Tegenwoordig kopen we steeds meer online. De pakketbezorgers hebben het een stuk drukker, maar de kans dat je thuis bent wanneer deze voor de deur staat is nog altijd klein. Maak daarom kennis met de deurbel camera. Zo krijg je een melding op je telefoon als er iemand voor de deur staat, kun je gemakkelijk communiceren door bijvoorbeeld te zeggen dat het pakketje neergelegd kan worden, of kun je voorkomen dat inbrekers proberen binnen te komen. Eerst zien wie er aan de deur staat voor je open doet, wel zo verstandig.

text

text

text

text

Ring Video Deurbel 2

1

Google Nest Hello videodeurbel


2

Looki® draadloze video deurbel met camera – inclusief ontvanger en batterijen – X6 Black on Black – via iOS & Android App – HD Wide-Angle camera – Bewegingssensor met alarm – Two-Way Audio – Cloud opslag – IR Nachtmodus – Met offline ring functie

3

Alle artikelen

1. Ring Video Deurbel 2

Bekijk prijs

€189,-

Niet alleen zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt, maar ook jouw voordeur in de gaten kunnen houden zónder dat er aangebeld wordt? Dan kan nu eenvoudig met de Ring Video Deurbel 2. Met de continue verbinding tussen deurbel en smartphone of tablet zie je ten alle tijden wat er rondom jouw voordeur gebeurt. Ook is het op ieder moment mogelijk te communiceren, waardoor eventuele inbrekers gemakkelijk af te schrikken zijn. Wacht niet langer en kies nu voor een veilige deurbel!

2. Google Nest Hello videodeurbel

Bekijk prijs

€229,-

Ben je het zat steeds pakketjes mis te lopen, omdat het tijdvak dat door bezorgdiensten wordt aangehouden nog altijd te ruim is om voor thuis te blijven? Dit is met een deurbel camera verleden tijd. Je ontvangt een melding op je telefoon, tablet, laptop of pc wanneer er iemand voor de deur staat. Met de ingebouwde microfoon kun je communiceren, zodat je aan kunt geven dat het pakketje bijvoorbeeld in een kastje achtergelaten kan worden. Zo wordt online shoppen nog leuker en gemakkelijker.

3. Looki® draadloze video deurbel met camera – inclusief ontvanger en batterijen – X6 Black on Black – via iOS & Android App – HD Wide-Angle camera – Bewegingssensor met alarm – Two-Way Audio – Cloud opslag – IR Nachtmodus – Met offline ring functie

Bekijk prijs

€99,-

Het is ’s avonds laat en er wordt aangebeld. Je verwacht geen bezoek en ook de pakketdienst werkt niet meer op dit tijdstip. Doe je open? Met de Looki draadloze deurbel camera is dit probleem opgelost: wanneer er wordt aangebeld krijg je op je telefoon of ander apparaat te zien wie er voor de deur staat. Met een simpele knop kun je met deze persoon communiceren, zodat je zeker weet dat het veilig is om open te doen.

4. Ring Video Deurbel 2 – Inclusief Chime (deurbelgong)

Bekijk prijs

€229,-

De Ring Video Deurbel 2 is er nu ook inclusief chime. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat je thuis bent, maar je telefoon in een andere kamer ligt. Of je hebt niet in de gaten gehad dat hier de batterij van is leeggelopen en de telefoon zich heeft uitgeschakeld. Met de chime functie van de Ring Video Deurbel 2 hoor je nu ook gewoon het geluid van een deurbel in huis. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is hem in het stopcontact te stoppen te verbinden met jouw wifi-netwerk.

5. Deurbel met camera – NL Handleiding – Draadloze deurbel met camera – Deurtelefoon inclusief gong en oplaadbare batterijen – Video deurbel

Bekijk prijs

€53,20

De Eken V5 deurbel is geschikt voor iedereen die ten alle tijden wil kunnen zien wie er aanbelt voor je open doet. Het gebeurt namelijk maar al te vaak dat oplichters of inbrekers binnen weten te komen, simpelweg door aan te bellen. Zie het als een moderne versie van het kijkgaatje in de deur van vroeger; eerst zien wie er staat voor je zomaar de deur open doet. En mocht je een pakketje willen ontvangen zonder dat je thuis bent; dan kan vanaf nu ook.

6. ELRO DVC040IP Wifi IP Video Deurbel – Camera met nachtzicht – met Binnengong – Bekijken en communiceren via App

Bekijk prijs

€103,66

Het is de nachtmerrie van iedereen: de deurbel gaat, je doet de deur open en wordt overvallen door inbrekers. Gelukkig is er nu de ELRO video deurbel, zodat je altijd eerst kunt checken wie er zich voor de deur bevindt voor je deze zomaar open doet. Meestal is het een gezellige buurvrouw of pakketbezorger, maar mocht je het toch een keer niet vertrouwen dan sla je met deze deurbel ook gemakkelijk beeldmateriaal op. Wie weet komt het nog eens van pas in de toekomst.

7. Draadloze WiFi Video Deurbel Pro | Inclusief binnenbel | iOS/Android app | Inclusief batterijen, SD-Kaart en oplaadsnoer – Gratis live en terugkijken! – HD 1080P Camera (Zwart)

Bekijk prijs

€104,-

Graag live kunnen zien wie er voor de deur staat, maar ook terug kunnen kijken wie er eventueel voor de deur gestaan heeft? Deze draadloze wifi deurbel maakt dit vanaf nu mogelijk. Met een altijd scherp beeld en aangepaste instellingen zodra het donker wordt is het altijd zichtbaar wie er voor de deur staat. Ook is het mogelijk meerdere telefoons op de deurbel aan te sluiten, wel zo prettig indien er meerderen de deur open kunnen doen.

8. Ring Video Deurbel Pro

Bekijk prijs

€279,-

Deze functionele video deurbel van Ring maakt het mogelijk om op afstand te zien wie er voor de deur staat. Dit is te zien wanneer er wordt aangebeld, maar ook zonder dat er iemand aanbelt kun je het videobeeld inschakelen. Wat echter ook mogelijk is, is het activeren van de motion sensor: zo krijg je ook een melding als er beweging plaatsvindt voor jouw voordeur. Door op afstand te kunnen communiceren kan je jezelf veel ellende besparen.

9. ELRO DV447WIP IP Video Deur Intercom

Bekijk prijs

€219,-

Altijd kunnen zien wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet? Deze Elro Deur intercom maakt dit mogelijk. Wanneer er wordt aangebeld krijg je hier melding van op je smartphone. Vertrouw je degene voor jouw deur niet helemaal? Maak dan op afstand beeld- of videomateriaal zodat je dit eventueel aan de politie kunt overhandigen. Sluit hem thuis aan op je wifi-netwerk en gebruik de deurbel ook als intercom app, zo waarborg je de veiligheid van jouw woning optimaal.

10. Deurbel met camera incl. 16GB – inclusief chime, oplaadbare batterijen – Draadloze Deurbel – Video deurbel – Intercom – Zwart

Bekijk prijs

€84,99

Met de camera deurbel van Cless weet je dag en nacht wie er voor de deur staat, waar je je ook bevindt. De infrarood camera maakt dat ook in het donker goed te zien is wie er aan heeft gebeld, en de bewegingsdetector waarschuwt je als er sprake is van ongewenste activiteit voor jouw voordeur. Je installeert de video deurbel binnen enkele minuten, dus het vergroten van de veiligheid voor jouw woning is zó gepiept.

11. EKEN V5 – deurbel met camera – NL Handleiding – Draadloze deurbel met camera – inclusief gong + 3 oplaadbare batterijen – Video deurbel

 

Bekijk prijs

€54,73

Verwacht je een pakketje, maar heb je eigenlijk geen tijd om thuis te zitten wachten? Of is je visite al onderweg terwijl jij nog in de file staat vanaf je werk? Wellicht is deze video deurbel dan iets voor jou! Op afstand communiceer je gemakkelijk met de pakketbezorger en laat je hem weten waar hij het pakket kan achterlaten. En mocht je visite eerder bij jouw voordeur staan dan jij, dan laat je ze met deze video deurbel gemakkelijk binnen. Kunnen ze net zo goed vast met het eten beginnen…

12. Deurbel met camera EKEN V7 HD Video + inclusief Oplaadbare Batterijen + Inclusief Gong + Nederlandse gebruiksaanwijzing

Bekijk prijs

€64,20

Heb je interesse in een video deurbel, maar heb je thuis je telefoon niet altijd bij je? Of staat het geluid op stil omdat je niet afgeleid wilt worden door appjes, telefoontjes en andere meldingen? Dan is deze video deurbel met gong functie perfect voor jou! Wanneer er iemand voor de deur staat hoor je dit in het gehele huis, net zoals een reguliere deurbel. Je kunt in een oogopslag zien of je degene voor de deur binnen wilt laten, of eerst op afstand even wilt vragen wat hij komt doen. Veiligheid voor alles.

13. DrPhone WiCall – Video Deurbel Camera – WiFi / 4G – Inclusief Gratis APP + Extra Bel binnenhuis + Batterijlader – Volledige Set – NL

Bekijk prijs

€69,95

Dit is niet zomaar een deurbel, dit is een deurbel en video camera in 1! Bekijk snel en eenvoudig wie er voor je deur staat voor je open doet (8 seconden via wifi, 10 seconden via 4G). Je hoeft dus niet thuis met je eigen wifi-netwerk verbonden te zijn om de DrPhone video deurbel te kunnen gebruiken. Ook op een andere wifi-netwerk of regulier 4G netwerk werkt de video deurbel perfect. Maak met DrPhone altijd een weloverwogen beslissing of je de deur open doet.

14. Ring Video Deurbel 1 – Zilver

Bekijk prijs

€99,-

Deze Ring Deurbel 1 maakt het mogelijk om op afstand te zien wie er zich voor jouw voordeur bevindt, zodat je vervolgens kunt besluiten of je hier de deur wel voor open wilt doen. Sluit jouw deurbel aan op jouw Ring Cloud Video Recording, en je kunt ook nog eens terugkijken wie er voor jouw deur heeft gestaan zonder aangebeld te hebben. Deze beelden zijn voor een periode van 60 dagen terug te kijken, dus alle tijd om jouw veiligheid te waarborgen.

15. Camera deurbel met intercom, draadloos, bewegingsmelder, 1 x 7″ kleurenscherm + 8GB SD kaart – Doorsafe 4780

Bekijk prijs

€204,-

Wil je graag een video deurbel om op afstand te zien wat er zich voor jouw voordeur afspeelt, maar vertrouw je het niet deze aan te sluiten op wifi? Dan is de video deurbel van Door Safe uitermate geschikt voor jou. Deze deurbel werkt op een eigen draadloze frequentie, zodat je zeker weet dat er geen bedrijven inzicht kunnen krijgen in jouw videobeelden. Zo zorg je niet alleen dat er geen ongewenst publiek binnenkomt, maar ook nog dat jouw privacy gewaarborgd blijft.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here