Met een balanceboard kun je rondrijden zonder dat je daarvoor je handen hoeft te gebruiken. Dit apparaat bestaat uit een klein voertuig met twee wielen waar je op kunt gaan staan. Door het gewicht van jouw lichaam te bewegen kun je naar voren of naar achteren bewegen. Wil je een apparaat voor op een ruwere ondergrond of een balanceboard met dunne banden? Er zijn verschillende soorten balanceboards en de beste versie voor jou vind je misschien wel snel.

text

text

text

text

 Oxboard ONE-T Zwart – Hoverboard’


1

Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Zwart


2

. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Roze

3

Alle artikelen

1. Oxboard ONE-T Zwart – Hoverboard’

Bekijk prijs

€179,-

Het Oxboard ONE-T Zwart Hoverboard is een balanceboard met een topsnelheid van wel 15 kilometer per uur. Met een opgeladen accu kun je tot wel 8 tot 10 kilometer met het apparaat rijden. De accu kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde oplader. Het maximale gewicht dat door de Oxboard ONE-T gedragen kan worden is 120 kilogram. De wielen hebben een grootte van 6,5 inch en het vermogen dat geleverd wordt is 2 keer 350 Watt.

2. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Zwart

Bekijk prijs

€238,80

Met de Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard kun jij je met gemak overal naar toe verplaatsen. Dit apparaat heeft een topsnelheid van 12 kilometer tot 15 kilometer per uur en kan op een volle accu gebruikt worden over een afstand van maximaal 15 kilometer. Het opladen van de accu doe je met de meegeleverde oplader en duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Het maximale gewicht dat gedragen kan worden door het balanceboard is 100 kilogram.

3. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Roze

Bekijk prijs

€238,80

Het Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard Roze is een vrolijk gekleurd balanceboard. Dit product is gemaakt voor een gewicht van minimaal 35 kilogram en kan tot 100 kilogram dragen. Je kunt met dit artikel tot wel 15 kilometer per uur aan snelheid behalen. De maximale afstand die je kunt afleggen op een volgeladen accu is ook 15 kilometer. Het opladen van de accu duurt ongeveer 2 tot 3 uur en doe je met de meegeleverde oplader.

4. Denver HBO-6610Black, hoverboard met 6,5″ wielen Zwart

Bekijk prijs

€199,-

Buitenspelen op een moderne manier doe je met het Denver HBO-6610Black hoverboard. Dit balanceboard beschikt over twee wielen met een formaat van 6,5 inch. Het apparaat is voorzien van een ingebouwde accu die tot ongeveer 15 kilometer mee kan gaan. Het opladen van de accu duurt ongeveer 4 uur. Er wordt gebruik gemaakt van 2 motoren met een vermogen van 250 Watt per stuk en je kunt tot 14 kilometer per uur aan snelheid behalen.

5. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Camouflage

Bekijk prijs

€238,80

De Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard Camouflage is gemaakt om lekker mee rond te rijden en te spelen. Dit artikel kan een topsnelheid behalen van 12 tot 15 kilometer per uur en biedt de mogelijkheid om op een volle accu een afstand af te leggen tot wel 15 kilometer. De aandrijving van de twee 8,5 inch wielen wordt verzorgd door twee motoren. Deze motoren leveren elk een vermogen van 350 Watt. De behuizing is in camouflage gekleurd.

6. Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen + TAOTAO moederbord, Elektrische Zelfbalancerende Scooter,Bluetooth Speaker,LED verlichting – Roze

Bekijk prijs

€166,80

Het Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen is een vrolijk apparaat met verlichting. De aandrijving van de twee 6,5 inch wielen wordt verzorgd door twee motoren met een vermogen van 350 Watt per stuk. De maximale belasting van dit balanceboard is 120 kilogram en het apparaat zelf weegt 9 kilogram. In het balanceboard zit een speaker die je kunt koppelen aan jouw smartphone via bluetooth. De vrolijke verlichting bestaat uit led lampen en de maximale snelheid is 15 kilometer per uur.

7. Evercross Hoverboard SUV 6.5 inch met Flits Wielen, Gyropode Off-Road met TAOTAO moederbord, Bluetooth Speaker, LED-lamp – Camouflage

Bekijk prijs

€202,80

Het Evercross Hoverboard SUV 6.5 inch met Flits Wielen is een stoer apparaat met een ingebouwde luidspreker. Deze luidspreker kan via bluetooth gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een smartphone of tablet zodat je altijd en overal muziek kunt luisteren. De aandrijving van de 6,5 inch wielen met rubber wordt verzorgd door twee motoren. Het apparaat kan een topsnelheid behalen van 12 tot 15 kilometer en het opladen van de accu voor gebruik duurt 2 á 3 uur.

8. Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen + TAOTAO moederbord, Elektrische Zelfbalancerende Scooter,Bluetooth Speaker,LED verlichting – Zilver Chroom + Gratis Beschermhoes Dubbelzijdig Oranje

Bekijk prijs

€166,80

Het Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen Zilver Chroom is een balanceboard waarmee je naar hartenlust kunt rondrijden. Dit apparaat wordt geleverd inclusief een gratis beschermhoes in een vrolijke oranje kleur. Het artikel is voorzien van een ingebouwde speaker die via bluetooth aan een smartphone gekoppeld kan worden. Beide 6,5 inch wielen worden aangedreven door twee motoren met een vermogen van 350 Watt. Je kunt met deze balanceboard tot een afstand van 15 kilometer op 1 accu rijden.

9. The Scootershop Hoverboard ZWART, SAMSUNG, TAOTAO, 1 jaar garantie

Bekijk prijs

€149,-

De The Scootershop Hoverboard ZWART heeft een maximale snelheid van 15 kilometer per uur. Het apparaat is voorzien van twee wielen met een grootte van 6,5 inch en de kast van het balanceboard wordt beschermd met rubberen stoot strips. De accu is van Samsung en het maximale gewicht dat door dit product gedragen kan worden is 120 kilogram. Verder is het artikel voorzien van vrolijke led verlichting zodat je altijd zichtbaar bent als je er mee de weg op gaat!

10. Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen + TAOTAO moederbord, Elektrische Zelfbalancerende Scooter,Bluetooth Speaker,LED verlichting – Zilver Chroom + Gratis Beschermhoes Enkelzijdig Geel/Blauw

Bekijk prijs

€166,80

De Evercross 6.5 inch Hoverboard met Flits Wielen Zilver Chroom is een ideaal apparaat om je snel mee te kunnen verplaatsen. Het balanceboard gebruik je door je lichaamsgewicht te bewegen zodat je voor- of achteruit kunt rijden. Dit artikel wordt verkocht inclusief een gratis beschermhoed in de kleuren geel en blauw. De wielen van 6,5 inch worden aangestuurd door twee motoren met een gezamenlijk vermogen van 700 Watt. Daarmee is het mogelijk om een snelheid te halen van wel 15 kilometer per uur!

11. Denver DBO-6530Green, balance scooter met 6,5″ wielformaat, Groen

Bekijk prijs

€149,-

Met het Denver DBO-6530Green balanceboard groen kun je een snelheid behalen van wel 15 kilometer per uur. Vanaf een snelheid van 12 kilometer per uur wordt er door het apparaat een waarschuwingssignaal afgegeven. Het opladen van de accu duurt ongeveer 4 uur waarna je vervolgens een afstand van wel 15 kilometer op een volle accu kunt rijden. De wielen hebben een formaat van 6,5 inch en worden aangestuurd door twee motoren met een vermogen van 250 Watt.

12. I-CIGO Hoverboard 6.5 inch met Samsung Batterij, gratis silicone beschermhoesje Hoeverboard classic style–Bluetooth Speaker- Wit

Bekijk prijs

€159,-

Het I-CIGO Hoverboard is een balanceboard met twee wielen van 6,5 inch. De accu is van Samsung en kan binnen 1 tot 2 uur volledig worden opgeladen. Vervolgens is het mogelijk om 10 tot 15 kilometer ver te rijden met het apparaat. De maximale snelheid die je hierbij kunt bereiken is 12 kilometer per uur. Het balanceboard is verder uitgerust met een ingebouwde speaker die via bluetooth gekoppeld kan worden met een smartphone of tablet.

13. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Camouflage + Hoverkart Blauw

Bekijk prijs

€286,80

De Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard Camouflage met Hoverkart Blauw bestaat uit een balanceboard en een stevige kart om in te kunnen zitten. Het balanceboard wordt onder de kart geplaatst zodat je ermee kunt rijden. Het apparaat zelf heeft een topsnelheid van 12 tot 15 kilometer per uur en een actieradius van maximaal 15 kilometer. Het opladen van de batterij duurt 2 tot 3 uur. De 8,5 inch wielen worden aangedreven door twee motoren met een vermogen van 350 Watt.

14. Oxboard Blades

Bekijk prijs

€249,-

Met de Oxboard Blades kun jij je razendsnel bewegen. Deze moderne rolschaatsen worden onder de voeten geplaatst zodat je deze afzonderlijk kunt gebruiken. Je kunt dan een maximale snelheid van 8 kilometer per uur behalen met deze apparaten en op een volle accu kun je tot wel 10 kilometer ver rijden. Aan de indicator kun je eenvoudig de status van de batterijen zien. Het maximale gewicht dat deze Oxboard Blades kunnen dragen is 120 kilogram.

15. I-CIGO – Original – Hoverboard – 8,5 inch,Off Road – Offroad,Hoverkart,Zetje – App Functie – Bluetooth speaker – Led verlichtingen – TAOTAO Software,(Zwart -C)

Bekijk prijs

€299,99

Het I-CIGO Hoverboard met Hoverkart maakt het mogelijk om je razendsnel voort te bewegen terwijl je zit. Dit artikel bestaat uit een Hoverkart en een Balanceboard die onder de kart geplaatst wordt. Daarmee is het mogelijk om een snelheid te halen van wel 15 kilometer per uur. Het opladen van de accu kan met de meegeleverde oplader en maakt het mogelijk om tot wel 20 kilometer ver te rijden. De aandrijving wordt verzorgd door 2 350 Watt motoren.

16. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Zwart

Bekijk prijs

€238,80

Met de Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard Zwart kun je een snelheid behalen van wel 15 kilometer per uur. Dit balanceboard is voorzien van een ingebouwde luidspreker die je via bluetooth eenvoudig kunt koppelen aan jouw smartphone. Op een volle accu kun je een afstand bereiken van wel 15 kilometer. Dit is afhankelijk van het gewicht en de snelheid die je rijdt. Opladen van de accu duur 2 tot 3 uur en het apparaat wordt aangedreven door twee 350 Watt motoren.

17. Evercross Challenger Basic 2019 Best 8.5 inch SUV Hoverboard met APP Functie 700W Motion V.12 Bluetooth speakers en met TAOTAO moederbord – Camouflage

Bekijk prijs

€238,80

Door gebruik te maken van de Evercross Challenger Basic SUV Hoverboard Camouflage heb je de mogelijkheid om jezelf met een snelheid van wel 15 kilometer per uur te kunnen verplaatsen. Dit apparaat is voorzien van twee wielen met een grootte van 8,5 inch die aangedreven worden door twee motoren. De motoren leveren elk een vermogen van 350 Watt en met een volgeladen accu kun je een afstand van wel 15 kilometer bereiken. Opladen duurt 2 tot 3 uur.

18. SMART BALANCE Paquet Hoverboard Hummer CAMOUFLAGE+ Hoverseat – 8.5 pouces, Bluetooth

Bekijk prijs

Het SMART BALANCE Paquet Hoverboard Hummer CAMOUFLAGE met Hoverseat is een balanceboard waarmee je op een kart kunt rondrijden. Het apparaat is gemaakt om een maximale snelheid van 18 kilometer per uur te kunnen bereiken en op een volle accu kun je een afstand tot wel 15 kilometer per uur rijden. De accu kan worden opgeladen met de meegeleverde laadkabel. Binnen 2 tot 3 uur is de accu dan vol en kun je weer op pad gaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here