Een beamer, ook vaak aangeduid met de term videoprojector, is een projector waarmee je video- of computerbeelden kunt projecteren. Je zou een dergelijk apparaat kunnen beschouwen als de digitale vervanger van de ouderwetse diaprojector, de epidiascoop en de overheadprojector. Er zijn vandaag de dag echter verschillende typen en uitvoeringen op de markt te verkrijgen, zoals LCD en DLP beamers.

text

text

text

text

YG-300 LCD Projector – Mini Beamer

1

Epson EB-W05 – 3LCD WXGA Beamer

2

LED LCD Projector Met Ingebouwde Accu – Mini Beamer – Pocket Projectoren met HDMI, USB en SD aansluiting voor Home cinema of presentaties – Compact & Draagbare Beamers – HDMI kabel – Afstandbediening

3

Tegenwoordig is het aanbod van beamers zelfs inmiddels zo groot geworden dat dit wellicht wat overweldigend over kan komen op iemand die er eentje aan wil gaan schaffen, maar er eigenlijk niet zoveel kaas van heeft gegeten. Gelukkig hebben we voor iedereen die op zoek is naar een beamer al het nodige zoekwerk gedaan en de beste beamers op een rijtje gezet (en voorzien van een korte omschrijving uiteraard). Dit zal je dan direct wat meer overzicht geven en je bovendien ook aardig wat tijd weten te besparen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is te bepalen welke van de beamers uit de lijst het beste bij je persoonlijke voorkeuren en budget past.

1. YG-300 LCD Projector – Mini Beamer

Bekijk prijs

€ 42,99

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze LCD Projector – Mini Beamer van YG-300. Deze compacte beamer (met de afmetingen:12,5 x 12,5 x 4,5 centimeter met een gewicht van 245 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van 4 keer zoom, een LCD projectie van 400 tot 600 Lumen, een beeldverhouding van 16:09, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer zal binnen een afstand van 80 tot 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 24 tot 60 Inch.

Standaard worden bij deze beamer de voeding (5V en 12V), een jack naar tulpkabel en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van een uitgang voor een hoofdtelefoon, een uitgang voor HDMI en een uitgang voor USB. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 30.000 uur en het vermogen van het apparaat is 10 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

2. Epson EB-W05 – 3LCD WXGA Beamer

Bekijk prijs

€ 399,00

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze EB-W05 3LCD WXGA Beamer van Epson (met de afmetingen: 30,2 x 23,7 x 8,2 centimeter met een gewicht van 2500 gram). Maar deze beamer is eveneens geschikt om een gedetailleerde presentatie te geven, dankzij zijn resolutie van 1200 x 800. De WXGA- resolutie (HD) zorgt ervoor dat goed een film, televisieprogramma of een PowerPointpresentatie kan bekijken in een grotere ruimte (zoals een klaslokaal of een vergaderzaal). De beamer heeft een hoge lichtsterkte (van 3300 lumen( waardoor deze eveneens op verlichte plekken kan worden gebruikt.

De 3LCD-technologie zorgt ervoor dat het beeld van de beamer wat helderder, rustiger en scherper is, dan dat van een DLP-beamer, en biedt de mogelijkheid om de lens aan te passen. Dit exemplaar beschikt over een verstelbare 1.2x zoom. Deze beamer heeft een beeldverhouding van 16:10 en een hoge contrastratio van 15.000:1 waardoor je films of televisieprogramma’s kunt projecteren met een realistische kleurweergave.

De beamer is standaard uitgerust met luidsprekers, een netwerkkaartaansluiting (LAN) en een aansluiting voor USB 2.0 (type A en type B) en ingangen voor VGA, HDMI en audio. Bij het apparaat wordt standaard een handige afstandsbediening en de benodigde batterijen geleverd. De diagonale beeldgrootte kan variëren van 83 tot 813 centimeter, terwijl de projectieafstand tussen de 168 en 202 centimeter zal liggen. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 10.000 uur en het vermogen van het apparaat is 282 Watt.

3. LED LCD Projector Met Ingebouwde Accu – Mini Beamer – Pocket Projectoren met HDMI, USB en SD aansluiting voor Home cinema of presentaties – Compact & Draagbare Beamers – HDMI kabel – Afstandbediening

Bekijk prijs

Niet leverbaar, maar er kan eenmalig een e-mail worden ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze HD LED LCD mini beamer met ingebouwde accu van Trendio (zodat deze ook draadloos gebruikt kan worden). Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,6 x 8,5 x 4,7 cm en een gewicht van 1000 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart of een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van 5 keer zoom, een LCD projectie van 400 tot 600 Lumen, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer zal binnen een afstand van 100 tot 500 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 10 tot 30 Inch.

Standaard worden bij deze beamer de voeding (voor netstroom of 5V), een jack naar tulpkabel en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van een uitgang voor een hoofdtelefoon, een uitgang voor HDMI en een uitgang voor USB. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 100.000 uur en het vermogen van het apparaat is 24 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast. De beamer is in 6 tot 8 uur helemaal opgeladen om 5 tot 6 uur gebruikt te kunnen worden.

4. Silvergear Mini Beamer Projector Compact en Draagbaar

Bekijk prijs

€ 48,45

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze mini LED beamer van Silvergear. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,3 x 8,6 x 5,6 centimeter en een gewicht van 270 gram)) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart of een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van 4 keer zoom, een LED projectie van 50 tot 100 Lumen, een beeldverhouding van 16:09 en 4:3, een constrastratio van 1000:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 100 tot 400 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 70 tot 300 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer de voeding (5V en 12V), een jack naar tulpkabel en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor AV, MICROSD, 3.5 mm en een hoofdtelefoon- en USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 20.000 uur en het vermogen van het apparaat is 15 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

5. Philips NeoPix Easy+ Beamer

Bekijk prijs

€ 149,90

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze NeoPix Easy+ beamer van Philips. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 20,7 x 15 x 8,5 centimeter en een gewicht van 860 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart of een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van 4 keer zoom, een LCD projectie van 2600 Lumen, een beeldverhouding van 16:09 en 4:3, een constrastratio van 30000:1 en een native resolutie van 854 x 480. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 80 tot 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 50 tot 200 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer een netsnoer en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor HDMI en VGA, een verbindingsmogelijkheid voor bluetooth en Wi-Fi- en USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 20.000 uur en het vermogen van het apparaat is 40 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

6. Anker Nebula Capsule – DLP Mini beamer

Bekijk prijs

€ 389,00

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze Nebula Capsule DLP mini beamer van Anker. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 6,8 x 6,8 x 12 centimeter en een gewicht van 420 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een DPL projectie van 100 Lumen, een beeldverhouding van 16:09, een constrastratio van 1000:1 en een native resolutie van 854 x 480. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 115 tot 308 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 115 tot 254 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer een Quick Charge 2.0 Wall Adapter, een micro-USB kabel en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor HDMI, een verbindingsmogelijkheid voor bluetooth en Wi-Fi en MicroUSB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 30.000 uur.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

7. Parya – Mini Beamer – Full HD – Mini Projector

Bekijk prijs

€ 57,50

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze Full HD mini beamer van Parya. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,5 x 8,5 x 4,5 centimeter en een gewicht van 245 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van 4x zoom, een LED projectie van 400 tot 600 Lumen, een beeldverhouding van en 4:03, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 80 tot 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 24 tot 60 inch.

Standaard worden bij deze beamer een voeding (5V en 12 V), een afstandsbediening en een jack naar tulpkabel geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor een hoofdtelefoon, HDMI en VGA en een USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 30.000 uur.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

8. Magnify CR-2020 – Compacte Projector – Mini Beamer – Inclusief Accu

Bekijk prijs

€ 69,99

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze CR-2020 mini beamer van Magnify. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,5 x 8,5 x 4,5 centimeter en een gewicht van 245 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LCD projectie van 400 tot 600 Lumen, een beeldverhouding van en 16:09, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 80 tot 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 24 tot 60 inch.

Standaard worden bij deze beamer een voeding (5V en 12 V), een afstandsbediening en een jack naar tulpkabel geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor een hoofdtelefoon, HDMI en een USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 1.800.000 uur en het apparaat heeft een vermogen van 10 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

9. Dieux® – Mini Beamer Geel/wit – Projector – Inclusief HDMI kabel – Afstandbediening – Draagbaar

Bekijk prijs

€ 54,95

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze mini beamer van Dieux. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,6 x 8,6 x 4,6 centimeter en een gewicht van 170 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien.

Deze beamer maakt gebruikt van een LCD projectie van 600 Lumen, een beeldverhouding van en 16:09, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer heeft een projectieoppervlakte van 20 tot 60 inch.

Standaard worden bij deze beamer een oplader, een afstandsbediening, een 3.5mm naar RCA AV kabel en een HDMI kabel geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een HDMI en RCA. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 20.000 uur en het apparaat heeft een vermogen van 24 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

10. Salora 40BHD800 – Beamer – LED – HDMI – USB – TV tuner

Bekijk prijs

€ 94,00

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze 40BHD800 LED HDMI USB TV tuner van Salora. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 14,3 x 8 x 21 centimeter en een gewicht van 1000 gram)) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LED/DLP projectie van 800 Lumen, een beeldverhouding van 16:09, een constrastratio van 1000:1 en een native resolutie van 800 x 480. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal tot een afstand van 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 200 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer een netsnoer, een AV-verloopkabel en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor AV, HDMI, VGA en een hoofdtelefoon- en USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 50.000 uur.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

11. Mini beamer – Pocket projector – compact en draagbare beamer

Bekijk prijs

€ 79,95

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze mini beamer / pocket projector van Qumax. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 17 x 20 x 8 centimeter en een gewicht van 1300 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een SD kaart in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LCD projectie van 2500 Lumen, een beeldverhouding van en 14:03, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 800 x 600. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer heeft een projectieafstand van minimaal 130 centimeter tot maximaal 400 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer een oplader, een afstandsbediening, een 3.5mm naar RCA AV kabel en een HDMI kabel geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een HDMI, een VGA, een AV, een USB en een SD aansluiting De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 30.000 uur en het apparaat heeft een vermogen van 60 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

12. Dieux® – Mini Beamer Zwart – Projector – Inclusief HDMI kabel – Afstandbediening – Draagbaar

Bekijk prijs

€ 54,95

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze mini beamer van Dieux. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 12,6 x 8,6 x 4,6 centimeter en een gewicht van 170 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LED projectie van 800 Lumen, een beeldverhouding van en 16:09, een constrastratio van 800:1 en een native resolutie van 320 x 240. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer heeft een projectieoppervlakte van 20 tot 60 inch.

Standaard worden bij deze beamer een oplaadkabel, een afstandsbediening, een AV-kabel en een HDMI kabel geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een HDMI en RCA. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 20.000 uur.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

13. Epson EH-TW650 – Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer

Bekijk prijs

€ 489,00

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze EH-TW650 Full HD 3LCD Wi-Fi beamer van Epson (met de afmetingen: 30,2 x 25,2 x 9,2 centimeter met een gewicht van 2700 gram). Maar deze beamer is eveneens geschikt om een gedetailleerde presentatie te geven, dankzij zijn Full HD resolutie van 1920 x 1080. De WXGA- resolutie (HD) zorgt ervoor dat goed een film, televisieprogramma of een PowerPointpresentatie kan bekijken in een grotere ruimte (zoals een klaslokaal of een vergaderzaal). De beamer heeft een hoge lichtsterkte (van 3000 lumen( waardoor deze eveneens op verlichte plekken kan worden gebruikt.

De 3LCD-technologie zorgt ervoor dat het beeld van de beamer wat helderder, rustiger en scherper is, dan dat van een DLP-beamer, en biedt de mogelijkheid om de lens aan te passen. Deze beamer beschikt over een 16:09 beeldverhouding, waardoor projectie even perfect is als in een bioscoop wanneer je multimedia gebruikt. Bovendien is de beamer uitgerust met een horizontale keystone-correctie waardoor je tevens het beeld horizontaal- en verticaal aan kunt passen en het apparaat dus in een schuine hoek kan worden geplaatst tijdens de projectie. Deze beamer heeft een beeldverhouding van 16:10 Full HD en een hoge contrastratio van 15.000:1 waardoor je alle beelden kunt projecteren met een realistische kleurweergave.

De beamer is standaard uitgerust met luidsprekers, een stroomkabel, een afstandsbediening en batterijen en aansluitingen voor HDMI (2 maal, waarvan er 1 ook MHL ondersteunt), USB 2.0 type A, USB 2.0 type B, Wi-Fi, VGA in, Composiet en audio in. De diagonale beeldgrootte kan variëren van 76,2 tot 300 centimeter, terwijl de projectieafstand tussen de 135 en 828 centimeter zal liggen. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 75.000 uur en het vermogen van het apparaat is 210 Watt.

14. Mini Beamer – Full HD Pocket Projector – Draagbare Projector – Compacte LED Beamer – Budget – 2800 Lumens – Geschikt voor Presentaties/Films/Games

Bekijk prijs

€ 124,49

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze mini Full HD beamer van Relicᴜs. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 20 x 15,8 x 7 centimeter en een gewicht van 1100 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LED projectie van 2800 Lumen, een constrastratio van 15000:1 en een native resolutie van 1280 x 720. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een 3,5mm mini-jack (AUX) ingang en een USB aansluiting. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 50.000 uur en het apparaat heeft een vermogen van 60 Watt.

Deze beamer is uitermate geschikt voor het thuisgebruik, al moet wel worden vermeld dat de ruimte goed verduisterd moet zijn, vanwege de beperkte lichtopbrengst en het beperkte contrast.

15. Philips NeoPix Prime

Bekijk prijs

€ 199,00

Heerlijk thuis films of andere beelden kunnen projecteren kan in een handomdraai met deze NeoPix Prime beamer met ingebouwde mediaspeler van Philips. Deze compacte beamer (met de afmetingen: 22 x 17 x 9 centimeter en een gewicht van 1200 gram) is immers eenvoudig mee te nemen en ook nog eens fraai om te zien. Het enige wat je hoeft te doen is een MicroSD kaart of een USB-stick in de beamer te steken om de beelden weer te kunnen geven.

Deze beamer maakt gebruikt van een LCD projectie van 3500 Lumen, een beeldverhouding van 16:09, een constrastratio van 30000:1 en een native resolutie van 1280 x 720. De beamer is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de bovenzijde. De beamer zal binnen een afstand van 80 tot 200 centimeter kunnen projecteren en een projectieoppervlakte hebben van 50 tot 300 centimeter.

Standaard worden bij deze beamer een netsnoer en een afstandsbediening geleverd. Bovendien is de beamer voorzien van luidsprekers, een aansluiting voor HDMI en VGA, een verbindingsmogelijkheid voor bluetooth en Wi-Fi, MicroSD en USB uitgang. De lamp in deze beamer heeft een levensduur van maximaal 30.000 uur en het vermogen van het apparaat is 96 Watt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here