Het Belgische merk Cosy & Trendy heeft inmiddels haar vleugels ook verder over Europa uitgeslagen sinds het in 2006 werd gelanceerd door Billiet-Vanlaere, een gerenommeerd bedrijf dat al 85 jaar ervaring heeft op het gebied van koken en wonen.

text

text

text

text

Cosy & Trendy 6 dessertborden Stackable Ø 20 cm

1

Cosy & Trendy 6 dessertborden Invertida Ø 20 cm groen


2

Cosy & Trendy Theepot en theekopje Deco 38 cl

3

Cosy & Trendy biedt, zoals de naam al deels aangeeft, trendy oplossingen voor allerlei alledaagse zaken die betrekking hebben op het runnen van ene huishouden en de inrichting van een woning: uiteenlopend van keukenbenodigdheden tot het dekken van een tafel. De spullen van Cosy & Trendy gaan overigens prima samen met die van het zustermerk Cosy & Trendy home decoration & seasonal inspiration, die haar pijlen vooral heeft gericht op decoratie, geschenk- en seizoensartikelen. Daarbij komt verder dat Cosy & Trendy meerdere lijnen kent. Kortom: je kunt rekenen op enorm veel specifieke kennis en ervaring en dus kwalitatief hoogwaardige producten.

Alle artikelen

1. Cosy & Trendy 6 dessertborden Stackable Ø 20 cm

Bekijk prijs

€ 31,95

Op het moment dat je je nagerechten nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes effen witte, ronde dessertborden Stackable (met een diameter van 20 centimeter van Cosy & Trendy. De borden zijn gemaakt van porselein, perfect op te stapelen en met een uitstekende grip tijdens het serveren. Bovendien kun je deze borden gewoon in de vaatwasmachine zetten om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als nagerecht op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd op een stijlvolle manier afsluiten.

2. Cosy & Trendy 6 dessertborden Invertida Ø 20 cm groen

Bekijk prijs

€ 27,95

Op het moment dat je je nagerechten nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes groene, ronde dessertborden Invertida (met een diameter van 20 centimeter van Cosy & Trendy. De borden zijn gemaakt van aardewerk en je kunt ze na de maaltijd gewoon in de vaatwasmachine zetten om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als nagerecht op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd op een stijlvolle manier afsluiten.

3. Cosy & Trendy Theepot en theekopje green liners 40 cl

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

4. Cosy & Trendy Theepot en theekopje Deco 38 cl

Bekijk prijs

€ 10,95

Op het moment dat je op een stijlvolle manier thee wilt drinken, dan is deze fraaie Deco theepot van Cosy & Trendy echt iets voor jou. De theepot wordt verkocht als set samen met een eveneens zeer mooi theekopje (met een inhoud van 30 centiliter) dat perfect onder de theepot past. De theepot zelf heeft een inhoud van 38 centiliter en is geschikt voor het zetten van één kop thee.

De porseleinen theepot is uitgevoerd in de vrolijke kleuren rood, geel en blauw en kan gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: zelfs wanneer je in je eentje thee wilt drinken, dan zorgt deze vrolijk ogende theepot met bijbehoren theekopje ervoor dat het toch op een stijlvolle manier zal gebeuren.

5. Cosy & Trendy Theepot Hokkaido

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

6. Cosy & Trendy Minifrietmandje koperkleur L 9 x B 11 cm

Bekijk prijs

€ 8,96

Dit mini frietmandje in de kleur koper van Cosy & Trendy is dankzij de afmeting van 6 x 9 x 11 centimeter, een erg schattig alternatief om een kleine portie frietjes (voldoende voor één persoon, op te dienen. Het mandje is gemaakt van metaal en wordt per stuk verkocht. Het mandje dient met de hand af gewassen te worden en kan dus niet in een vaatwasmachine worden gereinigd. Daar staat echter wel tegenover dat je op een bijzondere manier je gezin, maar ook je gasten, frietjes kunt serveren tijdens een maaltijd.

7. Cosy & Trendy 4 platte borden Stackable Ø 30,5 cm

Bekijk prijs

€ 54,95

Op het moment dat je je bereide gerechten nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes effen witte, ronde platte borden Stackable (met een diameter van 30,5 centimeter van Cosy & Trendy. De borden zijn gemaakt van porselein, perfect op te stapelen en met een uitstekende grip tijdens het serveren.

Bovendien kun je deze borden gewoon in de vaatwasmachine zetten om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

8. Cosy & Trendy 4 kommetjes Stackable Ø 15,5 cm

Bekijk prijs

€ 19,95

Op het moment dat je soep, een pastagerecht of een voorgerecht nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes effen witte, ronde kommetjes Stackable (met een diameter van 15,5 centimeter van Cosy & Trendy. De kommetjes zijn gemaakt van porselein, perfect op te stapelen en met een uitstekende grip tijdens het serveren. Bovendien kun je deze borden gewoon in de vaatwasmachine zetten om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, in deze kommetjes zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

9. Cosy & Trendy 3 platte borden Spirit green 27 cm

Bekijk prijs

10. Cosy & Trendy Ministoofpotje op plankje 13.5 cm – 0,3 l

Bekijk prijs

€ 15,95

In dit donkergrijze ronde ministoofpotje met deksel, dat gemaakt is van gietijzer, kun je prima de heerlijke, zelfgemaakte gerechtjes bereiden. Het ministoofpotje kan namelijk worden gebruikt in de oven of om een gerechtje in te gratineren. Door een gerecht in een ministoofpotje (met een inhoud van 0,3 liter) te serveren weet je zeker dat dit op een originele en toch elegante manier gebeurt. Het bijgeleverde houten plankje kan namelijk dienst doen als onderschoteltje. In dit ministoofpotje kun je bovendien gerechtjes langere tijd warm houden.

Het reinigen van het ministoofpotje moet overigens wel met de hand gebeuren, en dus niet in de vaatwasmachine en dien je het voor het eerste gebruik eerst schoon te maken met water en zeep. Daarna wrijf je het in met olie en plaats je het ministoofpotje voor 15 minuten in de oven op 200 graden Celsius zodat er een antikleeflaag wordt gevormd. Vervolgens spoel je het ministoofpotje af met water en zeep.

11. Cosy & Trendy 6 dessertborden Laguna blue grey L 19,5 x B 16 cm

Bekijk prijs

€ 38,95

Op het moment dat je je nagerechten nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes gedessineerde blauw grijze, ovale dessertborden Laguna blue (met afmetingen 19,5 x 16 centimeter) van Cosy & Trendy. De borden zijn gemaakt van keramiek, aardewerk. Met andere woorden: wat je ook als nagerecht op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd op een stijlvolle manier afsluiten.

12. Cosy & Trendy 6 diepe borden Spirit Green Ø 19,5 cm

Bekijk prijs

€ 42,95

Deze 6 stijlvolle, diepe ronde borden Spirit Green van Cosy & Trendy (met een diameter van 19,5 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De borden zijn uitgevoerd in groen en wit en lenen zich bij uitstek om er de lekkerste Aziatische-, Creoolse- of fusion gerechten op te serveren.

De borden zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, op deze diepe borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

13. Cosy & Trendy 6 schoteltjes voor koffiekopjes Spirit Green Ø 15 cm

Bekijk prijs

€ 25,95

Deze 6 stijlvolle schoteltjes Spirit Green van Cosy & Trendy (met een diameter van 15 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De schoteltjes passen perfect bij de koffiekopjes van deze serie.

Ze zijn uitgevoerd in groen en wit en gemaakt van aardewerk zodat ze gewoon in de vaatwasmachine kunnen worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: met deze schoteltjes creëer je direct een sfeer uit verre oorden waardoor het drinken van een simpele kop koffie direct extra stijlvol zal worden.

14. Cosy & Trendy 6 ginglazen Cosy Moments 70 cl

Bekijk prijs

€ 14,50

Of je nu houd van een gin tonic, een gin fizz of een andere heerlijke cocktail, zodra deze geserveerd wordt in deze 6 ginglazen Cosy Moments van Cosy & Trendy, dan verandert elke alledaagse situatie direct al in een feestje. Een cocktail (die onder andere bereid is op basis van gin) zal in deze ginglazen met een inhoud van 70 centiliter vast en zeker de aandacht trekken.

De glazen zijn gemaakt van transparant glas en kunnen gewoon in een vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Kortom: als je een liefhebber bent van cocktail en je deze ook nog eens op een stijlvolle wijze wilt presenteren, dan is deze set van zes ginglazen echt iets voor jou.

15. Cosy & Trendy 6 ovale borden Spirit Green L 20 x B 16,8 cm

 

Bekijk prijs

€ 42,95

Deze 6 stijlvolle, ovale (lunch)borden Spirit Green van Cosy & Trendy (met een afmeting van 20 x 16,8 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De borden zijn uitgevoerd in groen en wit en lenen zich bij uitstek om er de lekkerste Aziatische-, Creoolse- of fusion gerechten op te serveren.

De borden zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

16. Cosy & Trendy 2 pannetjes met schenktuit 13,5 cm op plankjes

Bekijk prijs

€ 20,50

In deze twee ronde pannetjes met schenktuit kun je prima de heerlijke, zelfgemaakte gerechtjes bereiden, zoals een aperitiefgerechtje, een voorgerechtje of een miniquiche. De pannetjes kunnen immers worden gebruikt in de oven of om een gerechtje in te gratineren. Door een gerecht in deze pannetjes (elk met een diameter van 13,5 centimeter) te serveren weet je zeker dat dit op een originele en toch elegante manier gebeurt. Het bijgeleverde houten plankje kan namelijk dienst doen als onderschoteltje.

Het reinigen van de pannetjes moet overigens wel met de hand gebeuren, en dus niet in de vaatwasmachine en dien je ze voor het eerste gebruik eerst schoon te maken met water en zeep. Daarna wrijf je ze in met olie en plaats je de pannetjes voor 15 minuten in de oven op 200 graden Celsius zodat er een antikleeflaag wordt gevormd. Vervolgens spoel je de pannetjes af met water en zeep.

17. Cosy & Trendy Slakom Turbolino Ø 25 cm blauw

Bekijk prijs

€ 12,95

Op het moment dat je voor je familie, vrienden en natuurlijk voor jezelf op een leuke manier een salade wilt serveren,dan mag de blauwe slakom Turbolino van Cosy & Trendy zeker niet in je keuken ontbreken.

Deze slakom heeft een diameter van 25 centimeter en een lust voor het oog. Op het ogenblik dat in deze fraaie slakom een salade op tafel wordt gebracht, dan verandert zelfs het meest simpele slaatje in een stijlvol gerecht.

18. Cosy & Trendy 6 theekopjes Laguna blue grey Ø 6,5 cm

Bekijk prijs

€ 16,95

Indien je aan de meest eenvoudige kop koffie of thee een Oosterse touch wilt geven, dan zijn deze 6 ronde Laguna blue grey theekopjes van Cosy & Trendy echt iets voor jou. De kopjes zijn gemaakt van keramiek aardewerk in de kleur blauw grijs en hebben geen handvat, maar kunnen welgewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Door je koffie of thee in deze in het oog springende en uiterst stijlvolle kopjes te serveren zal elk alledaags moment direct veranderen in een ontspannen Oosterse koffie- of theeritueel.

19. Cosy & Trendy 6 serveerschalen Spirit Green L 18,8 x B 18,4 cm

Bekijk prijs

€ 42,50

Deze 6 stijlvolle, serveerschalen Spirit Green van Cosy & Trendy (met een afmeting van 18,8 x 18,4 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De schalen zijn uitgevoerd in groen en wit en lenen zich bij uitstek om er de lekkerste Aziatische-, Creoolse- of fusion gerechten op te serveren. De serveerschalen zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, in deze fraaie schalen zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken

20. Cosy & Trendy theepot Kinosaki

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

21. Cosy & Trendy 6 schoteltjes voor koffiekopjes Avantgarde

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

22. Cosy & Trendy 2 isoleerbekers 35 cl

Bekijk prijs

€ 13,95

Deze dubbelwandige glazen bekers van Cosy & Trendy hebben een isolerende werking en zullen dus zonder probleem je dranken langer op temperatuur weten te houden. Elke beker heeft een inhoud van 35 centiliter. Je kunt deze ronde isoleerbekers niet alleen gebruiken om warme, maar ook koude, dranken op temperatuur te houden en daarnaast zijn de transparante bekers bij uitstek geschikt om borrelhapjes en desserts hun temperatuur zo lang mogelijk te laten behouden. De isoleerbekers zijn echter niet alleen erg handig ook kun je ze gewoon in de vaatwasmachine plaatsen om te reinigen.

23. Cosy & Trendy theepot Yokohama1.1l grijs

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

24. Cosy & Trendy 4 platte borden Plato Ø 27 cm

Bekijk prijs

€ 40,95

Deze 6 stijlvolle, platte borden Plato van Cosy & Trendy (met een diameter van 27 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De ronde borden zijn uitgevoerd in wit en bruin en lenen zich bij uitstek om je tafel op een moderne en/of Oosterse wijze te dekken. De borden zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, op deze platte borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

25. Cosy & Trendy 6 schoteltjes voor koffiekopjes Laguna old rose Ø 15 cm

Bekijk prijs

€ 18,95

Indien je aan de meest eenvoudige kop koffie of thee een Oosterse touch wilt geven, dan zijn deze 6 ronde Laguna old rose schoteltjes van Cosy & Trendy echt iets voor jou. De schoteltjes zijn gemaakt van keramiek aardewerk in de kleur oud roze en passen perfect bij de kopjes uit dezelfde serie, ook kunnen welgewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen.

Door je koffie of thee op deze in het oog springende en uiterst stijlvolle schoteltjes te serveren zal elk alledaags moment direct veranderen in een ontspannen Oosterse koffie- of theeritueel.

26. Cosy & Trendy 6 kommetjes Trentino Ø 10 cm

Bekijk prijs

€ 27,95

Op het moment dat je zelfgemaakte soep, salades of nagerecht nog beter tot hun recht wilt laten komen, dan hoef je ze alleen maar te serveren op deze zes ovale witte (met een vrolijk blauw rood randje) kommetjes Trentino (met een diameter van 10 centimeter van Cosy & Trendy. De kommetjes zijn gemaakt van aardewerken je kunt ze bovendien gewoon in de vaatwasmachine zetten om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, in deze kommetjes zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

27. Cosy & Trendy 6 platte borden Delirio 23,5 cm

Bekijk prijs

Deze hyperlink is niet meer actief.

28. Cosy & Trendy 6 dessertborden Plato Ø 21,5 cm

Bekijk prijs

€ 41,95

Deze 6 stijlvolle, dessertborden Plato van Cosy & Trendy (met een diameter van 21,5 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De ronde borden zijn uitgevoerd in wit en bruin en lenen zich bij uitstek om je tafel op een moderne en/of Oosterse wijze te dekken. De borden zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als nagerechten, tussengerechten of gebak op tafel wilt zetten, op deze dessertborden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

29. Cosy & Trendy Gratineerschaal 13,5 cm op plankje

Bekijk prijs

€ 11,50

In deze ronde gratineerschaal kun je prima de heerlijke, zelfgemaakte gerechten bereiden. De schaal kan namelijk worden gebruikt in de oven of om een gerecht in te gratineren. Door een gerecht in de gratineerschaal (met een diameter van 13,5 centimeter) te serveren weet je zeker dat dit op een originele en toch elegante manier gebeurt. Het bijgeleverde houten plankje kan namelijk dienst doen als onderschoteltje.

Het reinigen van de schaal moet overigens wel met de hand gebeuren, en dus niet in de vaatwasmachine en dien je het voor het eerste gebruik eerst schoon te maken met water en zeep. Daarna wrijf je de schaal in met olie en plaats je deze voor 15 minuten in de oven op 200 graden Celsius zodat er een antikleeflaag wordt gevormd. Vervolgens spoel je de gratineerschaal af met water en zeep.

30. Cosy & Trendy 4 ovale borden Spirit Green L 27 x B 23 cm

Bekijk prijs

€ 41,95

Deze 4 stijlvolle, ovale (lunch)borden Spirit Green van Cosy & Trendy (met een afmeting van 27 x 23 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De borden zijn uitgevoerd in groen en wit en lenen zich bij uitstek om er de lekkerste Aziatische-, Creoolse- of fusion gerechten op te serveren. De borden zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, op deze borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

31. Cosy & Trendy 6 diepe borden Classic Ø 23 cm

Bekijk prijs

€ 16,95

Deze 6 stijlvolle, maar klassieke, diepe ronde borden Classic van Cosy & Trendy (met een diameter van 23 centimeter) zullen je vast en zeker weten te inspireren. De borden zijn uitgevoerd in wit en lenen zich bij uitstek om de meest uiteenlopende gerechten op te serveren. De borden zijn gemaakt van porselein en kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden geplaatst om te reinigen. Met andere woorden: wat je ook als gerechten op tafel wilt zetten, variërend van een klassiek mosselgerecht met frietjes tot een salade of een pasta, op deze diepe borden zullen ze direct alle aandacht op weten te eisen en je maaltijd meteen extra stijlvol maken.

32. Cosy & Trendy Fruitschaal Organic Line 28 cm

Bekijk prijs

€ 13,95

Indien je van mening bent dat fruit, of andere lekkernijen, het gewoonweg verdienen om op een bijzondere manier te worden gepresenteerd, mag is deze originele fruitschaal Organic Line van Cosy & Trendy zeker niet in je woning ontbreken. De schaal heeft een diameter van 28 centimeter en is gemaakt van hout afkomstig van de olijfboom. Deze stijlvolle houtlook zal dan ook in geen enkel interieur misstaan en bovendien alles wat erop wordt geserveerd een bijzondere touch mee weten te geven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here