Ondertussen weten we dat er verschillende producten op de markt zijn die Dode Zeezout bevatten. Nu gaan we een stukje verder in op de zepen die er op de markt zijn, vervaardigd uit Dode Zeezout. Het word ook weer duidelijk dat Dode Zeezout echt wel een gunstig effect heeft op uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw lichaam. Wat is er dan ook beter dan een zeep die vervaardigd is uit Dode Zee mineralen als u weet dat zo’n zepen u bij verschillende huidziekten en pijn kunnen helpen.

text

text

text

text

 Alepeo Dode Zeezout zeep

1


Laat je verleiden door deze Amethyst Soap

2

De ultieme wellness-sensatie

3

Eens u een zeep geprobeerd hebt van deze categorie zal u nooit nog een andere willen omdat deze echt doen wat ze beloven en ze zijn sterk in hun prijs-kwaliteit. Je krijgt wel degelijk waar voor je geld.

1. Alepeo Dode Zeezout zeep

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

Deze zeep die de huid hydrateert en tot in de puntjes voedt is zeer geschikt voor het wassen van het gezicht, de handen en het hele lichaam. Doordat deze zeep Dode Zeezout bevat is helpt deze ook bij psoriasis, haarverlies, acne en neurodermitis, uit onderzoek is gebleken dat bij regelmatig gebruik van deze zeep, herstel van huidziekten een gewenste effect is.
Doordat deze zeep geen kunstmatige toevoegingen bevat is deze ook uiterst geschikt voor de verzorging van uw baby’tje!
Bij voorkeur droog bewaren.

2. Laat je verleiden door deze Amethyst Soap

Bekijk prijs

Prijs: € 17,45 op Bol.com

Zorg dat uzelf en uw lichaam een heerlijk fris en schoon gevoel beleefd dankzij deze Amethyst Soap, hij reinigt de huid tot in de puntjes, verwijdert alle overgebleven huidschilfers en dode cellen die zich op uw lichaam bevinden.
In de zeep zit ook de luffa spons verwerkt, dit is een vezelig netweefsel van de onrijpe vrucht van de sponskomkommer.
Dankzij zijn subtiele en zachte oriëntaalse geur, droom je heerlijk weg.
Hij biedt ook een zachte scrub – en antibacteriële werking aan het lichaam aan.

3. De ultieme wellness-sensatie

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

Wat zou u ervan vinden als u uw hele lichaam zou kunnen wassen met een zeep die geformuleerd is met alleen maar natuurlijke oliën en mineraalrijk Dode Zee modder en zout? Zou het niet fantastisch zijn om je huid te voeden dankzij de Dode Zee mineralen? Krijg vanaf nu een zijdezachte, gevoede en gezuiverde huid door middel van deze zeep die geschikt is voor iedere huis, gezicht en lichaam.
Hoe gebruik je deze zeep voor het gewenste effect? Laat de zeep 2 tot 3 minuten intrekken in de huid, spoel daarna af met lauwwarm water.
Hou je ook van Hamman behandelingen? Deze zeep is hier ook uiterst geschikt voor!

4. Nog nooit was een zeep zo praktisch

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

La Cure heeft een heerlijk product op de markt dat je huid zijdezacht laat aanvoelen en onzuiverheden elimineert. Dankzij zijn Black Seed Soap.
Met zijn 90ml aan zeep kan je dagen, zelfs weken lang genieten van deze unieke zeepbeleving.
Deze zeep bevat zwarte komijn, olijfolie en glycerine die ervoor zorgen dat:
– De huid een heerlijke scrub ondergaat dankzij het Nigella poeder
– Dankzij zijn essentiële olie de huid hydrateert
– De ideale behandeling tegen acne
– De huid beschermt tegen ziektekiemen
– Anti-inflammatoir middel, dit wil zeggen dat het ontstekingsremmend is.
Tal van voordelen en geschikt voor vrijwel iedere aandoening.

5. Het perfecte moddermasker voor al uw onzuiverheden

Bekijk prijs

Prijs: € 12,95 op Bol.com

Nog nooit was het verwijderen van make-up en het behouden van glans van uw huid zo gemakkelijk als door dit mineraalrijk moddermasker van Juman. Buiten het verwijderen van make-up en uw huid terug glans te geven zorgt het er ook voor dat uw huid nauwkeurig wordt gevoed, verzacht en gereinigd.
Niet alleen heeft dit moddermasker een reinigende functie hij kan perfect gebruikt worden als antirimpel middel en om ouderdomsvlekken te verlichten.
Dit moddermasker is geschikt voor volwassenen met eender welk huidtype.
In dit pakket zitten zo’n 20 verpakkingen zodat je 20 keer kan genieten van een hernieuwde huid.

6. La Cure zeep mud Dode Zee

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

Hebt u al eens gehoord van een zeep die modder bevat? U zal vast denken daar ga ik mij echt niet mee wassen maar wist u dat modder uw huid echt voed? Dankzij de natuurlijke Dode Zee mineralen die hier tevens ook in verwerkt zijn wordt uw huid niet alleen gevoed maar ook gereinigd en opgefrist.
Deze modder zeep kan u zowel op het gezicht als op het hele lichaam gebruiken. Zo kan u elk plekje op uw lichaam de verzorging geven die het verdient!

7. Scrub! Voor een zachte en gevoede huid

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

Dankzij deze Scrub Soap van La Cure voedt u uw huid met Dode Zee mineralen in combinatie met walnootdopgranules. Zowel de Dode Zee mineralen als de walnootdopgranules zorgen voor:
– Uw doffe huid een oppepper te geven
– Dode huidcellen te verwijderen
– Om uw huid diep te reinigen
– Is zeer stimulerend voor een goede bloedsomloop.
U ziet, genoeg voordelen. U zal gegarandeerd baad hebben bij het gebruik van deze Scrub Soap, u zal nooit meer een andere zeep willen!

8. Weg met cellulitis!

Bekijk prijs

Prijs: € 14,99 op Bol.com

Pak nu cellulitis aan dankzij deze anti-cellulite soap van La Cure die vervaardigd is uit de Dode Zee. Vanaf nu is het gedaan met het zoeken naar dure cellulitis behandelingen die uiteindelijk toch geen effect hebben, met deze anti-cellulite zeep zal je merken dat je cellulitis gaat verdwijnen, iets waar veel vrouwen van dromen kan eindelijk werkelijkheid worden!
Deze zeep zorgt ervoor dat uw bloedvaten verstevigd worden, uw huid strakker wordt en deze doet vet – en afvalstoffen afbreken en afvoeren.

9. Een heerlijke combinatie van Dode Zeezout en honing

Bekijk prijs

Prijs: € 12,95 op Bol.com

Deze heerlijke zeep die bestaat uit een combinatie van Dode Zeezout en honing verzorgd de huid tot diep in de poriën. Doordat deze zo goed in de huid dringt is hij uiterst geschikt voor acne en mee-eters en versnelt het, het huidvernieuwingsproces.
Ook bij ouderdomsverschijnselen zoals ouderdomsvlekken zorgt deze zeep ervoor dat de huid zijn glans terug krijgt en de ouderdomsvlekken verlicht en opheldert.
Voedt en verzacht uw huid dankzij de Dode Zee-mineralen die het bevat. Hij is ook zeer geschikt voor een oogmake-upreiniging. Duidelijk geschikt voor vele doeleinden!

10. Een zeer speciale zeep

Bekijk prijs

Prijs: € 12,95 op Bol.com

Juman heeft wel een zeer speciale zeep op de markt, namelijk een zeep die mineralen en olijfolie bevat.
Deze diep reinigende zeep is verrijkt met Dode Zee minealen en zijn verder aangevuld met een natuurlijk mengsel van oliën, waaronder olijfolie.
Bescherm vanaf nu uw huid tegen acne en vlekken dankzij deze speciale zeep op basis van mineralen en olijfolie. Tevens zuivert, verstevigt en verzacht het ook uw huid. Een groot voordeel van deze zeep is dat hij ook pH-neutraal is.
Doordat deze geschikt is voor alle huidtypes kan je hier werkelijk iedereen blij mee maken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here