplader 10W Wit

Bekijk prijs

Prijs: € 79,99

We bespraken de Zens Dual draadloze oplader eerder al. Maar ook deze versie is te verkrijgen in een elegante witte uitvoering. Met de ZENS Dual Draadloze Oplader laad je eenvoudig twee apparaten tegelijkertijd op. Handig als je bijvoorbeeld een draadloze oplader wil delen met de rest van het gezin.Ook Galaxy Buds en AirPods laad je zonder problemen draadloos op.

Wil je tegelijk een iPhone en een Samsung opladen? Geen probleem, deze oplader ondersteunt draadloos snelladen voor beiden. Bovendien laadt je al deze verschillende typen telefoons op zonder kabels nodig te hebben. Het strakke design zorgt er bovendien voor dat je oplaadstation er steeds opgeruimd uitziet. Dankzij het antislipmateriaal blijven je telefoons stevig liggen op het laadstation.

10. Belkin Boost Up Draadloze Oplader met USB A Poort iPhone/Apple Watch Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 149,99

Fan van Apple? Dan moet je beslist deze draadloze oplader van Belkin in huis halen. Op het laadstation is voldoende ruimte voorzien om tegelijkertijd je iPhone en je Apple Watch draadloos op de hoogst mogelijke snelheid op te laden. Daarnaast kan je, dankzij de usb a poort, meteen ook een derde apparaat opladen. Met de Belkin Boost Up is het mogelijk om je Apple Watch tijdens het laden op de nachtklokmodus te zetten. Hierdoor kan je de wekkerfunctie gewoon blijven gebruiken. De draadloze oplaadfunctie van de Boost Up werkt in daarnaast voor alle merken smartphones, al is de snellaadfunctie enkel werkzaam bij apparaten van Apple.

11. ZENS Draadloze Oplader 10W met Standaard en AirPods Dock + Watch Stand Wit

Bekijk prijs

Prijs: € 139,99

Deze ZENS Draadloze Oplader 10W met Standaard en AirPods Dock + Watch Stand ziet er uit alsof hij recht uit de etalage komt. Dankzij deze oplader heb je aan één oplader genoeg voor al je apparaten. Leg je iPhone op de lader en je batterij is zo weer vol, dankzij draadloos snelladen voor Apple en Samsung. Tijdens het laden staat je telefoon bovendien rechtop in de standaard, zo zie je gemakkelijk al je meldingen en berichten verschijnen. Je AirPods, zowel generatie 1 als 2, zet je in de speciale AirPods houder.

Helemaal rechts zit tenslotte nog een speciale lader voor je Apple Watch. Let op: deze is niet geschikt voor andere smartwatches. Heb je ook nog een iPad of wil je een extra smartphone opladen? Dat kan prima dankzij de usb A poort.

12. ZENS Draadloze Oplader 10W met Standaard en AirPods Dock + Watch Stand Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 139

Je vindt de Zens draadloze oplader met standaard en airpods dock + watch stand helemaal geweldig? Maar je hebt liever geen witte uitvoering, want wit wordt immers erg snel vuil? Geen probleem dankzij deze zwarte uitvoering. Leg je iPhone op de lader en je batterij is zo weer vol, dankzij draadloos snelladen voor Apple en Samsung. Tijdens het laden staat je telefoon bovendien rechtop in de standaard, zo zie je gemakkelijk al je meldingen en berichten verschijnen. Je AirPods, zowel generatie 1 als 2, zet je in de speciale AirPods houder. Helemaal rechts zit tenslotte nog een speciale lader voor je Apple Watch. Let op: deze is niet geschikt voor andere smartwatches. Heb je ook nog een iPad of wil je een extra smartphone opladen? Dat kan prima dankzij de usb A poort.

13. Huawei CP60 Draadloze Oplader

Bekijk prijs

Prijs: € 49,99

Ook Huawei beschikt over een draadloze oplader. Opladen doe je voortaan eenvoudig en snel met de Huawei CP60 Draadloze Oplader. Geen gedoe meer met kabeltjes. Het laden begint vanzelf als je je telefoon op de lader legt. Heb je een Mate 20 Pro of P30 Pro? Dan maak je bovendien gebruik van Huawei SuperCharge en is je toetsel razendsnel opgeladen. Geen enkele andere lader laadt je Huawei smartphones zo snel op. Tijdens het laden blijft je telefoon steeds goede liggen dankzij de anti-slip afwerking. De witte oplader ziet er ook nog eens stijlvol en minimalistisch uit. Zo past hij perfect in ieder interieur.

14. ZENS Draadloze Oplader 10W met Standaard en AirPods Dock Zwart

Bekijk prijs

Prijs: € 99,99

Je vindt de draadloze oplader van Zens helemaal geweldig, maar beschikt niet over een smartwatch? Dan is er natuurlijk ook geen reden om het uitgebreidde pakket aan te kopen. De ZENS Draadloze Oplader 10W met Standaard en AirPods Dock is ideaal voor het opladen van je smartphone en airpods. Het doosje van je AirPods klik je gewoon in de lader rechts. Hiervoor hoeft je AirPods doosje niet noodzakelijk draadloos te kunnen laden.

Dit werkt dus zowel voor de eerste als tweede generatie AirPods. Wil je daarnaast nog een ander apparaat opladen, dan gebruik je gewoon de usb A poort. Met deze ZENS Draadloze Oplader 10W op je nachtkastje, heb je in de ochtend volledig opgeladen apparaten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here