text

text

text

text

Fitbit Versa 2 Roze

2

 Apple Watch Series 5 44mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband

1

Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium

3

1. Apple Watch Series 5 44mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband

Bekijk prijs

vanaf €479,-

De Apple Watch Series 5 is de update op de Series 3 versie. Dezelfde functies en meer zijn er te vinden op de Smartwatch. Je telefoon opnemen, de tijd bekijken, hoeveel calorieën je hebt verbrand, wat voor een afspraken je hebt, sms’jes. Je kan het allemaal zien op de Apple Watch. Hij is er in verschillende maten wat ervoor zorgt dat hij perfect om je pols past en niet vervelend zit. Het scherm dat er te vinden is op de Apple Watch is erg mooi en dit zorgt ervoor dat je alles van afstand ook mooi kan zien. Dit samen zorgt voor de beste ervaring en het fijne gebruik van het horloge.

2. Fitbit Versa 2 Roze

Bekijk prijs

vanaf € 187,-

Hou je dagelijkse bezigheden en je sportpatroon in de gaten met de Fitbit. De Fitbit heeft een heleboel functies waar je gebruik van kan maken. Je kan bijvoorbeeld je slaappatroon bijhouden en zorgen dat deze optimaal is. De kwaliteit van de Fitbit is enorm goed en voor de prijs die je betaalt gaat deze heel lang mee. Het bandje is gemaakt van silicone wat goed tegen water kan en een goede kwaliteit. Je kan je levensstijl goed op peil krijgen door de Fitbit. Het geeft ook tips om je levensstijl te verbeteren en om bijvoorbeeld beter te slapen.

3. Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium

Bekijk prijs

vanaf €99,-

De Fitbit is een hele eenvoudige manier van het bijhouden van je levensstijl en de manier leven. De Fitbit weet precies hoeveel calorieën je hebt verbrand en wat je hartslag is. Ook weet de Fitbit hoe je hebt geslapen en laat je zien hoe je eigenlijk moet slapen en wat je kan doen om dit te verbeteren. Het design van het horloge is heel eenvoudig en past overal bij. Het horloge is gemaakt van Aluminium wat heel sterk en licht is waardoor je niet doorhebt dat je een horloge draagt. Het glas dat gebruikt is op de FitBit is gorilla glas wat een hele sterke vorm van glas is.

4. Apple Watch Series 5 40mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband

Bekijk prijs

vanaf €449,-

De Apple Watch Series 5 is een horloge waar je veel meer op kan doen dan de tijd zien. Je kan er bijna alles op doen wat je ook kan doen op je telefoon. Je kan de tijd zien, telefoneren, appjes lezen en versturen. Je kan muziek aan en uit zetten. Het is een makkelijk bereikbaar snel scherm voor je telefoon eigenlijk. het scherm is enorm scherp waardoor je van afstand ook heel duidelijk kunt lezen wat er staat. Verder is de kwaliteit van het horloge enorm goed. Er zijn veel verschillende opties als het gaat om bandjes en kleuren.

5. Fitbit Versa 2 Grijs

Bekijk prijs

vanaf €183,-

Wil je jouw levensstijl verbeteren? Dit kan met de Fitbit Versa 2. Dit smart horloge kan alles bijhouden van je hartslag tot aan je nachtrust. Het kan precies zien wat je doet op een dag kwa activiteit. Het horloge geeft ook tegelijkertijd tips hoe je beter kan slapen en je dag indelen. De kwaliteit van het product is enorm goed en zit goed in elkaar. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Verder kan de FitBit zien hoeveel calorieën je verbrand en hoeveel je beweegt op een dag. Hier kan het ook tips bij geven.

6. Apple Watch Nike Series 5 44mm Space Gray Aluminium / Zwarte Sportband

Bekijk prijs

vanaf €479,-

De Apple Watch Niek Series 5 is een smartwatch met alles erop en eraan wat je zoekt. Je kan veel meer dan alleen de tijd bekijken. Je kan zien wat je hartslag is. Je kan zien hoeveel stappen je hebt gezet. Ook kun je zien wie je belt en kun je ook terugbellen via de smartwatch. Verder kun je muziek afspelen en op sms’jes antwoorden. Door het retina scherm kun je alles haarscherp lezen. De kwaliteit van de smartwatch is ook om over een huis te schrijven. Er is voor goede materialen gekozen die lang meegaan en niet snel vies worden. Het horloge is waterdicht werkt ook onder water.

7. Fitbit Versa 2 Speciale Editie Donkergrijs

Bekijk prijs

vanaf €200,-

De Fitbit Versa 2 is een perfecte manier om je levensstijl bij te houden en te verbeteren. Je kunt live zien wat je hartslag is en hoeveel activiteit je al hebt gedaan hebt. Verder kun je zien wat je slaappatroon is. Zo kun je deze ook optimaliseren. Hier geeft het horloge ook tips voor. Zo kun je ervoor zorgen dat je levensstijl beter wordt en je gezonder leeft. Zo kan je meer uit je dag halen. De kwaliteit van het horloge is heel goed en hij past bij iedere outfit. Hij kan netjes zijn maar dit hoeft niet. Hij kan goed tegen zweet en na een tijdje heb je niet eens meer door dat je het horloge om hebt.

8. Fitbit Versa 2 Speciale Editie Koper/Blauw

Bekijk prijs

vanaf €214,-

Je levensstijl verbeteren met de Fitbit was nog nooit zo eenvoudig. De FitBit houdt alles voor je bij. Van je hartslag en je verbrande calorieën tot aan je slaappatroon. De Fitbit geeft ook tips die je goed kan gebruiken en ervoor zorgen dat jij jouw levensstijl verbeterd. Er zijn vele opties in kleuren en stijlen van de FitBit. Zo kan je er 1 kiezen die perfect bij jou past. De materialen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit. Verder is het horloge waterdicht waardoor deze niet kapot gaat tijden het sporten.

9. Apple Watch Series 5 44mm Goud Aluminium Roze Sportband

Bekijk prijs

vanaf €479,-

De Apple Watch Series 5 is een hele mooie smartwatch die veel mogelijkheden en opties heeft waar je uit kan kiezen. De kwaliteit van de materialen zijn enorm goed. De opties die ze hebben zijn enorm groot. Je kan naast het bekijken van de tijd ook telefoneren, een appje versturen en mailtjes bekijken. De Apple Watch Series 5 kan ook onder water voor een lange tijd. Zo kan je onderwater ook de tijd zien en appjes lezen. Bijvoorbeeld tijdens het zwemmen kan je hem lekker omhouden. Door het silicone bandje wat je erbij krijgt voel je na een tijdje al niet meer dat je hem om hebt.

10. Apple Watch Series 3 42mm Space Gray Aluminium/Zwart

Bekijk prijs

vanaf €229,-

11. Apple Watch Series 3 42mm Space Gray Aluminium/Zwart

Bekijk prijs

vanaf €229,-

De Apple Watch Series 3 is een horloge die alles bijhoudt, van je hartslag tot aan de appjes die je binnenkrijgt. Inderdaad, je kan appjes lezen en versturen op een horloge. Verder kan de Apple watch ook mensen bellen en gesprekken voeren. Het scherm is een retina scherm wat betekent dat dit enorm goede kwaliteit is. Het scherm van de Apple watch is ook extra stevig gemaakt tegen krassen en beschadigingen. Je kan zien wat voor een afstand je op een dag hebt afgelegd en het hoogteverschil dat je hebt gelopen.

12. Fitbit Inspire HR Lila

Bekijk prijs

vanaf €79,-

De FitBit is een hele goede manier van het eenvoudig zien wat je hebt gedaan vandaag en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Als je een doel hebt met het sporten kan je instellen hoeveel calorieën je op een dag wilt verbranden. Zo kan je mooi zien of je niet op schema ligt. Door het silicone bandje die je erbij krijgt zit hij goed om je pols en kan hij tegen water. Het silicone is van hoge kwaliteit en is niet kapot te krijgen, net als het scherm wat op de FitBit
zit. Dit is namelijk een soort glas dat heel sterk is en tegen alles bestemd is.

13. Apple Watch Series 4 40mm Nike+ Zilver Aluminium/Sportband

Bekijk prijs

vanaf €386,-

De Apple Watch Series 4 is de opvolger van de Series 3 versie. Er zijn allemaal nieuwe snufjes toegevoegd. Het grootste verschil tussen de 3 is dat de Series 4 een betere processor heeft waardoor de apps sneller laden en beter presteren. Zo werkt het horloge in het algemeen sneller. Op De Apple watch kan je eigenlijk alles wat je op je telefoon moet kunnen. Je kan bellen, een appje sturen en lezen, je agenda bekijken en zien wat je hartslag is en natuurlijk niet te vergeten hoe laat het is.

14. Apple Watch Nike Series 5 40mm Space Gray Aluminium / Zwarte Sportband

Bekijk prijs

vanaf €449,-

De Apple Watch Nike Series 5 is de nieuwst Smartwatch in de serie van Apple. Je kan nu genieten van de top of the line kwaliteit en snelheid van het horloge. Met allerlei nieuwe mogelijkheden en opties kan je nu nog meer met je Smartwatch. Je kan kiezen uit veel verschillende bandjes van hoge kwaliteit. Je kan nu ook een kompas bekijken voor als je in een bos bent en geen bereik hebt. Verder hebben ze een always on display toegevoegd. Zo kun je altijd de tijd zien net als een echt horloge. Dit verandert niks aan de batterijduur van de Smart Watch. Deze gaat nog steeds de hele dag mee.

15. Fitbit Versa Black/Black Aluminum

Bekijk prijs

vanaf €159,-

Als je van sporten houdt heb je de Fitbit Versa nodig. Deze smartwatch heeft alles wat je nodig hebt tijdens het sporten. Je kan precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand en wat je hartslag is. Je kan met deze smartwatch ook muziek luisteren. Zo hoef je nooit meer je onhandige telefoon mee tijdens een rondje hardlopen. Daarnaast is de Fitbit Versa waterbestendig wat ervoor zorgt dat je ook met het horloge kan zwemmen. De levensduur van het horloge is enorm goed en je kan zo een hele dag met het horloge door. De behuizing van het horloge is gemaakt van Aluminium wat hem extra stevig maakt en ervoor zorgt dat hij niet zomaar kapot gaat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here