text

text

text

text

 Cartracker

1

1. Cartracker

Bekijk prijs

Ken je dat gevoel? Na een dagje shoppen, ga je gepakt en gezakt naar de parkeergarage. Maar waar heb je je auto nu ook weer achtergelaten? Met dit leuke geschenkje hoeven jullie niet langer te zoeken! Laat deze tracker achter in de wagen en verbind hem met je smartphone, je auto terug vinden wordt nu een fluitje van een cent!

2. VIZR

Bekijk prijs

Vanaf €55,29

Ben je het ook beu om steeds verkeersboetes in de bus te vinden? Wil je af van het eeuwige gekibbel in de wagen over de juiste route? Dan is dit geschenk echt iets voor jou!
Dit toestelletje installeer je heel eenvoudig op het dashboard van je wagen. Het installeert zeer eenvoudig zonder draden. Navigeer vanaf nu heel eenvoudig met je ogen op de weg gericht!
Controleer je snelheid, route, verkeer en meer dankzij een heel gebruiksvriendelijke app. Een topgeschenk waar je elke man blij mee maakt!

3. FIXD

Bekijk prijs

vanaf €54,38

Elke man heeft een zwak voor zijn “beest” op vier wielen, ook wel zijn auto genaamd. Dit paradepaard gemaakt van metaal moet steeds in opperbeste staat zijn. Met dit geschenk help jij daar gegarandeerd aan mee. Het Fixd – apparaatje spoort mankementen vroegtijdig op, geeft informatie over de status van de wagen via een handige app en zorgt ervoor dat je tijdig wordt geïnformeerd wanneer er een probleem is. Op deze manier blijft je wagen in opperbeste conditie én vermijd je hoogoplopende kosten! Welke man kan hieraan weerstaan?

4. Dodow

Bekijk prijs

vanaf €54,38

Schenk je vriend een moment van algehele ontspanning, en dit elke dag opnieuw! Met dit handige apparaatje val je geheid binnen een aantal minuten in slaap! De Dodow is wetenschappelijk ontwikkeld om een overprikkelde geest tot rust te brengen en in een heerlijke diepe slaap te vallen, binnen een tijdspanne van enkele minuten! Zeker weten dat dit scoort bij jouw partner, broer of hardwerkende vader!

5. Waterfles met infuser

Bekijk prijs

prijs : €12,95

Goede voornemens zijn snel gemaakt! Volhouden is vaak een pak moeilijker. Als je dit beter kan doen, met de juiste hulpmiddelen, wordt het een pak eenvoudiger! Een goed voornemen zoals water drinken gaat een pak vlotter dankzij deze toffe waterfles met infuser. De infuser zorgt voor een heerlijk smaakje aan je water, zo wordt dit goede voornemen volhouden, alvast een fluitje van een cent!

6. Peeps Eyeglass Cleaner

Bekijk prijs

vanaf €18,43

Op zoek naar een manier om je bril helemaal schoon te maken? Om op een handige manier de lenzen van je bril helemaal krasvrij en zonder vingerafdrukken te poetsen? Dan is dit de ideale oplossing! Streep – en krasvrij poetsen, zorgt ervoor dat de glazen van je bril extra lang mee gaan! Een handig geschenkje voor de brillendragers in je omgeving!

7. Keysmart

Bekijk prijs

vanaf €18,43

Een ideaal geschenk voor elke man is deze superhandige gadget! De keysmart reduceert een grote sleutelbos tot een handige kleine tool die je in elke broekzak kan opbergen zonder dat deze in de weg zit. Je hoeft niet langer zorg te dragen voor de sleutelbos van manlief in je handtas en wanneer hij alleen weg is, zit er geen vervelende sleutelbos meer in de weg. Kortom, het ideale geschenkje in pocketformaat!

8. The photostick

Bekijk prijs

prijs : vanaf € 92.16

Wekelijks worden in familieverband of samen met vrienden, heel wat herinneringen gecreëerd! Wat is het fijn om achteraf van deze mooie momenten samen opnieuw te kunnen genieten door het herbekijken van foto’s en filmpjes die op dat moment werden gemaakt.
ThePhotoStick Mobile is een klein apparaatje dat meteen een back-up maakt van je onbetaalbare herinneringen. Je hoeft ze niet eens zelf te zoeken of te organiseren!
Gewoon inpluggen in je gsm en de back-up begint! Zowel beschikbaar voor Android als voor Apple Iphone toestellen.

9. Retro popcornmaker

Bekijk prijs

Samen op zaterdagavond in de zetel, filmpje kijken! Hoe kan je beter het bioscoopgevoel oproepen dan met deze retro popcornmaker? Je maakt zelf heerlijke popcorn klaar in een handomdraai, en bovendien is het toestelletje heel fraai om te zien, dus het past ook gewoon heel leuk op de keukenkast! Deze avond kan alvast niet meer stuk!

10. Xtra – PC

Bekijk prijs

34,99 $

Ben je ook het gezeur van manlief beu over de eeuwige traagwerkende computer? Met dit geschenk is dit voltooid verleden tijd! De Xtra – PC usb – stick, helpt je je computer opschonen en laat deze weer werken zoals nieuw! De applicatie is zowel geschikt voor Windows als Mac! Verheug je met dit nuttige geschenk op een avondje zonder geklaag maar een dankbare blik vanwege een computer die weer werkt als nieuw!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here