Waarom zou je ervoor kiezen om een Bongo bon aan te schaffen, om cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden? Het antwoord zal je waarschijnlijk direct te binnen schieten als je de alsmaar groeiende lijst van deelnemende partners gaat bekijken. Het aanbod aan ervaringen waar je met een Bongobon uit kunt kiezen is dan ook erg groot.

text

text

text

text

Italiaanse Bolides

1

Indoor Skydive

2

IMAX Movie Experience

3

Bovendien kun je een gekozen ervaring gemakkelijk online boeken binnen de geldigheidsduur van maar liefst twee jaar. Elke bon is 2 jaar geldig. Binnen deze periode kun je bovendien een cadeaubon kosteloos omruilen, maar in alle gevallen zul je met een Bongo bon altijd het meeste uit een ervaring halen en deze onvergetelijk maken. Dus of je nu privé of zakelijk een interessant cadeautje zoekt, met een Bongo bon zul je altijd hoge ogen weten te gooien.

1. Italiaanse Bolides

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon kun je, jezelf of een ander, een bijzondere rijsensatie cadeau doen. De bon is geldig voor één persoon en je kunt kiezen uit maar liefst negentig ritjes in een luxe Italiaanse wagen. Dus als je een liefhebber kent, of zelf bent, van bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo of Maserati, dan zal het geven van deze Bongo zeker een hart sneller laten kloppen. Het horen van de namen van de deze schitterende Italiaanse wagens zal immers de adrenaline door de aderen laten stromen alleen al bij de gedachte aan de schoonheid en snelheid die ermee in verband kan worden gebracht. Deze Bongo geeft recht op een plaatsje in één van de tijdloze bolides die de partners voor handen hebben. Kortom: instappen en genieten van al dit moois op wielen.

2. Indoor Skydive

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon kan de bezitter ervan kiezen uit wel 5 sessies indoor skydiving, en bovendien mag hij of zij nog iemand meenemen tijdens deze geweldige ervaring op drie verschillende locaties in ons land.

Met andere woorden deze Bongo bon zal je absoluut een kick op hoog niveau weten te bezorgen. Hiermee kun je immers de sensatie van een vrije val voelen zonder dat je daarvoor eerst uit een vliegtuig dient te springen. Deze ervaring vindt namelijk gewoon plaats op een Indoor Skydive locatie. Je zult als het ware vleugels krijgen in een verticale windtunnel en je even zo vrij als een vogel voelen. Wanneer je dus altijd al eens hebt willen ervaren hoe het is om te vliegen, dan is dit je kans om deze droom samen die van met één ander persoon uit te laten komen.

3. IMAX Movie Experience

Bekijk prijs

€ 39,90

Deze Bongo bon geeft de bezitter recht op een IMAX-cinema ervaring compleet met één portie popcorn om gezellig samen te delen en voor ieder een drankje (van 50 centiliter) in Kinepolis Brussel.

Wanneer je dus iemand kent, of bent, van het bekijken van films op een groot scherm met een buitengewoon scherp beeld in combinatie met een intenser geluidervaring, dan is deze Bongo bon een echte aanrader. Deze ervaring verschilt immers enorm van het bekijken van een film in een “gewone” bioscoop omdat een IMAX ervaring levensecht aanvoelt en het lijkt alsof je zelf deel uitmaakt van alles wat je ziet. Deze Zoals je ziet is deze Bongo bon dus een echt Belgisch product die bij elke liefhebber van films en bioscopen absoluut in de smaak zal vallen.

4. Ballonvaart & Bubbels

Bekijk prijs

€ 189,90

Deze buitengewoon leuke en zelfs romantische Bongo bon geeft de bezitter recht op een unieke ervaring waar nog lang over na zal worden gepraat. Op het moment dat je dus zeker weet dat deze ontvanger van de bon geen last heeft van vrees voor grote hoogten, dan is dit absoluut een prachtig geschenk. Je krijgt immers met deze bon een ervaring in handen waarbij je vanuit een hete luchtballon niet alleen zult gaan genieten van een geweldig fraai uitzicht, maar ook van een glas voortreffelijke champagne. De rust die je op grote hoogte zult gaan ervaren zal voor altijd in je geheugen gegrift staan en het landschap waarboven je zult zweven, zal eveneens erg imposant zijn. Met andere woorden: met deze Bongo bon geef je iemand (of gewoon jezelf) een veilige, buitengewoon mooie en onvergetelijke ballonvaart cadeau.

5. From Paris with Love

Bekijk prijs

€ 229,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één, twee of zelfs drie overnachtingen en een heerlijk ontbijt voor twee personen in handen die geboekt kunnen worden in maar liefst tachtig hotels in de Franse hoofdstad Parijs.

Parijs is immers een stad waarin je heerlijk rond kunt dwalen en steeds opnieuw onbekende plekjes kunt gaan ontdekken. Met behulp van een inclusieve stadsgids kun je, samen met een reisgezel, ieder hoekje en ieder fraai plekje in de stad van de liefde leren kennen. Kortom: deze Bongo bon doet het altijd goed als je iemand (of gewoon jezelf) een romantisch uitje cadeau wilt doen. Het aantal overnachtingen met ontbijt waar je met deze Bongo bon recht op hebt zal echter afhangen van het hotel dat je uit hebt gekozen. Maar welk hotel je ook kiest, met deze Bongo bon beleef je Parijs als nooit tevoren.

6. Suite & Champagne

Bekijk prijs

€ 249,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één overnachting in een suite in combinatie met een heerlijk ontbijt (uiteraard geserveerd met champagne) voor twee personen. Je kunt kiezen uit een suite bij maar liefst 41 verschillende luxueuze hotels.

Dit Suite & Champagne weekend staat uiteraard geheel in het teken van enkel en alleen luxe en verwend worden. Je verblijft immers niet alleen in een stijlvolle en luxe suite, maar je krijgt ook nog een heerlijk ontbijt met bubbels voorgeschoteld. Met andere woorden: wanneer je iemand (of gewoon jezelf) een romantische cadeau wilt geven, dan is deze Bongo bon een absolute aanrader. Om bovendien zo lang mogelijk van deze ervaring te kunnen blijven genieten, is een late check-out natuurlijk inbegrepen. Waar wacht je dus nog op: boek direct samen met je geliefde en laat de champagne maar knallen.

7. Avontuur voor Twee

Bekijk prijs

€ 39,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter ervan één activiteit voor twee personen in handen en kan hij of zij kiezen uit maar liefst tweehonderd avontuurlijke ervaringen. Hierbij kun je onder andere denken aan (muur)klimmen, karten, surfen, skiën, paintballen en meer van dat soort spannende activiteiten.

Wanneer je dus, samen met iemand anders, eens op een sportieve en avontuurlijke manier van elkaar en een activiteit wilt gaan genieten, en jullie niet bang maar wel sportief aan zijn gelegd, dan is dit het perfecte cadeau. Kortom: ben je geen angsthaas en ga je graag op zoek naar die extra kick, dan is deze Bongo bon een ware aanrader. Uiteraard kun je deze bon ook gebruiken als je wat minder moedig bent en je eens helemaal buiten je comfortzone wilt treden.

8. Sensatie

Bekijk prijs

€ 189,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter ervan recht op één sensationele ervaring die geldig is voor één of zelfs meerdere personen. Er kan bovendien een keuze worden gemaakt uit maar liefst 3200 activiteiten, zoals het maken van een tandemsprong, deelnemen aan helikoptervlucht, een ballonvaart, een rit in een bijzondere sportwagen, een circuitrace en nog veel meer spannende zaken.

De Bongo Sensatie is dus een ideaal cadeau voor een waaghals of adrenalinejunk (ongeacht of deze nu voor een ander wordt gekocht of dat je de bon zelf houd). Deze Bongo bon zal in ieder geval één of meer avontuurlijk ingestelde mensen een spannende ervaring en een geweldig leuke dag bezorgen. Met andere woorden: deze Bongo bon geeft je de sleutel tot een kick op het land, in de lucht of op het water in handen die je niet snel meer zult vergeten.

9. Gastronomisch Droomweekend

Bekijk prijs

€ 499,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één overnachting in combinatie met een ontbijt en een diner voor twee personen in handen die geboekt kan worden in maar liefst 120 luxueuze hotels.

Met behulp van deze Bongo bon kun je dus in een handomdraai een gastronomische droom in vervulling laten gaan (van iemand anders, maar natuurlijk ook van jezelf). ’s Avonds kun je namelijk gaan genieten van een overheerlijk diner, vervolgens zul je overnachten in een schitterend ingericht luxe hotel en tot slot de volgende dag beginnen met een vorstelijk ontbijt. Met andere woorden: met deze Bongo bon kunnen twee personen heerlijk samen een weekendje genieten in één van de luxe hotels en er een echt gastronomisch hoogtepunt van maken. Om die reden is deze Bongo bon een perfect geschenk voor geliefden, die niet alleen van elkaar, maar ook van heerlijk eten en luxe willen genieten.

10. Royal Relaxweekend

Bekijk prijs

€ 399,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op twee overnachtingen in combinatie met ontbijt en een heerlijke wellness- en verzorgingservaring voor twee personen in handen. Je kunt hiermee namelijk een verblijf boeken in maar liefst eenendertig verschillende wellnesshotels.

Een Royal Relaxweekend, dat betekent dus gewoon op en top wend worden. Samen met een reisgenoot verblijf je namelijk twee nachten in één van de tophotels dat je zelf uit hebt kunnen kiezen en ter plaatse kun je gebruik maken van alle aanwezige wellnessfaciliteiten. Daarbij komt verder nog dat deze Bongo bon eveneens recht geeft op een deskundige lichaamsbehandeling. Wil je dus iemand (of gewoon jezelf) eens een volledig ontspannende ervaring schenken, dan is dit echt een aanrader.

11. 3 Dagen Aan Zee

Bekijk prijs

€ 299,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter twee overnachtingen samen met een heerlijk ontbijt voor twee personen in handen. Een dergelijke ervaring kan worden geboekt in maar liefst 250 verschillende hotels die gelegen zijn aan de kust.

Een weekendje aan zee zal de meeste mensen direct in een ontspannen vakantiestemming weten te brengen. De Bongo bon 3 Dagen Aan Zee zal je dan ook recht geven op twee of zelfs drie overnachtingen in een kusthotel. Je kunt hiermee dus iemand (of gewoon jezelf) een heerlijk uitwaaimoment cadeau doen, bijvoorbeeld tijdens een romantische herfstwandeling op het strand of juist wat extra zonschijn schenken in de zomermaanden. Wanneer de bezitter van deze Bongo bon ook besluit een verblijf te boeken, in alle gevallen zal er een heerlijk weekend in het vooruitzicht liggen.

12. 3 Luxedagen in Europa

Bekijk prijs

€ 299,90

Voor iedereen die van reizen, steden en avontuur houdt, is deze Bongo bon een echte aanrader. Met deze Bongo bon heeft de bezitter namelijk twee, drie of zelfs vier overnachtingen, waarbij ook een heerlijk ontbijt is inbegrepen, voor twee personen in handen. Een dergelijke ervaring kan worden geboekt in maar liefst 900 verschillende stadhotels door heel Europa. Ongeacht of je nu met je geliefde of gewoon met een vriend of vriendin een stad wilt gaan ontdekken, deze bon biedt je een prachtige eerste stap.

Een stedentrip in een interessante stad zal namelijk altijd aangename verrassingen en nieuwe ontdekkingen met zich mee weten te brengen. De Bongo bon 3 Luxedagen in Europa brengt dan ook een verblijf voor de duur van twee, drie of zelfs vier overnachtingen (inclusief ontbijt) voor twee personen in de fraaiste Europese steden en hun pittoreske historische centra en bruisende, trendy wijken binnen handbereik.

13. Relax Deluxe

Bekijk prijs

€ 59,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één keer entree tot een sauna in combinatie met champagne of één lichaamsbehandeling met een duur tot anderhalf uur voor één of zelfs twee personen in handen. Je kunt deze ervaring bovendien boeken bij maar liefst 2700 luxe wellnesscentra en sauna’s en je daar heerlijk ontspannen en laten verwennen.

Of je nu kiest voor het ondergaan van een massage, een ontspannen gelaatsverzorging, een manicure of voetreflexologie, alles is mogelijk en daarbij heb je ook nog eens toegang tot de thermen.

Kortom: ken jij, of ben jij, iemand die wel een lekker verwenmomentje kan gebruiken, dan is deze Bongo bon een echte aanrader. De bezitter kan hiermee namelijk kiezen uit een breed aanbod aan verwenmomenten voor één of twee personen. Dus wanneer je op zoek bent naar het ideale cadeau voor iemand die houdt van genieten en wellness, dan is de Bongo Relax Deluxe een geschenk dat enorm door hem of haar zal worden gewaardeerd

14. Relaxen met Twee

Bekijk prijs

€ 79,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één wellnessbehandeling voor twee personen in handen en kan hij of zij hiermee maar liefst 1600 verschillende beauty- en relax-, wellness- en schoonheidsbehandelingen boeken. Hierbij kun je onder andere denken aan een manicure, diverse peelings, ontspannen massages en nog veel meer.

Deze Bongo bon staat volledig in het teken van het echt op en top verwend worden. Na een bezoekje aan één van de geselecteerde schoonheidssalons of wellnesscentra, zul je absoluut als herboren weer naar huis terugkeren. Met andere woorden: ken je, of ben je, iemand die de dagelijkse stress wel even van zich af zou kunnen zetten door middel van even heerlijk te relaxen en te ontspannen, dan is deze Bongo bon absoluut een perfect geschenk.

15. Verwenmoment

Bekijk prijs

€ 29,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één wellnessbehandeling geldig voor één persoon in handen. Deze ervaring kan in worden gewisseld voor maar liefst 5800 wellnessarrangementen. Hierbij kun je onder andere denken aan een massage, een manicure, een knipbeurt en nog veel meer.

Indien je dus iemand kent, of bent, die wel een klein, verkwik momentje kan gebruiken, dan de bon met het Bongo Verwenmoment een echte aanrader. Een bezoekje aan een kapper kan er namelijk voor zorgen dat iemand weer helemaal opfleurt, terwijl even heerlijk ontspannen tijdens een ontspannen lichaamsbehandeling of een manicure vaak ook wonderen kan doen. Kortom: met deze Bongo bon heb je een heleboel verkwikkende arrangementen binnen handbereik en daar zul je nog lange tijd van na kunnen genieten.

16. Weekend Champagne

Bekijk prijs

€ 139,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één of twee overnachtingen, waarbij een heerlijk ontbijt is inbegrepen, voor 2 personen. Je kunt deze ervaring boeken in maar liefst achttien verschillende hotels in de Franse Champagnestreek.

Deze Bongo bon is dus eigenlijk een weekendje weg in de Champagnestreek, maar dan in een cadeauverpakking. Met dit reisje naar onze zuiderburen ben je verzekerd van een bruisend verblijf. Door iemand, of jezelf, deze Bongo bon cadeau te doen heb je bovendien een uitstekende reden om eens een bezoekje te brengen aan deze fraaie streek en de daar aanwezige champagnehuizen. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest, zal deze Bongo bon recht geven op één of zelfs twee overnachtingen waarbij ook het ontbijt zal zijn inbegrepen.

17. 3 Dagen Fiets- & Wandelweekend

Bekijk prijs

€ 189,90

Voor mensen die van wandelen en/of fietsen houden is deze Bongo bon het ideale cadeau om te krijgen. Met deze Bongo bon heeft de bezitter immers recht op twee overnachtingen voor twee personen, waarbij bovendien het ontbijt is inbegrepen. Deze ervaring kun je boeken in maar liefst 400 verschillende hotels, allemaal gelegen in een fiets- of wandelomgeving.

De Bongo 3 Dagen Fiets- en Wandelweekend is dus het perfecte geschenk voor iemand die ervan houdt om in de buitenlucht te vertoeven. Om deze ervaring echt helemaal compleet te maken zijn zowel het ontbijt als de fiets- en wandelkaarten inbegrepen. Waar wacht je dus nog op: ken je, of ben je, iemand die wel wat ontspanning in een fraaie omgeving kan gebruiken, dan is dit je kans om hem of haar deze op een originele manier cadeau te doen.

18. 3 Dagen Magisch Weekend

Bekijk prijs

€ 149,90

Kun je in je hectische leven wel even een moment van magie en rust gebruiken, dan is deze Bongo bon echt iets voor jou. Met deze bon heeft de bezitter ervan immers recht op twee overnachting, in combinatie met een heerlijk ontbijt, voor twee personen. Deze ervaring is te boeken in maar liefst 1500 verschillende hotels en andere bijzondere accommodaties.

Kortom: wanneer je deze Bongo bon in handen hebt, dan kun je, samen met een reisgezel er even heerlijk tussenuit voor een lang weekend weg. Je kunt dan volledig tot rust komen in een schitterende en rustieke ambiance of juist wakker worden in een levendige stad en daar wat cultuur opsnuiven. Echt alles is mogelijk omdat er een breed scala aan hotels en unieke accommodaties aan wordt geboden voor deze twee overnachtingen met op de koop toe een overheerlijk ontbijt

19. 3 Dagen Gastronomisch Weekend

Bekijk prijs

€ 329,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op twee overnachtingen, inclusief ontbijt en één diner, voor 2 personen. Deze ervaring kan worden geboekt in maar liefst 100 charmante hotels die bekend staan vanwege hun gastronomische keuken.

Wanneer je namelijk gastronomisch gaat dineren, dan wil dat zeggen dat je gaat genieten met elk zintuig dat zich in je lichaam bevindt. Met deze Bongo bon kunnen bovendien niet één, maar twee, personen verwend worden met de heerlijkste gerechten uit de keuken van één zelf uitgekozen charmant hotel tijdens een driedaags verblijf. De hotels waar je uit kunt kiezen bieden allemaal een tweetal overnachtingen, met het ontbijt en één gastronomisch diner inbegrepen (weliswaar exclusief de wijn), dus als je iemand kent, of bent, die toe is aan wat extra rust en verwennerij, dan is deze Bongo bon het perfecte geschenk voor hem of haar.

20. Romantisch Etentje

Bekijk prijs

€ 69,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één tweegangen diner, waarbij de wijn ook zal zijn inbegrepen, of één driegangen diner in één van de 650 sfeervolle restaurants die deze ervaring aanbieden.

Niets is immers zo gezellig als aan het einde van een lange en drukke dag wat quality time door te brengen samen met iemand waar je dol op bent. Met deze Bongo bon kan een tweetal mensen immers volop genieten van een romantisch en overheerlijk diner in een sfeervolle omgeving. De chefs van deze gelegenheden bieden namelijk per Bongo bon een tweegangen menu inclusief wijn of een driegangen menu aan. Maar welke keuze je ook maakt, in alle gevallen weet je zeker dat je een avond zult beleven die je niet snel meer zult vergeten.

21. Vorstelijk Ontbijten

Bekijk prijs

€ 49,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één luxe ontbijt, dat geserveerd wordt met een goed glas bubbels voor twee personen in handen. Voor deze ervaring kun je een boeking plaatsen bij één van de 140 verschillende ontbijtadressen.

Niets is namelijk beter dan een dag op een stijlvolle en energierijke manier te starten door aan te schuiven bij een vorstelijk ontbijt. De bon Bongo Vorstelijk Ontbijten geeft de bezitter namelijk recht op een luxe en erg uitgebreid ontbijt voor twee personen opéén van de geselecteerde locaties verspreid over heel het land. Natuurlijk zal een dergelijk luxe ontbijt niet echt helemaal af zijn zonder een sprankelend glas champagne. Waar wacht je dus nog op en laat het jou en je geliefde vooral smaken.

22. Michelin Sterrenrestaurants

Bekijk prijs

€ 149,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één verrassingsdiner van ten minste drie gangen voor twee personen in handen. Deze ervaring kan worden geboekt bij maar liefst 90 verschillende sterrenrestaurants verspreid over heel ons land.

Met andere woorden deze Bongo bon geeft twee personen het recht om in een sterrenrestaurant dat bekroond is met minimaal een ster volgens de meest actuele MICHELIN gids te gaan dineren. Ter plaatse kunnen zij gaan genieten van een gastronomisch verrassingsdiner dat bestaat uit minstens een drietal gangen. Bovendien zijn er in het bijgeleverde boekje de meest favoriete recepten van de sterrenchefs opzijn genomen zodat je die later thuis zelf kunt gaan bereiden. Zo kun je deze bijzondere ervaring later nog een keertje herbeleven, maar dan gewoon aan je eigen eettafel.

23. Avontuur voor Twee

Bekijk prijs

€ 39,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één avontuurlijke activiteit die bedoeld is voor twee personen. Hierbij kan worden gekozen uit maar liefst tweehonderd avontuurlijke activiteiten, zoals (muur)klimmen, karten, surfen, paintballen, skiën en nog veel meer.

Op het moment dat je dus iemand kent, of bent, die van avontuur houdt en die wel een leuke ervaring kan gebruiken, dan is deze Bongo bon het perfecte cadeau. Dus ken, of ben, je een waaghals die dol is op avontuur of juist iemand die zijn of haar grenzen eens echt wil gaan verleggen, dan heb je met deze Bongo bon de ideale ervaring voor twee in handen. Dus waar wacht je nog op: kies een leuke activiteit en ga er gewoon voor. Je zult deze ervaring, samen met je metgezel, waarschijnlijk niet snel meer vergeten.

24. Karting

Bekijk prijs

€ 39,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één of meerdere kartsessies voor één tot vier personen in handen. Je kunt deze ervaring boeken op maar liefst elf verschillende karttlocaties verspreid over heel ons land.

Met een kart kun je namelijk behoorlijk hoge snelheden bereiken en zullen je stuurmanskunsten echt op de proef worden gesteld. Een groot aantal Formule-1-rijders zijn zelfs op deze manier hun carrière begonnen. Deze Bongo heeft de bezitter ervan recht op één of meerdere kartsessies (afhankelijk van de aanbieder die je hebt gekozen) dus ben je een liefhebber van snelheid en racen, dan heb je met deze bon een boeiend rondje karten en een ware adrenalinekick in je bezit waar je zeker naar uit kunt kijken en nog lang over na zult praten. Haast je dus om deze Bongo bon aan te schaffen en te zien hoe het is gesteld met je racekwaliteiten (en die van je vrienden natuurlijk).

25. Indoor Skydive

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op tot maar liefst vijf sessies voor twee personen op een locatie voor indoor skydiving. Voor het boeken van deze ervaring kun je terecht op drie verschillende adressen.

Deze Bongo bon zal je echter altijd een enorme kick op hoog niveau weten te bieden. Je zult immers de sensatie van een vrije val gaan ervaren zonder dat je daarvoor eerst uit een vliegtuig dient te springen. Dit kan doordat je aan de slag gaat op een Indoor Skydive locatie. In een verticale windtunnel zul je als het ware vleugels krijgen. Dus wanneer je iemand kent, of iemand bent, die graag wil voelen hoe het is om echt te kunnen vliegen, dan is dit een uitgelezen kans om deze droom uit te laten komen.

26. Puur Avontuur

Bekijk prijs

€ 59,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter ervan één avontuurlijke belevenis voor één of meerdere personen in handen. Je kunt kiezen uit maar liefst vierhonderd avontuurlijke activiteiten, zoals kajakken op de woeste golven van de zee, raften, surfen, rijden op een quad en zo een hindernisparcours afleggen, bungee jumpen, vliegen in een zweefvliegtuig en nog veel meer.

De Bongo Puur Avontuur staat dus garant voor een heleboel spannende belevenissen zowel op het land, als het water en in de lucht. Deze bon geeft je een breed scala aan spannende activiteiten binnen handbereik en is dus een ideaalgeschenk voor iemand die houdt van het verleggen van zijn of haar grenzen. Ken, of ben, je deze durfal, dan hoef je niet verder te zoeken voor een origineel en bijzonder cadeau waar waarschijnlijk nog langer over nagepraat zal worden.

27. Paintball & Lasergame

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één spannende schietsessie voor één of meerdere personen. Voor het boeken van deze ervaring kun je terecht op maar liefst 25 verschillende locaties verspreid over heel ons land. Je kunt onder andere kiezen uit paintballen, lasershooten, airsoft schieten en nog veel meer.

Wie al eens eerder een potje paintball of lasershooten heeft gespeeld, weet dus al zeker dat deze bon je een onvergetelijk avontuur zal bezorgen dat garant staat voor een adrenalinekick bij alle deelnemers. Het is dus een ideaal geschenken voor iemand die zich eens echt helemaal uit wil leven. Niet alleen snelheid, maar ook precisie zullen net zoals tactisch spelen van belang zijn als je samen met wat avontuurlijke vrienden een gevecht gaat voeren op het scherpst van de snede.

28. Surf & Paddle

Bekijk prijs

€ 59,90

Houd je van sport en van water, dan is deze Bongo bon echt iets voor jou. Met deze Bongo bon heeft de bezitter namelijk recht op één surf & paddle activiteit voor één of twee personen. Je kunt hierbij kiezen uit maar liefst 39 verschillende surf & paddle activiteiten.

De Bongo Surf & Paddle is dus de ideale bon om cadeau te geven aan iemand (of gewoon jezelf) als je weet dat hij of zij houdt van sportieve activiteiten op het water. De bon geeft immers recht op een breed aanbod aan sportieve wateractiviteiten waarbinnen iedere waterrat vast en zeker iets naar zijn of haar hart kan vinden. Je kunt onder andere kiezen uit activiteiten zoals: kajakken, windsurfen, golfsurfen, suppen, flyboarden, blokarten, waterskiën, kitesurfen, raften, canyoning. Kortom: voldoende keuze om een leuke ervaring te kunnen boeken, dus waar wacht je nog op?

29. Magische Nacht

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één overnachting inclusief een heerlijk ontbijt voor 2 personen in handen. Je kunt deze ervaring boeken bij maar liefst 1200 verschillende hotels en andere bijzondere accommodaties.

Met deze Bongo bon worden twee personen dan ook in de gelegenheid gesteld om er samen even tussenuit te gaan voor een magisch weekendje weg. Volledig ontspannen en tot rust komen in een schitterende, rustieke ambiance of juist wakker worden in een levendige stad en daar wat cultuur opsnuiven. Alles is mogelijk met deze Bongo bon vanwege het enorm uitgebreide aanbod aan hotels en andere unieke accommodaties om te overnachten en vervolgens heerlijk te ontbijten.

30. 3 Dagen Eropuit in Europa

Bekijk prijs

€ 199,90

Indien je iemand kent, of bent, die van stedentrips houdt, dan is deze Bongo bon een echte aanrader. Met deze Bongo bon heeft de bezitter ervan immers twee overnachtingen, inclusief een heerlijk ontbijt, voor twee personen in handen. Deze ervaring kan worden geboekt in maar liefst verschillende 2700 hotels in diverse steden in Europa.

Met deze Bongo bon worden een tweetal personen namelijk in de gelegenheid gesteld om samen elk hoekje en gaatje van Europa te haan verkennen. Hierbij heb je de keuze uit diverse Europese steden, zoals Aken, Londen, Praag en Rome. Je verblijft dan samen twee nachten in een perfect gelegen hotel, in het hart van een levendige stad en voorzien van alle gemakken. Bovendien kunnen jullie ter plaatse ook nog gaan genieten van een heerlijk ontbijt

31. Adrenaline voor Twee

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één activiteit voor twee personen. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst negenhonderd verschillende spannende activiteiten. Hierbij kun je denken aan een bezoekje aan een escape room, karten, lasergamen, duiken, kitesurfen, mountainbiken, duiken, klimmen, abseilen, kajakken en nog veel meer.

Met deze Bongo bon worden een tweetal personen in de gelegenheid gesteld om samen te genieten van een sportieve- en avontuurlijke activiteit te boeken. Ken, of ben, je dus een waaghals die wel een leuke ervaring verdient, of juist iemand die zijn of haar grenzen eens echt wil gaan verleggen, dan is deze Bongo bon het perfecte cadeau. Kortom: een ideaal geschenk voor een ware adrenalinejunk of een moedig persoon die eens buiten zijn of haar comfortzone willen treden.

32. Pittoresk Logeren

Bekijk prijs

€ 89,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één overnachting, waar een heerlijk ontbijt zal zijn inbegrepen, voor twee personen. Deze ervaring kan worden geboekt bij maar liefst 2800 schilderachtige hotels of accommodaties.

Je kunt onder andere kiezen uit een verblijf in een voormalig klooster, een gerenoveerd treinstation of een gezellig hotelletje in de Ardennen. Kortom met deze Bongo bon zal een tweetal personen in de gelegenheid worden gesteld om eens te verblijven op een unieke locatie. Tijdens een dergelijk overnachting gevolgd door een heerlijk ontbijt zul je immers de kans hebben de pittoreske plek al zijn geheimen prijs te laten geven. Een overnachting met een historische touch staat dan ook garant voor een ervaring die je niet snel meer zult vergeten en waar je nog lang over na zult praten.

33. Apero & Co

Bekijk prijs

€ 29,90

Ken, of ben, je een liefhebber van een drankje opzijn tijd, dan is deze Bongo bon echt iets voor jou. Met deze Bongo bon heeft de bezitter namelijk recht op één alcoholisch drankje verfezelt door een hapje voor twee personen. Je kunt deze ervaring boeken bij maar liefst vijfhonderd verschillende brouwerijen, wijnhuizen en stijlvolle aperitiefbars.

Met de bon Bongo Apero & Co worden dan ook een tweetal liefhebbers van wijn- of bierlief in de gelegenheid gestelom het glas op een stijlvolle wijze te heffen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding in een brouwerij en deelnemen aan een proevertje, maar even goed van een heerlijke cocktail nippen, een aankoopbon voor een aantal prima flessen wijn geleverd door een gespecialiseerde zaak en nog een heleboel meer. Met andere woorden met deze Bongo bon is het allemaal mogelijk.

34. Originele cadeaus voor mannen

Bekijk prijs

Indien je wel wat extra inspiratie kunt gebruiken voor een origineel cadeau voor je echtgenoot, vriend, broer, oom, neef, buurman, vader of opa, dan ben je bij Bongo aan het juiste adres. Sommige mannen lijken namelijk echt alles al te hebben. In de vorm van een Bongo bon kun je een man echter een geschenk geven altijd in de smaak zal vallen. Welzo handig als je iemand niet zo goed kent.

Bongo biedt namelijk een heleboel verschillende cadeaubonnen aan met een breed scala aan activiteiten, zodat de ontvanger altijd wel iets weet te vinden dat hij leuk vindt om te doen. Bovendien is een Bongo bon geschikt voor iedere gelegenheid: een verjaardag, Valentijnsdag, Vaderdag of voor kerstmis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dagje watersporten, een heerlijke lunch, een stedentrip, een wellnessweekend of een activiteit met een adrenalineboost.

Bongo heeft zelfs bonnen met een mix aan belevenissen. Maar wat je ook cadeau doet, een Bongo bon staat altijd garant voor een leuke ervaring en een heleboel onvergetelijke momenten. Mocht de ontvanger onverhoopt toch minder blij zijn met de gekozen bon, dan kan hij deze gewoon omruilen.

35. Weekend Puur Natuur

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één overnachting, inclusief een heerlijk ontbijt, voor twee personen. Je kunt deze ervaring boeken in maar liefst 383 verschillende hotels in de natuur.

Ken, of ben, je iemand die werkelijk eens tot rust wil komen en lekker wil ontspannen, dan is de bon Bongo Weekend Puur Natuur een ideaal geschenk. De door Bongo geselecteerde hotels zijn allemaal gelegen in een schitterende en ongerepte omgeving. Ter plaatse kan er dus heerlijk worden genoten van elkaar, al het moois van de natuur en natuurlijk van de zo verdiende rust en stilte.

36. Suite & Champagne

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter recht op één overnachting, inclusief een heerlijk ontbijt, voor twee personen. Je kunt deze ervaring boeken bij maar liefst 383 verschillende hotels die allemaal gelegen zijn in de natuur.

Indien je dus iemand kent, of bent, die werkelijk eens tot rust wil komen, dan is de bon Bongo Weekend Puur Natuur een perfect geschenk. De door Bongo geselecteerde hotels zijn allemaal gelegen in een schitterende en ongerepte omgeving. Ter plaatse kun je dus samen met een reisgezel heerlijk genieten van de natuur, de rust en de stilte.

37. Duizend-en-één Nachten Charme

Bekijk prijs

€ 99,90

Met deze Bongo bon heeft de bezitter één of twee overnachtingen, inclusief een heerlijk ontbijt, en wellicht zelfs een diner en wellness voor twee personen in handen. Dit zal afhankelijk zijn van de keuze die je hebt gemaakt. Deze ervaring is namelijk te boeken bij maar liefst vijfduizend charmante hotels.

Wanneer je deze Bongo bon in je bezit hebt, dan ben je verzekerd van een aangenaam weekendje weg voor twee. De ruime selectie aan hotels zorgt er bovenal voor dat er voor ieder wat wils te vinden zal zijn: er dus één of twee overnachtingen met ontbijt geboekt kunnen worden of juist één overnachting met een gezellig etentje of de toegang tot aanwezige wellnessfaciliteieten. Dus of je nu houdt van het stadsleven of de vrije natuur: met deze bon is er altijd wel een leuke activiteit te boeken voor een weekendje weg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here