In de regel merk je een hoge bloeddruk niet op, maar iedereen boven de veertig loop wel een hoger risico om hier mee te maken te krijgen. Bovendien is het dat hoe eerder je een hoge bloeddruk ontdekt, hoe beter dit zal zijn. Om die reden is het goed om van tijd tot tijd je bloeddruk eens op te meten. Gelukkig kan dit vandaag de dag gewoon thuis met een eigen bloeddrukmeter.

text

text

text

text

Omron Evolv

1

Omron RS7 Intelli IT

2

Omron M6 Comfort

3

Wanneer je je ook deze gewoonte eigen wilt gaan maken, maar je niet goed weet welke bloeddrukmeter het beste past bij je persoonlijke situatie en voorkeuren, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij hebben immers al het nodige voorwerk voor je gedaan en een top 28 gemaakt van de beste bloeddrukmeter die tegenwoordig op de markt te koop zijn.

1. Omron Evolv

Bekijk prijs

€ 99,99

Deze Evolv bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft dan ook een nauwkeurige meting weer. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen maar liefst honderd metingen in het geheugen worden bewaard. De bloeddrukmeter zal bij een onregelmatige hartslag een melding geven.

Het meten van de bloeddruk is erg eenvoudig met deze meter omdat er geen slangen en kabels aan te pas komen. Je hoeft enkel de manchet om je arm te plaatsen en indien dit niet goed gebeurt, dan zal de bloeddrukmeter dat aangeven. Wanneer je ook de Omron connect app gebruikt, dan zal elke meting meteen door worden gestuurd naar de gekoppelde smartphone. Zo kun je de diverse bloeddrukmetingen gemakkelijk met elkaar vergelijken.

2. Omron RS7 Intelli IT

Bekijk prijs

€ 74,99

Deze RS7 Intelli IT bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft niet alleen een nauwkeurige meting weer, maar mag bovendien een slimme meter worden genoemd waarbij metingen via de pols uit kunnen worden gevoerd. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen maar liefst honderd metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht.

3. Omron M6 Comfort

Bekijk prijs

€ 65,99

Deze M6 Comfort bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. Bovendien kan de meter het gemiddelde over de laatste drie metingen berekenen zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddruk. Er kunnen maar liefst tweehonderd metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

De bloeddrukmeter is speciaal ontwikkeld om extra comfort te bieden tijdens het meten en zo zal bijvoorbeeld het voorgevormde manchet prettiger om je arm zitten en daarnaast beter aansluiten zodat de meting nog betrouwbaarder wordt dan wanneer er een standaard manchet zou worden gebruikt. De meter zal altijd een melding geven bij een onregelmatige hartslag, wanneer er tijdens de meting teveel wordt bewogen of wanneer het manchet niet juist is aangebracht.

4. Omron M7 Intelli IT

Bekijk prijs

€ 65,99

Deze M7 Intelli IT bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft niet alleen een nauwkeurige meting weer, maar kan tevens het gemiddelde over de laatste drie metingen berekenen zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddruk. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen maar liefst honderd metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht.

5. Omron X7 Smart

Bekijk prijs

€ 89,90

Deze X7 Smart bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft niet alleen een nauwkeurige meting weer. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen maar liefst honderd metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag, een hartslagstoornis of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Alle informatie wordt bovenal weergegeven op een extra groot, dubbel display.

6. Medisana BU510

Bekijk prijs

€ 29,95

Deze BU510 bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een groot LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, de WHO-indicator, het geheugennummer en de gemiddelde meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (volgens de WHO-indicatie).

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 90 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Kortom: een ideale bloeddrukmeter voor thuisgebruik.

7. Medisana BU542 Connect

Bekijk prijs

€ 59,95

Deze BU542 Connect bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, het geheugennummer en het gemiddelde van de laatste drie metingen. Bovendien kun je met behulp van de speciale VitaDock app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen).

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 250 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. De batterij-indicator geeft op het scherm aan wanneer de batterijen vervangen moeten worden.

8. Inventum BDA432

Bekijk prijs

€ 34,99

Deze BDA432 bloeddrukmeter van Inventum beschikt over een duidelijk LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal).

Doordat de bloeddrukmeter wordt geleverd met een bijzonder manchet, namelijk één dat geschikt is voor een armomvang van 22 tot 32 centimeter. De meter zal tevens aangeven wanneer deze manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Kortom: een ideale bloeddrukmeter voor thuisgebruik.

9. Omron M2

Bekijk prijs

€ 49,95

Deze M2 bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. In de meter kunnen 30 metingen in het geheugen op worden geslagen. Een meting is bovendien gemakkelijk uit te voeren door slechts op één knop te drukken.

Deze praktische bloeddrukmeter is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig thuis te gebruiken. De meter zal altijd een melding geven bij een onregelmatige hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Op het moment dat dit alles in orde, dan zullen binnen een paar minuten je bloeddrukwaarden op het beeldscherm weer worden gegeven.

10. Qardio Arm

Bekijk prijs

€ 125,99

Deze Arm bloeddrukmeter van Qardio is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer, maar kan tevens het gemiddelde over de laatste drie metingen berekenen zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddruk. Daarnaast is deze meter compatibel met de Apple Watch en de Qardio personenweegschaal.

Dus wanneer je het belangrijk vindt om van tijd tot tijd je bloeddruk te meten, ongeacht waar je bent,dan is deze bloeddrukmeter echt iets voor jou. Je neemt dit handige en lichtgewichte apparaatje namelijk gemakkelijk mee in je tas. De bijgeleverde manchet is immers ook gemakkelijk op te bergen.

De gegevens van elke meting kun je overigens eenvoudig terugvinden in de Qardio app nadat deze is gedownload op een smartphone of tablet. Via deze app kun je eveneens herinneringen instellen zodat je geen enkele meting meer vergeet. Behalve de bloeddruk, wordt door deze meter ook de hartslag gemeten. Een onregelmatige hartslag zal dan ook direct worden gemeld. Je kunt zelfs notities toevoegen aan elke meting, bijvoorbeeld wanneer je je een keer niet zo goed voelde. De opgeslagen gegevens zijn gemakkelijk te delen zodat bijvoorbeeld een arts deze desgewenst in kan zien.

11. Omron X3 Comfort

Bekijk prijs

€ 59,90

Deze X3 Comfort bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. Bovendien kan de meter het gemiddelde over de laatste drie metingen berekenen zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddruk. Er kunnen zestig metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

De bloeddrukmeter is speciaal ontwikkeld voor mensen die houden van nauwkeurigheid. De meter zal altijd een melding geven bij een onregelmatige of een te hoge hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Alle informatie wordt bovenal weergegeven op een extra groot display. Met andere woorden: een bloeddrukmeter die prima thuis kan worden gebruikt door mensen die graag hun bloeddrukwaarden goed in de gaten willen houden.

12. Beurer BM44

Bekijk prijs

€ 54,95

Deze BM44 bloeddrukmeter van Beurer beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal).

Doordat de bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop kan worden bediend, is deze uitermate geschikt voor mensen die dit apparaatje thuis willen gebruiken om hun bloeddruk in de gaten te houden. De bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) dient altijd op de juiste wijze te worden gebruikt, maar wanneer dat niet het geval blijkt te zijn zal de bloeddrukmeter dit duidelijk aangeven voordat er een meting kan worden gestart.

13. Omron X4 Smart

Bekijk prijs

€ 69,90

Deze X4 Smart bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen zestig in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag, een te hoge hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Alle informatie wordt bovenal weergegeven op een groot display.

14. Omron RS3 Intelli IT

Bekijk prijs

€ 61,99

Deze RS3 Intelli IT bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft niet alleen een nauwkeurige meting weer, maar mag bovendien een slimme meter waarbij metingen eenvoudig worden genoemd die metingen via de pols uit zal voeren. Bovendien kun je met behulp van de speciale Omron connect app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen). Er kunnen dertig metingen in het geheugen.

Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Met andere woorden: een bloeddrukmeter die prima thuis kan worden gebruikt door mensen die graag hun bloeddrukwaarden goed in de gaten willen houden.

15. Omron RS1

Bekijk prijs

€ 37,95

Deze RS1 Smart bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop te bedienen en zal de meter een melding geven bij een onregelmatige hartslag, indien de manchet niet op de juiste wijze wordt gebruikt of wanneer er tijdens een meting te veel wordt bewogen. Deze meter beschikt verder over een handige geheugenfunctie zodat je altijd eerst kunt kijken wat je vorige meting was voordat je een nieuwe uit gaat voeren. Met andere woorden: een bloeddrukmeter die prima thuis kan worden gebruikt door mensen die graag hun bloeddrukwaarden op een simpele en snelle manier goed in de gaten willen houden.

16. Beurer BM95

Bekijk prijs

€ 156,99

Deze BM95 bloeddrukmeter van Beurer beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal).

Doordat de volledig automatische bovenarm bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop kan worden bediend, is deze uitermate geschikt voor mensen die dit apparaatje thuis willen gebruiken om hun bloeddruk in de gaten te houden. De bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) dient altijd op de juiste wijze te worden gebruikt, maar wanneer dat niet het geval blijkt te zijn zal de bloeddrukmeter dit duidelijk aangeven voordat er een meting kan worden gestart. De meter zelf beschikt over twee keer zestig geheugenplaatsen.

Door middel van de HealthManager app is de meter echter ook eenvoudig te koppelen met een smartphone. Met behulp van de HealthManager app kun je de gegevens van een bepaalde periode analyseren (bijvoorbeeld van een bepaalde week of maand).

17. Medisana MTS

Bekijk prijs

€ 29,99

Deze MTS bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een groot LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en de WHO-indicator en de gemiddelde meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (volgens de WHO-indicatie).

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 60 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Kortom: een ideale bloeddrukmeter voor thuisgebruik. Bovenal zullen de metingen automatisch op worden geslagen in de geselecteerde geheugenstand en beschikt de meter over een automatische uitschakelfunctie.

18. Omron M3

Bekijk prijs

€ 55,99

Deze M3 bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. In de meter kunnen 60 metingen in het geheugen op worden geslagen en kunnen er twee gebruikersaccounts aan worden gemaakt. Een meting is bovendien gemakkelijk uit te voeren door slechts op één knop te drukken.

Deze praktische bloeddrukmeter is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig thuis te gebruiken, kan echter ook een gemiddelde berekenen van de laatste drie metingen die uit zijn gevoerd zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddrukwaarden. De meter zal daarnaast altijd een melding geven bij een onregelmatige hartslag, wanneer er te veel wordt bewogen tijdens de uitvoering van een meting of wanneer het manchet niet juist is aangebracht. Op het moment dat dit alles in orde, dan zullen binnen een paar minuten je bloeddrukwaarden op het beeldscherm weer worden gegeven.

19. Medisana BU514

Bekijk prijs

 

€ 32,99

Deze BU514 bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een groot LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, de WHO-indicator, het geheugennummer en de gemiddelde meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (volgens de WHO-indicatie).

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 90 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Kortom: een ideale bloeddrukmeter voor thuisgebruik.

20. Omron M3 Comfort

Bekijk prijs

€ 62,99

Deze M3 Comfort bloeddrukmeter van Omron is klinisch goed bevonden en geeft een nauwkeurige meting weer. Bovendien kan de meter het gemiddelde over de laatste drie metingen (die in de afgelopen tien minuten zijn gedaan) berekenen zodat je een nog beter beeld krijgt van eventuele veranderingen in je bloeddruk. Er kunnen zestig metingen in het geheugen worden bewaard en je kunt op de meter zelf twee verschillende gebruikersaccount op aanmaken.

De bloeddrukmeter is speciaal ontwikkeld om extra comfort te bieden tijdens het meten en zo zal bijvoorbeeld het voorgevormde manchet prettiger om je arm zitten en daarnaast beter aansluiten zodat de meting nog betrouwbaarder wordt dan wanneer er een standaard manchet zou worden gebruikt. De meter zal altijd een melding geven bij een onregelmatige hartslag of wanneer het manchet niet juist is aangebracht.

21. Medisana BU535

Bekijk prijs

€ 39,99

Deze BU535 bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, het geheugennummer en het gemiddelde van de laatste drie metingen.

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 120 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. De meter is daarnaast uitgerust met een automatische uitschakelfunctie bij inactiviteit.

22. Beurer BC58 Touchscreen

Bekijk prijs

€ 51,99

Deze BC58 bloeddrukmeter van Beurer beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden en de hartslag. De meter kan tevens worden gekoppeld aan de Beurer Healthmanager app op een smartphone. Op een persoonlijk profiel worden dan de laatste 60 metingen opgeslagen. De bloeddrukmeter wordt uiteraard geleverd met gratis software waar je alle gegevens via de Healthmanager in kunt zien.

Doordat de bloeddrukmeter simpel te bedienen is, is deze uitermate geschikt voor mensen die dit apparaatje thuis willen gebruiken om hun bloeddruk in de gaten te houden. De bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de pols) dient altijd op de juiste wijze te worden gebruikt, maar wanneer dat niet het geval blijkt te zijn zal de bloeddrukmeter dit duidelijk aangeven voordat er een meting kan worden gestart, bijvoorbeeld wanneer de pols niet ter hoogte van het hart wordt gehouden.

23. Beurer BM54

Bekijk prijs

€ 73,99

Deze BM54 bloeddrukmeter van Beurer beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Ook kan er een gemiddelde over de laatste zeven dagen worden berekend (dit kan voor zowel ochtend- als avondmetingen).

Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal). De meter kan tevens worden gekoppeld aan de Beurer Healthmanager app op een smartphone. Op één van de twee persoonlijke profielen worden dan de laatste 60 metingen opgeslagen. De bloeddrukmeter wordt uiteraard geleverd met gratis software waar je alle gegevens via de Healthmanager in kunt zien.

Doordat de bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop kan worden bediend, is deze uitermate geschikt voor mensen die dit apparaatje thuis willen gebruiken om hun bloeddruk in de gaten te houden. Het extra grote bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) dient altijd op de juiste wijze te worden gebruikt, maar wanneer dat niet het geval blijkt te zijn zal de bloeddrukmeter dit duidelijk aangeven voordat er een meting kan worden gestart.

24. Beurer BC57

Bekijk prijs

€ 57,99

Deze BC57 bloeddrukmeter van Beurer beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Ook kan er een gemiddelde over de laatste zeven dagen worden berekend (dit kan voor zowel ochtend- als avondmetingen).

Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal). De meter kan tevens worden gekoppeld aan de Beurer Healthmanager app op een smartphone. Op één van de twee persoonlijke profielen worden dan de laatste 60 metingen opgeslagen. De bloeddrukmeter wordt uiteraard geleverd met gratis software waar je alle gegevens via de Healthmanager in kunt zien.

Doordat de bloeddrukmeter met slechts één druk op de knop kan worden bediend, is deze uitermate geschikt voor mensen die dit apparaatje thuis willen gebruiken om hun bloeddruk in de gaten te houden. Het extra grote bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de pols) dient altijd op de juiste wijze te worden gebruikt, maar wanneer dat niet het geval blijkt te zijn zal de bloeddrukmeter dit duidelijk aangeven voordat er een meting kan worden gestart. De meter is daarnaast uitgerust met een automatische uitschakelfunctie bij inactiviteit.

25. Medisana BW 320 polsbloeddrukmeter

Bekijk prijs

€ 29,90

Deze BW320 bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een duidelijk afleesbaar beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, het geheugennummer en het gemiddelde van de laatste drie metingen.

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 120 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de pols) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Met andere woorden: een bloeddrukmeter die prima thuis kan worden gebruikt door mensen die graag hun bloeddrukwaarden op een simpele en snelle manier goed in de gaten willen houden.

26. Cresta BPM820

Bekijk prijs

€ 59,99

Deze BPM820 bloeddrukmeter van Cresta beschikt over een extra groot beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden (in een duidelijke kleurenschaal) en de hartslag.

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 90 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt.

27. Medisana BU546 Connect

Bekijk prijs

€ 49,90

Deze BU535 bloeddrukmeter van Medisana beschikt over een duidelijk extra groot beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag, het geheugennummer en het gemiddelde van de laatste drie metingen.

Doordat de bloeddrukmeter beschikt over 250 geheugenplaatsen per gebruiker en er twee gebruikers aan kunnen worden gemeld, hoef je niet langer de meetresultaten handmatig bij te houden. Tevens zal deze meter het gemiddelde voor van de metingen berekenen en je een melding geven wanneer het manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de bovenarm) niet op de juiste wijze wordt gebruikt.

Bovendien kun je met behulp van de speciale VitaDock app de meter koppelen aan een smartphone (op die manier kun je dan ook de eerdere metingen bekijken die in het geheugen op zijn geslagen).

28. Inventum BDP619

Bekijk prijs

€ 29,99

Deze BDP619 polsbloeddrukmeter van Inventum beschikt over een extra groot LCD beeldscherm waar je alle belangrijke informatie op af kunt lezen, zoals de gemeten bloeddrukwaarden, hartslag en een handige kleurenschaal bij elke meting. Bovendien zal een onregelmatige hartslag worden gemeld, evenals een te hoge bloeddruk (in de kleurenschaal).

De meter zal tevens aangeven wanneer het bijgeleverde manchet (dat bevestigd dient te worden rondom de pols) niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Vanwege het feit dat een polsbloeddrukmeter wat gevoeliger zal zijn voor beweging tijdens de uitvoering van een meting, zal deze een melding geven wanneer er te veel wordt bewogen. Met andere woorden: een prima polsbloeddrukmeter voor thuisgebruik, maar dankzij het kleine formaat van het apparaatje kun je het uiteraard overal mee naartoe nemen wanneer je dat nodig vindt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here